ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stavros7730 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
stavros77Μέλος
31/08/2007, 16:20:53
PREDATOR το Κόσοβο είναι φλέγουσα περιοχή. Όλοι ονειρεύονται εξουσία στα Βαλκάνια είτε πρόκειται για τις Βαλκανικές χώρες είτε για τις μεγάλες δυνάμεις. Και δυστυχώς πολλοί εποφθαλμιούν και την Μακεδονία μας.

Η προφητεία περί Δαλματίας σίγουρα θα πρέπει να μας κάνει να κοιτάμε με προσοχή της εξελίξεις στην πολύπαθη Βαλκανική χερσόνησο.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

MishaΝέο Μέλος
31/08/2007, 16:32:28
εκει γυρω απο την Παναγούδα του γερ.Παισιου κοντα στον οσ.Χριστοδουλο θα βρειτε μερικούς πατέρες που δεν εκαμψαβ γόνυ τη Βααλ της εκκοσμίκευσης...ρωτηστε και θα μαθετα,ψαξτε και θα βρειτε....

το Βατοπαιδι είναι η συγχρονη τραγωδία του Αγιου Ορους...το λέω με όλη την συνειδηση των λόγων....προσωπικά περνω μονο για προσκυνημα και φευγω....καθε χρονο και χειροτερα...

η ιστορία με τον Τιμιο Προδρομο αποκρυπτεται....για ευνοητους λόγους...

οπως επίσης αποκρυπτεται και το γεγονός της καταγγελιας της εκκοσμικευσεως του Αθωνα απο τον γεροντα Παισιο και απο τους υποτακτικους του οι οποίοι το εξεφρασαν εσχάτως και με ανοιχτη επιστολή....

δεν λεω πως ολα χαλασαν στο Αγιον Ορος αλλα η σηψη προχωρα με ταχεις ρυθμους ...και πως να σου μιλησει για ασκητικη και ησυχαστικη εμπειρια ο καλογερος(;)του ιντερνετ,του λαπτοπ,του pda και του λαντ ροβερ;;
κι αν σου μιλήσει πως να σε πεισει;;; πρεπει να εισαι πολυ χαιβάνι για να τον πιστεψεις...

μη ξεκινησω να λεω για τα κελλια που αγοραζουν μεγαλοεπιχειρηματιες στο Αγιον Ορος,τα ανακαινιζουν με τζακουζι,πλασμα τβ,εντοιχισμενες συσκευες και πληρωνουν κι απο εναν ταλαιπωρο καλογερο να τα φυλαει....

ω καιροι,ω ήθη.....

31/08/2007, 16:35:29
quote:
Η προφητεία περί Δαλματίας σίγουρα θα πρέπει να μας κάνει να κοιτάμε με προσοχή της εξελίξεις στην πολύπαθη Βαλκανική χερσόνησο.

Η αιτία τού Γενικού Πολέμου θά έρθη από τήν Δαλματία. Πρώτα θά διαμελισθεί ή Αυστρία, καί ύστερα ή Τουρκία.

Η αιτία τού 1ου Παγκόσμιου πολέμου ήταν η δολοφονία στο Σεράγεβο της Βοσνίας (Δαλματία.) του διαδόχου της Αυστρίας
(τα αποτελέσματα του 1ου Παγκόσμιου πολέμου ήταν μεταξύ άλλων:

Διάλυση Αυτοκρατορίας Αυστροουγγαρίας με την συνθήκη του Σέν Ζερμέν τη 10 Σεπτεμβρίου 1919.
Διάλυση Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με την συνθήκη των Σεβρών την 10 Αυγούστου 1922.
Διαμελίστικε η Αυστροουγγαρία κυρίως σε Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία
Διαμελίστικε η Οθωμανική αυτοκρατορία και μετέπιτα το 1922 Τούρκικη Δημοκρατία δίνοντας εδάφη που μετά ονομάστηκαν: Συρία, Λίβανος, Ιορδανία, Ιρακ και μέρος της Αραβίας κ.α.

