- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
την ταινια την εχω σε DVD και την εχω δει αρκετες φορες, αλλα να πω την αληθεια, δεν εχω εντυπωσιαστει ιδιαιτερα... ωραια ταινια αλλα μεχρι εκει...
Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν

Οφείλω να ομολογήσω πως την ταινία την έχω δει δύο φορές κι είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες. 
Πολύ καλό thriller, τέλος που δεν το περιμένεις - αν και πλέον έχουν βγει thrillers όπου έχουν ένα παρόμοιο τέλος - κι οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών κι ειδικά της Kidman πολύ καλές.
Πολύ καλό thriller, τέλος που δεν το περιμένεις - αν και πλέον έχουν βγει thrillers όπου έχουν ένα παρόμοιο τέλος - κι οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών κι ειδικά της Kidman πολύ καλές.
Θα την έβλεπα ευχαρίστως και τρίτη φορά... ![]()

In anticipation of my resurrection...
MasvidalΜέλος
Απο τις κορυφαίες ταινίες θρίλερ,την έχω δει 3-4 φορές και θα την ξαναέβλεπα ευχαρίστως.Ειδικά η ατμόσφαιρα της ταινίας είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ,όπως και συγκλονιστική είναι και η ερμηνεία της Κίντμαν.Δεν μου αρέσει και πολύ ως ηθοποιός αλλά σε αυτήν την ταινία την παραδέχομαι.....Άνετα μέσα στα τρία καλύτερα θρίλερ των τελευταίων 20 ετών.
MasvidalΜέλος
Ειδικά στο τέλος που η Κίντμαν συνειδητοποιεί την πραγματικότητα.Απλά συγκλονιστική σκηνή !!!!
Συμφωνώ οτι έχει κοινά σημεία με την έκτη αίσθηση,αλλά στον τομέα "ατμόσφαιρα" το ΤHE OTHERS απλά δεν παίζεται....!!!
Συμφωνώ οτι έχει κοινά σημεία με την έκτη αίσθηση,αλλά στον τομέα "ατμόσφαιρα" το ΤHE OTHERS απλά δεν παίζεται....!!!
Την ξαναείδα μετά από χρόνια και παρότι γνώριζα το τέλος της, ένιωσα τέτοιο δέος όσο όταν την είχα πρωτοδεί!!
Πραγματικά η σκηνή με τους υπηρέτες στο τέλος έχει χαραχτεί στο μυαλό μου ως από τις καλύτερες σκηνές που έχω δει σε ταινία..
Πραγματικά η σκηνή με τους υπηρέτες στο τέλος έχει χαραχτεί στο μυαλό μου ως από τις καλύτερες σκηνές που έχω δει σε ταινία..
Αναμφησβήτητα μία από τις πιο ατμοσφαιρικές ταινίες!!!

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND