ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΕΕ ΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΘΕΕ ΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Γιώργος2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΓιώργοςΜέλος
26/06/2003, 21:44:03
quote:

Αγαπητέ Φίλε Γιώργο

Αισθάνεσαι απειλούμενος;
Δεν νομίζω πως το Φόρουμ αυτό επιτρέπει τέτοια συναισθήματα

Προσωπικά δεν γνωρίζω ποια θεολογική ανάλυση έχει γίνει στο συγκεκριμένο θέμα. Αν κάποιος γνωρίζει σχετικά ας μας παρουσιάσει τι στοιχεία έχει.

Τώρα φίλε Γιώργο αν δεν σε ενδιαφέρει η πνευματική διάσταση του θέματος, γιατί συζητάμε;

Ο χώρος αυτός, είναι χώρος πνευματικής αναζήτησης, τουλάχιστον εξ ορισμού.
Οπότε το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι: «κρίμα»!

την απάντηση που ήθελα την πήρα....

Όσο για τα υπόλοιπα….. Δικές σου οι εντυπώσεις δικά σου και τα σχόλια φίλε φώτιε….

Η ερώτηση που ίσως θα έπρεπε να θέσουμε ίσως εδώ είναι …γιατί..?

Γιώργος
μα φαινόντουσαν τόσο πολυγραφότατοι

AdoniosΜέλος
15/07/2003, 10:37:09
Να 'μαι κι εγώ ο νέοπας να προσπαθώ να προσεγγίσω κάπως το κύριο θέμα. Όμως διαβαζοντας όλες τις σελίδες με τις απόψεις των μελών , μέχρι στιγμής, είδα δυστηχώς οτι ο ένας προσπαθεί να αναιρέσει αυτά που έχει γράψει πριν κάποιος άλλος. Αντί να υπάρχει μια καθαρή πληροφόρηση απο κάποιους που ίσως έχουν μια πιο τεκμηριωμένη άποψη μήπως και σιγά σιγά βρούμε τα κομμάτια του παζλ , συνήθως το θέμα αναλώνεται σε διαφορές που έχει ο ένας και ο άλλος. Πραγματικά θα με ενδιέφερε να μάθω τι ακριβώς "παίχτηκε" εκείνη τη στιγμή με τον Χριστό. Οχι πως θα είναι ποτέ δυνατόν να μάθουμε τι ακριβώς έγινε , αλλά θα μπορούσαμε να το προσεγγίσουμε. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και ελπίζω να μπορέσω να ακολουθήσω και να καταλάβω τις σκέψεις σας.