- Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΔΕΛΦΟ !!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,εκκλησια, αυτο δεν γινεται,αυτο ομως που λες γινεται υπο την ευλογια κρατους οπως αμερικη,αγγλια κτλ.
ΑΝ ΟΜΩς δεν πιστευεις γιατι εχεις προβλημα με ομοφυλοφιλους;
...τα άπλυτα των δεσποτάδων μας... εχεις δικιο ορισμενοι πρεπει να τημορουνται με καθαιρεση,και κατασχεση περιουσιας που εκανε ως ιερεας.
Δέν είναι το πρόβλημα μου με τους ομοφυλόφιλους, αυτό που ήθελα να σου δείξω με την παρέμβαση μου αφού και εσύ αναγνωρίζεις κάτι που γίνεται υπο τις ευλογίες του κράτους είναι οτι οι Ευρωπαίοι όχι μονάχα έχουν πάψει να πιστεύουν στον χριστιανισμό αλλά τον έχουν καταντήσει και παιδική χαρά.
Αναφέρομαι όχι μονάχα σε λαικό επίπεδο αλλά μέχρι και σε κρατικό χωρίς αντίδραση απο τους ιερείς, απο το να χάσουν το ψωμί τους οι άνθρωποι βλέπεις ...
Στην τελευταία σου φράση συμφωνώ απόλυτα.
Αυτό όμως που δεν αναφέρεται πουθενά στην Κ.Δ. είναι το αν η Παναγία απέκτησε άλλα παιδιά, εκτός του Ιησού.
Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, θα αναφερόταν σίγουρα, θα υπήρχε, έστω, και μια απλή αναφορά. Όλες οι αναφορές όμως μιλάνε για αδελφούς του Ιησού και όχι για τέκνα της Παναγίας μας.

θα μου πεις οτι ηταν απο τον προηγουμενο γαμο του ιωσηφ
αν ηταν ετσι τοτε ο ιωσηφ δεν θα εκανε την θυσια του πρωτοτοκου οταν γεννιοταν ο χριστος γιατι θα την ειχε κανει στο πρωτοτοκο του
απο τον προηγουμενο γαμο
απλη λογικη ειναι ψηλε
ο χριστος σαν πρωτοτοκος γιος του ιωσηφ ηταν και ο λογος που εγινε η θυσια
τα αδερφια του ειναι γεννημενα μετα απο αυτον και ειναι γεννημενα απο την μαρια
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
«Αυτό όμως που δεν αναφέρεται πουθενά στην Κ.Δ. είναι το αν η Παναγία απέκτησε άλλα παιδιά, εκτός του Ιησού... Όλες οι αναφορές όμως μιλάνε για αδελφούς του Ιησού και όχι για τέκνα της Παναγίας μας.»
Λένε λοιπόν πολλοί «γνώστες» της Βίβλου (μάλλον στην καλύτερη περίπτωση αναγνώστες είναι!
) ότι η Μύριαμ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. Για να δούμε όμως λίγο καλύτερα το θέμα, και φυσικά χωρίς τη «θεοσεβούμενη» ιουδαιοχριστιανική {παρ-}ερμηνεία.
Η ΘΝΗΤΗ μητέρα του Ιησού σύμφωνα με τις γραφές, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Πάμε στην περίφημη οικογένεια όμως.
Για την ορθότερη αντίληψη της πραγματικής διάστασης του θέματος αυτού, ας ξεκαθαρίσουμε ότι η φερόμενη ως «μητέρα» του Ιησού ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ. Μία τόσο σημαντική λοιπόν φιγούρα της όλης ιστορίας ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ!! Ούτε οι Αποστολικές παραδόσεις αλλά ούτε και οι Γραφή μας πληροφορούν σχετικά. Επικρατεί το ίδιο «μυστήριο» όπως και με το ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. Γιατί άραγε???![]()
Στο θέμα όμως.
