ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

iasonas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
iasonasΜέλος
15/10/2003, 21:04:31
Μια ψυχή ενός ανθρώπου μίλαγε με τον Θεό και ο Θεός του έδειχνε μέσα στην έρημο έναν δρόμο που είχαν φτιάξει δύο ζευγάρια από χνάρια, ο άνθρωπος ρωτάει τον Θεό τι είναι αυτό που έβλεπε και Εκείνος του λέει, αυτή είναι η πορεία της ζωή σου από τότε που γεννήθηκες μέχρι και τώρα, ο άνθρωπος του λέει αφού είναι η ζωή μου τότε γιατί υπάρχουν δύο ζευγάρια από χνάρια, ο Θεός του απαντάει το ένα είσαι εσύ που προχωράς και φτιάχνεις τη ζωή σου και το άλλο δίπλα σου είμαι εγώ που σε κρατάω από το χέρι, ωραία του λέει ο άνθρωπος αλλά σε κάποια σημεία υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι χνάρια, ο θεός του απαντάει, σε αυτά τα σημεία του δρόμου σου είναι οι δυσκολίες και οι στενοχώριες που πέρασες στην ζωή σου, ο άνθρωπος στενοχωρημένος του λέει γιατί σε αυτές τις στιγμές που σε χρειαζόμουν με είχες αφήσει μόνο μου και ο Θεός του απαντάει εκείνες τις στιγμές σε κράταγα στην αγκαλιά μου.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

15/10/2003, 21:37:20
ιασων ,... απλα υπεροχο και τοσο.. δυνατο,σε ευχαριστουμε

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

LogicalΜέλος
16/10/2003, 09:20:39
quote:

ΦΙΛΕ/Η logical,
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ(ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ)ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ(ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ)ΜΗΠΩΣ,ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ" ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ;
ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ...
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Τώρα έθεσες ένα μεγάλο θέμα! Είναι και καλό θέμα για topic.
Βεβαίως και μου έχει περάσει από τη σκέψη αυτό που λες.
Σε τι κόσμο ζούμε τελικά;
Σε μια εικονική παράλογη πραγματικότητα;

Logical

ΕΛΠΙΔΑΝέο Μέλος
16/10/2003, 11:18:19
quote:

quote:

ΦΙΛΕ/Η logical,
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ(ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ)ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ(ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ)ΜΗΠΩΣ,ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ" ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ;
ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ...
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...

Τώρα έθεσες ένα μεγάλο θέμα! Είναι και καλό θέμα για topic.
Βεβαίως και μου έχει περάσει από τη σκέψη αυτό που λες.
Σε τι κόσμο ζούμε τελικά;

Logical

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ??? ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΩ.....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ.
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Η' ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ????

Astral_Μέλος
16/10/2003, 11:24:30
Γειά σας...

Ελπίδα πραγματικά λυπάμε που ακούω τέτοια λόγια... Έχεις και ένα όνομα εκφράζει αυτό που εσύ καταδικάζεις

ΕΛΠΙΔΑΝέο Μέλος
16/10/2003, 12:52:36
quote:

Γειά σας...

Ελπίδα πραγματικά λυπάμε που ακούω τέτοια λόγια... Έχεις και ένα όνομα εκφράζει αυτό που εσύ καταδικάζεις

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ''ΚΑΛΟΙ''??? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ???
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ.

Υ.Γ
Η ΕΝΝΟΙΑ '' ΕΛΠΙΔΑ'' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ.
ΤΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ??? ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
ΤΙ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ??? ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

ΦΙΛΙΚΑ
ΕΛΠΙΔΑ

16/10/2003, 21:44:18
quote:
ο Θεός του απαντάει το ένα είσαι εσύ που προχωράς και φτιάχνεις τη ζωή σου και το άλλο δίπλα σου είμαι εγώ που σε κρατάω από το χέρι, ωραία του λέει ο άνθρωπος αλλά σε κάποια σημεία υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι χνάρια, ο θεός του απαντάει, σε αυτά τα σημεία του δρόμου σου είναι οι δυσκολίες και οι στενοχώριες που πέρασες στην ζωή σου, ο άνθρωπος στενοχωρημένος του λέει γιατί σε αυτές τις στιγμές που σε χρειαζόμουν με είχες αφήσει μόνο μου και ο Θεός του απαντάει εκείνες τις στιγμές σε κράταγα στην αγκαλιά μου.

