ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Μορφέας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
galazia_sfairaΜέλος
26/01/2006, 10:03:35
Καλημερα σε όλους μια γλυκεια μερα,
οταν λειψω δυσκολευομαι να διαβασω τα παντα κι ολο κατι χανω.Περαστικά σε ολους!
Τοξοτίνα δυο φορες προσπαθησα να σου στειλω mail και μου γυριζει πισω...σε εχω βαλει ομως στο msn και ισως καταφερουμε να μιλησουμε.
NST,Avallon φιλουρες!
Μορφεα καλημερα παιδι μου!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

galazia_sfairaΜέλος
26/01/2006, 10:05:42
Kαλημερα και σε σενα Dying καικατι!Συγνωμη πουλακι μου γυρισα να δω το ονομα σου καιμεχρι να το γραψω το ξεχασα...δενπειραζει όμως ετσιδενειναι???????

26/01/2006, 10:31:39
quote:
Kαλημερα και σε σενα Dying καικατι!Συγνωμη πουλακι μου γυρισα να δω το ονομα σου καιμεχρι να το γραψω το ξεχασα...δενπειραζει όμως ετσιδενειναι???????

Καλημέρα και σε σένα, φίλη μου!
Δεν πειράζει για το nickname, ούτως ή άλλως το μπερδεύουν διάφορα μέλη!

In anticipation of my resurrection...

26/01/2006, 11:19:46
Καλημέρα σε όλους. Ευτυχώς τα προβλήματα αρχίζουν και ξεπερνιούνται.
Ιώσεις, κατάγματα, πονοκέφαλοι,παγωμένα άκρα... ψιλοπράγματα.
Αισθάνομαι την επιθυμία να εκφέρω λόγο αναπτέρωσης του ομαδικού ηθικού που συντονίστηκε με τις καιρικές συνθήκες.

Πάντα θα υπάρχουν προσωπικές καταστάσεις και προβλήματα που μπορεί να μας αποθαρρύνουν και να μας απασχολούν. Κόντρα λοιπόν σε αυτά και κόντρα στίς αλλότριες ενέργειες των πονηρών, θα βάλουμε το σμαραγδένιο πράσινο και την θετική ενέργεια που όλοι είδαμε οτι '' δουλέυει''.
Αυτή θα είναι μια ατομική και συλλογική πρόκληση για να ''δούμε'' και ένα αντίδοτο στον αρνητισμό που θα αποκλείσουμε, θέλει δε θέλει.

Η ώρα που χρειαζόμαστε είναι λίγη, μπορούμε να την βρούμε, τα αποτελέσματα αν ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας είναι ποσό αντιστρόφως ανάλογο της ώρας και μια επιβεβαίωση...
Αφήνουμε λοιπόν τον χαμογελαστό ήλιο να μπεί μέσα στίς καρδιές μας και περιμένουμε ήρεμα και ζεστά...

Μια εικόνα αφιερωμένη σε όλους

galazia_sfairaΜέλος
26/01/2006, 11:36:21
quote:

Πάντα θα υπάρχουν προσωπικές καταστάσεις και προβλήματα που μπορεί να μας αποθαρρύνουν και να μας απασχολούν. Κόντρα λοιπόν σε αυτά και κόντρα στίς αλλότριες ενέργειες των πονηρών, θα βάλουμε το σμαραγδένιο πράσινο και την θετική ενέργεια που όλοι είδαμε οτι '' δουλέυει''.
Αυτή θα είναι μια ατομική και συλλογική πρόκληση για να ''δούμε'' και ένα αντίδοτο στον αρνητισμό που θα αποκλείσουμε, θέλει δε θέλει.

Ναι ναι συμφωνώ κι επαυξάνω ,η θετική ενέργεια κόντρα στις αντιξοότητες ,κοντρα στα όποια προβλήματα.Οαση η θετική μας σκέψη και ενε΄ργεια στα όσα μας καταδιώκουν.
Χαμόγελα παρακαλώ!!!!!

26/01/2006, 11:49:14
quote:
Αν κάποιος προβληματίζεται με το τι κάνουμε τη σμαραγδί ακτίνα, Μορφέα, δεν θα μπορούσαμε να οραματιστούμε ότι ανεβαίνει σαν σπείρα προς τα πάνω, στο φως;

H είσαι μες στο μυαλό μου ή άκουσες που το έλεγα στη συνάντηση... εγώ πάντως κάπως έτσι το φαντάστηκα!

