ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- *Lord Maitreya * ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ...? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- *Lord Maitreya * ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ...? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

WWalker15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
25/10/2005, 22:20:38
quote:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΤΟΛΜΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ...ΣΤΟ ΜΗ-ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...

"There's a war on today, a holy war..."

http://oag.ru/icon/paissios.html

Δίκιο έχεις. Όντως γίνεται πόλεμος σήμερα.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

ΜορφέαςΜέλος
26/10/2005, 02:52:00
Αχ... βρε Άτμα... άνοιξες ένα θέμα πάρα πολύ πολύπλοκο στο οποίο έπρεπε να είχες κάνει μια διευκρίνησ εξ αρχής για να μην μπερδευούμε. Αφού δεν την έκανες λοιπόν, ας την κάνω εγώ.

Στον Βουδισμό υπάρχει η προφητεία οτι κάποια στιγμή θα έρθει η εποχή του Μαιτρέγια και ο ίδιος ο Μποτισάτβα Μαιτρέγια θα ενσαρκωθεί.
Αυτή η προφητεία είναι ταυτόσημη με την προφητεία της Δευτέρας Παρουσίας για την οποία μίλησε ο Χριστός.

Αυτή λοιπόν είναι η μια πλευρά του θέματος

Η άλλη πλευρά του Θέματος, είναι εάν αυτός Που ισχυρίζεται σήμερα μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ οτι είναι ο Μαιτρέγια, είναι πράγματι αυτός ή είναι άλλος ένας απατεώνας...
Ο Κύριος Μαιτρέγια ο οποίος ζει στο Λονδίνο, λέει, οτι είναι ο νέος επερχόμενος παγκόσμιος διδάσκαλος. Επειδή δε στην προφητεία λέει οτι ο Μαιτρέγια θα έλθει εκ των ουρανών, ισχυρίζεται ο παραπάνω κύριος οτι εκπλήρωσε αυτήν την προφητεία κατεβαίνοντας με το αεροπλάνο από τον ουρανό στο Ιζραήλ και στο Λονδίνο.
Κυκλοφορεί μάλιστα και ένα βιβλίο, η επιστροφή του Χριστού και των διδασκάλων της Σοφίας. Μάλιστα η ημερομηνία γέννησής του, 4 Φεβρουαρίου 1962, αν δεν κάνω λάθος, θεωρεί ο άνθρωπος αυτός οτι είναι και η αρχή της Υδροχοικής εποχής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιστεύω οτι αυτή η διευκρίνηση είναι πολύ σημαντική διότι αλλιώς μπορεί να πάρει η μπάλα και μια ολόκληρη θρησκεία...

Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

26/10/2005, 14:41:35
Μορφέα, γνωρίζω αυτό το οποίο λες. Υπάρχουν επίσης πάρα πολλά σχίσματα ήδη καθ' οδόν.

Δεν έχω πρόβλημα με τον βουδδισμό, ούτε με το ότι περιμένουν τον 5ο Βούδδα.
Με τους διάφορους έξυπνους που κοιτάν να οικοδομήσουν μια "πανθρησκεία" έχω.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

ΜορφέαςΜέλος
26/10/2005, 17:16:04
Wwalker,
υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να πιαστούν από προφητείες μεγάλων θρησκειών, όπως τον Χριστιανισμό, τον Βουδισμό κ.λ.π. και τις εκμεταλεύονται για να πετύχουν τα δικά τους εγωιστικά κίνητρα...

Βέβαια αναρωτιέμαι αν αυτά τα άτομα είναι απλά φιλόδοξα, ή και εάν εξυπηρετούν και πιο υποχθόνιους σκοπούς ακόμα.

Να σαι καλά!

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

valgraphΜέλος
13/09/2004, 10:20:32
.....ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠ' ΟΣΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΤΗΝ TV, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Κ.Λ.Π., ΜΟΝΟ ΕΝΑ 5% ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΝΤΟΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ Κ.Α.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 5% (ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ)...

ValGraph

oneiric1Μέλος
13/09/2004, 16:35:05
quote:

παλιού; πόσο παλιού; Sinclair Spectrum ZK48? Αυτόν είχα το 84 αλλα
μόνο GWBASIC έπαιζε. Συνδεόταν με κασσετόφωνο και τηλεόραση.
Δέν ήξερα οτι μπορούσε να συνδεθεί και με όλυμπο...
Συνδέεται με Κάϊρο;

Δεν ξέρω αν συνδέεται πάντως εγώ... τους έχω συνδέσει!!!

Φιλικά

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

CYBERMASTERΜέλος
15/09/2004, 22:36:39
ΑΓΑΠΗΤΕ GORERDIEL ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΣΗΝΥΡΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

16/09/2004, 10:46:26
quote:

..... ΜΟΝΟ ΕΝΑ 5% ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΝΤΟΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ Κ.Α.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 5% (ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ)...

ValGraph,

με καλοπροαίρετη διάθεση να δεχτώ αυτό που λές.

Επειδή όμως αναφέρει ρητά

quote:

...για ατομα που προσπαθησαν να στειλουν μηνυμα σε θεους μεσω παλιου ηλεκτρονικου υπολογιστη -κοντα σε αρχαιους ελληνικους ναους κι... οτι πηραν απαντηση!

και επικεντρώνωμαι στο "να στείλουν... στους θεούς", που σημαίνει δηλαδή οτι το ΕΣΤΕΙΛΑΝ κάπου ... υπαρκτά, και μετά ισχυρίζονται τα υπόλοιπα...

Έτσι λοιπόν, η περίπτωση αυτή ΔΕΝ ανείκει στο 5% που ανέφερες.

Ανείκει στο "ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΕΡΜΗΝΕΙΑ"

Το ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ας το εξετάσει το ΣΔΟΕ

Αυτά.
Vril

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

TaigetosΜέλος
16/09/2004, 14:11:13
Ρε παιδια τι να πω..

Ξεκινησα ενα topic απλα για να μαθω
πως εχει ακριβως(ποιος ,που ποτε) αυτη η ιστορια
και οντως ειναι ενα παραμυθακι.

Δεν περιμενα να δεχθει τοσες απαντησεις!!

16/09/2004, 14:45:59
quote:

Δεν περιμενα να δεχθει τοσες απαντησεις!!

Και ντε χαίρεσαι μπρέ ;;;;;;;

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

CYBERMASTERΜέλος
16/09/2004, 21:35:20
ΧΜ ΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥΦΑ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ!!!!

------------------------

16/09/2004, 21:40:24
Βρε λες ? Λες να μας την πέσανε έτσι απροκάλυπτα Cybermaster? μόνο που το φτωχό μου το nick του έδωσες και κατάλαβε...

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

CYBERMASTERΜέλος
16/09/2004, 22:09:42
ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΡΕ galadriel!!!!
ΕΣΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΧΕ ΕΝΑ FIREWALL!!!

------------------------

16/09/2004, 22:36:02
Τώρα γιατί παρεξηγήθηκες? Εγώ πρώτη δεν είπα ότι κάτι άλλο συμβαίνει?
Το έχω να τα ρίχνει όλα αυτά στα junk οπότε δεν με νοιάζει αλλα που και που τα κοιτάω για να δω μήπως υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον....

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

CYBERMASTERΜέλος
16/09/2004, 22:52:08
ΧΜ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ...!!!

------------------------