- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Η προσοχή απαραίτητη μάϊ φρέντ.

quote:
Η προσευχή είναι άχρηστη. Δεν υπάρχει κανείς να σε ακούσει.
Η προσοχή απαραίτητη μάϊ φρέντ.
Ανάλογα πού προσεύχεσαι.
Μπορείς να προσευχηθείς όπου θέλεις, όπου πιστεύεις ότι θα σε ακούσουν.
Εγώ, προσωπικά, πιστεύω ότι η προσευχή δεν αφορά απαραίτητα αυτό με το οποίο την έχουμε συνδυάσει
δηλαδή μια επικοινωνία με τον "κλασικό" Θεό.
Ο καθένας μπορεί να προσεύχεται σε αυτό που πιστεύει ότι τον ακούει.
Edited by - Narkissa555 on 30/11/2010 13:00:47
quote:Φυσικά Narkissa555.
Ο καθένας μπορεί να προσεύχεται σε αυτό που πιστεύει ότι τον ακούει.
Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος σε ακούει.
Αλλά και να μας ακούει, δεν σημαίνει ότι θα μας κάνει τον υπηρέτη.
Οταν προσευχόμεθα για να μην ξεβολευτούμε, τότε δεν είναι προσευχή.
Είναι κοροϊδία.
Προσευχή είναι η ευχή με καθαρή καρδιά, αγνές και ξεκάθαρες προθέσεις χωρίς ιδιοτέλεια, αφού έχει εξαντληθεί η ανθρώπινη δυνατότητα.
Πετυχαίνει μερικές φορές, γιατί όλη αυτή η ενέργεια που εκτοξεύεται από την αγνή πρόθεσή μας, επηρρεάζει και "εισακούγεται". Οχι από κάποιο ον, αλλά από την ίδια την θέλησή μας.
Απ' όσο ξέρω, όλοι προσεύχονται να γίνουν πράγματα που μπορούν να επιτευχθούν με την ανθρώπινη δράση, αλλά δεν γουστάρουν να ζοριστούν.
Υποκρισία.

Εγώ πχ όταν εύχομαι για κάτι, προσεύχομαι στο Σύμπαν-κατά κάποιο τρόπο.
Σε κανέναν συγκεκριμένο Θεό.
Ουσιαστικά, ζητάς από τα πάντα γύρω σου να "συνομωτήσουν" για να τα καταφέρεις.
Και ναι, σίγουρα είναι εγωιστικό όταν δεν έχεις εξαντλήσει όλες τις ΔΙΚΕΣ σου δυνατότητες.
Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τόσο δυνατοί και αισιόδοξοι.
Πολύ σπάνια κάποιος θα προσευχηθεί όταν δεν "θα έχει άλλη επιλογή".
Καλημερα παιδια ειμαι καινουριο μελος και ουσιαστικα γραφτηκα για να μου λυσετε καποιες αποριες σχετικα με καποιες εμπειριες μαλλον αστρικης προβολης που κουβαλαω.
Κατ'αρχην τα "συμπτωματα" μοιαζουν πολυ με αυτα που διαβαζω σ'αυτο το φορουμ. βουητο στα αυτια οπως οταν εχει χιονια η τηλεοραση και δεν παιζει σε καποιο καναλι, δευτερον μουδιασμα και παραλυση σε ολοκληρο το σωμα, και τριτον αισθηση του σωματος να αιωρειται.
Την πρωτη φορα που το επαθα ημουν ξαπλωμενη με τον ανδρα μου και ενοιωσα τα παραπανω, οταν αισθανθηκα οτι φευγω δεν μπορουσε το σωμα μου απο τη μεση και κατω να ξεκολλησει σαν να ηταν βαρυ, κατι πολυ κουφο που μου δημιουργησε τρομερο φοβο ηταν πως κατι σαν μαυρο και σκοτεινο απο την ντουλαπα με τραβουσε βιαια, αυτο με εκανε να σκεπτω οτι ειναι κατι παραλογο και κατι σαν εφιαλτης αυτο που γινοταν αλλα ειχα πληρη συνειδηση και αυτο μου εκανε εντυπωση. Το σταματησα προσπαθωντας να ζητησω βοηθεια "φωναζοντας"
Η δευτερη φορα παλι εχω πεσει για υπνομε τον ανδρα μου διπλα και η τηλεοραση επαιζε με timer να κλεισει σε μιση ωρα περιπου. Επαθα το ιδιο και ειδα την τηλεοραση (σαν να ημουν 10 ποντους πανω απο το σωμα μου) η τηλεοραση ειχε κατι μπλε μολις την κοιταξα ξυπνησα αμεσως και οντως επαιζε κατι με μπλε φοντο.
