- Orbs - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Γιατί έχω την αίσθηση ότι κινούνται; Καλή ερώτηση. Πρώτον νομίζω ότι έχω δει σειρές φωτογραφιών που δείχνουν κίνηση και ίσως να έχω πετύχει και κάποιο βίντεο (στα μεταφυσικά, φαντάσματα κλπ αν δεν κάνω λάθος).
Οχι αγαπητή Ostria δεν κάνεις λάθος, έχω και εγώ φωτογραφίες στις οποίες φαινεται να κινούνται αλλά εχει κουνηθεί απειροελάχιστα η μηχανη την ώρα μεταξύ της απεικόνισης και της αποθήκευσης της φωτογραφίας.(Μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου).
Τώρα όσον αφορά σε βιντεοκάμερες δε εχώ δει ακόμα orbs, εκτός απο αυτα που μας έδειξες και είναι εκτός της ατμόσφαιρας της γής.
Αν έχεις κάτι άλλο υπόψιν σου πιο καθημερινό και κατα συνέπεια τυχαία απεικόνιση, please... ![]()
quote:
Νομίζω φίλε μου ότι παρ όλες τις γνώσεις σου έχεις λάθος...
Στα συγκεκριμένα βίντεο βλέπουμε να πετάν άγνωστα αντικείμενα, ότι και να είναι αυτά...οπότε;
Οπότε τι;
quote:
Εδώ όμως συμφωνούμε απόλυτα!!!
Με την προϋπόθεση, πως άλλο ΑΤΙΑ, και άλλο εξωγήινοι...
Εκτός αν τα ΑΤΙΑ τα οδηγουν γήινοι.![]()

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
quote:
Οπότε τι;
Οπότε έχουμε ΑΤΙΑ!
quote:
Εκτός αν τα ΑΤΙΑ τα οδηγουν γήινοι
Νομίζω πως σιγά σιγά αρχίζω να σε... πιάνω ![]()
Τέλος πάντων, νομίζω ότι απέκτησα και εγώ το δικό μου...orbιδιο

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Δείτε το και πείτε μου την γνώμη σας (όχι για την τσόντα για τα orbs! ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=wpndbw-P_zo
Κριέ απέκτησες τα δικά σου orbs; χεχε Το άλλο στον ουρανό δεν βγάζω τι μπορεί να είναι.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 25/01/2007 23:11:06
quote:
Τέλος πάντων, νομίζω ότι απέκτησα και εγώ το δικό μου...orbιδιο
Αντε βρέ, καλορίζικο...![]()
Οστρια στο βιντεάκι βλέπω ότι τα orbs περνούν συνέχεια μπροστά από την πηγή φωτός(νυχτερινή λήψη) που υπάρχει, και δεν έχουν βάθος. Αυτό μάλλον με κουνουπάκια ή σκνιπάκια μου κάνει.

ΑΠΑΤΗ Η ΨΙΛΟΤΣΟΝΤΑ.
ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΜΠ.
quote:
ΑΠΑΤΗ Η ΨΙΛΟΤΣΟΝΤΑ.
Ελα ρε φίλε ψιλό... ήταν![]()
![]()
![]()

ΡΕ! ΤΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ? ΚΑΛΑ,ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΑΕΡΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ?Θα πεθάνουν από την βρώμα εκεί μέσα... άσε που είναι και ξενέρωτοι!Ολόκληρο κεφαλοκλείδωμα της είχε κάνει ο άλλος...και αντί να την βάλει κάτω να της δείξει τον Χριστό φαντάρο... μετά γύρισε και έπεσε για ύπνο ο ξεφτίλας... Τζίφος η τσόντα... και περίμενα και εγώ να δώ κάτι... τέλος πάντων...
quote:
Ελα ρε φίλε ψιλό... ήταν
Τι ψιλό...τζίφος ήταν...
Τζάμπα πήγε η όρεξη ![]()
Βρε παιδιά, στη δεύτερη φώτο, δεν βλέπετε τίποτα;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-