- Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΔΕΛΦΟ !!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΦΙΛΕ ΒΡΙΛ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΨΑΞΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΑΣ.
Αφού δεν πρότεινε κάποιο άλλο για να αντικατασταθεί το προηγούμενο, μπορεί να συμμετάσχει πλέον με νέο λογαριασμό.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Kαλησπέρα..Είμαι καινούργια στο θέμα της Κοίλης Γης κτλ και αυτό ως αποτέλεσμα ενός βιβλίου του κ.Παντελή Γιαννουλάκη.
Δεν υποστηρίζω ότι υπάρχει αλλά απτην άλλη...τι έχετε να πείτε για όσα συμβαίνουν συχνά στη σπηλιά Νταβέλη??
Α!! Όποιος έχει τη ευγενή καλοσύνη ας μου προτείνει κάποια βιβλία (για αρχάριους :D) περι του θέματος!!
quote:
Kαλησπέρα..Είμαι καινούργια στο θέμα της Κοίλης Γης κτλ και αυτό ως αποτέλεσμα ενός βιβλίου του κ.Παντελή Γιαννουλάκη.
Δεν υποστηρίζω ότι υπάρχει αλλά απτην άλλη...τι έχετε να πείτε για όσα συμβαίνουν συχνά στη σπηλιά Νταβέλη??
Α!! Όποιος έχει τη ευγενή καλοσύνη ας μου προτείνει κάποια βιβλία (για αρχάριους :D) περι του θέματος!!
ΔΕΣ ΕΔΩ
quote:
Αγαπητέ φίλτατε Βρίλ η γη είναι κούφια και για αυτό υπάρχουν αμέτρητα στοιχεία.Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει για την σπηλιά του Νταβέλη που συνδέεται υπογείως με Ακρόπολη,εκεί λοιπόν υπάρχουν μαρτυρίες για πολλά παράξενα φαινόμενα που φαίνεται να αγνοούν οι σπηλαιολογοι.Αν θέλεις να βρείς στοιχεία για αυτά διάβασε τα βιβλία του ερευνητη Γιαννουλάκη.Ενας αξιόλογος ερευνητής ο Πάλμος επίσης έχει αποδείξει πολλά περί αυτού.Υπαρχουν πολλα όντα που κατοικούν σε υπόγειους κόσμους και κάπου κάπου βγαίνουν απο κάποιες στοές αργά το βράδυ οπως οι καλλικάντζαροι.Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες.Η γή ειναι κούφια αγαπητέ φίλτατε Βρίλ.
Ρε σύ, περίμενα στημένος σήμερα απόξω απ τη σπηλιά, μπάς και δώ κανα τουρίστα να βγαίνει μπερδεμένος απ τη στοά απ την Ακρόπολη, αλλά δεν είδα τίποτα. Μόνο το κάτωθι εικονιζόμενο Τέρας -που με έμαθε πιά- και παίξαμε και μπιρίμπα.
Ένας άλλος όμως, που έπαθε ηλίαση (ε, σαράντα βαθμούς είχε) και τον τρέχανε στα νοσοκομεία, κάτι έλεγε μες το παραλλήρημά του.
Κάτι για καλικάτζαρους, πολλές ματρυρίες, κάτι για αποδείξεις περί στοών...
Τι να σου πώ. Ηλίαση είναι αυτή. Δεν είναι παίξε-γέλασε... ![]()
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
quote:
Φυσικά... φυσικά. Μόνο που ο Γιαννουλάκης με του Βρίλ-Για του Λόρδου Λύττον έχει όση σχέση έχει το παγωτό κανέλλα με με ένα αεροπλάνο.
quote:
Αυτά που συμβαίνουν συχνά στη σπηλιά της Πεντέλης, είναι να πετάνε καφέδες, τσιγάρα, μπαταρίες και άλλα σκουπίδια, κάποιοι που γέμισαν τα κεφάλια τους περί Τζούφιας Γής και πάνε να βγάλουν τα απωθημένα τους σε ένα ιστορικό και φυσικό μνημείο.
Κατα τα άλλα, το ότι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι συμβαίνει εκεί, θα το διαβάσεις μόνο σε βιβλία.
quote:
Κοίταξε. Με όλη την ευγενή καλωσύνη και ειλικρινή διάθεση, όλα τα βιβλία περι Τζούφιας Γής που εμπλέκουν και την Πεντέλη, είναι για αρχαρίους. Δεν έχουν και πολύ βάθος και εντυπωσιάζουν με κατασκευασμένες μπαρούφες. Άν πάς ποτέ στη σπηλιά, πάρεις κάποιον ακλό φακό, φοράς λίγο παλιά ρούχα -που να μη φοβάσαι να τα λερώσεις και να τα σκίσεις- και ασχοληθείς μερικές ώρες με αυτήν, θα δείς ότι τίποτα δε στέκει απ΄αυτά τα "σμαια και τέρατα" που γράφουν.
