- ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! - - Κινηματογράφος -
Βλεπω καποιους που λενε για την εκτη αισθηση.. Εγω νομιζω πως ουτε καν στα θριλερ δε συγκαταλεγετε...Γνωμη μου παντα οκ? Δε θελω να μειωσω την γνωμη του αλλου:)
Παρα πολλα τελεια θριλερ ειναι ταινιες βασισμενα στα βιβλια του Steven King και κυριως το "ΑΥΤΟ" αν και το βιβλιο ειναι πολυ ανωτερο της ταινιας
Επισης το Resident Evil πολυ καλο.. τωρα δε μου ερχετε στο μυαλο κατι αλλο..
Αααα και ενα θριλερ, εποχης 85 καπου οταν ηταν της μοδας οι ταινιες με ζομπι, ηταν ενα εργο ενα απο τα καλυτερα του ειδους του, λεγοταν
"ζομπι εναντιον καρνιβαλων"
ΦΙΛΕ SAUDI, ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ "ΑΥΤΟ" ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ????
ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ????
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ KING ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ -ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ- Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΙΑ!
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ" ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ....ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΘΡΙΛΕΡ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
"ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ"
JUST IMAGINE A BETTER WORLD!!!!
Edited by - clearthought on 01/02/2004 14:33:03
Όσο για τις ελεεινές συκοφαντίες του αρχιψεύτη
Τον προκάλεσα να αποδείξει
Ποιός ξέρει, ίσως την επόμενη φορά μου ζητήσει να δούμε το "ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ"
[b][crimson]
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........
[/crimson][b]
quote:
Και συνεχίζουμε με το "Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ" και την πραγματικά υπέροχη ερμηνεία του Άντονι Χόπκινς.[b][crimson]
[/crimson][b]
ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ!
ΤΕΛΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΑΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ!
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ-ΕΞΑΙΡΩ ΤΟ "ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΙ ΜΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ...ΕΩΣ ΧΑΛΙΑ!!!!
ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ".
ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ????
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ!!!!
ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙΝΓΚ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
Συνεχίζω ακάθεκτος (
Αναφέρομαι στις "ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ" και "ΜΗΝΥΜΑ ΣΙΩΠΗΣ". Ενδιαφέροντα σενάρια, ωραία και υποβλητική ατμόσφαιρα με καλές ερμηνείες.
quote:Οχι και πατατα ρε παιδια,ειναι αναλογα ποτε θα την δεις.Αυτη η ταινια ειναι πολυ παλια!οταν την ειχα δει μικρος τα ειχα δει ολα κολιωμενα!!!Τωρα που την ξαναειδα,δεν τρομαξα τοσο,και ειναι λογικο πιστευω.Σιγουρα δεν συγκρνεται με το βιβλιο,αλλα οχι και πατατα!!!
Ναι φιλε clearthought αυτο λεω με τον κλοουν που σκοτωνει μικρα παιδια! Εχεις απολυτο δικαιο... η ταινια ειναι πατατα τελειως και πολυ κριμα γιατι το βιβλιο δεν σιγκρινετε και ειναι παρα πολυ καλο! Steven ειναι αλλωστε αυτος..:)
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
Ειδικα η φαση του μπρος πισω του χρονου ηταν πρωτοπορια.
λοιπον, γι'αυτους που εχουν γερο στομαχι, προτεινω τα :
- ολοκαυτωμα των καννιβαλων (cannibal holocaust) αλλα προσοχη
οχι την αγγλικη version, ειτε dvd/vhs, γιατι ειναι κομμενη.
(δεν πιστευω οτι εχει κυκλοφορησει σε ελληνικο dvd - μαλλον
και αν, σε vhs, στο ελαντα)
- men behind the sun. εχει κυκλοφορησει σε ελληνικο dvd απο την
dark side collection με τιτλο 'σφαγη στο στρατοπεδο των κολασμενων' (ή καπως ετσι..)
και καλη φρικη!
![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Γιατί?...
Σου πήγαινε τόσο πολύ η προηγούμενη...
Πως είναι δυνατόν η αιθέρια Oneiric να εμφανίζεται με μια απλή μπλούζα και μπλουτζήν?
Θα κάνω υπομονή και θα περιμένω την επόμενη μεταμόρφωσή σου...