- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
επίσης σκεφτόμουν ότι ο kircher μάλλον δεν ξέρει "τη μαρία την άσχημη".
Όπα...με προσβάλεις....και την Μαρία την ¶σχημη ξέρω, και τον Γιάννη τον Όμορφο, καί ότι άλλο παίζει....... είμαστε οργανωμένοι εμείς οι ξενιτεμένοι ![]()
![]()
![]()
quote:
Φάτε ρε "αρσενική" σοπράνο :http://www.youtube.com/watch?v=yuSrsGzhD9U&mode=related&search=
ΦΩΝΑΡΑ καλή του ώρα....
Ωχ...τρομερός....που τον θυμηθηκες!!!
quote:
Φίλε A. Kircher, το The poet and the pendulum πρέπει όντως να είναι αρκετά ενδιαφέρον κι αυτό το κολπάκι με το παιδί σοπράνο θα του δίνει καλύτερο "χρώμα" πιστεύω.
Για κάποιο λόγο νιώθω πως όταν ακούμε σοπράνο, το μυαλό μας πάει σε κάποια γυναίκα...
Συμφωνώ φίλε Dying Incubus. Παρεπιπτόντως πριν από λίγο το άκουσα για πρώτη φορά και το τραγούδι είναι αρκετά καλό!

Πολύ καλό ξεκίνημα του τραγουδιού, δημιουργεί αρκετά μελαγχολική και dark ατμόσφαιρα κι ο μικρός σοπράνο μου αρέσει επίσης! ![]()
Γενικά καλή δουλειά η καινούρια των Nightwish, η Ανέτ είναι μια χαρά και δένει με το group.
Μου την δίνουν μόνο τα voice overs, μου έρχεται να ρίξω κουτουλιά στον υπολογιστή!
Έλεος! ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Μου την δίνουν μόνο τα voice overs, μου έρχεται να ρίξω κουτουλιά στον υπολογιστή!
Ναι φίλε Dying Incubus! Και δυστυχώς το πρόμο έχει βγει έτσι μόνο, οπότε μέχρι να κυκλοφορήσει το κανονικό άλμπουμ θα βολευτούμε με αυτό.....
Πρώτη φορά ακούω ολόκληρο δίσκο των Nightwish αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.

Θα δεις από Δευτέρα κι άλλα πράγματα και θαύματα από αυτούς!
Νιώθω ότι με εποχή Tarja ήταν απλά διαφορετική "ενσάρκωση" του συγκροτήματος όπου τώρα πέρασε σε μια άλλη, εξίσου ενδιαφέρουσα.
Γενικότερα δε μου αρέσει να συγκρίνω ένα συγκρότημα με τους 2 διαφορετικούς τραγουδιστές που μπορεί να είχε.
Την καλημέρα μου με το Beyond belief από Epica.
Ίσως το καλύτερο τραγούδι του καινούριου τους album... ![]()

τι να κάνω, αυτό ακούνε εδώ! αλλά θα τους φτιάξω! μόλις τελειώσει το τραγούδι, θα πέσει το pilgrim από maiden!
quote:
Και δυστυχώς το πρόμο έχει βγει έτσι μόνο
το έχουν μάθει πια οι εταιρίες ρε γαμώτο, και βάζουν voice overs, μιξάρουν το τέλος ενός τραγουδιού με την αρχή του επόμενου, και γενικά κάνουν ό,τι μπορούν για να μας τα σπάνε, λες και, όταν βγει επιτέλους το άλμπουμ, δε θα μπορούμε να το κατεβάσουμε...
quote:
και την Μαρία την Άσχημη ξέρω, και τον Γιάννη τον Όμορφο, καί ότι άλλο παίζει
τρεντάάάάάάάάάάάά
quote:
μου έρχεται να ρίξω κουτουλιά στον υπολογιστή!
ποιός έχει το πλεονέκτημα;!
Μάλλον το έχω εγώ... ![]()

το άκουσες τελικά ολόκληρο το cd;
All Time Classic!

