ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- rock - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- rock - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

LED ZEPPELIN37 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/09/2002, 18:44:05
Θέλω να συγχαρώ τον/ην φίλο/η nagual για την προσπάθεια που κάνει να καταλάβει το σκεπτικό και από πού είναι ορμώμενη η σκέψη της Λευκής Κουκουβάγιας!!Κι αυτό γιατι στην ερώτηση που της έκανες είδα κάτι για phillips lux,coppertone,βιοχημεία(όπως την αντιλαμβάνετε βέβαια) και με κατάληξη στο κλασσικό παραμύθι!!
Εύγε,αν και θα έπρεπε(αν δεν το έχεις κάνει ήδη)να διαβάσεις από που προέρχονται οι γνώσεις αυτές που παραθέτει("Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης"/Γνώση 11/09)!!
Ελπίζω εσύ τουλάχιστον να κατάλαβες την απάντηση που σου έδωσε!

11/09/2002, 18:59:11
Συγγνώμη, στο ΣΟΦΙΑ και το μήνυμα ήταν στις 10/09

12/09/2002, 10:37:12
Οι Δυνατοί αστέρες του Γήϊνου Στερεώματος είναι η ΠΟΥΛΙΑ, ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ και η ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΤΟΣ. Σε συζυγία με τον δυνατό ΠΟΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, έγινε η γέννηση του "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-666". Αυτά τα άστρα είναι πάρα πολύ δυνατά, σε αρνητικές ακτινοβολίες, περιβαλλόμενα από τους Κεντρικούς Αστέρες της Αρνητικής Τριαρχικής Δυνάμεως Ελαχίστων Αρνητικών Στερεωμάτων. Αυτή η συζυγία είχεν όλη την ισχύ, σε αρνητικές ακτινοβολίες, για να γεννηθή ο "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ" με όλες τις αρνητικές ενέργειες ενσωματωμένες μέσα στο γήϊνο σώμα του. Ο μιερός ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ εγεννήθηκε ατο ΙΣΡΑΗΛ, από γυναίκα πόρνη τρισδιάστατης μορφής, γεννημένη από αιμομιξία με τον πατέρα. Ο "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ " είναι γεννημένος από αιμομιξία με τον υιόν. Μόλις γεννήθηκε τον πήραν μέσα στη Ν.Α.Σ.Α. του ΠΕΡΟΥ και εκεί ετρεφόταν κατευθείαν από τα Αρνητικά Στερεώματα με όλες τις αρνητικές ακτινοβολίες Τριαρχικής μορφής. Δεν έπαιρνε γήϊνη τροφή, μέχρι τα 6 (έξη) του χρόνια. Μετά τον παρέδωσαν σε μιά οικογένειαα στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ που τον υιοθέτησαν. Το ζεύγος που τον πήρεε να τον μεγαλώση, είχε μετακομίσει εκείνο το χρονικό διάστημα από την ΙΤΑΛΙΑ και οι οποίοι ήταν πλήρως ενήμεροι από το ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ (ΑΔΥΤΑ). Έτσι είπααν ότι είναι δικό τους το παιδί. Φυσικά βοηθούσε πάντα ο Βασιλιάς των Δαιμόνων "ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗΣ". Κάθε έξη μήνες μεταφερόταν στον ΠΥΡΗΝΑ της ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ και του έδιδαν τις ύψιστες αρνητικές ακτινοβολίες. Η μεταφορά γινόταν με εξαύλωση. Μιά φορά τον μήνα μεταφερότααν επίσης, πάλι με εξαύλωση συνοδεία του Βασιλιά των Δαιμόνων της Βασιλικής Τριαρχικής Δυνάμεως Ελαχίστων Αρνητικών Στερεωμάτων - ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗ στο άβατο Ιερατείο των Εβραίων, του Αρχιραββίνου όπου και έκαναν ανθρωποθυσίες και μάλιστα βρέφη. Έτσι έμαθε να βλέπη το αίμα των ανθρώπων και να το ρουφά όπως του υπέβαλλε ο ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗΣ έμπρακτα. Θυσίαζαν ζωντανά τα θύματα τους κάθε φορά. Τον έχουν μυήσει σε όλη την αρνητική γνώση και σοφία των Αρνητικών Στερεωμάτων. Σήμερα ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, γήϊνον όνομα συνειδητόν "MEΪΤΤΡΕΓΙΑ", ζεί στην ΝΟΤΙΑΝ ΙΤΑΛΙΑ, προστατευόμενος και καθοδηγούμενος από τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ "ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗ" εν συνεννοήσει με τους ΜΥΣΤΕΣ της ΣΙΩΝ του ΙΣΡΑΗΛ. Ενημερώνεται κατευθείαν γενικά για την παγκόσμιαν κατάστασιν μέχρι την ενθρόνισιν του, που θα γίνη στις 22 ΝΟεμβρίου (την χρονολογία θα την δώσουν επισήμως οι ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΝΩΧ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ που έχουν αναλάβει επισήμως από τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ την καταπολέμηση και την πάταξη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-666-ΜΕΙΤΤΡΕΓΙΑ).
Υ.Γ.
Το ζεύγος που μεγάλωσε τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ-666-ΜΕΙΤΤΡΕΓΙΑ, έχει επίσημον δηλωμένην θρησκείαν, τον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.