Εάν διαβάσει κανείς τον Λουκά, τότε θα δει τα εξής αποκαλυπτικά:
«εγένετο δε εν τω είναι αυτούς εκεί επλήσθησαν αι ημέραι του τεκείν αυτήν και έτεκεν τον υιόν αυτής τον πρωτότοκον..» (Κατά Λουκάν 2.6-7)
Είναι ΦΑΝΕΡΟ ότι εφόσον ο Λουκάς ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΓΙΟ ΤΗΣ, αυτό σημαίνει ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!
Διότι, αγαπητοί Εν Χριστώ πορευόμενοι, εάν ο Ιησούς της περιγραφής ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, θα είχε (ιδιαίτερα ένας…Λουκάς!) πει απλά ότι γέννησε «ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ», «ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ» ή ακόμα καλύτερα, και αποκλείοντας κάθε άλλη λαθεμένη ερμηνεία, «ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΥΙΟ ΤΗΣ»!!
Όμως, μια τέτοια σαφήνεια δεν χρειάστηκε ο Λουκάς. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?![]()
Αυτό που προσπαθούνε με άλλα λόγια να πούνε πολλοί, είναι πως ενώ είχε ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ να ξεκαθαρίσει ο Λουκάς μία και δια παντός το εάν ήτανε ή όχι πρωτότοκος, αυτός επέλεξε ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!![]()
![]()
Μήπως θα πρέπει να σκεφτούνε οι πιστοί των λόγων των παπάδων ότι πολύ πριν διαμορφωθεί ο μύθος στα κελάρια της Κωνσταντίνειας χριστολογίας ΔΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΑΥΪΔ» ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ?
Επίσης: επειδή όλοι αυτοί οι «θεόπνευστοι» γραφιάδες γράφανε σύμφωνα με το Βιβλικό πνεύμα και την Βιβλική εννοιολογία, έαν ψάξουμε για λίγο π.χ. στη Γένεση, την Έξοδο, το Λευϊτικό, τους Αριθμούς, το Δευτερονόμιο κ.α. τότε θα δούμε ότι Η ΛΕΞΗ «ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ» ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΤΟΚΩΝ!!!
Είπαμε, καλή η θρησκευτικότητα αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΑ!![]()
![]()
![]()
Όσο για την φτηνή δικαιολογία (κατασκεύασμα του Ωριγένη πρωτίστως..) ότι επρόκειτο για παιδιά τα οποία είχε αποκτήσει ο Ιωσήφ από προγενέστερο γάμο του, αυτό ήτανε αδύνατο, διότι δεν θα μπορούσε ποτέ να προσφέρει στον Ναό την θυσία ΤΩΝ ΠΡΟΤΟΤΟΚΩΝ.
Η Μύριαμ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μπει στον Ναό από την πύλη των ανδρών, και η είσοδος στα διαμερίσματα των Cohanim (ιερέων) ήτανε αδύνατη από άλλη πρόσβαση (πλέον της απαγόρευσης των γυναικών).
Την θυσία ΤΩΝ ΠΡΟΤΟΤΟΚΩΝ μπορούσε να την προσφέρει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ. Ως εκ τούτου, και βάση του τελετουργικού του ιουδαϊκού νόμου, είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ (ή οι αδελφές..) ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
Βλέπεις, οι καημένοι οι πλαστογράφοι μοναχοί κάτω από την πίεση των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, βιάστηκαν κομματάκι….
Καλός ο μύθος, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Όσο για την Παναγία, ας σημειώσουμε ότι οι δεινές Μαριολογικές έριδες της συνόδου (πραξικοπήματος δηλαδή) της Εφέσου το 431 έχουνε χαραχθεί βαθιά στην ιστορία, ενώ ταυτόχρονα είναι γνωστό ότι την είσοδο στην εποχή της Μαριολατρίας την άνοιξε το πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και μάλιστα εν μέσω σκληρότατων αντιδράσεων, όπως π.χ. του Ιωάννη Χρυσοστόμου.
Τυχαίο?