Μπορεί τώρα να σε γείωσα απότομα και να σου χάλασα το όνειρο, αλλά καλύτερα ένα τέλος με φρίκη, παρά μια φρικη δίχως τέλος. Σου μιλώ σαν πρώην θιασιώτης Τζουφιολόγος και νύν Σπηλαιολόγος. Ούτ΄απέξω δεν έχουν περάσει οι "εξερευνητές" της Τζούφιας Γής από κεί που λένε. Έχε το αυτό υπόψη σου, όταν διαβάζεις εκείνα τα "πήγα", "είδα", "έσκαψα", "ένοιωσα το αεράκι"...
Η θα με παρετε με τις πετρες?
www.sotiris.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν
Η πρωτη φυλη που θα αντικρισει αυτος που θα μπει στην κουφια γη,ειναι η φυλη των Βριλ-Για και ονομαστηκε ετσι οταν ενα μωρο ειδε εναν κατοικο της φυλης αυτης και φωναξε:
Βριλ γεια!!!!
Επισης ολοι ξερουμε για την ενεργεια που κατεχει η φυλη αυτη,η οποια ειναι δωρεα των Εψιλον(αν και τιποτα δεν ειναι δωρεαν σε αυτον τον κοσμο...).
Συνεχιζουμε την διαδρομη μας και 50 μετρα μετα τα εσωχθονια Goodys,βρισκομαστε σε ενα δηλημα.Υπαρχουν δυο δρομοι,ο ενας για Βορειο πολο και ο αλλος για την φυλη των Δερος,θα σας προτεινα να ρωτησετε καποιον υπαληλο των goodys,πριν προχωρισετε...
Μνημεια:Στην κεντρικη πλατεια της φυλης Βριλ-Για,μην ξεχασετε να δειτε το αγαλμα του ακεφαλου λησταρχου Νταβελη
Υ.Γ:1.Θα σας προτεινα να αγορασετε ενα τουριστικο οδηγο στο παντοπωλειο,στην αρχη της στοας.
1.Επειδη δεν δεχονται ευρω,πρεπει να αλαξετε το νομισμα στην τραπεζα της κουφιας γης(73μ. μετα το παντοπωλειο).
Πως θα πατε:Μολις μπειτε στην σπηλια του Νταβελη, λετε την φραση:
-Σουσαμι,κουφια γη,ανοιξε!
και θα εμφανιστει μπροστα σας η στοα!
Προσοχη:Να εχετε μαζι σας το διαβατηριο!!!!
ΚΑΛΟ ΣΑΣ,ΤΑΞΙΔΙ!
www.sotiris.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν
Edited by - FRODO on 21/08/2006 21:50:26
quote:quote:
Α, και χαιρετίσματα στον "Έλλοβος" που διάβασε και το βιβλίο εκείνου του απαίσιου και ενοχλητικού τύπου, του JohnnieBeGood, για την Πεντέλη...
Το διάβασε λοιπόν φίλε μου ? Μέχρι που το διάβασες, μήπως τις πρώτες τρείς σελίδες ? Τι κατάλαβες ? Θέλεις να μας πείς και μας, τι λέει, τι θέμα έχει, που είναι η Πεντέλη... κλπ κλπ ?
ΦΙΛΕ ΒΡΙΛ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΕΦΟΣΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΣΠΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΣΙΣΟΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΚΟ Α6 ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΧΑΣΕΣ.
δεν θυμαμαι ποιος πρωτοδιαβασε το βιβλιο πριν το ανεβασω στο δικτυο - ο Βριλ το διαβασε στα σιγουρα γιατι ηθελα την γνωμη ενος "αμφισβητια" και του το ζητησα εγω
σιγουρα το εχει διαβασει και ο ellovos μιας και απ ο,τι καταλαβα ειναι ο Τασος (οχι ο Νταβελης11880) και οντως η γυναικα του μετεφρασε την αλληλογραφια μου με τον Χατσισον (η οποια ηταν δυσκολη μιας και μιλουσαμε σε επιστημονικη διαλεκτο) και την αναφερω στις ευχαριστιες του βιβλιου
ωστοσο θλιβομαι οταν βλεπω να συγκρουονται δυο φιλοι μου, ανευ λογου και αιτιας
μεσα στην γεροντικη μαλακια που με δερνει λοιπον, λεω, μηπως ηρθε η ωρα να γνωριστειτε απο κοντα??? ![]()
ΥΓ. Αντρεα βλεπω νεο μελος στον ΦΟΣ ![]()