31/08/2007, 16:46:52
quote:
Διάλυση Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με την συνθήκη των Σεβρών την 10 Αυγούστου 1922.

Συγγνώμη 1920!

stavros77Μέλος
31/08/2007, 18:08:59
Δημήτρη εγώ το είχα διαβάσει αλλιώς

Στην εποχή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αυστρία αποκαλούνταν η ευρύτερη περιοχή της Γιουγκοσλαβίας.

Επίσης, με τον όρο γενικό πόλεμο ο Άγιος συνήθως αναφέρεται στον Γ' Παγκόσμιο. Έτσι λοιπόν έχουμε

Διάλυση Αυστρίας (Γιουγκοσλαβίας) - 1992
Διάλυση Τουρκίας - Αναμένεται
Γενικός πόλεμος από Δαλματία που είναι περιοχή συγκεκριμένη της Γιουγκοσλαβίας.

Αυτά ξαναλέω τα έχω διαβάσει σε πολλά βιβλία. Δεν τα λέω εγώ.

31/08/2007, 18:09:44
Συνθήκη των Σεβρών
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα εδάφη που έχασε η Οθωμανική Αυτοκρατορία στην Συνθήκη των Σεβρών

Η Συνθήκη των Σεβρών υπεγράφη στις 28 Ιουλίου/10 Αυγούστου 1920 στην πόλη Σέβρ (Sèvres) της Γαλλίας, φέρνοντας την ειρήνη ανάμεσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και τις Συμμαχικές και σχετιζόμενες Δυνάμεις1 μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκ μέρους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έγινε αποδεκτή από τον σουλτάνο Μεχμέτ ΣΤ' ο οποίος προσπαθούσε να σώσει τον θρόνο του, αλλά απορρίφθηκε από το ανεξάρτητο κίνημα των Νεότουρκων. Το κίνημα υπό την ηγεσία του Μουσταφά Κεμάλ χρησιμοποίησε αυτή τη διένεξη για να αυτοανακηρυχθεί κυβέρνηση και να καταργήσει την μοναρχία.

Οι βασικοί όροι της συνθήκης ήταν: η Οθωμανική Αυτοκρατορία παρέδιδε την κυριαρχία της Μεσοποταμίας (Ιράκ), της Παλαιστίνης και της Υπεριορδανίας στην Βρετανία ως προτεκτοράτα της Κοινωνίας των Εθνών, την Συρία και τον Λίβανο στην Γαλλία επίσης ως προτεκτοράτα. Η Χετζάζ (μέρος της σημερινής Σαουδικής Αραβίας) το Κουρδιστάν και η Αρμενία θα γίνονταν ανεξάρτητα κράτη.

Η Βόρεια Ήπειρος ενσωματωνόταν στο ιδρυόμενο Αλβανικό κράτος, ουσιαστικά προτεκτοράτο της Ιταλίας. Τα Δωδεκάνησα παραδόθηκαν στην Ιταλία η οποία συμφώνησε να τα δώσει εκτός από την Ρόδο και το Καστελλόριζο στην Ελλάδα, και αν η Βρετανία έδινε την Κύπρο στην Ελλάδα, τότε (μετά από δημοψήφισμα) θα έδιναν κι αυτά τα νησιά (η συμφωνία ακυρώθηκε από την Ιταλία το 1922).

Στην Ελλάδα παραχωρούνταν τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος, και η Θράκη από την οποία η Βουλγαρία παραιτούνταν οριστικά από κάθε δικαίωμά της σε αυτή. Η περιοχή της Σμύρνης έμενε υπό την ονομαστική επικυριαρχία του Σουλτάνου αλλά θα διοικούνταν από Έλληνα Αρμοστή ως εντολοδόχο των Συμμάχων, και θα μπορούσε να προσαρτήθει στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια με δημοψήφισμα.

Τα στενά των Δαρδανελίων και η θάλασσα του Μαρμαρά αποστρατικοποιήθηκαν και έγιναν διεθνής περιοχή, οι Σύμμαχοι απέκτησαν τον οικονομικό έλεγχο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τέλος, καθορίζονταν η ισότητα και τα δικαιώματα των μειονοτήτων.