- Halla alle halla al rabka halla (Praeludium/Incantatum Solistitium)
- Tenebrarum Oratorium (Andamento I/Erudit Compendyum)
- Interludium/Incantatum Oequinoctum
- Tenebrarum Oratorium (Andamento II/Erotic Compendyum)
- Opus Diabolicum (Andamento III/Instrumental Compendyum)
- Chorai Lusitânia! (Epilogus/Incantatam Maresia)
- Chorai Lusitânia! (Epilogus/Incantatam Maresia)
- Intro
- Goat on Fire
- Ancient Winter Goddess
- Wolves from the Fog
- Outro
- Serpent Angel

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
http://periplanisis.blogspot.com/
σάτυρε, stick around να κάνεις παρουσίαση όταν κυκλοφορήσει!
kircher... σώπα! χεχε! έχω την εντύπωση ότι φέτος δεν το παίξανε στην Ελλάδα... ή αυτό ήταν ή κάποιο άλλο, από το ομώνυμο cd που τσαντίστηκα που δεν το παίξανε... αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό ήταν.
και μιας και με έφτιαξες, την καλημέρα μου με "το κακό που κάνουν οι άνθρωποι" [the evil that men do για τους noobs!]
όπως πρόπερσι που ήρθαν για το early days dvd, και δεν έπαιξαν το 22 acacia avenue!
Edited by - crucifire on 09/08/2007 10:15:03
Έχω ακούσει και χειρότερα...
Σας φέρνω κι εγώ νέα για όσους ακούνε The Sins Of Thy Beloved (έχει υπάρξει παρουσίαση τους στο 2ο μέρος του θέματος)!
Το συγκρότημα ήταν σε "λήθαργο" τα τελευταία 5 περίπου χρόνια μετά από την αποχώρηση 3 μελών του - ανάμεσα τους ήταν κι η Anita, η τραγουδίστρια.
Επέστρεψε στο συγκρότημα και σε πρόσφατη συνέντευξη της είπε ότι ανυπομονεί να αυξήσουν την δισκογραφία τους.
Κατά την γνώμη μου πρόκειται για ένα από τα καλύτερα gothic/symphonic metal συγκροτήματα οπότε θα περιμένω μέσα στον άλλον χρόνο την καινούρια τους δουλειά.
Όποιος δεν τους έχει ακούσει, ας τους ψάξει!

quote:
Εμένα πάλι μου αρέσουν πολύ οι Moonspell, δεν είναι χάλια και τα φωνητικά τους!
Κατά τ'αλλα δεν είσαι μεταλλάς ![]()
![]()
![]()
Αν έπαιζαν τίποτα thrash, black, heavy δε νομίζω να ασχολιόμουν μαζί τους!
Μιας κι εσένα σου άρεσαν - αν θυμάμαι καλά - οι The Sins Of Thy Beloved να είσαι έτοιμος για το επόμενο album τους! ![]()

Από τους Moonspell μου αρέσουν κάποια τραγούδια τους τρομερά και κάποια άλλα με αφήνουν αδιάφορο.
For the record....είχανε ξεκινήσει ως black (Anno Satanae) μετά το γυρίσανε στο gothic και τώρα πάλι πίσω στο black.
Οι βαμπυρικές αναφορές φυσικά δίνουν και παίρνουν.
Αγαπημένο μου κομμάτι μάλλον το Vampiria από το Wolfheart.
quote:
και μιας και με έφτιαξες, την καλημέρα μου με "το κακό που κάνουν οι άνθρωποι" [the evil that men do για τους noobs!]
Και από μένα το Infinite Dreams ![]()
quote:
Μιας κι εσένα σου άρεσαν - αν θυμάμαι καλά - οι The Sins Of Thy Beloved να είσαι έτοιμος για το επόμενο album τους!
Αυτό πήγαινε στον Κerry, αλλά τους The Sins of Thy Beloved τους έμαθα και εγώ από τον Incubus (θυμάσαι;
) οπότε αναμένω το καινούργιο.