Τις επομενες φορες με διαστηματα μεγαλυτερα 2-3 μηνων βγηκα κανονικα σχετικα φοβισμενη αλλα θυμαμαι οτι τη μια φορα αλλαξα οπτικη στο δωματιο(φοβαμαι πολ να κοιταξω το σωμα μου η τον ανδρα μου που κοιμαται διπλα αρα δεν εχω αποδειξη οτι ειναι οντως αστρικη προβολη) και την αλλη βγηκα απο τον τοιχο διπλα απο το κρεββατι και βρεθηκα στη βεραντα αισθανθηκα τα καγκελα παγωμενα αλλη μια ενδειξη που με ανησηχει εχουμε σε αυτη τη φαση αισθηση κρυου ή ζεστου????
Μπορειτε να μου απαντησετε αν αυτα ηταν αστρικες προβολες ή οχι?
Τελος ερχεται απο μονο του αυτο δεν πιστευω οτι μπορω να το προκαλεσω, δεν μπορω να χαλαρωσω τοσο ωστε να μη σκεπτομαι και να το καταφερω...ερχεται σε φασεις συνηθως που ειμαι πολυ κουρασμενη και πραγματικα δεν εχω τιποτε να σκεπτω και το σωμα μου γινεται ενα με το κρεββατι χωρις ενταση και απλα...συμβαινει. Ηξερα τι ειναι ολο αυτο(αν ειναι αυτο) απο μικρη διοτι η αδελφη μου διαβαζε καποια βιβλια και ειχα μια εικονα τουλαχιστον οτι γινεται. Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ολα αυτα αν ειναι συνειδητα τελος παντον γιατι εγω νομιζω πως ναι και εννοειται οτι τα ζω εκεινη τη στιγμη οπως και οτι τα θυμαμαι μετα.
Η εντονη κοπωση ειναι μια προυποθεση τελικα?
ευχαριστω πολυ μαρια
quote:
Φυσικά Narkissa555.
Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος σε ακούει.
Αλλά και να μας ακούει, δεν σημαίνει ότι θα μας κάνει τον υπηρέτη.
Οταν προσευχόμεθα για να μην ξεβολευτούμε, τότε δεν είναι προσευχή.
Είναι κοροϊδία.
Προσευχή είναι η ευχή με καθαρή καρδιά, αγνές και ξεκάθαρες προθέσεις χωρίς ιδιοτέλεια, αφού έχει εξαντληθεί η ανθρώπινη δυνατότητα.
Πετυχαίνει μερικές φορές, γιατί όλη αυτή η ενέργεια που εκτοξεύεται από την αγνή πρόθεσή μας, επηρρεάζει και "εισακούγεται". Οχι από κάποιο ον, αλλά από την ίδια την θέλησή μας.Απ' όσο ξέρω, όλοι προσεύχονται να γίνουν πράγματα που μπορούν να επιτευχθούν με την ανθρώπινη δράση, αλλά δεν γουστάρουν να ζοριστούν.
Υποκρισία.
quote:
Φυσικά, δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.Εγώ πχ όταν εύχομαι για κάτι, προσεύχομαι στο Σύμπαν-κατά κάποιο τρόπο.
Σε κανέναν συγκεκριμένο Θεό.
Ουσιαστικά, ζητάς από τα πάντα γύρω σου να "συνομωτήσουν" για να τα καταφέρεις.
Και ναι, σίγουρα είναι εγωιστικό όταν δεν έχεις εξαντλήσει όλες τις ΔΙΚΕΣ σου δυνατότητες.
Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τόσο δυνατοί και αισιόδοξοι.
Πολύ σπάνια κάποιος θα προσευχηθεί όταν δεν "θα έχει άλλη επιλογή".
-Όταν προσεύχεται κάποιος (στον θεό) δεν το κάνει για να έχει κάποια ιδιοτελή υπηρεσία.
