- Ζωή και Θάνατος! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Προφανως αυτό που την συγκεκριμένη εποχή σε ενδιαφερει, ειναι η προσωπική σου προβολή και η ανάγκη σου για δηθεν νοητική υπεροχή.
Σε καθε πόστ γίνεται μια προσπάθεια ολων να σου δείξουν την χαρά τον ερωτα και την ομορφιά της ζωής, πράγματα τα οποία βρισκονται μεσα απο την ανθρωπινη επαφή, την συνομιλία , το χιούμορ και την απλότητα.
Και ενω ουσιαστικά το αντιλαμβανεσαι, στο τελος ριχνεις εσυ την κουρτίνα που αναφέρεις και θυμώνεις οταν αυτή γίνεται διάφανη.
Και επειδή κατα καιρούς ολοι περναμε απο διάφορα στάδια οταν ο εγωισμός μας , η μοναξιά μας και ο χρόνος κανουν τραμπαλα με την γοητεία που ασκει το καλοκαιρι και η πανέμορφη πανσέληνος ..ας δούμε εμας οπως και οσο μπορούμε...
Περνάς καλά???![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Για την Καποδίστρια σπέσιαλ αφιερωμένο, οπως ελεγαν οι πειρατικοί σταθμοί τον καιρό της εφηβείας μου...http://www.youtube.com/watch?v=i1jGeZs0DbU&feature=related
Πολύ καλό,ευχαριστώ
αγαπητέ nst.
quote:
Το αντίδοτο δεν το ξέρω αλλα οπως ειπαμε πιο πάνω το σύμπαν δημιουργήθηκε οταν μια ''δυναμη'' εδειξε την χαρά της με ''αγριότητα, '' τότε που συνάντησε τον εαυτό της, και αυτο μας ''εφερε'' στον ''κόσμο'' και στο εσωτέρικα..
Και αυτό ήταν ...πολύ καλό!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Τώρα ο φίλος Εαρινός προφανώς εξ αφορμής του σχολίου - παρατήρηση του Ελο - θέλησε να ρίξει κάποια καρφιά δήθεν αυτοκρινόμενος, σχετικά με την παράθεση θέσεων θεάσεων γνωμών κάποιων άλλων κι όχι των δικών μας.Κάποιοι εξ ημών αγαπητέ δεν επιθυμούμε να το παίξουμε ούτε σοφοί ούτε διδάσκαλοι ούτε γκουρού ούτε παντογνώστες που απευθύνονται σε αδαείς ηλιθίους άσχετους αγράμματους κλπ κλπ... οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα σοφούς φωστήρες-Σωτήρες να τους ανοίξουν τα μάτια!!!
Κάποιοι εξ ημών δεν έχουν πρόβλημα όταν συμφωνούν με κάποιες ιδέες κάποιου να το δεχτούν δημοσίως κι ευθαρσώς να παραθέσουν διαδίδοντας τις ιδέες του ή κάποιες θέσεις θεάσεις του που τους βρίσκουν σύμφωνους την συγκεκριμένη στιγμή και μάλιστα με τον τρόπο που είναι συντεταγμένες και γραμμένες!!
Κάποιοι εξ ημών ήμαστε εδώ ως αιώνιοι μαθητές που ανταλάσσοντας απόψεις προσπαθούμε να ξεστραβωθούμε όσο περισσότερο μπορεί και θέλει ο καθένας μας. Κι επειδή όσο πιο πολλοί τόσο πιο πολλές οι ιδέες κι θεάσεις πιο πλούσιες γιαυτό λοιπόν κι όταν βρίσκουμε και κάποιες ιδέες άλλων από όμορους χώρους τους μεταφέρουμε εδώ εμπλουτίζοντας έτι περισσότερο τον χώρο μας!
Όσο για τις κουρτίνες και το ποιος κρύβεται από πίσω ή από μπροστά δεν αφορά κανέναν σοβαρό ερευνητή εκτός κι αν ενδιαφέρεται να τον συναντήσει!! Αλλιώς εμάς εδώ μόνον οι ιδέες του ενδιαφέρουν γιατί με αυτές πορευόμαστε στις ενδοσκοπήσεις μας στα ψαξίματα μας!!!
Βραβεία τιμές και διπλώματα δεν προβλέπονται!!!Και μια παράκληση γράφε όπως μιλάς για να καταλαβαίνουμε και τι θες να πεις γιατί εννίοτε είσαι δυσνόητος για μας τους κατέχοντες την απλήν Ελληνικήν!!1
Ευχαριστώ!!!
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
Λορέντζο , περιμένω απο σένα να μου πείς , γιατί τόσο αυστηρή κριτική???
Θέλω να μου εξηγήσεις τι το τόσο κακό είπα και που ήγειρε αυτά τα συναισθήματα , μαζί με τα ανάλογα σχόλια...πιστεύεις ότι είχα τέτοιες προθέσεις που αναφέρεις???
Απλά με εξέπληξε το γεγονός...

quote:
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω , για τί δημιουργήθηκε το όλο θέμα...
Αγαπητέ Εαρινέ,μην προσπαθείς,ειλικρινά,
απλά προσπέρασέ το
και θα δείς που θα νοιώσεις όμορφα...
Μην δυσκολεύεις την ζωή σου,αγαπητέ μου
φίλε...
Στο απλό είναι το ...όμορφο και
είμαι σίγουρη πως το γνωρίζεις
πάρα,μα πάρα πολύ καλά...
Απλά ...νοιώστο ψυχή τε και σώματι...
quote:quote:
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω , για τί δημιουργήθηκε το όλο θέμα...Αγαπητέ Εαρινέ,μην προσπαθείς,ειλικρινά,
απλά προσπέρασέ το
και θα δείς που θα νοιώσεις όμορφα...Μην δυσκολεύεις την ζωή σου,αγαπητέ μου
φίλε...Στο απλό είναι το ...όμορφο και
είμαι σίγουρη πως το γνωρίζεις
πάρα,μα πάρα πολύ καλά...
Απλά ...νοιώστο ψυχή τε και σώματι...
Απλά , έχω μάθε στην ζωή μου να το συζητάω το κάθε τι φίλη μου και με καλή διάθεση όντως όλα ξεπερνούνται...
Ας μην τα κρατάμε μέσα μας..αυτό λέω..![]()

Εγώ απλά προσπαθώ να σε κάνω να
αισθανθείς ...όμορφα και
τίποτα περισσότερο...
Άλλωστε κάποιες στιγμές,ίσως
εκείνες που δεν φανταζόμαστε,τα
λόγια και οι συζητήσεις ...περισεύουν...
http://www.youtube.com/watch?v=Iq0XJCJ1Srw

Εξαιρετικ-ότατ-α....![]()

Edited by - Εαρινός on 25/08/2010 19:13:54