Η Ρωσία δεν συμμετείχε και έκανε ξεχωριστή συνθήκη με τους Οθωμανούς. Μετά την επικράτηση των Νεότουρκων, που μετέφεραν την πρωτεύουσα στην Άγκυρα, και την Μικρασιατική Καταστροφή, οι σύμμαχοι αναγκάστηκαν να υπογράψουν νέα συνθήκη (Συνθήκη της Λωζάνης) το 1922, με ευνοϊκότερους όρους για την (πλέον) Τουρκία.

31/08/2007, 18:58:25
europaios2 ρώτησες για την απενεργοποίηση του λογαριασμού "ELLHNARAS".
Έγινε στο θέμα: "Σχέδιο ερημοποίησης της χώρας;"
quote:
ELLHNARAS...Ο λογαριασμός σου απενεργοποιήθηκε.

Οι συζητήσεις των forums του esoterica δεν είναι κατάλληλος χώρος για κομματικά παιχνίδια και μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις.
Δυστυχώς, κυρίως στα παραπάνω παραπέμπει η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων που μέχρι στιγμής έχεις καταθέσει στις συζητήσεις μας...

Για περισσότερα, κάνε κλικ στο μήνυμά μου στο αναφερόμενο θέμα:
εδώ

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

01/09/2007, 13:37:57
quote:
Στην εποχή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αυστρία αποκαλούνταν η ευρύτερη περιοχή της Γιουγκοσλαβίας.

Επίσης, με τον όρο γενικό πόλεμο ο Άγιος συνήθως αναφέρεται στον Γ' Παγκόσμιο. Έτσι λοιπόν έχουμε

Διάλυση Αυστρίας (Γιουγκοσλαβίας) - 1992
Διάλυση Τουρκίας - Αναμένεται
Γενικός πόλεμος από Δαλματία που είναι περιοχή συγκεκριμένη της Γιουγκοσλαβίας.

Αυτά ξαναλέω τα έχω διαβάσει σε πολλά βιβλία. Δεν τα λέω εγώ.

Φίλε Σταύρο αυτά που έγραψα ήταν προσωπική μου εκτίμηση.
Την θεωρώ λοιπόν και λογική, αφενώς γιατί αυτό που είπε έχει γίνει, αφετέρου, αν ξαναγίνει δεν θα έχει τα ξεκάθαρα στοιχεία του 1ου Παγκοσμίου.
Όταν λέμε Αυστρία εννοούμε Αυστρία!
Τότε η αυτοκρατορία της Αυστροουγγαρίας είχε πολύ δύναμη και σαν πρώτη χώρα εννοούταν η Αυστρία.
Τα εδάφη που είχε τότε ήταν πολλά αλλά όχι και όλη την Γιουγκοσλαβία, παρά μόνο τις χώρεςπου ανέφερα και όχι την Σερβία. (που της ανακύρηξε και τον πόλεμο)
Η Γιουγκοσλαβία δεν είναι Αυστρία μιας και το μεγάλο όνομα στην ομοσπονδία αυτή ήταν η Σερβία.
Το να λένε κάποιοι αυτό που λές δεν μου κάνει εντύπωση, παρά το θεωρώ πολύ λάθος άποψη και δεν με ενδιαφέρει το πόσοι είναι αυτοί που το λένε.
Αν ανοίξεις την εγκυκλοπαίδεια και διαβάσεις απλώς για τον 1ο Παγκόσμιο θα τα καταλάβεις όλα.

01/09/2007, 13:48:32
Ο Αγίος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ:
Πρώτα θά διαμελισθεί ή Αυστρία, καί ύστερα ή Τουρκία.

