- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
kai sth telikh an to skefteis, ola einai akura....... akoma kai auto pou molis eipa
Δεν μιλησα γαι ολους πρωτον και δευτερον δεν ειπα οτι δεν εχω βγει αλλα οτι δεν ειμαι τοσο εμπειρος, δεν εχω κανει αστρικα ταξιδια.
Οσο αφορα το τι υπαρχει εκει εξω το λενε πολα βιβλια για την αστρικη προβολη που τα γραψανε ειδικοι και επισης απο πολες μαρτυριες απο χιλιαδες ατομα απο ξενα σαιτ.
Και τελευταιο μην κρινεις και λες παιδακια γιατι δεν ειναι ολοι παιδακια και κοριτσακια εδω μεσα.
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟς ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΑΝATΡΟΦΗ..
Edited by - Κωστας on 06/10/2003 22:49:53
quote:
eutuxws twra den eimai monos mou,paidia aredhxteite to 8a 8elate na uparxei alla den uparxei, kai an uparxei den einai gia hli8ious pou bgainoun sto internet kai kanoun san koritsakia gia na ma8oun texnikes praktikes kai ahdies, eiste polu makria akoma
Καλησπέρα σας.
Αγαπητέ φίλε zelda, δεν νομίζω ότι το να ονομάζουμε δημόσια "ηλίθιους" όσους έχουν διαφορετική άποψη από εμάς, ή όσους γνωρίζουν λιγότερα, είναι ευγενικό, ούτε μας κάνει πιο έξυπνους από αυτούς! Αλλωστε, οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί ιδεών ή ατόμων που γράφουν στα φόρουμς, αντιτίθεται στους κανονισμούς του esoterica.
Σχετικά με την "πρόκληση" του φίλου/ης astral,
εάν υπάρχουν μέσα σε αυτή τη συζήτηση κάποια άτομα τα οποία κάνουν όντως αστρική προβολή, μην περιμένεις να σε επισκεφτούν για να σου το αποδείξουν! Ούτως ή άλλως, το να ασχοληθείς με αυτήν την εμπειρία (όπως έγραψα σε προηγούμενο μηνυμά μου), προϋποθέτει κάποια ωρημότητα, που δεν σχετίζεται με το να αποδείξεις σε κάποιον κάτι.
Ηθελα ωστόσο, την προσωπική σου γνώμη.
Γράφεις:
quote:
Περρισότερα δεν θα πώ προς το παρών και περιμένω απο τους ειδήμονες "ειδικούς" που θα αποδείξουν πως κάτι τέτιο είναι εφικτό και δεν λένε ότι θα ήθελαν να είναι...
Εσύ, πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό;
Η απλά δεν πιστέυεις αυτούς οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το έχουν κάνει;
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
μερικα ατομα απο εδω μεσα λενε ψεματα.
Οι όροι "αλήθεια" και "ψέματα" είναι κάτι που ξεγελάει με πρώτη ματιά, ειδικά όταν ασχολούμαστε με όνειρα.
quote:
Γιατι πρεπει να το αποδειξει καποιος σε αλλον αυτο δεν βρισκω τον λογο
Και γιατί να βασίζετε μόνο στα λόγια και να λέει ότι έζησε Αστρική Προβολή και όχι κάτι άλλο... Αφού λες ότι έχεις διαβάσει βιβλία θα ξέρεις τι εννοώ, όπως και ο κάθε ένας που ασχολίθηκε...
quote:
Το θεμα ειναι οτι οταν καποιος βγαινει απο το σωμα του μπαινει στο αστρικο πεδιο και εκει παραμονευουν οι φοβοι σου και διαφορες αρνητικες οντοτητες, δεν ειναι ολα μελι γαλα.
Αυτό ακριβός που αναφέρεις φίλε μου, διότι ούτε εσύ είσαι σίγουρος τι ήταν αυτό που έζησες... Όπως και εγώ. Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν να μου φορέσουν τα γιαλιά, ας το αποδείξουν στο εαυτό τους τότε... Ώστε την άλλη φορά να μην παίζουν με την φαντασία των υπόλοιπων.
Φίλε zelda, αν και σε καταλαβένω σε ένα βαθμό, δεν είναι τρόποι αυτοί. Αν δεις ότι σε κατακρίνουν, είναι γιατί έχουν δίκαιο... Ακριβώς το ίδιο υσχίει για μένα... Ας βγεί κάποιος να με διαψεύση, θα είμαι ευγνώμων, διότι θα βοηθήσει και εμένα...
Φίλη μου amalia,
quote:
Σχετικά με την "πρόκληση" του φίλου/ης astral,
εάν υπάρχουν μέσα σε αυτή τη συζήτηση κάποια άτομα τα οποία κάνουν όντως αστρική προβολή, μην περιμένεις να σε επισκεφτούν για να σου το αποδείξουν!
Αν δεν μπορούν καλή μου, ποιός ο λόγος τότε της αναφοράς εδώ...
Εγώ αν ξέρω ποδήλατο δεν αναφέρω ότι μπορώ να καβαλήσω και μηχανή μεγάλου κυβησμού, γιατί δεν την έχω καβαλήσει ποτέ...Έτσι αν έχω δεί ένα όνειρο που είναι "πολύ αληθεινό" δεν συμαίνει ότι έχω κάνει και Αστρική προβολή"... Εξηγούμαι, μηλάω γιάυτούς που το λένε απόλυτα...
quote:
Ούτως ή άλλως, το να ασχοληθείς με αυτήν την εμπειρία (όπως έγραψα σε προηγούμενο μηνυμά μου), προϋποθέτει κάποια ωρημότητα, που δεν σχετίζεται με το να αποδείξεις σε κάποιον κάτι.
Συμφωνώ 199% μαζί σου, με όλη την βαρήτιτα στην λέξη "ωρημότητα", εξηγώ ξανά, αν δεν συμφωνήτε εδώ είμαστε, στην περίπτωση μας που έρχετε με κάποιο Κόπο... Αλλήμονό μου βάζω όλους στο ίδιο καζάνι...
quote:
Εσύ, πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό;
Δεν ξέρω, αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι...
quote:
Η απλά δεν πιστέυεις αυτούς οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το έχουν κάνει;
Απ'αυτούς που το αναφέρουν εδώ, σε κανέναν... Όπως είπα δείξτε πως κάνω λάθος.
Ευχαριστό για την προσοχή σας...