Με την Αγάπη μου ΙΩΑΝΝΑ

thothΙδρυτικό Μέλος
12/09/2002, 11:16:41
Γεια σου Λ.Κ.

Κατ' αρχήν σε κάποιο άλλο topic με θέμα το 666 έχω πει κάποια πράγματα στον Λευκό Αετό που θα ήθελα να τα διαβάσεις με προσοχή.

Αν αυτά που μας είπες για τον Αντίχριστο δεν είναι από σενάριο ταινίας μια συνέχειας του "Εξορκιστή", που "γυρίζεται" τώρα θα ήθελα να μας πεις για το όνομα MEΪΤΤΡΕΓΙΑ. Αυτό είναι το όνομα που υποστηρίζεις ότι έχει ο "Αντίχριστος", που ετοιμάζει η ΣΙΩΝ.

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά αυτό το όνομα είναι το όνομα του επερχόμενου, μελλοντικού Βούδα στην θρησκεία του Βουδισμού. Δηλαδή θα είναι ένας Βούδας ένας πνευματικός απελευθερωτής όπως και ο τελευταίος Βούδας (Σιντάρτα Γκοτάμα).

Θελω να μας πεις ξεκάθαρα. Μήπως και οι Βουδιστές είναι στο "σενάριο" εφόσον έχουν "βαπτίσει" εδώ και αιώνες τον τωρινό Αντίχριστο;

Γιατί ένας "αντίχριστος" που ετοιμάζει η ΣΙΩΝ (υπάρχει σχέση με την ταινία MATRIX;) παίρνει το όνομα του θρησκευτικού πατέρα που περιμένουν εκατομμύρια Βουδιστές (οι οποίοι βέβαια δεν έχουν δόγμα για σατανά ή για αντίχριστο);

Και κάτι ίσως ακόμα πιο σημαντικό για το οποίο θέλω να μου απαντήσεις.

Οι άλλες θρησκείες που δεν είναι ορθόδοξες χριστιανικές ποιον θεό έχουν; Έναν ψεύτικο; Τον Σατανά; Τον Θεό των ορθοδόξων χριστιανών και δεν το γνωρίζουν; Υπάρχουν ελπίδες να σωθούν από τον Αντίχριστο αν δεν γίνουν ορθόδοξοι χριστιανοί και δεν ασπαστούν τα δόγματα αυτής της θρησκείας; Τι σου έχει πει για αυτά ο "ΕΝΩΧ" ή ο "ΗΛΙΑΣ" ή μήπως είναι νωρίς ακόμα να σου τα αποκαλύψουν;

Βέβαια θα βοηθούσε να μας στείλεις όπως έχω ζητήσει κατ' επανάληψη ένα πλήρες κατατοπιστικό κείμενο το οποίο να έχει μια αρχή ένα τέλος και διαφωτιστικά ειδικά σημεία για να μπορεί κάποιος να τοποθετηθεί σε μια πλήρη θεωρία. Αν συνεχίζεις έτσι φοβάμαι ότι θα εισπράττεις ειρωνίες. Αυτό το forum δεν είναι forum θεϊκών αποκαλύψεων αλλά συζήτησης πάνω σε κοινά ενδιαφέροντα, εσωτερικής αναζήτησης.