Που είναι η Αυστρία στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, την στιγμή που υπάρχει τέτοιο κράτος ποιό πάνω και έξω από την Ομοσπονδία της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας;
Θυμίζω πως το όνομα Αυστρία τότε ήταν φόβος και τρόμος και δεν είχε ποτέ την έννοια του Σλάβικου κράτους παρά Γερμανοειδούς...
Άτοπο να συσχετίζουμε τα δύο αυτά κράτη με την ίδια έννοια.

Η Τουρκία τότε διαμελίστηκε, τώρα θα καταργηθεί.

01/09/2007, 18:53:22
quote:

Ο Αγίος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ:
Πρώτα θά διαμελισθεί ή Αυστρία, καί ύστερα ή Τουρκία.

Που είναι η Αυστρία στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, την στιγμή που υπάρχει τέτοιο κράτος ποιό πάνω και έξω από την Ομοσπονδία της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας;
Θυμίζω πως το όνομα Αυστρία τότε ήταν φόβος και τρόμος και δεν είχε ποτέ την έννοια του Σλάβικου κράτους παρά Γερμανοειδούς...
Άτοπο να συσχετίζουμε τα δύο αυτά κράτη με την ίδια έννοια.

Η Τουρκία τότε διαμελίστηκε, τώρα θα καταργηθεί.

Βεβαια... εδω "παιζουν" αρκετα, λογω τον Ονομασιων... Η παλαι ποτε Αυστρια (που διαμεληθηκε), ηταν το 2ο Ραιχ, δηλαδη η Αυστροουγκαρικη Αυτοκρατορια, που περιλαμβανε, ολοκληρη την Γερμανια, την Πολωνια, την Ουγκαρια, την Τσεχοσλοβακια και την Αυστρια... και οπως ειδαμε διαμεληστηκε, με την Συνθηκη των Βερσαλιων, το 1919 (Συνθηκη Ληξης Α' Π.Π.)

Οι Ουγγκροι δηλαδη, δεν ηταν ΠΟΤΕ ΣΛΑΒΟΙ...

GCHATΝέο Μέλος
03/09/2007, 11:33:30
Γεια σας μετά από πολύ καιρό!
Οι απαραίτητες διακοπές μού στέρησαν την επικοινωνία με το forum,δυστυχώς, και παρατηρώ ότι έχασα πολλά επεισόδια.Δεν θα σταθώ στις κόντρες μεταξύ των μελών, αλλά στο ζήτημα που τέθηκε για το "μικρό κράτος" από το οποίο θα ξεκινήσουν όλα. Αν προσεγγίσουμε ιστορικά το ζήτημα, ο Predator ίσως έχει δίκιο για το Βατικανο. Όμως στην φάση που βρισκόμαστε τώρα, θα έβλεπα πιθανότερο το ενδεχόμενο μιας "ανάφλεξης" στα Βαλκάνια με αφορμή το Κόσοβο και τα Σκόπια. Αναφέρω και τα Σκόπια γιατί η μοίρα τους σαν κρατίδιο είναι ταυτόσημη. Εάν ανεξαρτητοποιηθεί το Κόσοβο, μετά από λίγο είναι εξαιρετικά πιθανό (δε λέω βέβαιο για λόγους τυπικούς) ότι και οι Αλβανοί του σκοπιανού Βορρά θα ξεσηκωθούν με την συμπαράσταση της "Μητέρας" Αλβανίας. Το όλο σκηνικό εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε ευρύτερη αναταραχή αρχικά και "ανάφλεξη" αργότερα. Προσωπικά θα προτιμούσα μια ένωση Ελλάδος-Σκοπίων για να αποφύγουμε τις όποιες δυσμενείς συνέπειες σε μια περίπτωση όπως η παραπάνω,άλλα και για να τελειώνουμε και με το όνομα.
Βέβαια κάποιοι θα πουν ότι αν είναι "γραφτό" να ξεκινήσει έτσι η διαμάχη,έτσι και θα γίνει.Ίσως...
03/09/2007, 11:40:38
quote:

Προσωπικά θα προτιμούσα μια ένωση Ελλάδος-Σκοπίων για να αποφύγουμε τις όποιες δυσμενείς συνέπειες σε μια περίπτωση όπως η παραπάνω,άλλα και για να τελειώνουμε και με το όνομα.

