- Νεραιδες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αν και το "The day after tomorrow" με συγκλόνισε αρκετά. Το είχα δεί το καλοκαίρι στο σινεμά και νόμιζα πως όταν βγώ έξω θα έβρισκα τα πάντα παγωμένα...
Σχετικά με την ταινία "Ο πόλεμος των κόσμων" δεν την έχω δεί, αν και θα το ήθελα.
Πιστεύω πως υπάρχουν οι εξωγήινοι, άλλωστε όπως είπε κι ο Pasxalis, αποκλείεται σε τόσα δισεκατομμύρια γαλαξίες να είμαστε οι μόνοι κάτοικοι κάποιου Πλανήτη...
Όσο για το αν οι εξωγήινοι θέλουν το κακό μας, δε νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν το ήθελαν αυτό, θα μας είχαν καταστρέψει πρό πολλού.
Τα μέσα που έχουν μάλλον θα είναι πολύ πιό ανεπτυγμένα από τα δικά μας...
quote:
Γενικά η ταινία αξίζει;;;
Εάν το [ημέρα ανεξαρτησίας] ήταν η αποθέωση της βλακείας, τούτο εδώ είναι η αποθέωση της ηλιθιότητας.
**το έχουμε ξαναπεί, δεν κάνουμε remake σε cult ταινίες, δεν θα μας βγει σε καλό..... ![]()
Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ!!!
ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΩ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΦΥΛΗ.....ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΗΛΛΟΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΑΝ....ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΑΓΩΝΙΑ....ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ?
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!!!
Θα αναφερθώ σε κάποιον που είπε ότι δεν με επηρέασε η ταινία Μετά την επόμενη μέρα. Αγαπητέ κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Και βέβαια έχω δει την ταινία αυτή που λες και θεωρώ το σενάριο πολύ πιθανό. Αν δεν είχα ανησυχίες για το περιβάλλον δεν θα ήμουν επι μακρόν μέλος της Greenpeace, απο την οποία απεχώρησα κάποια στιγμή συνειδητά και το γιατί είναι άλλη κουβέντα, την οποία κάποια στιγμή θα την κάνω θέμα.
Παιδιά αυτό που εγω θα έλεγα είναι να μην βιάζεστε να χαρακτηρίζετε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζετε γιατί μπορεί να πέφτετε έξω.
Αυτό που θα συμβούλευα είναι ότι πολύ καλά κάνετε να μην χαύετε οτιδήποτε λέει ο καθένας, αλλά απο την άλλη να έχετε πάντα το μυαλό και τα μάτια σας ανοιχτά και χωρίς παρωπίδες...
Όσο για τους χαρακτηρισμούς περί ηλιθιότητας τους επιστρέφω στο απόλυτο Τίποτα με την επισήμανση κάποιου που είχε πει ότι οι άλλοι είναι ο καθρέφτης μας...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Edited by - Απέριττος on 22/07/2005 18:28:16
Edited by - Απέριττος on 22/07/2005 18:30:00