ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εμείς κι ο κόσμος - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Εμείς κι ο κόσμος - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Εαρινός25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/07/2011, 10:37:01
quote:

αποξενωση ή κολαση επι της γης...καπου μου ηρθε η εικονα που μια ωραια γυναικα αναγνωριζει το χαρισμα της απο την αναποδη κ επιλεγει συντροφους ΄παρεες λιγοτερο χαρισματικες για να εχει θεωρητικα παντα το πανω χερι εχοντας πεσει σε ληθη οσον αφορα τον χρονο που θα περασει κ το φυσικο γηρας που θα ερθει..

Το πρώτο καλή μου hunter – της επιλογής συντρόφων – το καταλαβαίνω.

Το δεύτερο “ έχει πέσει σε λήθη” , κομμάτι μηδενιστικό/ματαιόδοξο μου ακούγεται.
Εννοείς πως αναλώνεται η ωραία γυναίκα – χρονικά – με ανούσια πράγματα και παρέα, αυτάρεσκα, σπαταλώντας τον χρόνο της σε ένα τέλμα, ενώ αντίθετα αν είχε διαλέξει την συντροφιά ανώτερων ατόμων, θα είχε όφελος σε γνώση και διεύρυνση του ορίζοντά του ενδιαφέροντός της?

Σωστά κατάλαβα?

mystery flowerΜέλος
05/12/2011, 14:27:52
Επειδή ο άνθρωπος που αγαπάω είναι διαφορετικός από μας, ανήκει σε άλλη κάστα, όχι άλλη φυλή, λευκός είναι. Οι δικοί μου άνθρωποι πολέμησαν αυτή τη σχέση. Εγώ πάλεψα και παλεύω καθημερινά αλλά λαμβάνω και την δική τους άποψη. Είμαι μεταξύ σφύρας και άκμονος. Αν ακούσω τους δικούς μου διαλύεται η αγάπη μου. Αν δεν τους ακούσω διαλύεται η οικογένειά μου. Έχουμε δεσμό κρυφά και κάθε μέρα ζω αυτό το μαρτύριο. Αν κάποιος συμφωνεί με τα ερωτήματά σου είμαι εγώ. Υπολογίζω και τους άλλους, αλλά κάπου προσπαθώ να κρατώ ζωντανή τη σχέση μου γιατί χωρίς αυτόν είμαι ψυχικά νεκρή.

Ταξίδι στο άγνωστο

mystery flowerΜέλος
05/12/2011, 14:36:27
Επειδή ο άνθρωπος που αγαπάω είναι διαφορετικός από μας, ανήκει σε άλλη κάστα, όχι άλλη φυλή, λευκός είναι. Οι δικοί μου άνθρωποι πολέμησαν αυτή τη σχέση. Εγώ πάλεψα και παλεύω καθημερινά αλλά λαμβάνω και την δική τους άποψη. Είμαι μεταξύ σφύρας και άκμονος. Αν ακούσω τους δικούς μου διαλύεται η αγάπη μου. Αν δεν τους ακούσω διαλύεται η οικογένειά μου. Έχουμε δεσμό κρυφά και κάθε μέρα ζω αυτό το μαρτύριο. Αν κάποιος συμφωνεί με τα ερωτήματά σου είμαι εγώ. Υπολογίζω και τους άλλους, αλλά κάπου προσπαθώ να κρατώ ζωντανή τη σχέση μου γιατί χωρίς αυτόν είμαι ψυχικά νεκρή.
Η κοινωνία μας είναι ζούγκλά από μόνη της. Τι να κάνεις εσύ μια σταγόνα σε έναν ολόκληρο ωκεανό όταν έχεις καθημερινά να αντιμετωπίσεις θηρία που ζητούν να σε κατασπαράξουν ή ανθρώπους που λένε ότι πασχίζουν για το καλό σου. Ποιο είναι το καλό κατά τη γνώμη σας; Για μένα καλό είναι να ακολουθείς το δρόμο της καρδιάς αλλά που να το βρεις το καλό όταν βλέπεις γύρω σου να σου βάζουν περιθώρια ή να σε πνίγουν με τις απαιτήσεις τους. Ζητούν πολλά από σένα και είσαι υποχρεωμένος να τα κάνεις για να είσαι με το μέρος τους. Αυτό δεν ισχύει μόνο στον ερωτικό τομέα αλλά στον κοινωνικό, στον πολιτικό σε όλα. Αν φανείς δυνατός απεγκλωβίζεσαι. Αν τους έχεις ανάγκη δεν μπορείς να πολεμήσεις. Χρησιμοποιείς τις δυνάμεις σου όσο καλύτερα μπορείς. Άλλοτε το πετυχαίνεις, άλλοτε όχι.

Ταξίδι στο άγνωστο

mystery flowerΜέλος
05/12/2011, 14:37:57
Η κοινωνία μας είναι ζούγκλά από μόνη της. Τι να κάνεις εσύ μια σταγόνα σε έναν ολόκληρο ωκεανό όταν έχεις καθημερινά να αντιμετωπίσεις θηρία που ζητούν να σε κατασπαράξουν ή ανθρώπους που λένε ότι πασχίζουν για το καλό σου. Ποιο είναι το καλό κατά τη γνώμη σας; Για μένα καλό είναι να ακολουθείς το δρόμο της καρδιάς αλλά που να το βρεις το καλό όταν βλέπεις γύρω σου να σου βάζουν περιθώρια ή να σε πνίγουν με τις απαιτήσεις τους. Ζητούν πολλά από σένα και είσαι υποχρεωμένος να τα κάνεις για να είσαι με το μέρος τους. Αυτό δεν ισχύει μόνο στον ερωτικό τομέα αλλά στον κοινωνικό, στον πολιτικό σε όλα. Αν φανείς δυνατός απεγκλωβίζεσαι. Αν τους έχεις ανάγκη δεν μπορείς να πολεμήσεις. Χρησιμοποιείς τις δυνάμεις σου όσο καλύτερα μπορείς. Άλλοτε το πετυχαίνεις, άλλοτε όχι.

Ταξίδι στο άγνωστο

YUGI-OHΜέλος
06/12/2011, 02:28:22
Αν καταλήξεις να ζείς κάθε στιγμή μέσα στα αν, τότε θα αρχίσεις να λες πολλά αμ-άν.

Το θέμα δεν είναι αν θα εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους, αλλά να εμπιστεύεσαι το θεό μέσα στους ανθρώπους.
Το θέμα δεν είναι να περιμένεις και να φοβάσαι αν και πότε θα βγεί το καλό ή το κακό μέσα απο τους ανθρώπους, το θέμα είναι να κοιτάς το θεό που είναι πέρα απο το καλό και το κακό μέσα στους ανθρώπους.

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal