ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εχουν οι αγγελοι φτερά???... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Εχουν οι αγγελοι φτερά???... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Black Rose31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
butterflyΝέο Μέλος
27/08/2003, 14:26:48
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ:"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ!"
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ...ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ, ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ..ΩΣΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ !! ΜΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΣΗΜΑΔΙΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ...ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΠΕΣΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΒΙΩΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ...ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΚΡΥΩΝΩ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΡΤΟΥΡΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ, ΗΜΟΥΝ ΑΓΚΥΛΟΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ..ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ..ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ, ΤΟΙΧΟΙ,ΕΠΙΠΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΦΩΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ...ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ.."ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ..ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ...ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ :"Η ΚΑ ΤΑΔΕ?" "ΝΑΙ " ΛΕΩ ΕΓΩ..."ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,ΕΔΩ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!" ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ,ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΟΜΩΣ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ....

28/08/2003, 19:15:38
quote:

KALHMERA SAS

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ...

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ ή ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ?

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

Να ειστε καλα....

ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ....
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ...
ΑΓΓΕΛΟΙ ΘΥΛΗΚΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ..ΟΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

28/08/2003, 19:19:52
quote:

Kαλημέρα
Στη ταινία "CITY OF ANGELS" με τον Nicolas Cage και τη Meg Ryan βρίσκουμε μιά πολύ ενδιαφέρουσα άποψη γιά τους Αγγελους. Δεν ήταν ποτέ τους άνθρωποι και τους βλέπουμε μόνο τη στιγμή που πρέπει να φυγουμε.
Κάθε αυγή και σούρουπο μαζεύονται σε μιά όχθη και επικοινωνούν με το Θείο μέσα από μιά γαλήνια μουσική.Εχουν ανθώπινη μορφή(χωρίς φτερά εννοώ)και φορούν μαύρα.Εχουν τον χαρακτηρα Αγγελιοφόρου και Συνοδού σε καποιο άλλο επίπεδο,ειναι φιλικοί και "βρίσκονται" πάντα δίπλα μας αόρατοι στο ανθώπινο ματι.Μπορούν να απαρνηθούν την Αγγελική τους ιδιότητα όπως και την αθανασία τους μία μόνο φορά και να γίνουν θνητοί στο ανθρώπινο επίπεδο.Εφ'οσον το κάνουν δεν μπορούν να γίνουν ξανά Αγγελοι.Είναι μιά ευχάριστη ρομαντική ταινία με πολλά "μηνύματα" πιστεύω.
Φιλικά .'.

ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΙΔΗ,
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΠΟΨΕ ΚΙΟΛΑΣ...

FlawlessΜέλος
28/08/2003, 19:24:59
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ.
ΕΧΟΥΝ ‘ΧΑΣΕΙ’ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

28/08/2003, 19:35:54

ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ..ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ...

ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ...

ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ...

29/08/2003, 02:14:15
Μια καλημερα και μιαν ευχη για ενα δημιουργικο φθινοπωρο σε οσους εχουν ηδη επιστρεψει απο τις διακοπες τους.
Αγγελοι λοιπον!Τι αλλο απο οντοτητες με συγκεκριμενη αποστολη;Κι οταν ολοκληρωσουν το εργο που εχουν αναλαβει;Τοτε πολυ απλα δεν εχουν λογο υπαρξης...
Ειναι αρρενες ή θηλυκου γενους; Απ'την στιγμη που δεν αναπαραγονται ποιος ο λογος να ειναι κατι απο τα δυο;Ακομα και στις εκκλησιες εικονογραφουνται ως κατι ενδιαμεσο...
Εχουν αραγε φτερα; Απ' την στιγμη που τα σωματα τους δεν ειναι απο χωμα, για να τους αντιληφθουμε με τις αισθησεις μας θα πρεπει να "εχουν" μια μορφη αναγνωρισιμη σε αυτες(τις αισθησεις)...Πως αλλιως θα μπορουσε ο πρωτος ανθρωπος που ηρθε σε επαφη με τους αγγελους να αντιληφθει το ενεργειακο τους σωμα, παρα σαν ανθρωπινη φωτεινη μορφη και την ξεχειλη ενεργεια του ωσαν λευκα μαλλια και λευκα φτερα;Απο εκεινη την στιγμη λοιπον εχουμε ηδη ενα σημειο αναφορας,μια ενεργειακη σκεπτομορφη που ουδεμια σχεση εχει με τους αγγελους αλλα ειναι δικο μας δημιουργημα και χρωματιζεται ως λευκο η σκοτεινο αναλογα με την θεληση μας...Ακομα και την μορφη καποιου ανθρωπου που επιθυμουμε παρα πολυ μπορει να παρει...Αλλα δεν ειναι αγγελος...ειναι ενα δικο μας δημιουργημα, ενα "κωφο και αλλαλο πνευμα"...
Φυλακας αγγελος; Η υπαρξη του θα μας ελυνε πολλες αποριες...μονο που ολοκληρωνει το εργο του και μας "εγκαταλειπει" οταν εμεις ειμαστε σε μικρη ηλικια....

