- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
.....δηλαδή θες ν απεις ότι εγω που να παρα κατι τα πλησιάζω, θα πρεπει να ανοιξω ένα λακο και να μπω μέσα ,όχι όχι εδω και τώρα να ξεκαθαριστει το θεμα .....
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Εγραψα οτι αν πασαλιφτούμε όλα αυτά τα λάδια που διαφημίζουν στο σάϊτ που μας έδειξε το αστεράκι, αυτά για την εξισσορόπιση της διαταραγμένης άυρας,η μυρωδιά θα είναι τόσο έντονη που δεν θα μας πλησιάζει κανείς πιο κοντά απο 50 μέτρα.
Ε! απο τέτοια απόσταση είμαστε ασφαλείς.
Κατά τα άλλα πιστεύω οτι η ηλικία είναι ποσό αντιστρόφως ανάλογο της εμβέλειας ....
Τα λέμε αργότερα...
φιλιά
Στη διάρκεια της αποψινής συνάντησης μου δημιουργήθηκε μια σκέψη. Έχει να κάνει με τις φράσεις συντονισμού μας και με μία άλλη φράση που διάβασα σε κάποιο άλλο κείμενο. Η δεύτερη αυτή φράση λέει «Ο θεραπευτής είναι ον αλαζονικό». Και είναι. Αν δεν προσέξει, γίνεται.
Γι’ αυτό ακριβώς θέλω να τονίσω ότι δεν θεραπεύουμε εμείς. Δεν είμαστε εμείς το αίτιο της θεραπείας. Είμαστε ο φορέας, γινόμαστε κανάλια μέσα από τα οποία εκφράζονται η Αγάπη και το Φως. Αυτά θεραπεύουν και όχι εμείς. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Ναι κορίτσια Θεία Λένα ήταν απορώ πως το ξέχασα! Μάλλον λόγω κεκτημένης ταχύτητας...
Με την ευκαιρία της χθεσινής μας συνάντησης στην οποία ήρθα μάλλον με κάποιο ανορθόδοξο τρόπο θα ήθελα να ρωτήσω τον Μορφέα για ποιό λόγο στις οδηγίες του λέε: Kαλύτερα να μην είμαστε ξαπλωμένοι...
Να πω επίσης ότι ήρθα στη συνάντηση 22.50 και έφυγα στις 23.20.
Θα ήθελα να ξέρω τι τυχόν προβλήματα δημιούργησε στην ομάδα αυτή μου η ατασθαλία...![]()
![]()
Να πω βέβαια ότι εγώ δεν αισθάνομαι/βλέπω όλα αυτά τα εντυπωσιακά που βλέπετε εσείς απλά νοιώθω όμορφα... Χθες όμως είδα 3 οντότητες να μας παρακολουθούν χωρίς να μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν άγγελοι...
Σήμερα φεύγω και γω με τον άντρα τον σκύλο την κόρη μου και τον αετό που αδημονεί να τον πετάξει... Σιγά μην μπορούσα να τους ξεφύγω τυχερή Χριστίνα.....
Εννοείται βεβαίως ότι ξέρω ότι δεν είμαστε εμείς που θεραπεύουμε και ότι περιμένω με αγωνία την εντύπωση της Βίκυς....

μια γαλαζια όμορφη μερα!!
Χαμογελατε κι ευχαριστειτε το συμπαν για οσα μας χαριζει,για οσα απολαυσαμς κι οσα θα απολαυσουμε,επιτρεψτε την αφθονια τους να εισβαλλει στην ζωη μας!!!!!!!!!!!!
.....εγω που ήρθα καθυστερημενα γιατι μίλαγα με τα παιδια μου αλλά πιστευω ότι ειμουν ακριβως μεσα στην διαδικασια και οτι αυτη η ίδια η πνευματικη ενεργεια που με περιεβαλλε με βοηθησε να κανω αυτου του ειδους τηνσυζητηση καινα πω πραγματα πο κιεγω ισως δεν τα εχω πει ακομη στον μεσαιο μου,γαιτι χθες και μόνο χθες αισθανθηκα ότι μπορουσε να τα ακουσει.Εβαλα την ασπιδα 11.10 και ειμουν μεχρι τις 11.35 Εβλεπα την Βικη να δυσκολευεται λογω κοιλιας στον σωληνα και να κινείται συνέχεια....ειδα τρεις αγγελους να υπερίπτανται...και μετά βρεθήκαμε σε ένα λειβαδι καταπρασινο αλλά σε καποιο σημειο ειχε κιε εναν όμορφο βραχο.....σας αγκάλιασα και σας φίλησα ,κρατουσα δε την Ελενη αριστερα ΄και την Χριστίνα δεξιά....