ΙΑΣΩΝ,ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!
ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΙΑΣΩΝ...

16/10/2003, 21:48:19
quote:

ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;ΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;
ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ(ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ...)ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΗΜΜΕΝΟ "ΘΕΑΤΡΟ"!!!
ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕΣ;

17/10/2003, 15:59:57
καλησπερα παιδια:))))))))))))

σιγουρα εχουμε κανει λαθη και ισως να συνεχιζουμε να κανουμε ,αφου πολλες φορες δεν κατανοουμε αρκετα πραγματα ,ειτε στο εσωτερικο μας περιβαλλον ,ειτε στο εξωτερικο μας.

το ζητουμενο ειναι αυτα που ηδη εχουμε κατανοησει να προσπαθησουμε να μην τα ξανακανουμε.

ειναι ομορφο και πραγματικα μου αρεσει να μου λενε την πραγματικοτητα πως εχει,ναι ειναι λογικο καποιες στιγμες να σκεφτομαστε πως θα μπορεσουμε να περασομε καλα και οι αλλοι δεν βαριεσαι....

εκεινη την στιγμη ομως πρεπει να ειμαστε σε θεση να συγκρατουμε οχι την σκεψη(οι καλες και οι ασχημες σκεψεις παντα θα υπαρχουν),αλλα την πραξη.

θα τον ρωταγα λοιπον αν μπορει να μου δειχνει ποτε παω να κανω κατι που θα δυσανασχετισει η θα "πληγωσει" τον συνομιλητη μου.

και εννοω τα λογια και τα εργα εκεινα που απο πρωτη ματια-μα ουτε και με δευτερη φαινεται οτι κανουν κατι.. οχι καλο .

denebolaΝέο Μέλος
17/10/2003, 19:23:46
Θα τον ρώταγα , ειλικρινά , γιατί ο δήμαρχος της Νίκαιας κ . Στέλιος Μπενετάτος εν έτη 2003, δεν δίνει τα χρήματα που δικαιούνται συμβασιούχοι εργαζόμενοι και μάλιστα άνθρωποι με "ειδικές ανάγκες" και είναι απλήρωτοι εννέα ολόκληρους , τώρα , μήνες !!! ( ; ) .
Τέλος πάντων αν κατάφερνα να συναντήσω το Θεό θα φρόντιζα να τον πείσω να του πετάξει ( του κ. Μπενετάτου ) μια τσάντα ή βαλίτσα γεμάτη με ευρώ στο κεφάλι ώστε να ανταπεξέλθει επιτέλους στις υποχρεώσεις του .
Και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε !!!

denebolaΝέο Μέλος
17/10/2003, 19:33:38
Θα τον ρώταγα , ειλικρινά , γιατί ο δήμαρχος της Νίκαιας κ . Στέλιος Μπενετάτος εν έτη 2003, δεν δίνει τα χρήματα που δικαιούνται συμβασιούχοι εργαζόμενοι και μάλιστα άνθρωποι με "ειδικές ανάγκες" και είναι απλήρωτοι εννέα ολόκληρους , τώρα , μήνες !!! ( ; ) .
Τέλος πάντων αν κατάφερνα να συναντήσω το Θεό θα φρόντιζα να τον πείσω να του πετάξει ( του κ. Μπενετάτου ) μια τσάντα ή βαλίτσα γεμάτη με ευρώ στο κεφάλι ώστε να ανταπεξέλθει επιτέλους στις υποχρεώσεις του .

18/10/2003, 18:24:26
quote:
θα τον ρωταγα λοιπον αν μπορει να μου δειχνει ποτε παω να κανω κατι που θα δυσανασχετισει η θα "πληγωσει" τον συνομιλητη μου.