Σου υπενθυμίζω ότι στους κανονισμούς εγγραφης υπήρχε το ακόλουθο απόσπασμα:

Τα παραπάνω δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως προσπάθεια λογοκρισίας (καθώς οι υπεύθυνοι του ESOTERICA.gr επιθυμούν ακριβώς το αντίθετο: την πραγματική ελευθερία του λόγου και των ιδεών)αλλά σαν εγγύηση προστασίας της αξιοπρέπειας και της νοημοσύνης όλων ανεξαιρέτως των καλοπροαίρετων επισκεπτών του τόπου

Τόνισα κάποια σημεία για να τα σκεφτείς και να αναρωτηθείς μήπως δεν υπολογίζεις την νοημοσύνη των άλλων μελών; Δεν έχω σκοπό ως Διαχειριστής να λογοκρίνω τις απόψεις σου, αλλά οφείλω να σου πω ότι συνεχίζεις έναν ξεκάρφωτο μονόλογο, με απίστευτες, σχεδόν ακατανόητες ορολογίες, μέσα σε ένα forum σχεδιασμένο για διάλογο και όχι για "Βήμα Δογματικών Θρησκευτικών Αποκαλύψεων". Αυτό που κάνεις δεν είναι διάλογος, είναι περισσότερο κήρυγμα.

Θα σε παρακαλέσω να με καταλάβεις και να σεβαστείς τους κανονισμούς. Ίσως η παραπάνω πρόταση για άρθρα είναι καλύτερη, γιατί εκεί δεν θα κωλύεται ο διάλογος και θα αποκτήσουν τα μηνύματά σου μια πιο ταιριαστή θέση από ένα forum όπως αυτό.

Περιμένω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου και τα σχόλια σου πάνω στους τελευταίους προβληματισμούς μου. Καλοδεχούμενη και η παράθεση των προσεγμένων και πολιτισμένων σχολίων από όλα τα μέλη, πάνω στους προβληματισμούς μου. Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε, αλλά να εκφράσουμε ορθά τις σκέψεις μας, για τους προβληματισμούς αυτούς (που δεν είναι μόνο δικοί μου).

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

12/09/2002, 21:42:30
THOTH
Μου ζητάς σε κάθε γνώση που διατυπώνω να τρέχω να διαβάζω βιβλία και να σου παρααθέτω τις γνώσεις του συγγραφέα ή θέλεις την δική μου την γνώση σε ελεύθερα πεδία. Λυπούμαι, αλλά για μένα αυτός είναι μπλοκκαρισμένος και ελικοειδής τρόπος σκέψης και προσωπικά το θεωρώ μίμηση. Να σου πω τι πρόσεξα από τα θέματα που γράφετε και χειρίζεστε. Ανεβήκατε απότομα στην ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ χωρίς να θωρακίσετε το αμυντικό σας σύστημα και έχετε μπλοκκαρισθή όλοι μεταξύ γήϊνης Διάστασης και Αστρικής Διάστασης. Έχετε χάσει την προσωπικότητα του πνεύματος σας καθώς και την κελευθερία της κίνησης σας. Κινείστε μέσα σε περιοριστικά πλαίσια δονήσεων. Κάθε φορά που προσπαθείτε να εκφραστείτε ελεύθερα τρέχετε στους γήϊνους συγγραφείς να τα επιβεβααιώσετε. Σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στην δική σας κρίση. Ενώ γνωρίζετε από ορολογίες της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ δεν αφήνετε το πνεύμα σας ελεύθερο να ανακαλύψη τους δικούς του δρόμους; Αφού μιλάτε τόσο άνετα για την Μεταφυσική και μπορείτε να κρίνετε ποιός είναι σωστός και ποιός λάθος τί φοβάστε; Αφού τα γνωρίζετε όλα. Μιλάτε για τον ΚΥΡΙΟ ΙΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και λέτε ότι μιλούσε μέσα στις ψυχές όλων και είχε αγάπη μέσα του και κατέβηκε πολύ χαμηλά. Εκείνη την εποχή ήταν πιο συμπυκωμένες οι ενέργειες και ο κόσμος δεν είχε την νοητική ανάπτυξη που έχει σήμερα γι΄αυτό τους μιλούσε με συμβολισμούς και αλληγορίες. Εάν διαβάσετε προσεκτικά θα δείτε ότι μιλά και για τις επτά διαστάσεις και για τους ααιθέρες και για τις ψυχές που δέχονται μαθήματα και για την Δαιμονική Διάσταση και για την Κοσμική Σκάλα και για τον κύκλον ενσαρκώσεων και για εξαγνισμό και για εξωγήϊνη ζωή και για πολλά άλλα. Σήμερα είναι πιο δεισδυτική η γνώση και το μορφωτικό επίπεδο γενικά του Πλανήτη ΓΗ είναι σε πιο ψηλά επίπεδα. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ σέβεται αυτήν την πλανητική ανάπτυξη και ενσαρκώνεται ξανά για να δώση ανώτερη Μεταφυσική γνώση. Καί σε διαβεβαιώ ΤΗΟΤΗ ότι με την ενεργοποίηση που κάνετε έχετε χάσει την έκτην αίσθηση που είναι η "διαίσθηση". Εάν βρεθή ξανά ο Χριστός μπροστά σας θα τον αναγνωρίσετε; Θα τον νοιώσετε και θα τον σεβαστείτε; ΙΩΑΝΝΑ

