- Επικλήσεις αγγέλων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
!!!Vanish the shadows!!!
Υπάρχουν άγγελοι? Τι είναι? Πιστεύετε σ' αυτούς?
Ενημερωτικά μπορείς να χρησιμοποιείς την λειτουργία της αναζήτησης πάνω και δεξιά της σελίδας ώστε να αποφεύγουμε πολλαπλά θέματα παρεμφερούς περιεχομένου.
Ευχαριστώ.![]()

========================================================
Αγαπητέ Camelot, στην ζωή μας θα συναντήσουμε πολλούς "παράξενους" - για τα δικά μας τουλάχιστον δεδομένα - ανθρώπους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί είναι απαραίτητα άτομα που μπλέκονται με μαγγανείες, επικλήσεις κλπ.
Καταρχάς, εσύ ο ίδιος έχεις θρέψει τον φόβο σου για τις μαγγανείες κι αυτού του είδους τις πρακτικές αφού μπορεί να έχεις στοχοποιήσει υποσυνείδητα έναν άνθρωπο ώστε να του αποδώσεις το ρόλο που απεύχεσαι να έχει, φοβάσαι πάρα πολύ όταν νυχτώνει - όπως ο ίδιος λες - κι ακούς(;) παράξενους θορύβους και παρατηρείς μετακίνηση αντικειμένων μέσα στο σπίτι σου.
Θεωρώ πιθανό να μετακινείς εσύ ή κάποιος άλλος στο σπίτι τα αντικείμενα και να μην το θυμάσαι ή να μην το έχεις συνειδητοποιήσει οπότε μην τρως φρίκη. ![]()
Από την άλλη, δε μπορώ να καταλάβω τι κίνητρο έχει αυτή η γυναίκα να ασχολείται με μαγγανείες για να βλάψει τους ενοίκους των διπλανών διαμερισμάτων από το δικό της. ![]()
Εάν όμως υποθέσουμε ότι αυτή η γυναίκα είναι μια σύγχρονη μάγισσα Κίρκη τότε καμία μαγγανεία δεν πρόκειται να σε βλάψει όσο εσύ δεν φοβάσαι και δεν τρομοκρατείσαι.
Κι αυτό όχι γιατί οι μαγγανείες καθεαυτές μπορούν να σε βλάψουν αλλά επειδή εσύ ο ίδιος μπορεί να βλάψεις τον εαυτό σου εξαιτίας του φόβου σου...

In anticipation of my resurrection...
quote:
Κι αυτό όχι γιατί οι μαγγανείες καθεαυτές μπορούν να σε βλάψουν αλλά επειδή εσύ ο ίδιος μπορεί να βλάψεις τον εαυτό σου εξαιτίας του φόβου σου...
]
Πολύ ωραίο αυτό... Θα συμφωνήσω. ![]()
Εδώ φίλε μου χρειάζεται να δράσεις δυναμικά, πάρε τα Αγια Νάματα κι ελευθερώσου..
Βλέποντας την αγωνία και το φόβο που σε κατέλαβε Camelot, ή μόνη οδός είναι η επίκληση ,
όχι όμως πλέον σε αγγέλους μα απευθείας στο Υπέρτατο Ον, τον Δημιουργό, ένα Δημιουργό,
ερωτευμένο με τα Δημιουργήματά Του, που σε καλεί να γνωρίσεις, πως ότι ζητήσεις με Πίστη θα το πάρεις.
Πάρε λοιπόν απευθείας από Εκείνον το Δώρο του καθαρισμού του χώρου σου,
του σώματός σου, της ψυχής σου, και του πνεύματός σου και μην φοβηθείς , αλλά μόνο πίστευε.
ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΩΜΑΤΟΣ, ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
-Προς σε Κύριε Ιησού Χριστέ, τον Πανταχού Παρόντα και τα Πάντα Πληρούντα, Άπειρο, Πανάγαθο Θέο,
τον εναθρωπίσαντα επί της γης δια την Σωτηρία του ανθρώπου τον οποίο έπλασες κατ εικόνα και ομοίωσή Σου,
τον Κύριο της Δόξης που σταυρώθηκε θεληματικά για την Ανάσταση της πεσμένης Ανθρωπότητας, τον Μέγα Διδάσκαλο
της Οικουμένης, τον γλυκύτατο, Ιησού ο οποίος θυσιάστηκε για να ανυψωθεί και να Χριστοποιηθεί ο Άνθρωπος.
Αποτείνομαι την ώρα αυτή με απέραντο σεβασμό, λατρεία και αγάπη και παρακαλώ εσένα ΠΑΤΕΡΑ, ΥΙΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟ,
Εισάκουσε την επίκλήση μου αυτή και ένωσέ με μαζί Σου και επίτρεψέ μου να λάβω ενίσχυση και Δύναμη εκ της Δύναμής Σου,
και Χάρη, εκ της Χάριτός Σου, και επίτρεψέ μου να κάνω χρήση του Σταυρού της Θυσίας Σου,
(κράτα ένα σταυρό με σεβασμό και πίστη στη δεξιά σου,και πες:)
«Σταυρώνω το χώρο τούτο της οικίας μου και κάθε ενυπάρχουσα ενέργεια προερχόμενη,
είτε εκ βασκανίας, ή μαγγανείας, ή ζηλοτυπίας, ή καταλαλαλιάς, ή κατάρας ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας,
μη προερχόμενης από το Νόμο της Αγάπης ΣΟΥ, ΑΠΟΣΥΝΘΕΤΩ, ΔΙΑΛΥΩ, ΔΙΑΣΚΟΡΠΊΖΩ, αυτήν μακριά του οίκου μου,
παρ οποιουδήποτε κι αν εξεπορεύθει, είτε ζώντος, εν σαρκί πνεύματος, ή εν της αυλής, ή του κοινοχρήστου χώρου ευρισκόμενου, οποιασδήποτε ισχύος, ή έντασης, ή σύνθεσης και αν είναι, είτε προήλθε και εκπορεύθει εκ λόγων, ή σκέψεων ή συναισθημάτων
μη αγαθών, ως επίσης διαλύω και αποσυνθέτω κάθε σχηματισθήσα ψευδομορφή ή εικόνα στον χώρο τούτο,
ή στην διάνοιά μου, ή στην σκέψη μου, με σκοπό να με εκφοβίσει να με παραπλανήσει, η να με απομακρύνει από κόντα Σου.
Σφραγίζω ακόμη τον οίκο μου, με την δύναμη του Σταυρού Σου, στο Δικό Σου Όνομα, και όλες τις εισόδους
και εξόδους του σπιτιού αυτού, και απαγορεύω την είσοδο εντός του χώρου τούτου και παν πνεύμα,
το οποίο δεν σε αναγνωρίζει, και δεν σε λατρεύει ως Θεό.
Αφαιρώ επίσης κάθε ξένο βλαβερό πνεύμα ή φόβο, από το σώμα μου, την ψυχή και το πνεύμα μου, και λέω:
Εσύ Δημιουργέ, που Φανερώθηκες με σάρκα, Σταυρώθηκες και Αναστήθηκες προσωπικά για μένα, σε ευχαριστώ, για τη Χάρη
και την προστασία Σου, Κύριε, πάσα τυχόν πνευματική αρνητική υπόσταση, κι αν θελήσει να δράση στο χώρο της οικίας μου,
την Σταυρώνω με την Δύναμη του Ζωοποιού σου Σταυρού, και στο δικό Σου Όνομα, την καθηλώνω και αφαιρώ,
κάθε δύναμη και εξουσία, και καλώ τις δικές Σου Δυναμεις και Εξουσίες να φρουρούν και να επιστατούν τον οίκο μου,
αυτούς που κατοικούν τον οίκο και τους εισερχόμενους στον οίκο τούτο.
Όλα αυτά τα τέλεσα στο Δικό Σου Όνομα Κύριε, και σε παρακαλώ επισφράγισε δια της Δεξιάς Σου, Ευχαριστώ Αμην.
(H επίκληση ισχύει προς πάντας, όσους ταράσσονται κατ’ οποιοδήποτε τρόπο απο αρνητικά πνεύματα.
Καλό είναι πάντες προληπτικά, συχνά, πυκνά, να κάνουν χρήση του παρόντος τις ζοφερές τούτες ημέρες.)
ammia
αντικαθιστώντας (όπου Θεός) Αλλάχ ?
Πιάνει και σε άλλες θρησκείες
ή πάσης μη Χριστιανός (απλά) μαθαίνει να ζει με τα δαιμόνια ?