Άραγε να λείπει το θάρρος ώστε να παραδεχθούνε ΤΗΝ ΝΙΚΗ της ειδωλολάτρισσας Μητέρας-Θεάς, η οποία επιβίωσε στο διάβα των αιώνων παρ’όλο το ξερίζωμα της μητριαρχίας και την άτεγκτη πολιτική της πατριαρχίας?
Η υποκρισία και το ψέμα, υπήρξαν ανέκαθεν στηρίγματα της χριστιανοσύνης....![]()
![]()
Ο νόμος της ζωής, είναι η πίστη.
Δηλ; τη σημαινει πιστη εαν δεν υπαρχει τιποτε μετα θανατο;
ο νομος της ζωης ειναι ζουγλα, ο δυνατος υπερεχει του αδυνατου αρα κανει οτι θελει,η πιστις λεει να μην κανουμε κακο στον συνανθρωπο μας αλλα να τον αγαπαμε σαν ΑΔΕΛΦΟ οπως λεει και ο ΧΡΙΣΤΟς (ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ).αγαπα τον πλησιον σου...
Ο ΧΡΙΣΤΟς ΔΕΝ ΕΙΧΕ αδελφούς εξ αιματος.
λες...
Σε μέρος των λόγων που αποδίδονται στον Χριστό, υπάρχουν σίγουρα χρήσιμα μηνύματα. Αν και δεν παρουσιάζουν ειλικρινά κάποια ιδιαίτερη καινοτομία, ωστόσο αυτό είναι μια πραγματικότητα.
λεω...
Σε ολα οσα λεει ειναι αληθηνα μηνυματα,και ολα ειναι,εχουν μια ιδιαιτερη καινοτομια,απο οτι ολοι εχουν πει.ΠΧ ΕΑΝ ΘΕς αληθηνη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΕΒΕ ΤΑς ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΑς,και τα λογια του ΧΡΙΣΤΟΥ.
λες...
Για τον Θεό σου, και πέρα της φαντασίας, ΠΟΙΟΝ μπορούμε να ρωτήσουμε??
λεω...
ηδη ξερεις γιαυτον,εαν θελης πιστευης εαν οχι.-)
λες...
Η Αγία Γραφή, μιλά ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.(ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ).-))
ΛΕς...
Σε τελική ανάλυση, δεν είναι αυτό που πιστεύουμε που μας κάνει ή θα μας κάνει κακό, αλλά είναι η πίστη ή η σκέψη που υπάρχει μέσα μας που επιφέρει το κακό αποτέλεσμα. Και αυτό διότι αυτό το οποίο μας έμαθαν να πιστεύουμε, π.χ. ο «θεάνθρωπος Ιησούς», είναι απλά ένα σύμβολο, μια έννοια, και ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
λεω...
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,χρειαζεσαι να αναθεωρησης τις σκεψεις σου ξανα,και ισως βρεις ακρη στην περδεμενη σου σκεψη,και ποιος ξερει μετα...ισως πιστεψεις,αφου ξεκαθαρισης το μυαλο σου με το τι ακριβως θελεις να πης.
Ο ΧΡΙΣΤΟς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,
............
gigenis
ο χριστος σαν πρωτοτοκος γιος του ιωσηφ ηταν και ο λογος που εγινε η θυσια
Ο χριστος δεν ηταν παιδι του ΙΩΣΗΦ.Ηταν ομως πρωτοτοκος της ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑς,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟς ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ.δεν εκαναν παιδια αυτοι οι δυο.
EPAITHS
οι Ευρωπαίοι όχι μονάχα έχουν πάψει να πιστεύουν στον χριστιανισμό αλλά τον έχουν καταντήσει και παιδική χαρά.
ΛΕΩ...
οι ευρωπαιοι δεν ειναι και δεν ηταν, μια θρησκεια ποτε.Ο απιστος θα κανει την θρησκεια του αλλου ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ,θα ειρωνευτη,και θα την βριση.Για τους μοαμεθανους ολοι ειναι...ΑΠΙΣΤΟΙ.-)LOL
quote:
χριστος δεν ηταν παιδι του ΙΩΣΗΦ.Ηταν ομως πρωτοτοκος της ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑς,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟς ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ.δεν εκαναν παιδια αυτοι οι δυο.