nagualΜέλος
13/09/2002, 00:44:12
Αγαπητέ thoth αν μη τι άλλο η ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ αποτελεί τεράστια πρόκληση (σε όλους μας) αλλά γιά σένα ένα παραπάνω.
Αντάξια ενός ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ.
Εγώ θα σου αφιερώσω το παρακάτω:
......Εκείνη τη στιγμή μία από τις τρεις σηκώθηκε και με
φωνη που φαινόταν να‘ρχεται μεσ‘απ‘τα βάθη
της θάλασσας,είπε:
«Η ζωή χωρίς Αγάπη είναι σαν ένα δέντρο χωρίς άνθη και
καρπούς.
Και η Αγάπη χωρίς Ομορφιά μοιάζει με άνθη χωρίς άρωμα
και καρπούς χωρίς σπόρους.
Η Ζωή,η Αγάπη και η Ομορφιά είναι τρείς οντότητες
μ‘έναν εαυτό,ελεύθερο κι απεριόριστο,
Που δε γνωρίζουν ούτε την αλλαγή ούτε το χωρισμό».
Είπε αυτά και κάθισε.

Μετά σηκώθηκε η δεύτερη σιλουέτα και με φωνή που
έμοιαζε σαν το βρυχηθμό ορμητικών νερών είπε:
«Η Ζωή χωρίς την εξέγερση είναι σαν τις εποχές χωρίς
άνοιξη.
Και η εξέγερση χωρίς δικαιοσύνη είναι σαν μία άνοιξη σε
μία ξερή και άγονη έρημο.
Η Ζωή,η Εξέγερση και η δικαιοσύνη είναι τρείς οντότητες
μ‘έναν εαυτό,
Και μέσα σ‘αυτές δεν υπάρχει ούτε αλλαγή ούτε χωρισμός».
Είπε αυτά και κάθισε.

Μετά σηκώθηκε η τρίτη σιλουέτα και μίλησε με φωνή
που ‘μοιαζε με τη βροντή του κεραυνού λέγοντας:
«Η ζωή χωρίς την ελευθερία είναι σαν ένα σώμα χωρίς
πνεύμα.
Και η ελευθερία χωρίς σκέψη είναι σαν ένα πνεύμα συγχυσμένο.
Η Ζωή,η Ελευθερία και η Σκέψη είναι τρείς οντότητες μ‘έναν
αιώνιο εαυτό,
Που ουτέ αφανίζονται ούτε παρέρχονται».

Τότε σηκώθηκαν και οι τρεις και με φωνές μεγαλόπρεπες,
που ξυπνούσαν το δέος είπαν:
«Η Αγάπη και όλα όσα γεννά,
Η Εξέγερση και όλα όσα δημιουργεί,
Η Ελευθερία και όλα όσα παράγει,
είναι τρείς πλευρές του θεού....
Και ο θεός είναι ο άπειρος νους του πεπερασμένου και
συνειδητού κόσμου».
Και μετά έπεσε σιωπή.....

thothΙδρυτικό Μέλος
13/09/2002, 01:39:06
Αν και ήμουν έτοιμος να ΕΞΕΓΕΡΘΩ που η Λ.Κ. με έγραψε στα παλιά της τα... φτερά και δεν έκανε τον κόπο να απαντήσει ούτε σε ένα από τα συγκεκριμένα ερωτήματά μου, ήρθε το ποίημα που παρέθεσε ο Nagual και με έκανε να συγκρατήσω την οργή μου από ΑΓΑΠΗ. Έτσι αποφάσισα να μην ασχοληθώ περισσότερο με την "Πτερωτή Λευκή Γλαυκομάτα Θεά της Σοφίας" και να την αφήσω σε πλήρη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (για να μην πω... αφασία).

