ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άγιος Σπυρίδωνας Κερκυρας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Άγιος Σπυρίδωνας Κερκυρας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

gigenis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
12/12/2006, 18:45:13
Είθε η χάρη και η ευλογία του Αγίου Σπυρίδωνα να μας σκεπάζει όλους μας!!

ευχαριστω,δεν κρυωνω

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

12/12/2006, 19:22:07
quote:

ευχαριστω,δεν κρυωνω

Δεν έχεις ακούσει τι λένε οι μετεωρολόγοι, ότι τα τελευταία χρόνια τα άσχημα καιρικά φαινόμενα είναι όλο και πιο απρόβλεπτα;;

Καλού κακού, βάστα και μια πατινή! Δεν βλάπτει!

12/12/2006, 21:45:49
quote:

Είθε

quote:
απο χτες γινεται χαμος στη κερκυρα!!!!
μακαρι να ημουν εκει..

Σε αυτά τα πανηγύρια συνήθως κυκλοφορούν ωραία πιπίνια(όπως άλλωστε γίνεται και στην Ανάσταση, στον Επιτάφειο κτλ)

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 12/12/2006 21:47:19

12/12/2006, 22:59:27
quote:
Δεν έχεις ακούσει τι λένε οι μετεωρολόγοι, ότι τα τελευταία χρόνια τα άσχημα καιρικά φαινόμενα είναι όλο και πιο απρόβλεπτα;;

Καλού κακού, βάστα και μια πατινή! Δεν βλάπτει!

αν ερθουν τα κρυα ξερω να αναβω και φωτια
αλλα ειπαμε αν ερθουν

GWGWΜέλος
13/12/2006, 10:33:39
quote:

quote:
απο χτες γινεται χαμος στη κερκυρα!!!!
μακαρι να ημουν εκει..

Σε αυτά τα πανηγύρια συνήθως κυκλοφορούν ωραία πιπίνια(όπως άλλωστε γίνεται και στην Ανάσταση, στον Επιτάφειο κτλ)

να σου κλεισω θεση?

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
MarteΜέλος
14/12/2006, 01:33:49
Θυμάμαι παιδιά που μικρό με πηγαίνανε συχνά στον άγιο (ευλόγησον)για να με ευλογήσει γιατί έβλεπα συνέχεια εφιάλτες(και όχι παιδικούς..)αλλά που να βλογηθώ εγώ... καταραμένος έμεινα... ααα άσχετο εκεί με είχε χαιρετίσει στην λητανεία και ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.

panos840Μέλος
14/12/2006, 11:53:27
Πολλοι οι απιστοι στις μερες μας.Κριμα που καποιοι ειναι και Ελληνες.Καλυτερα να μη μιλατε αν δεν ξερετε, γιατι η αμαρτια σας ειναι ακομα μεγαλυτερη,καλυτερα να τα κρατατε μεσα σας παρα να τα λετε και στους αλλους.Οι απιστοι και νεκρο να δουνε να ζωντανευει παλι θα βρουν μια δικαιολογια!!!Μεγαλη η τιμωρια τους.Ο Θεος να τους λυπηθει αν μετανοησουν

ΘΕΕ μου συγχωρα τους γιατι δεν ξερουν τι λενε

14/12/2006, 14:27:43

Γεια σας κύριε Λιακόπουλε.
Είναι τιμή μας που γράφετε στο Esoterica.gr
Εύχομαι ολόψυχα καλές πωλήσεις στα βιβλία σας. Είναι σίγουρο και επιβέβαιωμένο από τις προφητείες των γεροντάδων Ελ-Ευλόγσον, ότι η ελληνορθοδοξία θα επικρατήσει παρά τα υποχθόνια σχέδια των άπιστων ανθελλήνων.

Εύχομαι ο Θεός να μας συγχωρέσει όλους για τις αμαρτίες μας.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 14/12/2006 14:36:43

14/12/2006, 18:35:46
quote:
Πολλοι οι απιστοι στις μερες μας.

και εσυ απιστος εισαι
εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει θεος
και εσυ δεν πιστευεις οτι δεν υπαρχει

quote:
Καλυτερα να μη μιλατε αν δεν ξερετε,

εσυ ξερεις;;;;;

quote:
καλυτερα να τα κρατατε μεσα σας

υπαρχει κινδυνος να σκασουμε

quote:
Οι απιστοι και νεκρο να δουνε να ζωντανευει παλι θα βρουν μια δικαιολογια!!!

