ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

pyramid30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/04/2009, 11:05:17
quote:

quote:
Μπορώ να γράφω ότι είμαι αιώνιος , γιατί αναφέρομαι στο ΟΛΟ.

Γνωρίζεις το ΟΛΟ ;

Η εκτίμηση της ανθρωπότητας για το ΟΛΟ είναι , ότι ο χώρος μέσα στον οποίο κινούνται οι υπάρξεις μας είναι άπειρος .

09/04/2009, 11:09:33
quote:
Η εκτίμηση της ανθρωπότητας για το ΟΛΟ είναι , ότι ο χώρος μέσα στον οποίο κινούνται οι υπάρξεις μας είναι άπειρος .

Κοίτα ρε πως απαντάει το άτομο ... ;;;!!!! Σαν τον Πάγκαλο!

Εσύ ρε, εσύ, όχι η εκτίμηση της ανθρωπότητας, εσύ, γνωρίζεις το ΟΛΟ ; Δεν σε ρώτησα να μου πεις την εκτίμηση της ανθρωπότητας. (άσε δηλ. που ΟΥΤΕ και για την εκτίμηση της ανθρωπότητας μπορείς να μιλήσεις, αλλά τέλος πάντων. Πως το ξέρεις αυτό ; Ρώτησες την ανθρωπότητα ;)

Εσύ, γνωρίζεις το ΟΛΟ;

Edited by - zip on 09/04/2009 11:28:21

09/04/2009, 11:35:10
quote:

quote:

Κοίτα ρε πως απαντάει το άτομο ... ;;;!!!!

Εσύ ρε, εσύ, όχι η εκτίμηση της ανθρωπότητας, εσύ, γνωρίζεις το ΟΛΟ ; Δεν σε ρώτησα να μου πεις την εκτίμηση της ανθρωπότητας.

Εσύ, γνωρίζεις το ΟΛΟ;

Σου απάντησα ,αλλά δεν ικανοποιήθηκες .
Θέλεις να γράψω εγώ ,που είμαι μονάδα , αν γνωρίζω περισσότερα από αυτήν ?

Για ποιον λόγο ;

09/04/2009, 11:46:19
quote:
Σου απάντησα ,αλλά δεν ικανοποιήθηκες .

Για ποιον λόγο ;

Ρε φίλε μου, ρε φίλε μου, σε ρώτησα κάτι. Μπορείς να μου απαντήσεις ; Είναι τόσο δύσκολο να δώσεις μια ευθεία απάντηση δηλ. σε κάποιον που σε ρωτάει ; Λες "Μπορώ να γράφω ότι είμαι αιώνιος , γιατί αναφέρομαι στο ΟΛΟ" και σε ρωτάω "εσύ, γνωρίζεις το ΟΛΟ;". Είναι δηλ. δύσκολο να απαντήσεις, απλά, ειλικρινά και τίμια δηλ. σ' αυτήν την ερώτηση ; Μου δίνεις μια απάντηση άσχετη, μου μιλάς για την εκτίμηση της ανθρωπότητας. Τι να ικανοποιηθώ ; Αυτό σε ρώτησα ; Για την εκτίμηση της ανθρωπότητας ; Σε ξαναρωτάω >

Εσύ φίλε μου, γνωρίζεις το ΟΛΟ;

περιμένω μια ευθεία και αντρίκια απάντηση ... μπορείς να την δώσεις ;

quote:

Δεν θέλω αγαπητέ μου να γράψεις τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από αυτό που σε ρωτάω. Απλό δεν είναι ; Μπορείς να το κάνεις ; Η ερώτηση είναι αυτή >

Εσύ φίλε μου, γνωρίζεις το ΟΛΟ;

Edited by - zip on 09/04/2009 11:49:23

09/04/2009, 12:20:13
quote:
Ο εαυτός μας είναι αιώνιος .

Η προσωπικότητα , είναι μέρος της αιωνιότητας .
Μπορώ να γράφω ότι είμαι αιώνιος , γιατί αναφέρομαι στο ΟΛΟ .

Σε 21 λέξεις, οι 3 είναι για την αιωνιότητα. Ποσοστό 14,3%.'Ντάξει, ικανοποιητικό ποσοστό για ένα μικρό κόμμα. Συσπείρωση alfa-omega, συσπείρωση αγόρι μου ... και βλέπουμε ...

09/04/2009, 13:06:00
quote:
Και για να γεμίσουμε την άδεια μπαταρία μας ,όταν μας τελειώσει η θετική ενέργεια

Η άποψή μου σχετικά με την φράση είναι ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται ως βαμπιρισμός.