Αχ, Χριστέ μου, δεν ξέρω αν σε αναγνωρίσω όταν βρεθείς μπροστά μου, ένα ενδεχόμενο που θεωρεί ως πιθανό, η Λευκή Κουκουβάγια, και που με βάζει σε υποψίες μέχρι που σκέφτομαι να αρχίσω να ρωτάω τους περαστικούς μπας και είναι ο Χριστός. Αυτό που βίωσα πλέον είναι την λυτρωτική, μεγαλόψυχη φράση που είπε ο Χριστός στον Σταυρό: "Αφες αυτοίς, ου γαρ είδασι τι... γραφούσιν"

Πετάει ο γάιδαρος;;; Πετάει;;;

Πετάει, πετάει, πετάειειειειειε!!!!!!!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

nagualΜέλος
13/09/2002, 03:32:39
...ξέχασα να γράψω οτι το ποίημα είναι του ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ.

Οχι δικό μου...

Αντε να γελάσει και το χειλάκι μας λίγο...

13/09/2002, 04:26:07
Καλημέρα σε όλους,ακόμα και σε εσένα Ιωάννα που μετά λύπης βλέπω πως το πράγμα συνεχίζεται...Συγγνώμη που δεν γιγνώσκω πολλά,αλλά έστω και να ήθελες να με μάθεις δεν το πράτεις

14/09/2002, 10:59:48
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά. Υάκινθε πραγματικά θέλεις να μάθεις; Νοιώθεις έτοιμος; Όλα έχουν πάρει την πορεία τους. Όλες οι τροχιές έχουν μπεί στην τελική ευθεία. ΙΩΑΑΝΝΑ

14/09/2002, 12:48:11
Φυσικά και θέλω να "κατακτήσω" όσο πιο πολλές γνώσεις μπορώ.Όλοι το θέλουμε στο site αυτό,γι'αυτό και διατηρούμε και δημιουργούμε τις διάφορες συζητήσεις!!!Πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να προσδώσει κάτι διαφορετικό,κάτι νέο,κάτι που να διατηρεί το ενδιαφέρον όλων "ενεργώ"!!
Εδώ θα σου υπενθυμίσω ότι η τακτική σου δεν βοηθάει όμως!!Σίγουρα ΚΑΙ οι δικές γνώσεις από κάπου θα προήλθαν!!Δεν είναι όλα δεδομένα γι'αυτό και συζητούνται,ειδάλλως δεν θα υπήρχε καμμία πρόοδος γενικά!!

tomcatΜέλος
14/09/2002, 17:33:57
Λευκή Κουκουβάγια.
Προσπαθείς να διαστρεβλώσεις την πραγματική εικόνα του Εωσφόρου, αυτού που έφερε το φως στους ανθρώπους μέσω της γνώσης, στην προσπάθεια του ΙΧΒΧ να τους κρατήσεις στη λήθη.
Η κοσμοθεωρία που έχεις αναπτύξει κατά καιρούς στο site είναι διαστρέβλωση της μίας και πραγματικής κοσμοθεωρίας του τρόπου που ο Εωσφόρος δρα.
Ασ πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Η Δημιουργία έγινε όχι μόνο από τον ΙΧΒΧ αλλά μαζί και με τη βοήθεια του Εωσφόρου που ήταν ίσος και ισότιμος με τον ΙΧΒΧ.
Ο κόσμος του Εωσφόρου μαζί με την κατοικία ήταν αρχικά ο Σείριος Β΄ του άστρου του Κυνός.
Οι ψυχικές αναδράσεις της περιφοράς τους οργανικού ψυχοπνεύματος του Εωσφόρου στην βασική θεμελιακή δομή του Σύμπαντος, είχε φέρει την αέναη ισορροπία. Οι αντιθετικές ενέργειες ήταν σε ισορροπία με την τάση περιστροφής της πλανητικής αντίθεσης. Η ζωή στο σύμπαν ευδοκιμούσε.
Τότε και σε αντίθεση με τα συμφωνημένα ο ΙΧΒΧ μετέτρεψε τον Σείριο Β΄σε τόπο εξορίας όλων αυτών που προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν την ψυχοενέργεια του Εωσφόρου σε συνδυασμό με την θετική ενέργεια του αστρικού πεδίου. Αυτό το μέρος έγινε η υποτιθέμενη κόλαση, το μέρος όμως που πραγματικά όλοι βρίσκονταν κοντά στο μοναδικό θετικό πόλο του Σύμπαντος.
Όταν ο ΙΧΒΧ ξεκίνησε τον αποικισμό της Γης με ψυχές, κάνοντας άλλη μία φορά αντίπραξη, ο Εωσφόρος ως κύριος του Σειρίου με το όνομα του Θοθ, έφτασε στη Γη για να προλάβει άλλη μία καταστροφή.
Ο ΙΧΒΧ όμως είχε ήδη δώσει μία στρεβλή εικόνα στον άνθρωπο. Ο Εωσφόρος προσέφερε απλόχερα τη γνώση που ο ΙΧΒΧ αρνιόταν μαζί με την μετουσίωση της ψυχότροπής αντισφαιρικής ανάδρασης του αστρικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής.
Αυτός που τώρα εσύ αποκαλείς αντίχριστο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο η αννθρωπομορφική ταυτοποίηση του Εωσφόρου στην προσπάθεια του να σώσει ξανά τον άνθρωπο.
Τα ψέματα όμως Λευκή Κουκουβάγια σε έχουν τυφλώσει και προσπαθείς και εσύ να τυφλώσεις του άλλους.
Δεν θα το ανεχθούμε άλλο, εμείς οι Φύλακες