εγω βρηκα 3

1)νεκροφανια

2)ζομπι(που ολοι ξερουν οτι δεν ειναι χορτοφαγα)

3)βρυκολακες

ειμαι απιστος*3

quote:
Ο Θεος να τους λυπηθει αν μετανοησουν

δεν θελω την συμπονια κανενος τον εζησα τον κοσμο και τον ειδα

quote:
ΘΕΕ μου συγχωρα τους γιατι δεν ξερουν τι λενε

για σε παρακαλω ουτε ενα σαρδαμ δεν εκανα

navasΝέο Μέλος
14/12/2006, 21:24:23
Gigenis δεν βαρεθηκες να το παιζεις σοφος εδο μεσα? Ειπαρχει και κοσμος που δεν θελει να ακουει τις εξυπναδες σου, αν βρισκεις ολες τις απαντησεις αστειες και εσυ εχεις για ολα απαντησεις βρες ποιο εξυπνους να συζητας απο εμας εδω...

...

14/12/2006, 22:08:19
quote:
Gigenis δεν βαρεθηκες να το παιζεις σοφος εδο μεσα?

δεν το παιζω σοφος αλλα ειμαι

quote:
Ειπαρχει και κοσμος που δεν θελει να ακουει τις εξυπναδες σου,

πολυ απλα τις προσπερναει δημοκρατια εχουμε

quote:
αν βρισκεις ολες τις απαντησεις αστειες

υπαρχουν
εξυπνες,πονηρες,ανοητες,αστειες,ρομαντικες,σοβαρες,θληβερες,ασχετες
κλπ κλπ κλπ

quote:
και εσυ εχεις για ολα απαντησεις

εισαι υπερβολικος μονο για το 99,99999%

quote:
βρες ποιο εξυπνους να συζητας απο εμας εδω...

εισαι εκπροσωπος ολων των μελων του φορουμ;;

αν οχι τοτε πως τους αποκαλεις ολους βλακες;;;

αν μιλας εκ μερους του εαυτου σου τοτε πηγενε εσυ να βρεις καποιους ποιο χαζους απο εσενα για να αισθανεσαι καλα

αν μιλας εκ μερους ολων των συμφορητων θα ηθελα να μου παραθεσεις την αποφαση που δειχνει οτι εισαι εκπροσωπος τους

navasΝέο Μέλος
14/12/2006, 22:51:19
Χαζο δεν σε ειπα εγω για αυτο μην με αποκαλεις ουτε εσυ.

...

raivalΝέο Μέλος
14/12/2006, 23:43:57
Εξ'αποστάσεως λέμε ότι θέλουμε.
Απιστοι άθεοι και ότι άλλο θέλουμε.
Και εγώ τα ίδια λέω μερικές φορές.
Αλλά όσο αφορά ειδικά τον Άγιο Σπυρίδωνα, κάποιος που θα πάει και θα προσκυνήσει είμαι σίγουρος ότι θα φοβηθεί να πει ή να γράψει κάτι αρνητικό για Αυτόν.
Εχώ πάει εκεί, έχω προσκυνήσει.
Δεν είμαι κάνας βαθιά θρησκευόμενος. Απεναντίας. Πέρσι και πρόπερσι πήγα εκεί στην εκκλησία. Σε γάμο και στις δύο περιπτώσεις.
Αλλά δεν πλησίασα προς τα εκεί. Αυτός είναι ένα ζωντανό θαύμα. Και εγώ μια ζωντανή αμαρτία.

Την ιστορία του την μάθαμε λοιπόν.
Ας τον αφήσουμε ήσυχο. Ας μην γίνει χώρος αντιπαραθέσεων το παρών θέμα.

15/12/2006, 15:54:03
quote:
Χαζο δεν σε ειπα εγω για αυτο μην με αποκαλεις ουτε εσυ.

εσυ ειπες οτι εισαι χαζος
εγω δεν ειπα τιποτα

quote:
Εξ'αποστάσεως λέμε ότι θέλουμε.

και απο κοντα τα ιδια λεω

quote:
Αλλά όσο αφορά ειδικά τον Άγιο Σπυρίδωνα, κάποιος που θα πάει και θα προσκυνήσει είμαι σίγουρος ότι θα φοβηθεί να πει ή να γράψει κάτι αρνητικό για Αυτόν.
Εχώ πάει εκεί, έχω προσκυνήσει.
Δεν είμαι κάνας βαθιά θρησκευόμενος. Απεναντίας. Πέρσι και πρόπερσι πήγα εκεί στην εκκλησία. Σε γάμο και στις δύο περιπτώσεις.
Αλλά δεν πλησίασα προς τα εκεί. Αυτός είναι ένα ζωντανό θαύμα. Και εγώ μια ζωντανή αμαρτία.

