- Δαίμονες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Η ερώτηση για την δυαδικότητα είναι αυθαίρετη καθότι γνωρίζεις και μια αυθαίρετη απάντηση δεν οδηγεί στην κατανόηση αλλά εδώ είμαι αν νομίζεις ότι έχει ενδιαφέρον.
Αυθαίρετη..? δεν νομίζω.. στην φύση πάντα υπάρχει μία διττή αρχή.. Μέρα-Νύχτα ..
Ύλη – αντιύλης … ζωή – θάνατος … δράση – αντίδραση.. και αν η φόρμουλα/αλγόριθμος που ετοιμάζεις δεν έχει συμπεριλάβει αυτή την αρχή … τότε
όπως λέει και ένας φίλος μου μάγος … θα προκαλέσεις την Νέμεσης να σου χαρίσει το ενδιαφέρον της…
το χαοτικός ειναι ένα μοντέλο συμπεριφοράς οπου σου επιτρέπει να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες σου.. αλλα δεν λειτουργεί πάντα για όλους
quote:
Όσο για το τελευταίο μου αρέσει να ταξιδεύω για πρότεινε μου κανένα πνευματικό ταξίδι να πάμε έστω για λίγο παρέα.
θα σου πρότεινα .. να διαβάσεις τις καινούργιες επιστημονικές θεωρίες για την φύση και το Σύμπαν.. και ιδίως την κβαντομηχανική … παίζουν με αρκετές ενδιαφέροντες φόρμουλες – και έχουν και τα πειράματα να το αποδείξουν ότι λειτουργούν… και αν καταλάβεις πως λειτουργεί το «κάτω» …![]()
Γιώργος![]()
.. 41 o'clock![]()
ksekinisa na grafw gia somata kai antisomata klp alla twra teleftea me vasanizei o poio trelos demonas, stamata na exeis afto to ifos tou kserola kai voitha ton adelfo sou.
Empleksa me enan demona pou legete erwtas kai mou exei vgalei tin pisti.
Afta pou les gia tin sigxroni epistimi einai wraia alla pws einai dinaton re file mou na prosarmoseis ta mathimatika se motivo. egw kserw mono to antistrofo.
egw pistevw oti eimai xaotikos sto mialo apo genisimiou mou gia afto mou fenetai oraios o xaraktirismos. gia dose kai kamia dievthinsi gia ola afta na me trelaneis telios. aftos o poustis o erwtas omws mou exei katsei sto stomaxi.
to katw den katalava gia pes mou. thes amoivi?
Edited by - Apollwnios on 04/06/2004 04:53:03
quote:
Afta pou les gia tin sigxroni epistimi einai wraia alla pws einai dinaton re file mou na prosarmoseis ta mathimatika se motivo. egw kserw mono to antistrofo.
Knowledge always becames flesh – Η γνωση πάντα γίνεται σάρκα ….που μπορείς να αγγίξεις …να μυρίσεις.. να φάς και να ερωτευτείς… η να την δείς και να τρομάξεις…(εξαρτάτε βεβαια τι σου έχουν μάθει..)
οι δαίμονες να είναι φόρμουλες/μοτίβα… όπου μην μπορώντας να τις εξηγήσουν αλλιώς οι αρχαίοι …. Τους ενσάρκωσαν και τους δημιούργησαν τρομακτικούς και φοβερούς… για κρυπτογράφηση…
το σίγουρο είναι ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί μπροστά σου με την μία η την άλλη μορφή
quote:
Empleksa me enan demona pou legete erwtas kai mou exei vgalei tin pisti.
Χμ.. ναι έχουν ιδιαίτερη αδυναμία σε πιστεύω … (λατρέυουν το έτοιμο φαί)
Και το tip από τον σημερινο δαιμονα της φωτογραφίας … είναι

Γιώργος![]()
Όλα τζάμπα είναι
.. αλλά μια ζεστή μπουγάτσα ..με μπόλικη κανέλα. όμως –τώρα -θα την έτρωγα….![]()
http://www.esoterica.gr/articles/occult/aphymys/aphymys.htm
Γιώργος![]()
..πάντα μου αρέσει το χαμόγελο των θεών και των περαστικών …γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σημαίνει…![]()