- Ο Κυνόδοντας - Dogtooth - - Κινηματογράφος -
quote:
Μόνο που δε θα ήσουν εσύ. Τουλάχιστον, όχι όπως μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου, γιατί η προσωπικότητά σου θα αναπτυσσόταν τόσο διαφορετικά υπό τέτοιες συνθήκες περιορισμού και ελεγχόμενων εισροών, που θα ήσουν κάτι τελείως διαφορετικό από τον εαυτό σου. Και δε θα ήξερες τον Καναδά.
ΚΟΙΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΕ.
ΚΑΠΟΤΕ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ , ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ
ΜΕΙΝΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ
CHARMED
quote:
Καναδάς: η λέξη αυτή σημαίνει πολύ καλό φαγητό που το φτιάχνουν με όσπρια και κιμά.
MHTEΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Β.ΑΜΕΡΙΚΗΣ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΙ
ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ.Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 9.984.670 τετρ. χλμ.
ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ(...ΑΧ! ΤΟ ΞΕΡΩ...)ΕΙΝΑΙ 33.487.208 ΕΝΩ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΤΤΑΒΑ.
![]()
CHARMED
quote:
Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 9.984.670 τετρ. χλμ.
για τους πιο αγγλομαθεις, ειναι 3,854,085 σε τετραγωνικα μιλια ![]()
quote:
ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ(...ΑΧ! ΤΟ ΞΕΡΩ...)ΕΙΝΑΙ 33.487.208
η απογραφη του 2006 ειχε δειξει 31.241.000 ενω το 2011 πιθανολογειται για 34.389.000
το αξιωσημειοτο ειναι οτι η Βασιλισσα Ελισαβετ η Β' ειναι ακομα η "κεφαλη" του κρατους για την αγγλικη πλευρα της χωρας, ενω για τη γαλλικη εχουν κοινοβουλευτικη δημοκρατια!

Τι αηδία ήταν αυτή!!!
Ποιός ψυχοπαθής είπε ότι έπρεπε να πάρει όσκαρ;;;
Ποιοί ανώμαλοι ήταν αυτοί που την θεωρούσαν καλή και την προωθούσαν μέσα από τα ΜΜΕ;;;
Ένα σίχαμα που δεν πρέπει καν να υπάρχει - εάν ήταν στο χέρι μου θα εκτελούσα και τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μήπως οι επόμενοι δημιουργοί καταλάβουν τι είναι ταινία...
http://www.youtube.com/watch?v=U9Pow5xtab8
Αυτή η ταινία υποτίθεται ότι έχει κάνει σάλο στην Ευρώπη και έχει κατακτήσει τρομερές κριτικές. Την έχει δει κανείς??? Εγώ έχω δει μόνο μερικά αποσπάσματα, αλλά δεν μου φαίνεται αξιόλογη.
Την αναφέρω σε αυτό το θέμα διότι έχω την αίσθηση πως είναι μια εξίσου αμφιλεγόμενη ταινία με τον Κυνόδοντα.
"Εμπλέκεται" και εδώ ο Γιώργος Λάνθιμος.
Edited by - Narkissa555 on 25/03/2011 09:06:11
quote:
Ποιός ψυχοπαθής είπε ότι έπρεπε να πάρει όσκαρ;;;
Ποιοί ανώμαλοι ήταν αυτοί που την θεωρούσαν καλή και την προωθούσαν μέσα από τα ΜΜΕ;;;
Πράγματι μου γεννάται και εμένα αυτή η απορία....
Άντε να δεχτώ ότι η διαστροφή εκφράζει τις εικαστικές αναζητήσεις μιας μερίδας ανθρώπων (περί κολοκυθόπιτας, ουδεις λόγος). Προς τι όμως όλη αυτή η διαφήμιση ???? Αν είναι δυνατον, κυριακάτικη εφημερίδα με την μεγαλύτερη κυκλοφορία να προσφέρει την ταινία και δεύτερη εβδομάδα για όσους δεν πρόλαβαν να την προμηθευτούν την πρώτη !!!! Μα είμαστε με τα καλά μας ???????????
Δεν θα κρίνω όσους είδαν την ταινία και τους άρεσε - όπως την βρίσκει ο καθένας. Δεν την δέχομαι όμως αυτή την προώθηση και για άλλη μια φορά ντρέπομαι ως έλληνας που κάτι τόσο εκτρωματικό έγινε "σημαία" της νεοελληνικής έκφρασης.
quote:
εάν ήταν στο χέρι μου θα εκτελούσα και τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μήπως οι επόμενοι δημιουργοί καταλάβουν τι είναι ταινία...
Έλα τώρα, μην βάζεις στον κόσμο ιδέες και οσονούπω θα βγάλω την Γυάλα....
Αν εγώ δηλαδή δω μια ταινία που σχετίζεται με τους πολέμους στις ανατολικές χώρες και τη θεωρήσω ενδιαφέρουσα, τι σημαινει? Ότι εκφράζομαι όταν βλέπω ανθρώπους να αλληλοσκοτώνονται και να υποφέρουν?
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσοι είδαν την ταινία και τη θεώρησαν ποιοτική δεν σημαίνει ότι τους εκφράζουν ούτε οι αιμομεικτικές σχέσεις ούτε η οικογενειακή αυτή διαστροφή. Απλώς προβληματίστηκαν και με το δίκιο τους σχετικά με την διαστροφή και τη νοσηρότητα στην οποία μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Και στο κάτω κάτω η ταινία δεν ειναι εξωπραγματική... Λέει αλήθειες "δυσκολοχώνευτες" που μας τρομάζουν τόσο που δεν μπορούμε να ανεχτούμε.
Edited by - Narkissa555 on 28/03/2011 13:17:04
quote:
όσοι είδαν την ταινία και τη θεώρησαν ποιοτική
Πες την ιδιαίτερη, πες την σοκαριστική, πες την ανατρεπτική....
Να την χαρακτηρίζεις ποιοτική όμως είναι too much....
Μην χάνουμε και το νόημα των λέξεων.
Εντάξει, κι εγώ ακούω με τρέλα ατμοσφαιρικό black metal, δεν θα το χαρακτηρίσω και ποιοτικό.... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια...
quote:
Και στο κάτω κάτω η ταινία δεν ειναι εξωπραγματική...
Τώρα που το λες, έχω μια υποψία πως κάτι περίεργο παίζει πίσω από τον ψηλό φράχτη παρακείμενης βίλας στην γειτονιά μου.... Έλα βρε Narkissa555 θέλεις και τα λες τώρα ???
Εκτός και εννοείς πως η διαστροφή γενικά τείνει να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας και να μην μας σοκάρει πλέον τίποτα.... Δεν θα σου έδινα άδικο σε αυτό....
quote:
Λέει αλήθειες "δυσκολοχώνευτες" που μας τρομάζουν τόσο που δεν μπορούμε να ανεχτούμε.
Όπως ????
Edited by - Black_Swan on 11/05/2011 19:05:22