AristidisΝέο Μέλος
29/08/2003, 18:12:03
Φιλε Kapodistria
Πολύ όμορφες οι φωτο με τους Αγγέλους. Ελπίζω να σου άρεσε η ταινία ...!
Φιλικα .'.

ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ

30/08/2003, 14:37:49
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕ,ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ,
ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ...
ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΧΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ...(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...)

ΕΙΔΑ ΠΡΩΙΝΟ,Σ' ΕΝ' ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΑΛΜΕΝΟ,
ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ,
ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΩΡΑΙΟ,ΧΑΡΙΤΟΜΕΝΟ,
ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥ Ν'ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ.
"ΕΙΜΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ",ΜΟΥ ΕΙΠΕ,"ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΝΩ
ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ,
ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΘΛΙΜΜΕΝΟ
ΣΤ'ΑΣΤΕΡΙΑ,ΟΠΟΥ Η ΧΑΡΑ ΗΧΟΛΟΓΑΕΙ.
ΝΑΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ,
ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΜΕΝΗ
Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ."
ΕΣΚΥΨΕ, ΑΜΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΙΣΕΙ,
ΞΥΠΝΗΣΑ ΩΙΜΕ! ΤΩΡΑ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ
ΠΟΥ ΑΦΙΛΗΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ."

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
30/08/2003, 17:19:18
quote:

ΕΙΔΑ ΠΡΩΙΝΟ,Σ' ΕΝ' ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΑΛΜΕΝΟ,
ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ,
ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΩΡΑΙΟ,ΧΑΡΙΤΟΜΕΝΟ,
ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥ Ν'ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ.
"ΕΙΜΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ",ΜΟΥ ΕΙΠΕ,"ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΝΩ
ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ,
ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΘΛΙΜΜΕΝΟ
ΣΤ'ΑΣΤΕΡΙΑ,ΟΠΟΥ Η ΧΑΡΑ ΗΧΟΛΟΓΑΕΙ.
ΝΑΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ,
ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΜΕΝΗ
Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ."
ΕΣΚΥΨΕ, ΑΜΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΙΣΕΙ,
ΞΥΠΝΗΣΑ ΩΙΜΕ! ΤΩΡΑ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ
ΠΟΥ ΑΦΙΛΗΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ."

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Ο συμπατριωτης μου με αυτα τα λογια,αγγιζει ΠΟΛΥ ευαισθητες χορδες.Μονο που εγω ευχαριστω τον αγγελο που δεν με αφησε με τον καημο (εστω & για λιγο)...........

Edited by - Masvidal on 30/08/2003 17:20:17

MasvidalΜέλος
30/08/2003, 17:22:02
Ολοι οι αγγελοι εχουν φτερα...και σε εμας ειναι ορατα μονο αν τα δουμε με τα ματια της ψυχης.Στο χερι μας ειναι.

FlawlessΜέλος
30/08/2003, 18:33:15

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’