Αφιερώνων σε όλους τους μεταλλάδες την ταινία "Η πένα του πεπρομένου"...
(Για όλους τους καμένους και μη...)

quote:
Μιας κι εσένα σου άρεσαν - αν θυμάμαι καλά - οι The Sins Of Thy Beloved να είσαι έτοιμος για το επόμενο album τους!
Καλά θυμάσαι φίλε μου, από τις πιό εξαιρετικές προτάσεις που μας έχεις κάνει ![]()
quote:
Καλησπέρα από Κοζάνη με τον Predator δίπλα μου!!!
Πού είσαι ρε OANNHSEA ???
Το χώνεψες το χούμους ??? ![]()
![]()
![]()
Δικός μας είναι και ο Predator ???
Φίλοι μου, θα κάνω μίνι διακοπές από σήμερα μέχρι και την άλλη Παρασκευή, αν και θα έχω pc μαζί μου δεν θα μπω στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσω για τίποτα άλλο πέρα από mp3 player και digi/photo storage... Oπότε θα τα ξαναπούμε σε μία εβδομάδα !!!
Καλή αντάμωση λοιπόν !!!!!
quote:
Αγαπημένο μου κομμάτι μάλλον το Vampiria από το Wolfheart.
Εμένα είναι πάλι το Opium! ![]()
Κι εσένα σου άρεσαν οι The Sins Of Thy Beloved!
Προχθές το βράδυ τους είχα βάλει στην διαπασών.
Τώρα ποιός γείτονας θα με βρίζει ακόμα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα! ![]()
Το καινούριο τους album πάντως νομίζω ότι θα αργήσει.
Τι 5 χρόνια αναμονής τι 6 στην τελική!
Χαιρετίσματα επίσης στον OANNHSEA & τον PREDATOR! ![]()
quote:
Φίλοι μου, θα κάνω μίνι διακοπές από σήμερα μέχρι και την άλλη Παρασκευή, αν και θα έχω pc μαζί μου δεν θα μπω στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσω για τίποτα άλλο πέρα από mp3 player και digi/photo storage... Oπότε θα τα ξαναπούμε σε μία εβδομάδα !!!
Καλές διακοπές, φίλε!
Καλά να περάσεις!

τελικά ronnie θα έκανε και γαμώ τις επικούρες! ας το σκεφτούν μερικά από τα μεγάλα ονόματα της σκηνής! τον φαντάζεστε να συμμετέχει σε καποιο πρότζεκτ τύπου rhapsody ή avantasia; ...πωπω
είμαι φαν του τζακ μπλακ και τον tenacious d, αλλά αυτή η ταινία ήταν κορυφή και από άποψη σεναρίου, μουσικής, αλλά και συμμετοχών!
Και εγώ είμαι φαν του Μπλάκ και η ταινία ήταν όντως κορυφαία!
quote:
ας το σκεφτούν μερικά από τα μεγάλα ονόματα της σκηνής! τον φαντάζεστε να συμμετέχει σε καποιο πρότζεκτ τύπου rhapsody ή avantasia; ...πωπω
Ο Dio είναι από τις μεγαλύτερες φωνές που έχουν περάσει από το μέταλ/χάρντ ροκ.
Εν τω μεταξύ, όσοι τον έχουν γνωρίσει προσωπικά, όχι εγώ δυστυχώς, έχουν να πουν τα καλύτερα για το άτομο του.
Τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό από μουσικής πλευράς αλλά δεν χρειάζεται. Ο άνθρωπος έχει γράψει ιστορία με τους Rainbow, Sabbath και με το δικό του group.
Holy Diver....και τα μυαλά στα κάγκελα!
Άντε, παίδες, τα λέμε σύντομα!