- " ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ..." μέρος Β' - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ενα ερωτημα θα θεσω: Ο φιλος μας Κριος, εγινε "Καπνος"??? [:(}

Οι κρέπες ήταν της τσικνο...Τετάρτης βρε παιδιά δεν τις έβαλα σήμερα μη με μαλώνετε ![]()
Φυσικά και γω κοψίδια θα βάλω αυτό έλειπε ![]()

Καλή μας όρεξη και καλά να περάσουμε το βράδυ ![]()

Εγώ θα προτιμούσα αυτό:

Καλό τσίκνισμα -άκου λέξη- σε όλους

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Ελπίζω να περάσατε καλά εχθές και να φάγατε ό,τι καλύτερο απαιτούσε η περίσταση.
Εγώ πάντως παράπονο δεν έχω, την τίμησα την Τσικνοπέμπτη! ![]()
Κάποιοι άνθρωποι βέβαια ίσως το παράκαναν εχθές και να έφαγαν του σκασμού οπότε αν δείτε κάποιον να παίρνει σόδα πρωί - πρωί, να καταλάβετε ότι εχθές έδωσε τη μάχη του Δράμαλη με τα γουρουνόπουλα και τα παϊδάκια... ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Καφεδάκια ν'ανοίξει το μάτι, γιατί το τραβήξαμε λίγο παραπάνω χθες και σήμερα σερνόμαστε

Να τα βλεπεις elo, πρώτο πρώτο μπαίνει το φραπεδάκι μη μας πάθεις καμιά κρίση πρωινιάτικα!

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
(αυτή είναι μάλλον η light μορφή)Είναι θέμα χρόνου μέχρι ν'αποκτήσουμε και τον συγκεκριμένο όγκο...

μετα απο μια νυχτα, τεραστιας κρεατοφαγιας και κρασιου (στα δικα μας μερη, προτιμουμε το κρασι... ιδιαιτερα στην Κοζανιτικη Αποκρια)
εχουμε σημερα στομαχι "ντουρλα" και "κεφαλι"... οποτε η δουλεια σημερα ειναι λιγο...

quote:
Loukritia -Να τα βλεπεις elo, πρώτο πρώτο μπαίνει το φραπεδάκι μη μας πάθεις καμιά κρίση πρωινιάτικα
Να’ σαι καλά Λουκρητία μου, αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω…
.σόδα ή φραπέ . 

quote:Καταλάβαμε, τσακίστηκες χθες.
Να’ σαι καλά Λουκρητία μου, αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω….σόδα ή φραπέ .
Ε, πιες το καθιερωμένο καφεδάκι σου εσύ - κι ο φραπές χωνευτικός είναι

"Ξερετε γιατι γινονται πολλοι σεισμοι? ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ απο την καταντια"

quote:Έχει μία λογική πάντως, γιατί η κατάσταση σήμερα σίγουρα είναι κατάντεια!
"Ξερετε γιατι γινονται πολλοι σεισμοι? ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ απο την καταντια"
Ελπίζω μόνο αυτό να μην κολλάει στις καύσεις του krios (θα πέσει φωτιά να μας κάψει, και σόδομα & γόμορα έχουμε γίνει και τέτοια χαριτωμένα...)

quote:
το τελευταιο καλο που ακουσα!
Καλο και εμπεριέχει και την πικρή αλήθεια του σήμερα.
Γιατι ετσι πεσμενα τα πραγματα? απο χθες το μεσημρι μεχρι σημερα?

Από ότι φαίνεται φίλε PREDATOR ο καλός καιρός δημιούργησε μια τάση φυγής από την καθημερινότητα …![]()