- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
http://wikisend.com/download/712616/SYNTAGMA.pdf
Το Σύνταγμα που δεν έχουμε, πού ακριβώς διδάσκεται τώρα?
quote:Λάθος. Το είχε πει ξεκάθαρα: Ψηφίστε ΟΧΙ (με την σημαία της Ε.Ε. απο πίσω) και μέσα σε 48 ώρες, θα έχω συμφωνία.
Του δώσαμε εντολή με το 61%, να μας απαλλάξει μονομερώς από τα χρέη
Αυτό που λες είναι δική σου ερμηνεία.
quote:Εννοείται. Για τίποτα δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Heretic
Εχουμε μπλέξει αρκετά άσχημα καθαρά συγκυριακά και για αυτό δεν φταίει ο Σύριζα.
Το παράλογο θα ήταν να φταίει για κάτι.
quote:Εγώ είχα την εντύπωση, οτι ο πρώτος κατήγορος, επικριτής του κακού και απάνθρωπου λιμενικού, ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι πολύ επικίνδυνο το παχνίδι με τους πρόσφυγες και θέλει μεγάλη προσοχή. Εξηγούμαι: αν παρεμποδιστεί κάποια "αποβατική" λέμβος στο Αιγαίο και πνιγούν άνθρωποι εξ αιτίας του Ελληνικού λιμενικού ή του Π.Ν, τότε θα πέσει όλος ο πλανήτης να μας φάει ζωντανούς.
Μάλλον θα έκανα λάθος.
Edited by - Πύρινος on 11/03/2016 01:27:08
Γιατί το Σύνταγμα είναι κείμενο που μπορεί ένας πολίτης να το αποκτήσει μόνο επί πληρωμή, και η διάδοσή του μέσω internet δωρεάν είναι παράνομη.
Υ.Γ. Πύρινε, όταν οι κουβέντες σοβαρεύουν, καλό είναι να την κάνεις σαν τον φίλο σου τον Αίολο. Οι σοβαρές κουβέντες δεν χωράνε προπαγάνδα και καραγκιόζηδες. Δες τα όριά σου επιτέλους.
quote:
Λάθος. Το είχε πει ξεκάθαρα: Ψηφίστε ΟΧΙ (με την σημαία της Ε.Ε. απο πίσω) και μέσα σε 48 ώρες, θα έχω συμφωνία.
Αυτό που λες είναι δική σου ερμηνεία.
Ξέρω καλά τι λέω.
Και δεν παρερμηνεύω το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Τα υπόλοιπα είναι εκτός θέματος.
Το ΟΧΙ αφορούσε μην περαιτέρω χρέη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Ξαναλέω, αυτό είναι δική σου ερμηνεία (και όσων άλλων ψήφισαν για τους ίδιους λόγους).
Το ΟΧΙ αφορούσε μην περαιτέρω χρέη.
Αν αυτό που μου λες, είναι οτι άλλα υπόσχονταν πριν το δημοψήφισμα και άλλα περίμενες μετά, το δέχομαι. Αλλά είναι δικό σου θέμα που υπέθεσες κάτι τέτοιο. Κανένας δεν σου είπε να υποθέσεις κάτι τέτοιο.
Ο Τσίπρας τήρησε την υπόσχεση που έδωσε για υπογραφή συμφωνίας.
Υγρασία: 71%
Πιθανότητα Βροχόπτωσης: 7 %
Αισθητή θερμοκρασία: 7.0...16.0°C

Ιδανικός καιρός για ψωλαρμένισμα. Καλοτάξιδοι.
quote:
Το link είναι ασφαλές, εγώ ανέβασα το αρχείο, και κατ'αυτόν τον τρόπο παρανόμησα κι εγώ.
Γιατί το Σύνταγμα είναι κείμενο που μπορεί ένας πολίτης να το αποκτήσει μόνο επί πληρωμή, και η διάδοσή του μέσω internet δωρεάν είναι παράνομη.
Κακός μπήκες σε αυτη τη διαδικασία, τζάμπα ο κόπος
Το βρίσκεις δωρεάν απο το επίσημο site της Βουλής.
http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/
--> Δεν χρειάζεται κατέβασμα!