ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έχω αγωνία... (ΠΡΟΣΟΧΗ! πολιτικό θεματάκι) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Έχω αγωνία... (ΠΡΟΣΟΧΗ! πολιτικό θεματάκι) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

YHVH4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
YHVHΜέλος
14/02/2004, 12:51:23
Παιδιά, ποιός παρακολουθούσε Κυπριακό τα τελευταία 4 χρόνια???
Διότι εδώ μας δουλεύουνε ακόμη περισσότερο!
Τα κρατικά κανάλια εμφανίζουν την χωρίς όρων παράδοση σαν ΝΙΚΗ της ελληνικής διπλωματίας... Αλλά αυτό πάει στο διάολο!
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! Όχι έμμεσα και υπόγεια, αλλά χωρίς έλεος και θράσσος!
Τί είπε χθες η ελληνικ΄πη τηλεόραση? Ότι η επιτροπή θα είναι πενταμελής. (Ελλάς, Κύπρος, Τουρκία, Κατεχόμενα ΚΑΙ Ε.Ε.)
Ποιά ήταν η΄επίσημη απόφαση? Ότι θα είναι τετραμελής με τις ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ της Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ!!!
Τώρα που η Ελλάδα και η Κύπρος είχαν τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΟΥ (η ελεύθερη Κύπρος θα έμπαινε Ε.Ε. έτσι κι αλλιώς την 1η Μαρτίου, ενώ το ψευδοκράτος θα έτρωγε πόρτα) ΤΩΡΑ, λόγω προεκλογικής περιόδου, "κάποιοι" (όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι...) αποφάσισαν να το παίξουν ότι ΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ενώ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Ο Ντενκτάς (χαρά ο δικός σου...) το είπε ξεκάθαρα, μόλις γίνει η σύμβαση επιτρέπεται να υπάρχει κανονικός στρατός εκεί και θα γίνει κάτι τέτοιο!

Είδατε χθες ειδήσεις??? Πρώτη, δεύτερη και τρίτη είδηση το χιόνι, το χιόνι και το χιόνι, και ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ε, ας βάλουμε και την Κύπρο!
Ο άλλος, ξέρετε, αυτός που ζήταγε συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν όταν βρισκόταν διακοπές στον Άρη, έλεγε πόσο συμπαραστέκεται σε αυτούς που αποκλείστηκαν από τα χιόνια, και πόσο θα ήθελε να τους πάει κάποιος ένα πιάτο ζεστό φαί... (όχι αυτός, ΦΥΣΙΚΑ! Αυτός είναι σημαντικό πρόσωπο! Ας πάνε αυτοί που ΄σηκώθηκαν από τα σπίτια τους να τον ψηφίσουν όταν δεν είχε αντίπαλο. Εμένα, που μένω Αγ. Παρασκευή, μου τηλεφώνησε το ΠΑΣΟΚ να πάω να ψηφίσω...Τους πήρε και τους σήκωσε!!!)

ΡΕΕΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΡΕΕΕ!!!!!

Αυτά τα ωραία φυλλάδια του κόμματος από χαρτί πολυτελείας, που βγαίνουν κατά εκατομμύρια, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ????? Εμείς!

ΡΕΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΡΕΕΕ!!!
ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
YHVHΜέλος
14/02/2004, 12:57:11
Αισθάνομαι τον ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΤΗ να πλησιάζει... Ακούω την ανάσα του...τα βήματά του...

ή μήπως όχι?
We will see...

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
14/02/2004, 14:01:25
Λίγο πριν ακουστεί το "κλικ" απ' το λουκετάκι, ας προλάβω να γράψω:

Δυστυχώς, έχεις πολύ δίκιο, αγαπητέ! Είναι τόσο προφανές το παρασκήνιο, που θυμίζει:

"τί κάνει νιάου-νιάου στα κεραμμύδια"!!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

08/03/2004, 14:30:46
quote:
Αισθάνομαι τον ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΤΗ να πλησιάζει... Ακούω την ανάσα του...τα βήματά του...

ή μήπως όχι?
We will see...

Η αρχική σου διαίσθηση αγαπητέ YHVH επιβεβαιώθηκε...
έστω και κάπως καθυστερημένα.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------