- Ανεξήγητες εικόνες... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
πριν από λίγο καιρό μου ήθαν με e-mail μία σειρά εικόνων...
Σας τις βάζω εδώ στο φόρουμ για να μου πείτε τη γνώμη σας άνω σε αυτές...
Πάντως από φίλους και γνωστούς που τις έστειλα πήρα ποικίλες γνώμες...
Από το ότι το ότι είναι συγκλονιστικές, και υπάχουν πολλές παρόμοιες, (όπως τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν σοτυς καπνούς των δίδυμων πύργων, και έχουν κυκλοφορήσει και στο Ίντερνετ...), μέχρι το ότι είναι προιόν επεξεργασίας υπολογιστή...
Πάντως, έχω δει προσωπικά φωτογραφίες γνωστών μου, που τραβώντας αναμνηστικές φωτογραφίες στην εμφάνιση εμφανιζόντουσαν και "άλλα" που δεν υπήρχαν όταν τραβούσαν τη φωτογραφία...

Περιμένω τη δική σας γνώμη...
Φιλικά...
ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΗ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΧΙΔΙΑΣΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
Έχω και εγώ κάποιες φωτογραφίες παρόμοιου περιεχομένου. Πώς θα κατορθώσω να τις βάλω στο FORUM? Κάτι δίαβασα σε προηγούμενο topic ότι πρέπει να είναι "ανεβασμένες" σε κάποιο διαδικτυακό χώρο. Πώς γίνεται αυτό?
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Παιδιά ΤΙ βλέπουν τα μάτια μου???? Iaira εσύ τράβηξες τις φωτό ή άλλοι?Το θέμα σηκώνει πολλή συζήτηση,επιφυλάσσομαι στο μέλλον να πω την απόψή μου!!
Αγαπητέ Secondborn,αν δεν υπάρχουν "ανεβασμένες" στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες που θέλεις να προσθέσεις,μπορείς να τις στείλεις με e-mail στους υπεύθυνους του forum και θα τις προσθέσουν αυτοί.
Το e-mail είναι forum@esoterica.gr ή root@esoterica.gr, με κάθε επιφύλαξη.Αν δει το μήνυμα αυτό κάποιος που ξέρεις σίγουρα,ας απαντήσει!!!Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια!!!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

περισσότερες καί άλλα ενδιαφέροντα :
http://www.artbell.com/whatsnew.html
![]()
Edited by - Arzuna on 23/09/2002 05:40:44
Χωρίς να θέλω να φανώ σκεπτικίστρια,θέλω να διατυπώσω τις επιφυλάξεις μου όσον αφορά τη γνησιότητα των φωτογραφιών αυτών...
Στο μυαλό μου προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
1)Αν οι φωτό είναι γνήσιες,τότε πώς ονομάζονται τα <<παράξενα>> που κανονικά δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται?
2)Κάτω από ποιές συνθήκες τραβήχτηκαν οι φωτο?
3)Ποιά η ιστορία των προσώπων/χώρων που εικονίζονται?
4)Αυτοί που τράβηξαν τις φωτό είδαν εκείνη τη στιγμή το παράξενο ή το πρόσεξαν μετά την εμφάνιση του φιλμ?
5)Αν οι φωτό ΔΕΝ είναι γνήσιες,ΠΟΙΟΣ τις παραποίησε?
6)Και κυρίως,για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
Και πάλι λέω ότι θα ήθελα να είναι γνήσιες οι φωτογραφίες,για να αποδειχτεί και απτά η ύπαρξη ενός κόσμου τόσο μέσα όσο και έξω από τον δικό μας,τον υλικό...Αλλά πάλι,ο αριθμός των περιπτωσεων που αποδιεκνύονται τελικά φάρσες είναι μεγάλος.Περιμένω τις απαντήσεις σας!Χαιρετώ!
Ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()