Cave Canem
Tomcat

14/09/2002, 17:46:51
Καλησπέρα φίλοι
Και ποιοί ακριβώς είστε εσείς οι Φύλακες μέλος Tomcat,που θα μας σώσετε από θεωρίες ανθρώπων όπως αυτών της Λ.Κουκουβάγιας?Και πώς είσαι τόσο σίγουρος για το τί συμβαίνει σε αυτόν τον λευκό νάνο?

14/09/2002, 18:47:59
Τomcat γειά σου.
Όταν ένα μωρό είναι άρρωστο, το αντιμετωπίζεις σαν να είναι υγιές; Η πρώτη γέννηση του Εωσφόρου ήταν φαινομενικα αγνή και είχε το όνομα ΑΓΓΕΛΟΣ στην κυριολεξία. Στην δεύτερη ενσάρκωση του επειδή είχε αδύνατη δόνηση, στην εγκεφαλική του ενεργοποίηση αυξήθηκε το αρνητικό στοιχείΟ όμως δεν ήταν έντονο το κακό και ονομάστηκε γιός της ΑΥΓΗΣ. Στην τρίτη του ενσάρκωση δεν μπορούσε να έχει ούτε την αυγή(χάραγμα του φωτός) και άρχισε να πέφτη δηλαδή να ενεργοποιείται πιο πολύ στο σκότος η αδύνατη δόνηση που είχε. Σε αυτή την ενσάρκωση πήρε το όνομα ΕΩΣΦΟΡΟΣ δηλαδή ο φέρων το φώς έως ενός σημείου. Σε κάθε ενσάρκωση που έκανε έπαιρνε και ένα όνομα αναλόγως με τις ενέργειες που αντιπροσώπευε. Όμως δεν πρέπει να συγχύζουμε την ενεργοποίηση της κάθε ενσάρκωσης, διότι όταν εστιαζόμαστε παίρνουμε και τις ενέργειες εκείνης της προσωπικότητας εκείνης της εποχής. Αναφέρθηκες στον Σείριο Β΄. Τα έχης μπλεγμένα. Πρώτο, την Δημιουργία της ΓΗΣ την έκανε ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ θετικότατα που εκείνη την εποχή είχε άλλο όνομα. Δεύτερο, την αποίκιση της Γής δεν την έκανε ο Εωσφόρος αλλά ο Ζωροάστρης. Στον ΣΕΙΡΙΟ β΄ διεστραμμένοι αρνητικοί επιστήμονες ασχολούντο με πειράματα γενετικής, επενέβαιναν πάνω στο D.N.A. της φύσης και έκαναν εκτρώματα. Πολλές φορές τους ξέφευγαν και έκαναν κακό στους ανθρώπους. Οι άνθρωποι επαναστάτησαν και οι θετικοί επιστήμονες που ήταν πιο πολλοί, τους εκδίωξαν από το άστρο ΣΕΙΡΙΟ β΄ και ήρθαν εις τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ και μετέφεραν τα επιστημονικά εργαστήρια τους. Αυτή όμως ήταν η δεύτερη μετοίκηση του Πλανήτη ΓΗ σε δευτερογενή χρόνο του Σύμπαντος. Η πρωτογενής ήταν θετική. Ο ΛΕΥΚΟΣ ΝΑΝΟΣ ήταν "δορυφόρος" του άστρου Σείριου Β΄ και κραδασμικός δονητής του ΣΕΙΡΙΟΥ Α΄ εκείνη την εποχή.
Εσύ Tomcat, είσαι δυϊκός δορυφορικός ενεργοποιητής της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ της Δυϊκής Νομαρχίας του Σύμπαντος. Δεν είσαι ΦΥΛΑΚΑΣ. Ζήτα από τον Εωσφόρο που έχεις επικοινωνία να σου ξεκαθαρίση τι είναι ΦΥΛΑΚΑΣ και τι είναι φύλακας και κάνε προσωπική τελειωτική αποσύνδεση αμέσως και άρχισε ΕΞΑΓΝΙΣΜΟ. Η ενεργοποίηση που έκανες είναι επικίνδυνη. Πρέπει να τα απαλύνεις γιατί θα σου κάνουν σωματική
βλάβη. ΙΩΑΝΝΑ