Την καλημέρα μου σε όλους...
Μορφέα μην ανυσηχείς αρκεί που υπάρχει καλή διάθεση και όλα θα γίνουν! Κάθε εμπόδιο για καλό δε λένε? Ισως κάποιοι από μας να μην ήταν έτοιμοι και να ήθελαν το χρόνο τους... (για μένα χτυπά η καμπάνα)

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
galazia_sfairaΜέλος
26/01/2006, 11:58:05
..........ναι αλλά εχω την εντύπωση οτι με τον τροπο περιγραφης του Μορφεα γινεται αυτο το "ειμαστε εμεις"....ίσως όμως και να γινεται και διαφορετικά ,θα μας πει εκεινος με μαιλ αν χρειαστει!
Αvallon καλημερα καλη μου!

UnseenΜέλος
26/01/2006, 12:34:42
Eagles are gathering, nst? Καταπληκτική εικόνα.

Avallon, επιτέλους βλέπω τον μονόκερο στη θέση αυτού του τετραγώνου με το Χ! Όχι, δεν σε άκουσα να το λες στη συνάντηση, χαίρομαι που τα μεγάλα πνεύματα διαρκώς συναντιούνται!

galazia sfaira, γαλάζιο καταρράχτη έπρεπε να σε λένε, έτσι γλυκά ορμητική που είσαι!

Dying I. με συγχωρείς βρε παιδί μου, από τότε που "συναντηθήκαμε" στο τόπικ με τις νεράιδες είμαι αυστηρή μαζί σου εξαιτίας του ονόματός σου, που δεν θέλω ούτε καν να το αρθρώσω! Μα τι όνομα είναι αυτό, βρε χρυσέ μου άνθρωπε; Πώς το διάλεξες; Αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί φαίνεσαι τόσο καλό παιδί...

Με αγάπη,
Unseen

******* By Art we live *******

26/01/2006, 12:59:50
Φίλη μου Unseen, όντως έχουμε συναντηθεί μία και μοναδική φορά κι αυτή ήταν, όπως είπες κι εσύ, στο topic με τα Ξωτικά και τις Νεράϊδες.
Η αλήθεια είναι οτι είχα θέσει ένα ερώτημα, που τώρα που το θυμάμαι ήταν αφελές, και μου είχες απαντήσει κάπως απότομα.
Επειδή λοιπόν ένιωσα οτι εκείνη την περίοδο η παρουσία μου στο συγκεκριμένο topic ήταν κάπως "περιττή" είχα αποχωρήσει.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει οτι έχω κάποιο πρόβλημα, κάθε άλλο.
Ίσα - ίσα, βλέπω οτι έχεις μια καλή παρουσία στα θέματα που συμμετέχεις κι άλλωστε δεν αρέσκομαι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Σχετικά με το ψευδώνυμο μου, το έχω επιλέξει για 2 λόγους:

1) Είναι εμπνευσμένο από ένα αγαπημένο μου συγκρότημα.

2) Υποθέτω οτι γνωρίζεις το μεσαιωνικό "πλάσμα" Incubus/Succubus, που ήταν απόρροια της δεισιδαιμονίας των ανθρώπων της τότε εποχής.
Αν μεταφράσεις το nickname σημαίνει: "Πεθαίνων Ίνκουμπος".
Ο "θάνατος", το τέλος δηλαδή της δεισιδαιμονίας.
Ελπίζω να σε κάλυψα, φίλη μου!

In anticipation of my resurrection...

ΜορφέαςΜέλος
26/01/2006, 13:02:39
Καλή σας υπέροχη ημέρα...

Ωραία λοιπόν, ανακάμψη βλέπω και χαίρομαι.

Ανσινούλα ναι, ουσιαστικά αυτό θα ήταν το καλύτερο να φαταζόμαστε οτι ανεβαίνει σε μορφή σπείρας, απλά σκέφτηκα να μην είναι πολλά και μπερδευτούμε. Μιας λοιπόν και το πρότεινες, ας το κάνουμε έτσι. Θα σας στείλω με μαιλ προτεινόμενες ημερομηνίες.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!