ας πουμε οτι ο χριστος δεν ηταν παιδι του ιωσηφ
αλλα αφου πηρε την μαρια και ανελαβε ναπροφηλεκη την μαρια και το αγεννητο παιδι εγινε εστω και σε εισαγωγικα ο πατερας του χριστου
η θυσια του πρωτοτοκου θα ηταν περιτη αν ειχε αλλα παιδια
γιαιτ τοτε θαειχε κανει την θυσια για το πρωτο του παιδι
θα εκανε την θυσια του πρωτοτοκου μονο αν δεν ειχε αλλα παιδια και αυτο ηταν το πρωτο του εστω και αν δεν ηταν δικο του
το αποτελεσμα ειναι
η δικο του η οχι ηταν το πρωτο του γι αυτο και εγινε η θυσια
τα αλλα παιδια που αναφερωνται μεσα στην κδ ειναι μετα του χριστου
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Ψηλός:
«Αυτό όμως που δεν αναφέρεται πουθενά στην Κ.Δ. είναι το αν η Παναγία απέκτησε άλλα παιδιά, εκτός του Ιησού... Όλες οι αναφορές όμως μιλάνε για αδελφούς του Ιησού και όχι για τέκνα της Παναγίας μας.»Λένε λοιπόν πολλοί «γνώστες» της Βίβλου (μάλλον στην καλύτερη περίπτωση αναγνώστες είναι!
) ότι η Μύριαμ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. Για να δούμε όμως λίγο καλύτερα το θέμα, και φυσικά χωρίς τη «θεοσεβούμενη» ιουδαιοχριστιανική {παρ-}ερμηνεία.
Η ΘΝΗΤΗ μητέρα του Ιησού σύμφωνα με τις γραφές, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Πάμε στην περίφημη οικογένεια όμως.
Για την ορθότερη αντίληψη της πραγματικής διάστασης του θέματος αυτού, ας ξεκαθαρίσουμε ότι η φερόμενη ως «μητέρα» του Ιησού ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ. Μία τόσο σημαντική λοιπόν φιγούρα της όλης ιστορίας ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ!! Ούτε οι Αποστολικές παραδόσεις αλλά ούτε και οι Γραφή μας πληροφορούν σχετικά. Επικρατεί το ίδιο «μυστήριο» όπως και με το ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. Γιατί άραγε???
Στο θέμα όμως.
Εάν διαβάσει κανείς τον Λουκά, τότε θα δει τα εξής αποκαλυπτικά:
«εγένετο δε εν τω είναι αυτούς εκεί επλήσθησαν αι ημέραι του τεκείν αυτήν και έτεκεν τον υιόν αυτής τον πρωτότοκον..» (Κατά Λουκάν 2.6-7)
Είναι ΦΑΝΕΡΟ ότι εφόσον ο Λουκάς ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΓΙΟ ΤΗΣ, αυτό σημαίνει ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!
Διότι, αγαπητοί Εν Χριστώ πορευόμενοι, εάν ο Ιησούς της περιγραφής ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, θα είχε (ιδιαίτερα ένας…Λουκάς!) πει απλά ότι γέννησε «ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ», «ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ» ή ακόμα καλύτερα, και αποκλείοντας κάθε άλλη λαθεμένη ερμηνεία, «ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΥΙΟ ΤΗΣ»!!
Όμως, μια τέτοια σαφήνεια δεν χρειάστηκε ο Λουκάς. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
Αυτό που προσπαθούνε με άλλα λόγια να πούνε πολλοί, είναι πως ενώ είχε ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ να ξεκαθαρίσει ο Λουκάς μία και δια παντός το εάν ήτανε ή όχι πρωτότοκος, αυτός επέλεξε ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!