To θεμα την ονομασιας, δεν ειναι απο το 1991, αλλα απο το 1945! Απο τοτε φωναζουν οι Σκοπιανοι οτι θελουν την ονομασια Μακεδονια, καθως ο Τιτο, το "ονειρευονταν"... Εμεις απο τοτε μειναμε απραγοι, γιατι δεν δωσαμε σημασια καθολου... ειχαμε τοτε τον "εμφυλιο"

03/09/2007, 11:43:20
Α!!! και κατι αλλο...

Αυτο που λεει ο Λιακοπουλος για την "ονομασια" των Σκοπιων, οτι λεγοταν Σενταρτσκα (ή καπως ετσι) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ!!!! Ο Τιτο ειχε δωσει το "ονομα" του σε αυτο το κρατιδιο (μιας και του αρεσε τοσο πολυ, υπαρχει και η "βιλα" του, κοντα στην λιμνη της Οχριδας)...

03/09/2007, 12:58:53
quote:

[quote]
Προσωπικά θα προτιμούσα μια ένωση Ελλάδος-Σκοπίων για να αποφύγουμε τις όποιες δυσμενείς συνέπειες σε μια περίπτωση όπως η παραπάνω,άλλα και για να τελειώνουμε και με το όνομα.

To θεμα την ονομασιας, δεν ειναι απο το 1991, αλλα απο το 1945! Απο τοτε φωναζουν οι Σκοπιανοι οτι θελουν την ονομασια Μακεδονια, καθως ο Τιτο, το "ονειρευονταν"... Εμεις απο τοτε μειναμε απραγοι, γιατι δεν δωσαμε σημασια καθολου... ειχαμε τοτε τον "εμφυλιο"

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ? ΔΙΑΚΟΠΕΣ?

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

03/09/2007, 15:47:05
quote:
Χθες το βράδυ, πριν πεσω για ύπνο πάτησα το κουμπί του ραδιοφώνου και έψαχνα για συχνότητες.

Σε κάποια φάση πέφτω πάνω στην συχνότητα του σταθμού της Εκκλησίας. Προς μεγάλη μου έκπληξη ακουγόταν η φωνή του γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού να μιλάει μαζί με κάποιον κύπριο ιερέα για το μέλλον, και για τον κυπριακό λαό.

Ο γέροντας έλεγε πως αυτό που συνέβη με τις πυρκαγιές ειναι μόνο η αρχή και ότι αυτό που έπεται τώρα σύντομα ειναι πολεμική σύρραξη με την Τουρκία, και δοκιμασίες για τον Κυπριακό λαό. Μέσα από την γενικότερη σύρραξη ειπε πως η Ευρώπη θα επιστρέψει στην Ορθοδοξία, το Βατικανό θα ξεριζωθεί, η Τουρκία θα αφανιστεί από τον χάρτη και ο πληθυσμός της θα γινει χριστιανικός, και πως το βδέλυγμα του Ισλάμ πάει και αυτό προς την απώλεια. Ότι ο Θεός αυτά που ως τώρα ανεχόταν από αυτούς που προκαλούν την διαστροφή στον κόσμο, από εδώ και πέρα έρχεται να το τιμωρήσει και να το καταστρέψει, για να επαναφέρει την τάξη. Επίσης μίλησε και για το θέμα του αντιχρίστου και ειπε πως τότε θα εμφανιστούν οι 3 προφήτες να καταδείξουν οτι ειναι απατεώνας, και ότι σε εκείνη την εποχη ειναι που θα έλθουν προς τα εδώ οι ινδοκινέζοι, αλλά αυτά αργούν ακόμη. Αυτό που θα γινει τώρα πολύ σύντομα, ειναι η σύρραξη με την Τουρκία.

(δεν είμαι εγώ που άκουσε το ράδιο)

stavros77Μέλος
03/09/2007, 16:08:30
Δημήτρη τι να πω μπορεί να έχεις και δίκαιο για την προφητεία με την Αυστρία.