Με ολα αυτα που λες συμφωνω οτι μπορει να λενε ψεματα αλλα εγω πιστευω οτι δεν λενε ολοι ψεματα.
Οσο αφορα εμενα απο την αρχη ανεφερα οτι δεν ειμαι ειδικος και δεν θα μπορουσα να ειμαι αφου ασχολιεμαι μονο 23 μερες. Παρολα αυτα ομως πιστευω οτι μπορω να εχω γνωμη επι του θεματος γιατι πριν ασχοληθω εχω διαβασει παρα πολλα ξενα βιβλια και ειμαι και μελος στα τρια πιο γνωστα σαιτ επι του θεματος.
Παρ'οτι ασχολιεμαι τοσο λιγο εζησα μια εμπειρια που εγς την θεωρω εξωσωματικη γιατι μετα απο δυο ωρες και πνευματικης και σωματικης χαλαρωσης ακουσα τους περιεργους ηχους που ολοι περιγραφουν και μετα ενα μεταλικο κλικ και ενιωθα οτι αιωρομουν, δεν ημουν πια μεσα στο σωμα μου. Τωρα εγω πιστευω οτι βγηκα,ο καθενας μπορει να εχει αλλη αποψη.
Να σε ρωτησω κιολας κατι γιατι ειδα το ψευδωνυμο σου και αυτο προδιαθετει οτι εισαι καποιος εμπειρος επι του θεματος?
Απλα ερωτηση κανω.
Ευχαριστω

Πέθανε μια άλλη μέρα
Φίλε Κώστα, είμαι φίλος καταρχάς, και λες:
quote:
Να σε ρωτησω κιολας κατι γιατι ειδα το ψευδωνυμο σου και αυτο προδιαθετει οτι εισαι καποιος εμπειρος επι του θεματος?
Απλα ερωτηση κανω.
Ναι το nick που διάλεξα είναι ακριβώς για το ίδιο λόγο... Έμπειρος δεν είμαι, ότι ξέρεις εσύ πάνω-κάτω τα ίδια ξέρω και εγώ, απο τα βιβλία δηλ. Της εμπερίες με της δονήσεις, κραδασμούς, ήχους, "μόρα" ή "μόλα", "sleep paralyses", αρχικά στάδια Αστρικής Προβολής, πείτε το όπως θέλετε, είναι κάτι με το οποίο ζώ σχεδών κάθε μέρα... Σταμάτησα να του δείνω σημασία, το συνείθησα... Δεν θυμάμαι τα όνειρα που βλέπω, μπορεί ο ύπνος μου να είναι πολύ βαρής. Μέχρι και "ονειροπαγίδα" αγόρασα αλλά μάλλον είναι ένα ωραίο ινδιάνικο διακοσμιτικό. Η απορίες πολλές, η θεωρίες πολλές, αλλά φως πουθενά... Όσα βιβλία και να διάβασα, όλα οδηγούν κάπου σε αυτό το Αστρικό=μυαλό μας...
Δεν βλέπω ανταπόκριση, παρά μόνο απο σας, φίλε Κώστα και φίλη Αμαλία... 'Ετσι απλώς βγένω αληθεινός στα λόγια μου...
Ευχαριστώ που με παρακολουθήσατε.

Αν σε ενδιαφερει εχω τεσερα e-book παρα πολυ καλα και το τελευταιο που το κατεβασα και το διαβασα χθες, το γραφει ενας νεος που ασχοληθιηκε για μισο χρονο και τωρα προσφερει τις τεχνικες του ςστε να ειναι πιο ευκολο για οσουσ ξεκινανε. (Newbies)
Ειναι στα αγγλικα φυσικα και αν το θες στειλε μου E MAIL.
quote:
Αν δεν μπορούν καλή μου, ποιός ο λόγος τότε της αναφοράς εδώ...
Εγώ αν ξέρω ποδήλατο δεν αναφέρω ότι μπορώ να καβαλήσω και μηχανή μεγάλου κυβησμού, γιατί δεν την έχω καβαλήσει ποτέ...Έτσι αν έχω δεί ένα όνειρο που είναι "πολύ αληθεινό" δεν συμαίνει ότι έχω κάνει και Αστρική προβολή"... Εξηγούμαι, μηλάω γιάυτούς που το λένε απόλυτα...
θα το ξέρεις βέβαια το κόλπο: ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα...![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ???![]()
![]()
(εκτός εάν είχες διαβάσει το σχετικό τόπικ, παλιά...)