Μήπως θα πρέπει να σκεφτούνε οι πιστοί των λόγων των παπάδων ότι πολύ πριν διαμορφωθεί ο μύθος στα κελάρια της Κωνσταντίνειας χριστολογίας ΔΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΑΥΪΔ» ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ?
Επίσης: επειδή όλοι αυτοί οι «θεόπνευστοι» γραφιάδες γράφανε σύμφωνα με το Βιβλικό πνεύμα και την Βιβλική εννοιολογία, έαν ψάξουμε για λίγο π.χ. στη Γένεση, την Έξοδο, το Λευϊτικό, τους Αριθμούς, το Δευτερονόμιο κ.α. τότε θα δούμε ότι Η ΛΕΞΗ «ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ» ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΤΟΚΩΝ!!!
Είπαμε, καλή η θρησκευτικότητα αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΑ!
Όσο για την φτηνή δικαιολογία (κατασκεύασμα του Ωριγένη πρωτίστως..) ότι επρόκειτο για παιδιά τα οποία είχε αποκτήσει ο Ιωσήφ από προγενέστερο γάμο του, αυτό ήτανε αδύνατο, διότι δεν θα μπορούσε ποτέ να προσφέρει στον Ναό την θυσία ΤΩΝ ΠΡΟΤΟΤΟΚΩΝ.
Η Μύριαμ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μπει στον Ναό από την πύλη των ανδρών, και η είσοδος στα διαμερίσματα των Cohanim (ιερέων) ήτανε αδύνατη από άλλη πρόσβαση (πλέον της απαγόρευσης των γυναικών).
Την θυσία ΤΩΝ ΠΡΟΤΟΤΟΚΩΝ μπορούσε να την προσφέρει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ. Ως εκ τούτου, και βάση του τελετουργικού του ιουδαϊκού νόμου, είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ (ή οι αδελφές..) ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
Βλέπεις, οι καημένοι οι πλαστογράφοι μοναχοί κάτω από την πίεση των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, βιάστηκαν κομματάκι….
Καλός ο μύθος, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Όσο για την Παναγία, ας σημειώσουμε ότι οι δεινές Μαριολογικές έριδες της συνόδου (πραξικοπήματος δηλαδή) της Εφέσου το 431 έχουνε χαραχθεί βαθιά στην ιστορία, ενώ ταυτόχρονα είναι γνωστό ότι την είσοδο στην εποχή της Μαριολατρίας την άνοιξε το πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και μάλιστα εν μέσω σκληρότατων αντιδράσεων, όπως π.χ. του Ιωάννη Χρυσοστόμου.
Τυχαίο?
Άραγε να λείπει το θάρρος ώστε να παραδεχθούνε ΤΗΝ ΝΙΚΗ της ειδωλολάτρισσας Μητέρας-Θεάς, η οποία επιβίωσε στο διάβα των αιώνων παρ’όλο το ξερίζωμα της μητριαρχίας και την άτεγκτη πολιτική της πατριαρχίας?
Η υποκρισία και το ψέμα, υπήρξαν ανέκαθεν στηρίγματα της χριστιανοσύνης....
ολα τα παραπανω,οι σκεψεις σου,οπως τις θετεις ειναι τοσο περδεμενες,(η το κανεις επιτηδες;)που δικαιολογουν τη τελευταια μου απαντηση στο προηγουμενο μου post...lol
ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟς ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ,
(ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ...ΓΙΕΝΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ)LOL.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ...ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑς ΦΥΣΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...με αλλα λογια δηκαιολογιες αερος.
quote:quote:
χριστος δεν ηταν παιδι του ΙΩΣΗΦ.Ηταν ομως πρωτοτοκος της ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑς,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟς ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ.δεν εκαναν παιδια αυτοι οι δυο.ας πουμε οτι ο χριστος δεν ηταν παιδι του ιωσηφ
αλλα αφου πηρε την μαρια και ανελαβε ναπροφηλεκη την μαρια και το αγεννητο παιδι εγινε εστω και σε εισαγωγικα ο πατερας του χριστου
θα εκανε την θυσια του πρωτοτοκου μονο αν δεν ειχε αλλα παιδια και αυτο ηταν το πρωτο του εστω και αν δεν ηταν δικο τουτο αποτελεσμα ειναι
Ο χριστος δεν ηταν παιδι του ΙΩΣΗΦ.Ηταν ομως πρωτοτοκος της ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑς,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟς ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ.δεν εκαναν παιδια αυτοι οι δυο.