Αυτό που κάνει την διαφορά είναι οι λέξεις «θετική ενέργεια». Αυτό που λέει ο alfa omega, κατά την γνώμη μου, είναι ότι η προσωπικότητα δυσκολεύεται να διατηρήσει υψηλούς κραδασμούς και έτσι όταν αρχίζουν να πέφτουν προσπαθεί να βρει ανθρώπους που έχουν αυτόν τον κραδασμό ώστε να αλληλεπιδράσει μαζί τους και να ισορροπήσει.
Το πρόβλημα σε αυτό είναι ότι εάν πετύχει ανθρώπους οι οποίοι δεν φροντίζουν καθημερινά, κάθε λεπτό, να διατηρούν υψηλό κραδασμό θα τους ρίξει στα δικά του επίπεδα.

09/04/2009, 13:20:40
Τι έλεγα ; Α, για το OS του trexagireve. Είδατε τι πληροφορίες μας έδωσε ο σκληρός του ;

Τις αδυναμίες ενός ανθρωπίνου OS, μπορούμε εύκολα να τις καταλάβουμε από τις ερωτήσεις που του κάνουμε και από τις απαντήσεις που εκείνο μας δίνει, (ping, trace κτλ) Το ping είναι μια μέθοδος για τον εντοπισμό της διαθεσιμότητας και της απόδοσης ενός απομακρυσμένου πόρου του δικτύου. Θεωρείται ότι αποτελεί το ακρωνύμιο των λέξεων "Packet Internet Groper". Διαδικασία με την οποία επιβεβαιώνεται η σύνδεση με έναν απομακρυσμένο υπολογιστή. Δείτε μια ακολουθία από ping >

quote:

A - Μπορώ να γράφω ότι είμαι αιώνιος , γιατί αναφέρομαι στο ΟΛΟ.
B - Γνωρίζεις το ΟΛΟ ;
A - Η εκτίμηση της ανθρωπότητας για το ΟΛΟ είναι , ότι ο χώρος μέσα στον οποίο κινούνται οι υπάρξεις μας είναι άπειρος .
Β - Εσύ ρε, εσύ, όχι η εκτίμηση της ανθρωπότητας, εσύ, γνωρίζεις το ΟΛΟ ;
Α - Σου απάντησα ,αλλά δεν ικανοποιήθηκες. Θέλεις να γράψω εγώ ,που είμαι μονάδα , αν γνωρίζω περισσότερα από αυτήν ?
B - Δεν θέλω αγαπητέ μου να γράψεις τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από αυτό που σε ρωτάω. Εσύ φίλε μου, γνωρίζεις το ΟΛΟ;

Σ' αυτήν την περίπτωση, η σύνδεση με τον απομακρυσμένο υπολογιστή έγινε αλλά το ping δεν μας έδωσε και σπουδαία πράγματα. Καταλάβαμε πάντως, πως ο alfa-omega, δεν είναι διαθέσιμος και πως έχει εξαιρετικά μικρή απόδοση.

09/04/2009, 13:28:56
quote:
pyramid

Η άποψή μου σχετικά με την φράση είναι ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται ως βαμπιρισμός.

Σ' ευχαριστούμε pyramid. Για τα υπόλοιπα που λες ... για την φράση "θετική ενέργεια" δηλ. είναι ακριβώς ο λόγος που του λέω πως εγώ δεν πιστεύω πως ο ίδιος είναι βαμπίρ και θα ήταν καλύτερα να προσέχει λίγο περισσότερο τι λέει.

Σ' ευχαριστούμε πάντως. Κάποιος άλλος, θα ήθελε να σχολιάσει το παρακάτω ;

quote:
zip- Γιατί να εισπράξουμε ενέργεια από μια προσωπικότητα ; Δεν έχουμε εμείς δική μας ενέργεια ;

alfa-omega- Και για να γεμίσουμε την άδεια μπαταρία μας ,όταν μας τελειώσει η θετική ενέργεια .

09/04/2009, 13:54:44
quote:

quote:
Και για να γεμίσουμε την άδεια μπαταρία μας ,όταν μας τελειώσει η θετική ενέργεια

Αυτό που κάνει την διαφορά είναι οι λέξεις «θετική ενέργεια». Αυτό που λέει ο alfa omega, κατά την γνώμη μου, είναι ότι η προσωπικότητα δυσκολεύεται να διατηρήσει υψηλούς κραδασμούς και έτσι όταν αρχίζουν να πέφτουν προσπαθεί να βρει ανθρώπους που έχουν αυτόν τον κραδασμό ώστε να αλληλεπιδράσει μαζί τους και να ισορροπήσει.
Το πρόβλημα σε αυτό είναι ότι εάν πετύχει ανθρώπους οι οποίοι δεν φροντίζουν καθημερινά, κάθε λεπτό, να διατηρούν υψηλό κραδασμό θα τους ρίξει στα δικά του επίπεδα.

Καλό θα ήτανε να εξηγήσεις , αυτό που αντιλαμβάνεσαι εσύ ως κραδασμό ?

09/04/2009, 14:06:20
quote:
Καλό θα ήτανε να εξηγήσεις , αυτό που αντιλαμβάνεσαι εσύ ως κραδασμό

Ωχ, να! κι ένα traceroute του alfa-omega προς την pyramid.

pyramid, το νου σου!

Edited by - zip on 09/04/2009 14:07:12