Όσο για το μικρό κράτος που θα είναι η αιτία-αφορμή του πολέμου πιο κοντά βλέπω το Κόσοβο παρά οτιδήποτε άλλο (τουλάχιστον με τις σημερινές διεθνείς συγκυρίες). Η Ρωσία έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι είναι αντίθετη με διχοτόμηση που έχουν ήδη αποφασίσει οι "μεγάλοι". Οι επόμενοι μήνες θα είναι αρκετά κρίσιμοι.

Ένα άλλο που με "προβληματίζει" σχετικά με την εγγύτητα ή όχι των γεγονότων είναι ότι είχε εμπλακεί και το όνομα του Πούτιν (Βλαδίμηρου) στις προφητείες ενός σέρβου αν δεν κάνω λάθος. Είχα βρει την πηγή στο internet.

Το θέμα είναι ότι οι Ρωσικές προεδρικές εκλογές έχουν οριστεί για τις 2 Δεκεμβρίου. Άρα οι πιθανότητες είναι

1) Δεν θα γίνει τίποτα και θα έρθει άλλος πρόεδρος οπότε αυτά που λέει ο Σέρβος δεν ισχύουν (εκτός πια και αν έρθει και άλλος Βλαδίμηρος πρόεδρος)

2) Δεν θα γίνει τίποτα αλλά θα καταφέρει ο Πούτιν να ξαναγίνει πρόεδρος (δεν ξέρω καν αν μπορεί να το κάνει)

3) Να γίνει κάτι (το απεύχομαι)

stavros77Μέλος
03/09/2007, 18:40:36
Δημήτρη εγώ πάντως όσες φορές έχω πετύχει τον γέροντα Ιωσήφ να μιλάει αναφέρεται μόνο σε καθαρά πνευματικά θέματα και όχι σε προφητείες.

Πάντως αν όντως τα είπε αυτά, είναι λόγια τα οποία πρέπει να κρατήσουμε υπ' όψιν μας και να δούμε αν θα αποδειχθούν αληθινά.

Προς το παρόν στο διεθνές προσκήνιο επικρατεί μια σχετική ηρεμία. Ελπίζω να μην είναι αυτή πριν την εκδήλωση της μπόρας.....

04/09/2007, 10:14:30
Σταύρο μου αν πας εκεί θα ακούσεις πολλές ομιλίες του Γέροντα Ιωσήφ που μιλάει για τα εθνικά θέματα και όχι μόνο:
www.pantokrator.info

Μου στείλανε σε e-mail αυτό και σας το παραδίδω ως πληροφορία.

quote:
Κάποιοι αγόρασαν ένα επενδυτικό προϊόν σύμφωνα με το οποίο μπορούν να βγάλουν χρήματα μόνο αν γίνει γεγονός ανάλογο της 9/11 μέχρι την 21 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα βγάζουν 2 δισεκατομμύρια δολάρια αν όλη η αγορά πέσει 30-50% μέχρι την 21 Σεπτεμβρίου.

Το ποσό που χάνουν αν δεν γίνει το κραχ μέχρι την 21 Σεπτεμβρίου, είναι 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

stavros77Μέλος
04/09/2007, 12:49:20
Δηλαδή για να καταλάβω αναμένεται κάποιο οικονομικό κραχ γενικότερα ή κάποιο γεγονός τρομοκρατικό που θα έχει επιπτώσεις στην αγορά?

21 Σεπτεμβρίου είναι σε 17 μέρες. Πολύ πιθανόν να τα χάσουνε τα λεφτά τους.

Από που έρχεται αυτή η πληροφορία?

04/09/2007, 13:06:53
Παίξανε απόδοση 1 πρός 2 και είναι χαμηλή απόδοση από ότι μου λένε γιατί εγώ δεν ξέρω από τέτοια.

Καμία άλλη πληροφορία δεν έχω και αν δεν πάρω απάντηση τι να ανταπαντήσω;