Ο ΙΩΣΗΦ ειχε πανδρευτη την ΜΑΡΙΑ,και ετσι,επειδη ηταν πρωτοτοκος ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ,επρεπε να κανη θυσια
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του...LOL
quote:quote:quote:
χριστος δεν ηταν παιδι του ΙΩΣΗΦ.Ηταν ομως πρωτοτοκος της ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑς,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟς ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ.δεν εκαναν παιδια αυτοι οι δυο.ας πουμε οτι ο χριστος δεν ηταν παιδι του ιωσηφ
θα εκανε την θυσια του πρωτοτοκου μονο αν δεν ειχε αλλα παιδια και αυτο ηταν το πρωτο του εστω και αν δεν ηταν δικο τουτο αποτελεσμα ειναι
Ο ΙΩΣΗΦ ειχε πανδρευτη την ΜΑΡΙΑ,και ετσι,επειδη ηταν πρωτοτοκος ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ,επρεπε να κανη θυσιαΚανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του...LOL
τα αλλα παιδια που αναφερωνται μεσα στην KΔ ειναι απο την πρωτη γυναικα του,η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ,και ο ΙΩΣΗΦ πολυ μεγαλος(γερος με αλλα λογια) ανελαβε την προστασια της.
Το διάβασε λοιπόν φίλε μου ? Μέχρι που το διάβασες, μήπως τις πρώτες τρείς σελίδες ? Τι κατάλαβες ? Θέλεις να μας πείς και μας, τι λέει, τι θέμα έχει, που είναι η Πεντέλη... κλπ κλπ ?
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
quote:
Α, και χαιρετίσματα στον "Έλλοβος" που διάβασε και το βιβλίο εκείνου του απαίσιου και ενοχλητικού τύπου, του JohnnieBeGood, για την Πεντέλη...
Το διάβασε λοιπόν φίλε μου ? Μέχρι που το διάβασες, μήπως τις πρώτες τρείς σελίδες ? Τι κατάλαβες ? Θέλεις να μας πείς και μας, τι λέει, τι θέμα έχει, που είναι η Πεντέλη... κλπ κλπ ?
ΦΙΛΕ ΒΡΙΛ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΕΦΟΣΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΣΠΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΣΙΣΟΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΚΟ Α6 ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΧΑΣΕΣ.
quote:
ΦΙΛΕ ΒΡΙΛ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.
Α, δεν τον ξέρω προσωπικά. Κάνε μου κανά κονέ... !
Υ.Γ. Ωραίες οι φωτογραφίες της δοκού Α6. Εσύ τις έβγαλες ?
Edited by - Βρίλ on 09/08/2006 14:22:52
quote:quote:
Α, δεν τον ξέρω προσωπικά. Κάνε μου κανά κονέ... !Υ.Γ. Ωραίες οι φωτογραφίες της δοκού Α6. Εσύ τις έβγαλες ?
Edited by - Βρίλ on 09/08/2006 14:22:52
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΡΙΧΗΣΗ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ;;
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.
quote:
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΡΙΧΗΣΗ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ;;
Που θες να ξέρω που κάνατε καταρρίχηση ? Στην Πεντέλη ? Εγώ δεν ξέρω κάν που βρίσκεται το βουνό "η Πεντέλη".... τόσο χάλια είμαι
quote:
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
Μιλάς για τις φωτογραφίες ? Είναι πάρα πολύ καθαρές. Πώς τις έβγαλες ?
quote:
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Ποιόν ?