14/09/2002, 19:08:17
Συγγνώμη,μόνο εγώ τα διαβάζω αυτά???
Για να λέτε όλα αυτά δεν πρέπει να είστε μόνοι σας,οπότε γιατί δεν βγαίνετε όλοι μαζί να δηλώσετε-όχι αναγκαία μέσω βιβλίων υπάρχει και ο Ευαγγελάτος-ότι υπάρχει επιτέλους ζωή και σε άλλους πλανήτες,και σε άλλα άστρα????
Υ.Γ. Άραγε ποίος να είναι ο ταχυδρομικός κώδικας στον δακτυλοπόα??

thothΙδρυτικό Μέλος
14/09/2002, 19:20:12
Γεια σας.

Είπε ο Tomcat

quote:
Όταν ο ΙΧΒΧ ξεκίνησε τον αποικισμό της Γης με ψυχές, κάνοντας άλλη μία φορά αντίπραξη, ο Εωσφόρος ως κύριος του Σειρίου με το όνομα του Θοθ, έφτασε στη Γη για να προλάβει άλλη μία καταστροφή.

Αν και είμαι βαθιά κολακευμένος με τον ρόλο που μου έδωσε ο Tomcat στην εξέλιξη του ανθρώπου (δεν λέγομαι τυχαία THOTH) κατά την ταπεινή μου γνώμη, μάλλον "πειράζει" την Λ.Κ. Ίσως για να δει τις αντιδράσεις της.

Κάνω λάθος Tomcat;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

tomcatΜέλος
14/09/2002, 20:34:44
Φίλε Thoth με έπιασες
Αγαπητέ φίλε Υάκινθε, μην δαγκώνεις σκουληκάκια σε θολά νερά. Και βέβαια δεν πιστεύω τίποτε από όσα έγραψα, απλά ήταν ένα δόλωμα για την Λευκή Κουκουβάγια η οποία το τσίμπησε και κατάπιε και το αγκίστρι. Απλά τα περί Σείριου Β΄ τα πήρα από το βιβλίο "Ο άγνωστος Σείριος" που αναφέρεται σε κάποια αφρικανική φυλή που έχει γνώσεις για το άστρο αυτό, το οποίο (και είναι αυτό μία απάντηση στη Λευκή Κουκουβάγια) είναι ένας αστέρας νετρονίων. χωρίς απολύτος καμμία δυνατότητα φιλοξενίας ζωής.
Όσο για τη Λευκή Κουκουβάγια...δεν έχω καμμία συνομιλία με κανένα πνεύμα και πολύ περισσότερο με τον Σατανά (έξω από εδώ). Αυτό μπορείς να το καταλάβεις αν διαβάσεις άλλες σκέψεις μου στο forum.
Αυτά για την ώρα...

Όσο για το όμορφο cave canem σημαίνει προσοχή στον σκύλο (λατινικά) και το πήρα από ένα τεύχος του Αστερίξ ....

Φιλάκια
Tomcat