Avallon νομίζω οτι καθιστοί έχουμε λιγώτερες πιθανότητες να κοιμηθούμε αν χαλαρώσουμε πολύ.
Unseen σωστή η τοποθέτηση σου αλλά τι σε έκανε να το γράψεις?
Σχετικά με την χθεσινή συνάντηση δυσκολευτηκα πολύ στην τοποθέτηση της χρυσής άυρας πράγμα που δεν μου είχε ξανατύχει[ δεν μπορούσα να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου]. Αφού θεώρησα οτι τα κατάφερα ξεκίνησα...
Περιμένω τις εντυπώσεις της Βίκυς...και την ανάλυση του Μορφέα.
Σμουτςςςςς
Αν ξέρατε με πόση ανυπομονησία και χαρά σας διαβάζω. Εύχομαι σε όλους ένα χαρούμενο τριήμερο και από Τρίτη πάλι εδώ είμαστε.
Φιλάκια σε όλους.
Πού πήγαν όλοι οι άντρες βρε κορίτσια; Ο Μορφέας, ο dying i., ο Angus... Πάει, να μου το θυμάστε, στο τέλος θα επικρατήσει (ξανά) το γυναικείο φύλο στον κόσμο. Και υποτίθεται ότι οι άντρες είναι σταθεροί κι εμείς άστατες!
Και μετά την πρωινή μουρμούρα, ας περάσω σε κάτι πιο ευχάριστο. Παιδιά, για μια ακόμη φορά δεν είδα τίποτα χθες πέραν του (γνωστού) δράκου. Όμως κάποια στιγμή καθώς είχα χαθεί σε βαθιές σκέψεις και η αγάπη και το φως έρεαν από την καρδιά μου, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πόσο μαγικό είναι να θεραπεύει κανείς έναν άλλον άνθρωπο. Και αμέσως κατάλαβα την παγίδα της σκέψης μου! Ευτυχώς. Γι' αυτό έγραψα το μήνυμα που έγραψα... Μονόλογος ήταν μπροστά σε καθρέφτη. Μόνο που για καθρέφτη χρησιμοποίησα εσάς τους έξι, τόσο αγαπημένοι μου που είστε όλοι.
Δεν παρατήρησα προβλήματα πάντως από τις μικροδιαφορές στην ώρα του συγχρονισμού. Εξάλλου στο πεδίο που εργαζόμαστε, ο χρόνος και ο χώρος γίνονται σχετικά μεγέθη.
Ελπίζω να μπορέσει να μας γράψει σύντομα η Βίκυ να δούμε πώς είναι...
Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Βλέπω κάποιοι καλά. Ελπίζω και για τους υπόλοιπους.
Όσο για την αντρική παρέα που λένε, o Angus είχε κάτι δουλίτσες και δεν μπορεί να μπει συχνά τελευταία. Θα σας τα πει και ο ίδιος όταν μπει. Αλλά ξέρω ότι είναι καλά, γιατί ανταλάξαμε κάποια μαιλ.
Εγώ χάλια ψυχολογικά.
Τέλος πάντων.
Χριστινάκι να μου στείλεις κανένα μήνυμα να μου πεις τι ώρα φτάνετε περίπου την κυριακή να έρθω να σας πάρω. Να ξέρεις ότι εγώ θα έχω και τον γιο μου.
φιλιά σε όλους
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Γιατι νοιώθεις έτσι?
Ελα έλα αποκριές ειναι χαμογέλασε και άκου....
μην ψαχνεις καρδια μου να βρεις τον Θεό έξω απο σένα αλλά μέσα σου!!!
Χαμόγλεο να δώ....