Edited by - Βρίλ on 09/08/2006 14:40:25
Βρίλ
Μέλος 3ης Βαθμίδας
567 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/07/2006 <---- δηλ. πριν επό ένα μήνα !
quote:
Σε αυτό το τόπικ, είναι γραμμένα αρκετά σημαντικά πράγματα, που δυστυχώς όμως βλέπω ότι πέφτουν εύκολα κατω από το τραπέζι. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με τους διάφορους διάττοντες αστέρες, που στο κάτω-κάτω ορμόμενοι είτε από το σύνδρομο του "εξυπνακισμού" είτε από τη διάθεσή τους απλά "να μπούν να κάνουν πλάκα", φουσκώνουν το τόπικ με διάφορες άχρηστες ανοησίες. Θα μου πείτε, χρειάζονται και αυτά, δε γράφουμε διατριβή, αλλά εγώ είμαι από το χαρακτήρα αντίθετος στο στύλ "έλα μωρέ, όλους τους χωράει η βάρκα". Βάρκα παραφορτωμένη πάει στον πάτο. Βάρκα χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, πάει στο πέλαγος δεξά-αριστερά και στο τέλος μένει από ... πετρέλαιο. Βάρκα με σχέδιο και σκοπό, ξεκινάει από δώ, πάει εκεί, άντε και λίγο παραπέρα, και λέει έκανα ωραίο ταξίδι και είδα και πολλά.
Απάντηση (μαντέψτε από ποιόν)
quote:
ΓΙΑΣΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ESOTERICA.
ΕΧΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΗ ΕΣΥ ΤΟΠΙΚ…………… ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΑΛΑ ΟΠΟΣ ΛΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Σχόλιο δικό μου
quote:
Μπήκε το καλοκαιράκι, και ελλείψη φρέσκων ανταποκρίσεων αρχίσαμε τις επαναλήψεις
Έχει πολλά λουλούδια ο μπαξές... Να δούμε και κανένα άλλο ?
quote:
Βρήκα το εξής πολύ ενδιαφέρον πόστ και το παραθέτω
Βρίλ
Μέλος 3ης Βαθμίδας
567 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/07/2006 <---- δηλ. πριν επό ένα μήνα !quote:
Σε αυτό το τόπικ, είναι γραμμένα αρκετά σημαντικά πράγματα, που δυστυχώς όμως βλέπω ότι πέφτουν εύκολα κατω από το τραπέζι. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με τους διάφορους διάττοντες αστέρες, που στο κάτω-κάτω ορμόμενοι είτε από το σύνδρομο του "εξυπνακισμού" είτε από τη διάθεσή τους απλά "να μπούν να κάνουν πλάκα", φουσκώνουν το τόπικ με διάφορες άχρηστες ανοησίες. Θα μου πείτε, χρειάζονται και αυτά, δε γράφουμε διατριβή, αλλά εγώ είμαι από το χαρακτήρα αντίθετος στο στύλ "έλα μωρέ, όλους τους χωράει η βάρκα". Βάρκα παραφορτωμένη πάει στον πάτο. Βάρκα χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, πάει στο πέλαγος δεξά-αριστερά και στο τέλος μένει από ... πετρέλαιο. Βάρκα με σχέδιο και σκοπό, ξεκινάει από δώ, πάει εκεί, άντε και λίγο παραπέρα, και λέει έκανα ωραίο ταξίδι και είδα και πολλά.Απάντηση (μαντέψτε από ποιόν)
quote:
ΓΙΑΣΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ESOTERICA.
ΕΧΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΗ ΕΣΥ ΤΟΠΙΚ…………… ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΑΛΑ ΟΠΟΣ ΛΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣΣχόλιο δικό μου
quote:
Μπήκε το καλοκαιράκι, και ελλείψη φρέσκων ανταποκρίσεων αρχίσαμε τις επαναλήψειςΈχει πολλά λουλούδια ο μπαξές... Να δούμε και κανένα άλλο ?
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
quote:
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
ΕLLOVOS
Αμα ήσουν άντρας, θα ζήταγες συγνώμη για τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που λές.