(εαν δεν εχει φανει στο μυνημα μου το link της εικονας ειναι
http://www.artbell.com/img/albetlewis.jpg)
ειναι απο το link που μας εδωσε ο φιλος μας johnkf.
για να διαβασετε τι λεει αυτος που εστειλε τη φοτο πηγαινετε στο
http://www.artbell.com/aliens5.html
Edited by - Arzuna on 23/09/2002 05:37:46
ριξτε μια ματια κ εδω....
στο τελευταιο κειμενο και φοτο της σελιδας...
Edited by - cinderella on 23/09/2002 02:00:09
Μία παράκληση για όλους:
Θα ήταν καλό, όσο είναι δυνατόν, να υπάρχουν επεξηγήσεις-περιγραφές για τις εικόνες που φαίνονται στα διάφορα μηνύματα. Επίσης αν οι πληροφορίες είναι σε άλλα sites ας προσπαθήσουμε να τις μεταφέρουμε και στις συζητήσεις μας απευθείας και όχι μόνο με παραπομπή σε άλλες σελίδες.
Σημείωση: και επειδή το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων οφείλουμε πάντα να το προσέχουμε, στην παραπάνω περίπτωση είναι καλό να γίνεται μία μικρή απόδοση των πληροφοριών στα ελληνικά και όχι copy/paste από το αρχικό κείμενο. Με αυτό τον τρόπο και έχουμε τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν και θέλουμε να παρουσιάσουμε με τον καλύτερο τρόπο συγκεντρωμένες σε έναν χώρο και αναγνωρίζουμε τον κόπο των άλλων - αφού εξάλλου κάνουμε γνωστές τις μελέτες-έρευνές τους και σε μη αγγλόφωνο κοινό (παίρνω τη συνηθέστερη εκδοχή κατά την οποία η σελίδα που αντλούμε υλικό είναι αγγλόφωνη αλλά φυσικά ισχύει με τον ίδιο τρόπο και για σελίδες σε άλλες γλώσσες).
Όσον αφορά τις εικόνες που φαίνονται στα μηνύματα και "έρχονται" κατευθείαν από άλλα site (το url της εικόνας παραπέμπει σε άλλους δικτυακούς τόπους) το θέμα είναι επίσης κάπως "λεπτό". Κατά τη γνώμη μου το πιο σωστό είναι να μεταφέρονται οι εικόνες στον χώρο του ESOTERICA.gr και να υπάρχει φυσικά στα αντίστοιχα μηνύματα η παραπομπή στο site της αρχικής προέλευσης για να αποδώσουμε τα εύσημα. Όμως αν διατηρείται το αρχικό url και η εικόνα συνεχίζει να "κατεβαίνει" από άλλα sites σε κάθε ανάγνωση του σχετικού μηνύματος που υπάρχει εδώ, το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι του άλλου τόπου θα αλλάξουν την ονομασία ή το path της εικόνας με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται στα μηνύματά μας πλέον ή να παραπονεθούν (με το δίκιο τους) για το λεγόμενο bandwidth theft (ιντερνετικός όρος που έχει να κάνει με την "κλοπή" ροής και όγκου περιεχομένου ενός τόπου από άλλους τόπους που δεν φιλοξενούν στον χώρο τους τα στοιχεία που παρουσιάζουν αλλά απλώς τα ενσωματώνουν στο περιεχόμενό τους ως παραπομπές - αυτό έχει κάποιο οικονομικό κόστος, μερικές φορές σημαντικό για τους τόπους που υφίστανται την "κλοπή").
Για να μην βρεθούμε λοιπόν προ εκπλήξεων παρακαλώ όταν παρατίθεται κάποια εικόνα σε μηνύματα κατευθείαν από άλλο site να ειδοποιούνται οι συντονιστές του αντίστοιχου forum συζήτησης του ESOTERICA.gr έτσι ώστε να μεταφέρουν τις εικόνες στον χώρο του ESOTERICA.gr και μετά να αλλάξουν τις παραπομπές στα μηνύματα έτσι ώστε να φαίνονται κανονικά οι εικόνες αλλά να μην επιβαρύνουν τα sites που αρχικά τις παρουσίασαν με επιπρόσθετα έξοδα και δυσφορία ![]()
Φυσικά θα παρακολουθούνται οι συζητήσεις για να εντοπίζονται από τους συντονιστές έγκαιρα τέτοιες περιπτώσεις αλλά, λόγω του μεγάλου όγκου μηνυμάτων, είναι καλό να το έχουμε όλοι υπόψιν.
Παράδειγμα αυτής της διαδικασίας είναι το παρόν θέμα συζήτησης όπου όλες οι εικόνες μεταφέρθηκαν πλέον στον χώρο του ESOTERICA.gr και αλλάχθηκαν οι παραπομπές γι'αυτές στα μηνύματα.
"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"