quote:
Το παραπάνω δηλαδή, μπορεί να το επικαλεστεί και κάποιος Μουσουλμάνος ,
αντικαθιστώντας (όπου Θεός) Αλλάχ ?Πιάνει και σε άλλες θρησκείες
ή πάσης μη Χριστιανός (απλά) μαθαίνει να ζει με τα δαιμόνια ?
Κάθε θρησκεία προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να ξορκίσει το κακό και να κατευνάσει την αγωνία και τον φόβο των πιστών της. Εδώ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ύπαρξη αγγέλων και δαιμόνων-με την προαναφερθείσα μορφή τουλάχιστον. Πόσο μάλλον να γνωρίζουμε κάποιο τρόπο κάθαρσης και προσευχής σε άλλα θρησκεύματα. Ο φίλος/η ammia αυτό πιστεύει και αυτό παρέθεσε. Δε νομίζω να σημαίνει ότι αν είσαι άθεος, μουσουλμάνος ή ολυμπιστής είσαι καταδικασμένος να ζεις ανάμεσα στους δαίμονες... ![]()
!!!Vanish the shadows!!!
quote:
παιδιά, ευχαριστώ που ασχολείστε με το πρόβλημα μου... η διπλανή ασχολείται 100% με τον σατανισμό!
Ού μπλέξεις
Εσύ κοίτα να ασχολείσαι με θετικά πράγματα λοιπόν. Κάνε προσευχή... και ηρεμία. Η ψυχραιμία είναι το παν.
!!!Vanish the shadows!!!
quote:
η διπλανή ασχολείται 100% με τον σατανισμό
Χεχε , και άμα ισχύει αυτο βάλε τέρμα τα ηχεία με κανένα κομμάτι του τύπου "ω γλυκυ μου εαρ".
Περιμένω εξελίξεις :p
quote:quote:
η διπλανή ασχολείται 100% με τον σατανισμόΧεχε , και άμα ισχύει αυτο βάλε τέρμα τα ηχεία με κανένα κομμάτι του τύπου "ω γλυκυ μου εαρ".
Χαχαχαχαχα
Καλο!
Πράγματι! Βάλε εκκλησιαστικούς ύμνους στο φουλ.
!!!Vanish the shadows!!!
quote:
Απεστάλη: 19/03/2012, 15:18:35χαχαχαχα θα το δοκιμασω σημερα το βραδυ χαχαχα
Μάλλον δεν ήταν καλή ιδέα, ε; ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:quote:
η διπλανή ασχολείται 100% με τον σατανισμόΧεχε , και άμα ισχύει αυτο βάλε τέρμα τα ηχεία με κανένα κομμάτι του τύπου "ω γλυκυ μου εαρ".
χαχαχα και μην ανοίξεις την πόρτα! ![]()
![]()