Την ιστορία του την μάθαμε λοιπόν.
Ας τον αφήσουμε ήσυχο. Ας μην γίνει χώρος αντιπαραθέσεων το παρών θέμα.

στην δημοκρατια τα παντα περνανε απο κριτικη

MarteΜέλος
15/12/2006, 18:24:54
Φίλε μου raival και έχω πάει πολλές φορές απο μικρός και κοίταξα κατάματα το πρόσωπο του, και φοβόμουνα οταν μου λέγανε οτι θα με κονταρέψει μαζί με την υπόλοιπη παρέα των αγίων και όλα αυτά εντάξει καλά και ρόδινα.

Τελευταία φορά που συναντήθηκα μαζί του ήταν το καλοκαίρι του 1997 που πήγα με ένα φιλαράκι μου (για να προσκυνήσει πρώτη φορά).

Ηταν απόγευμα και ο ναός άδειος.Ζητήσαμε να ανοίξει η αίθουσα για να προσκυνήσει ο φίλος μου και η απάντηση που πήραμε ήταν οτι ο άγιος λείπει.... Περιμέναμε λοιπόν κι εμείς να γυρίσει...(Την είχα ψιλιαστεί βέβαια την δουλειά)

Οταν μαζεύτηκε λοιπόν ικανοποιητικός αριθμός πιστών που αιτούνταν την φανέρωση του αγίου , ο άγιος γύρισε αλλά με τον όρο να γίνει παράκληση υπέρ των αποθαμένων μας με ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ πάντα χρηματικό τίμημα...

ameliaΝέο Μέλος
18/12/2006, 15:45:01
τα πιστεύω του καθενώς μας πρέπει να είναι απο όλους σεβαστά, αλλά έλεος βρε παιδια μη τα ισοπεδώνουμε όλα..
προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που στις δύσκολες στιγμές δεν θα επικαλεστεί το όνομα της Παναγίας ή έστω κάποιου αγίου.
οπότε καλό είναι να δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό.
όντως ορισμένα "θαύματα" είναι δημιουργήματα σφετεριστών αυτό όμως δεν αποκλείει το γεγονός ότι γίνονται θαύματα ...
την ιστορία αυτή του Αγιου Σπυρίδωνα την έχω ακούσει και έγω καιεύχομαι να προσκυνήσω και εγω το σκήνωμα του..
spider-manΝέο Μέλος
30/12/2006, 04:51:23
.............
MaxwellΝέο Μέλος
31/12/2006, 03:45:57
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΤΗ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ. ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ -ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
31/12/2006, 09:16:13
Ερώτηση προς τους υπεύθυνους του φόρουμ. Επειδή δημιουργήθηκε θέμα με κάποιο τόπικ που έβαλα και το μεταφέρατε γιατί λέτε ότι δεν ήταν ανάλογο για την συγκεκριμένη κατηγορία.
Παρακολουθείτε καθόλου την εξέλιξη των συζητήσεων; Μπήκα τυχαία σε αυτό το θέμα και διάβαζα την τελευταία σελίδα. Το μόνο που είδα είναι κάποιοι φίλοι εδω να κάνουν πλάκα μεταξύ τους. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο τσατ για αυτήν την δουλειά;
Όταν λοιπόν κάποιος όπως εγω κάνει παράπονα για την στάση των διαχειριστών ξέρει γιατί την κάνει γιατί υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι....
Καλή χρονιά σε όλους σας....

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

31/12/2006, 15:40:40
Αγαπητέ Απέριττε, η μεταφορά του θέματος σου δεν έγινε επειδή κάποιος ξύπνησε κι αποφάσισε οτι ο ύποπτος ρόλος των ΜΜΕ δεν ταιριάζει με την Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-..
Αν θελήσω εγώ να ανοίξω ένα θέμα για τους Προσωκρατικούς Φιλόσοφους θα το ανοίξω σ' αυτην την Κατηγορία ή σ' αυτήν που ταιριάζει περισσότερο?
Προσπάθησε λίγο να δεις τα πράγματα όπως είναι...

Άλλωστε νόμιζα οτι κατανόησες κι εσυ το λόγο της μεταφοράς του θέματος σου, δε μπορώ να καταλάβω γιατί το αναφέρεις πάλι.
Τώρα το γεγονός οτι κάποιοι συνομιλητές μας μπορεί να ανταλλάξουν μερικά χιουμοριστικά μηνύματα μεταξύ τους σε κάποιο βαθμό, δε νομίζω οτι είναι και τόσο κακό.
Εκτός κι αν τους τιμωρήσουμε για αυτό!

Καλή Πρωτοχρονιά να έχεις!

In anticipation of my resurrection...