Ξεκινάμε από κάτι αηδίες που ξεκίνησες να μου λές πρίν ένα μήνα, περνάμε στη μπαρούφα σου να λές τα γάντια της καταδυτικής "του ψαροντουφεκά" και τέλος-τέλος, κανένας μα κανένας δε σου έχει δόσει το δικαίωμα να με πείς εσύ εμένα μαλάκα. Κοίτα να δείς, στο κάτω-κάτω δε μιλάς στον καθρέφτη σου που το έχεις συνηθήσει.
Και μην κρύβεσαι πίσω από το Τζώνη και τη γυναίκα σου που έγραψε στον Χάτσινσον.
Εντάξει ?
Αμα ήσουν άντρας, θα καταλάβαινες τη μαλακία σου από μόνος σου, και δε θα έκανες και ρόμπα το φίλο σου το Γιάννη με τις κατα επανάληψη και συρροή μαλακίες σου.
Βάλτο κάρβουνο εκεί που ξέρεις και άει στο καλό
quote:Αμα ήσουν άντρας, θα ζήταγες συγνώμη για τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που λές.
Ξεκινάμε από κάτι αηδίες που ξεκίνησες να μου λές πρίν ένα μήνα, περνάμε στη μπαρούφα σου να λές τα γάντια της καταδυτικής "του ψαροντουφεκά" και τέλος-τέλος, κανένας μα κανένας δε σου έχει δόσει το δικαίωμα να με πείς εσύ εμένα μαλάκα. Κοίτα να δείς, στο κάτω-κάτω δε μιλάς στον καθρέφτη σου που το έχεις συνηθήσει.Και μην κρύβεσαι πίσω από το Τζώνη και τη γυναίκα σου που έγραψε στον Χάτσινσον.
Εντάξει ?Αμα ήσουν άντρας, θα καταλάβαινες τη μαλακία σου από μόνος σου, και δε θα έκανες και ρόμπα το φίλο σου το Γιάννη με τις κατα επανάληψη και συρροή μαλακίες σου.
Βάλτο κάρβουνο εκεί που ξέρεις και άει στο καλό
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ (ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ).
ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ. ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΜΠΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΙΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ).
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ.
ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΛΛΟΒΟΣ
έψαξα και βρήκα και άλλα δικά σου πόστ, που φαίνεται ότι έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο να μου "χώνεσαι" με όποια ευκαιρία βρείς. Από πολύ παλι΄ακι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, το έκανες από την πρώτη στιγμή.
Από αυτά που είδα και από τον τρόπο που γράφεις, καταλήγω, ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι μαζί σου. Έχεις κάποια απωθημένα, που μόνο εσύ τα ξέρεις και τα καταλαβαίνεις...
Αντί λοιπόν να ασχολούμαι μαζί σου, τα πόστ σου, το σκοπό που γράφεις ή τους λόγους γιατί μου μπαίνεις, λέω να ασχοληθώ με πράγματα που μου αρέσουν και με γεμίζουν.
Άντε γειά λοιπόν και χωρίς παρεξήγηση. Όταν θα καταλάβεις τι έκανες, ίσως να τότε να κάνεις ένα μεγάλο άλμα. Ίσως...
Υ.Γ. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως φάινονται, και δεν σου λέω κάν να διαβάσεις όλο το βιβλίο του Johnny ή να συγκρίνεις αυτές τις φωτογραφίες που λές ότι βγάλατε μαζί με αυτές του βιβλίου. Μπορεί να ξυπνήσεις απότομα ... και να στενοχωρηθείς...
Α,και πού΄σαι, κάνε και έναν κόπο να δείς λίγο και τα παλιά θέματα της Πεντέλης του Εσοτερικα, ή τουλάχιστον το τόπικ του Johnnie από την αρχή.
Όχι άλλο κάρβουνο ?
Όχι άλλα τυράκια !
Edited by - Βρίλ on 09/08/2006 17:36:29