Περιμένω τη συνέχεια της συζήτησης με αγωνία...![]()
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Παναγιτσα μου!
Τι σχολιαζε σχετικα το cnn αγαπητε secondborn?
Δειτε και αυτή τη φωτο.
Δυστυχώς δεν γνωρίζω περαιτέρω πληροφορίες για αυτήν

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"
Edited by - RMCCTR on 25/09/2002 12:23:48
Edited by - RMCCTR on 25/09/2002 12:24:39
Εγώ προσωπικά,λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του ανθρώπινου μίσους που έλαβε χώρα ακριβώς τη στιγμή της πρόσκρουσης των αεροπλάνων στο WTC, δεν αποκλείω το γεγονός αυτό που απεικονίζεται στις φωτο να μην είναι τυχαίο...
Έχω την πεποίθηση ότι οι φορείς του καλού και του κακού γίνονται αισθητοί από εμάς ως μορφή ενέργειας.
Μη ξεχνάμε όμως ότι και η θερμότητα είναι μια μορφή ενέργειας...
Ίσως να υπάρχει μια κάποιου είδους σύνδεση ή κάποια ικανότητα αλληλομετατροπής μεταξύ των δύο αυτών ενεργειών.
Τι λέτε και εσείς
δρεπανι???!!!
Αν δε με απατά η μνήμη μου,το CNN σχολίαζε χαρακτηριστικά ότι το "πρόσωπο" που σχηματίζεται μέσα στη σκόνη και τους καπνούς,ήταν το πρόσωπο του υπεύθυνου για τα χτυπήματα της 11/9,ο οποίος υποτίθεται ότι χαιρόταν για την καταστροφή που προκάλεσε.Ονόματα δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να αναφέρω.Επίσης,με τη δικαιολογία αυτή,έκανα...ό,τι έκαναν τέλοσπάντων στο Αφγανιστάν.
Όσο για τη φωτό της Ακρόπολης,διακρίνω ένα σχηματισμό αριστερά και πάνω από τον ιερό βράχο,πιο αχνό και διάφανο από τις κύριες φλόγες,που μου θυμίζει πολύ τα πλάνα της κατάρρευσης των πύργων...Μήπως πρέπει να αλλάξω γυαλιά??
Χαιρετώ,ο Σκοτεινός Άγγελος!! ![]()
YΓ : Cinderella σε ποιά ακριβώς φωτογραφία βλέπεις ον να κρατά δρεπάνι? Κάνε μια διευκρίνηση γιατί ίσως παρατήρησες κάτι που εγώ δεν έπιασα...
ιδιαιτερα αυτες με τους πυργους και την ακροπολη..
ομως καπου ειχα διαβασει οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος εχει εμφυτη την ταση ακαθοριστες εικονες να τις μετατρεπει σε προσωπα..
κατι παρομοιο ειχε γινει και με το προσωπο του Αρη..
εμενα αυτο που σχηματιζεται στην ακροπολη δεν μου μοιαζει με μια απλη μορφη, αλλα με τον Δια!!!
"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"
Θα ήθελα να ρωτήσω τι διακρίνετε εσείς στη φωτογραφία της ακρόπολης. Εγώ διακρίνω ένα προφίλ προσώπου ακριβώς δίπλα(αριστερά) από τις κύριες φλόγες που κοιτάει προς τα αριστερά...
Επειδή όμως η φαντασία μου "οργιάζει" θα ήθελα και τη δική σας γνώμη.
Αγαπητή μου cinderella δεν μου φαίνεται για δρεπάνι αυτό στη φωτό. Τι θα έλεγες για κάποιο σφυρί...ή βαριά?
Α! Ξέχασα να γράψω ότι έχω αποδείξει στον εαυτό μου ότι η πρώτη φωτογραφία που παράθεσα είναι πραγματική και δεν έχει προέλθει από "επεξεργασία". Κατα την πτώση του ίδιου πύργου έτυχε και κάποιος άλλος να φωτογραφίσει το ίδιο σημείο από άλλη οπτική γωνία. Βέβαια αυτός ο φωτογράφος ήταν πιο μακριά. Παρόλα αυτά μετά από μεγέθυνση της φωτό στο ίδιο σημείο μπορεί κανείς να διακρίνει το ίδιο πρόσωπο...
http://homepages.pathfinder.gr/paneios/... Πάντα φιλικά...
Απέριττος