-Στη περίπτωση που κάποιος προσευχηθεί επειδή θέλει κάποια ιδιοτελή υπηρεσία πρέπει να το κάνει κάπως έτσι (π.χ.) "Πατέρα μου που είσαι στους ουρανούς (-διατύπωση επιθυμίας-) αν αυτό συμβαδίζει με το θέλημά σου/αν αυτό με βοηθάει στην πνευματική μου εξέλιξη.
-Η δύναμη μιας προσευχής εξαρτάται από τη δύναμη(και τη κατάσταση) του προσευχόμενου.
-Οι άνθρωποι θυμούνται πιο εύκολα τον θεό όταν δεν έχουν άλλη επιλογή.
quote:Χαχα! Σίγουρα όχι. Αλλά ίσως με τρόπους ακατάληπτους να βοηθά.
Η εντονη κοπωση ειναι μια προυποθεση τελικα?
Δ.Μ
quote:
Καλησπέρα.Μήπως ξέρετε κάποιο σοβαρό βιβλίο για αστρική προβολή?Δ.Μ
Προσφατα διαβασα το ''Αστρικη Προβολη και ονειρα'' του Belzebuung
και το βρηκα ιδιαίτερα ενδιαφερον!!!
quote:
Αγαπητή μου, ζούμε σε εχθρικό περιβάλλον, και χρειάζεται αγώνας για την επιβίωση. Θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ τυχερός για να μην έχει εμπόδια και αναποδιές. Όλοι έχουμε.
...
Κατανοώντας κάποια πράγματα, θέλω να πω κάτι που θα φανεί σκληρό, και εξωφρενικό, αλλά θα το πω. Οι άνθρωποι δεν κινδυνεύουν από τους μάγους, αλλά από τη μάνα τους, γενικότερα από αυτούς που τους αγαπάνε πολύ.
κ θελει να ακυρωσει τη αρνητικη αυτη ενεργεια που της κανανε.
πως πρεπει να φερθει?
αυτο ρωτησα.
ειμαι συγκεκριμενη.
Timendi causa est nescire...
Με ολο τον σεβασμο στην προσωπηκοτητα σου,επετρεψε μου μια και μοναδικη παρεμβαση στο θεμα σου.Ελπιζω να βοηθησει.
Όλα εχουν να κανουν με αυτό που καταλαβαινεις όταν χρησιμοποιεις τις λεξεις συνειδηση και ασυνειδητο.
Η συνειδηση σου βρισκεται εγκατεστημενη στον αριστερο σου εγκεφαλο και το ασυνειδητο στον δεξιο σου εγκεφαλο.
Ερχομαστε τωρα στα [ μαγια ].
Εάν ο καθημερινος αναλυτικος εαυτος σου,η συνειδηση σου δηλαδη [ο αριστερος εγκεφαλος σου] ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΑΓΙΑ,τοτε παιρνεις ότι είναι αυτό που υποψιαζεσαι πως αποτελει απειλη η αποδειξη μαγιας ,δεν το αναφερεις σε κανενα,πηγαινεις στην ακρη της θαλασσας και λεγοντας από μεσα σου μια προσευχη σε ότι πιστευεις πως είναι «θεος» η «ανωτερη δυναμη» τα πετας τη θαλασσα.Τελος της «ιστοριας».
Εάν αντιθετως ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μαγια και θεωρεις πως καποιος σου εκανε μαγια,από μακρυα η από κοντα ,με «αντικειμενα» η χωρις αυτά, τοτε εχεις προβλημα.
Φυσικα και θα τα πεταξεις στη θαλασσα όπως σου περιεγραψα,στην προκειμενη περιπτωση όμως,το προβλημα δεν χανεται,αν δεν εξαλειφτει και από το καθημερινο ,αναλυτικο, αριστερο μυαλο σου.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;
Διοτι συνεχιζεις να πιστευεις στα μαγια,βασανιζεις δηλαδη την ιδεα αυτή μεσα στο αριστερο σου μυαλο ,για πολύ καιρο ,πως θα σου συμβει αυτό η το άλλο από καποιον που θα σου κανει μαγια.
Αυτό που συμβαινει είναι το εξης, κυριαρχει στο αριστερο μυαλο σου ΜΙΑ σκεψη,βλεπεις μονο «κοκκινο»,τοτε είναι πολύ πιθανον αυτή η σκεψη να «περασει» στο ασυνειδητο σου και να γινει πραγματικοτητα.
