- Ο Μαθηματικός τύπος της Ελευθερίας. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://english.pravda.ru/science/19/94/379/16227_hurricanes.html
Χωρις πλακα τωρα!
Λετε να τα κανουν οι ρωσοι αυτα εκει στην αμερικη?
Συμφωνώ με την άποψή σου ότι "εγγυς εστιν". Αν δεν συμφωνούσα, δεν θα παρακολουθούσα αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα και ενημερωτική συζήτηση - η οποία με βοήθησε να γνωρίσω πολλά πράγματα που δεν ήξερα. Και βεβαίως αναγνωρίζω τα σημάδια που δείχνουν ότι, τα γεγονότα που προφητεύονται από τους αγίους της εκκλησίας μας, είναι κοντά.
Με "ξενίζει" μόνο η διάθεση ορισμένων εκ των συνομιλητών να επιμένουν στην διατύπωση "απόλυτων" ημερομηνιών. Το αν θα συμβεί κάτι το 2005, το 2008, συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου ή ακριβώς στις 8 Ιανουαρίου, ταπεινά νομίζω ότι ουτε το γνωρίζουμε ούτε το "ορίζουμε". Πολλά γεγονότα είναι κοντά, και αυτό το αμαγνωρίζω. Ας μην επιμένουμε όμως να εντοπίσουμκε τις ακριβείς, απόλυτες ημερομηνίες. Μήπως έτσι υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουμε σε πλάνη αντίστοιχη με αυτή των "μαρτύρων του Ιεχωβά", οι οποίοι πολλές φορές έχουν... "προβλέψει" τη δευτέρα παρουσία (ή όπως αλλιώς το ονομάζουν) πέφτοντας, βεβαίως έξω;
quote:
ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 9 ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
Η Μεγαλόχαρη όμως γιορτάζει πολλές ημέρες το χρόνο...έτσι δεν είναι φίλε Κυριακόπουλε?
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον "αντίθετο"...το να λέμε ημερομηνίες με απόλυτη διάθεση ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν είναι σωστό!
Όμως...κανένας από αυτούς που είπαν ημερομηνίες δεν το είπαν "ντε και καλά".
Ο κάθε ένας που είπε ημερομηνία, είχε την διάκριση να μιλήσει με το στυλ ότι "εμένα μου φαίνεται λογικό"...και στο τέλος-τέλος με κάποιο συνειρμό.
Άρα λοιπόν, δεν είμαστε σαν τους Ιεχωβάδες, ούτε με κανέναν άλλο μοιάζουμε.
Απλά, αυτό που καταλαβαίνω πως εννοεί ο αντίθετος είναι ότι θέλει "ρέγουλα" για να μη γίνει γραφική η κουβέντα.
Τώρα αυτό που λέει ο Κυριακόπουλος, νομίζω πως είναι σωστό: Είχες κάτι αναφέρει σχετικά, έτσι Κυριακόπουλε? Νομίζω πως είναι γραμμένο κάπου...για βοήθησε την μνήμη μας.