και εννοω τα λογια και τα εργα εκεινα που απο πρωτη ματια-μα ουτε και με δευτερη φαινεται οτι κανουν κατι.. οχι καλο .

ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΩΣΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ "ΜΑΘΗΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ...

18/10/2003, 18:28:02
quote:

ΑΧ!!!ΦΙΛΗ ΜΟΥ,
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Μ'ΑΥΤΟΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΣΟΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!!!

20/10/2003, 19:58:26
ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑ "ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..."

Ε,ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ...

Edited by - kapodistria on 20/10/2003 20:05:23

Edited by - kapodistria on 23/10/2003 19:03:29

23/10/2003, 19:13:54
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ;
ΟΧΙ Ε;
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ..."ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ..."
ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ;
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΤΑΞΙΔΕΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ;
ΜΑΛΛΟΝ...
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΘΕΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ..."...
ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ...
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ!!!

23/10/2003, 19:16:06
καποδιστρια πρεπει να εχουμε κατι να μας συντροφευει ,σε μια πορεια που δεν κατανοουμε,τα ονειρα ειναι μια συντροφια που στο τελος και αν δεν πραγματοποιηθουν αυτα που ονειρευομαστε,...θα λεμε πως ονειρα μοναχα ητανε..

εχεις μια ομορφη/υπεροχη συντροφια,βαδιζε μαζι με τα ονειρα σου,γιατι αλλοι δεν εχουν ουτε αυτα:)

23/10/2003, 22:52:09
quote:

καποδιστρια πρεπει να εχουμε κατι να μας συντροφευει ,σε μια πορεια που δεν κατανοουμε,τα ονειρα ειναι μια συντροφια που στο τελος και αν δεν πραγματοποιηθουν αυτα που ονειρευομαστε,...θα λεμε πως ονειρα μοναχα ητανε..

εχεις μια ομορφη/υπεροχη συντροφια,βαδιζε μαζι με τα ονειρα σου,γιατι αλλοι δεν εχουν ουτε αυτα:)

ΝΑΙ ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!ΟΠΩΣ ΛΕΣ...
ΘΑΛΕΓΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΞΕΦΕΥΓΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..." ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ...
ΟΤΑΝ ΔΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

MasvidalΜέλος
24/10/2003, 15:16:29
θα ρωτουσα:"Γιατι στερηθηκα το δικαιωμα της επιλογης" ?

24/10/2003, 20:07:37
"ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ..."
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ...ΠΑΝΤΑ...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ...
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΦΥΣΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ...ΑΥΤΟ!!!

24/10/2003, 21:47:18
τωρα που κοιταζουμε τον ανηφορο,

νοιωθωντας το ειναι μας αδυναμο ,

ανοιγοντας το παραθυρο της ζωης μας,

οι σκεψεις μας ,τοσες οσες και τα φυλλα

των δεντρων που πεφτουν το φθινοπωρο,..

τα ματια μας δεν αντεχουν να κοιτουν αλλο,

ειναι η εξαντληση,η ελλειψη αυτοπεποιθησης,

ειναι των σχεδιων η ματαιωση,ειναι η προσπαθεια,

ολων εκεινων που εγιναν σε λιγο χρονο,

ειναι ο πραγματικος υπνος που δεν ηρθε ποτε,

ριζες στα ονειρα να δωσει,την αγωνια μακρια να διωξει,

στην οψη αυτης της ανηφορας ,να ελαφρυνει την υπαρξη μας,

να μπορεσει να απαλυνει την ψυχη μας,οι σκεψεις φυλλα να μεινουν,

να μην ξαναγυρισουν ,τα ματια ψηλα να σηκωσουμε ξανα,

θεε(ΔΙΑ) ελα και μεινε κοντα μας να διασχισουμε την ανηφορια μας

μας το αφιερωνω ,το τελευταιο το προσθεσα για τον φιλο μας εχετλαιο ,ως ενδειξη πως παρακολουθω την σημαντικη εργασια του και αγαπη του προς τον ΔΙΑ τον υψιστο:)))))))

να προσεχετε παιδια ειστε πολυτιμοι

Edited by - manos on 24/10/2003 21:53:08