Γι’αυτό ακριβως τον λογο συναντας σε βιβλια εσωτερικης αναζητησης φρασεις όπως,
[ προσεχε τι ευχεσαι μπορει να «περασει»]
Η
[προσεχε τι ζητας μπορει να «περασει»]
Στην κυριολεξια δηλαδη ΕΣΥ θα εισαι υπευθυνη,των επιπτωσεων που θα υπαρξουν,από τα οποια μαγια,υπαρκτα η ανυπαρκτα πιστευεις πως υπαρχουν,κανεις άλλος.
Το ταχυτερο δυνατον, δηλαδη, βγαλε αμεσως από το μυαλο σου πως υπαρχει πιθανοτητα καποιος να σου κανει «μαγια».Ειναι το καλυτερο φαρμακο.Μαγια δεν υπαρχουν,εκτος αν το αποδεχτουμε εμεις οι ιδιοι και το προκαλεσουμε.Φυσικα «ανθρωποι» που κανουν τετοιες μακακιες σε αλλους υπαρχουν,δεν είναι αυτό όμως το θεμα σου.
Σε κάθε περιπτωση ,εάν όλα αυτά σου φαινονται δυσνοητα η εγω δεν τα παρουσιαζω με τον σωστο τροπο.Οι ιατρικοι οροι [αυθυποβολη ] και [ PLACEBO EFFECT] καλυπτουν απολυτα το σκεπτικο μου.
quote:
της φιλης μου της εχουν κανει μαγια.
πως πρεπει να φερθει?
αυτο ρωτησα.
ειμαι συγκεκριμενη.
Timendi causa est nescire...
Αν τα μάγια τα έχουν κάνει σε φίλη σου, τότε το θέμα είναι πολύ ποιο απλό.
Σκέψου ένα τρόπο που η φίλη σου θε το θεωρήσει δυνατό ξόρκι, ή εσύ επινόησε ένα τέτοιο τρόπο.
Παρουσίασε τον με μεγάλη πειστικότητα, σαν το δυνατότερο ξόρκι.
Αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις την φίλη σου, οργάνωσε το θέμα να φανεί ποιό πειστικό.
Αν καταφέρεις και πείσεις την φίλη σου, να είσαι σίγουρη πως τα μάγια λύθηκαν.
Είναι δηλαδή στο χέρι σου.
Πρέπει όμως και εσύ να καταλάβεις, πως τα μάγια υπάρχουν ΜΟΝΟ στο μυαλό μας, και οι μάγισσες και οι μάγοι που τα επεξεργάζονται, είναι διεστραμμένα άτομα.
quote:
της φιλης μου της εχουν κανει μαγια.
πως πρεπει να φερθει?
αυτο ρωτησα.
ειμαι συγκεκριμενη.
ΠΟΙΑ ενέργεια θέλει να διορθώσει;
Για τι μάγια γίνεται η συζήτηση; αν πρόκειται για χαζομάρες τύπου φυσική μαγεία οκ.. λογικές οι απαντήσεις. Αν όμως πρόκειται για πιο ''ψαγμένες'' διδασκαλίες;
Αρκεί η πίστη ενός τυχαίου ατόμου που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τέτοιες γνώσεις, να το σώσει από την ροή αρνητικής ενέργειας που μπορεί να δημιουργήσει ένα τέτοιο άτομο;

Φυσική μαγεία εννοώ την χρήση της φύσης (των υλικών που μας παρέχει) με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε (τα γνωστά ξόρκια).
Έστω πως ένας ''μάγος'' δεν χρειάζεται φυσικά υλικά και μπορεί συνειδητά να πετύχει την αλλαγή την οποία επιθυμεί. Αυτό θεώρησα πως είναι πιο ''ψαγμένο''.
Δηλαδή, προτείνεις κάποιο διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης στη δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις?

Δεν προτείνω κάτι, απλώς αναρωτιέμαι αν είναι δυσκολότερο να αντιμετωπιστεί, λαμβάνοντας υπ' όψιν πως η πίστη που έχει ένα τέτοιο άτομο στις δυνατότητές του είναι μεγαλύτερη από αυτήν που έχει ένας που παίρνει πέντε βότανα για να κάνει το ξόρκι του.
Έστω πως ο τελευταίος που πιστεύει πως τα βότανα κάνουν τη δουλειά αντιμετωπίζεται με την αδιαφορία. Ο άλλος; με τον ίδιο τρόπο; θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό;