- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Μα βάση τον συλλογισμό αυτόν, αν ο "μάγος" προσπαθήσει να εργαστεί απλώς και μόνο με τη σκέψη του, το "θύμα" δεν θα ξέρει πως του έχουν κάνει μάγια.
Από τη στιγμή που το "θύμα" δεν θα γνωρίζει πως κάποιος του έχει κάνει μάγια, δεν θα υπάρχει λόγος να φοβηθεί.
Κι αφού δεν θα φοβηθεί και δεν θα αρχίσει να επεξεργάζεται διάφορες εμμονές στο μυαλό του, δεν θα του συμβεί τίποτα.
Όλα αυτά βέβαια ισχύουν μόνο αν συμφωνούμε στο γεγονός πως τα "μάγια" καταπολεμούνται μόνο με τη δική μας αδιαφορία.

quote:Αυτό δεν ισχύει.
Όλα αυτά βέβαια ισχύουν μόνο αν συμφωνούμε στο γεγονός πως τα "μάγια" καταπολεμούνται μόνο με τη δική μας αδιαφορία.
Επίσης λέγοντας ''αν δεν πιστεύει πως τίποτε δεν μπορεί να τον πειράξει δεν τον αγγίζει τίποτε''. Δεν είναι τόσο εύκολο αυτό θα έναν καθημερινό άνθρωπο. Ή θα πρέπει να αγνοεί πλήρως τα ''μάγια'', ή να έχει ήδη ένα επίπεδο αυτογνωσίας, σεβαστό θα έλεγα.
Επομένως με όλη αυτή τη σαβούρα που δέχεται ο εγκέφαλος μας (ταινίες, τοπικές ιστορίες, κτλ με θέμα τα μάγια), πιστεύω δύσκολα γίνεται πράξη αυτό το οποίο προτάθηκε παραπάνω. Διορθώστε με αν κάνω λάθος
.

Edited by - Narkissa555 on 17/08/2011 21:14:30
quote:
Η αδιαφορία δεν μπορεί να είναι και παγίδα ενίοτε; πως είμαστε σίγουροι πως πάντα πιάνει; Μου φαίνεται ανησυχητική η απραγία σε αυτόν τον βαθμό.Επίσης λέγοντας ''αν δεν πιστεύει πως τίποτε δεν μπορεί να τον πειράξει δεν τον αγγίζει τίποτε''. Δεν είναι τόσο εύκολο αυτό θα έναν καθημερινό άνθρωπο. Ή θα πρέπει να αγνοεί πλήρως τα ''μάγια'', ή να έχει ήδη ένα επίπεδο αυτογνωσίας, σεβαστό θα έλεγα.
Επομένως με όλη αυτή τη σαβούρα που δέχεται ο εγκέφαλος μας (ταινίες, τοπικές ιστορίες, κτλ με θέμα τα μάγια), πιστεύω δύσκολα γίνεται πράξη αυτό το οποίο προτάθηκε παραπάνω. Διορθώστε με αν κάνω λάθος
.
Δεν κάνεις λάθος, φίλε Φασκόμηλε. Απλώς στην περίπτωση αυτή το άτομο πρέπει προφανώς να πιστέψει πως έχει τη δυνατότητα να λύσει τα μάγια που του έκαναν... Διαβάζοντας τις ευχές του Άγιου Κυπριανού, κάνοντας κάποιο είδος εξορκισμού, χρησιμοποιώντας κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα... Πάλι στο ίδιο καταλήγουμε. Με κάποιον από αυτούς τους τρόπους, το άτομο θα πιστέψει πως τα μάγια λύθηκαν...με αποτέλεσμα να πάψει να κάνει αρνητικές σκέψεις για τη ζωή και την πορεία του και να δημιουργεί τις αντίστοιχες "κακές" σκεπτομορφές, προσελκύοντας τα αντίστοιχα αρνητικά γεγονότα... Μήπως τελικά είναι πάλι θέμα "πίστης?"
Δεν έχω κανένα σκοπό να είμαι και να φαίνομαι απόλυτη σε αυτά που λέω, απλώς προσπαθώ και γω με τον τρόπο μου να καταλάβω.

Edited by - Narkissa555 on 17/08/2011 21:16:13
Edited by - Narkissa555 on 17/08/2011 21:17:29
βαρεθηκα το κλισε αν δε πιστευεις δε σ αγγιζει.. δε υπαρχουν μαγια κτλ.
μαγια υπαρχουν κ τα ειδε με τα ματια της. κ πιστευει σε αυτα.. κι οτι μπορει να της προκαλουν προβληματα κ αρνητικοτητα.. κι ας μην αυθυποβαλλεται η ιδια.
επειδη απαντηση σε αυτο που θελω δεν πηρα παρα μονο μπλα μπλα μπλα που δε μου προσφεραν τιποτα σας ευχαριστω ολους κ ληγει το θεμα εδω.
Timendi causa est nescire...
Απ' τη στιγμή που περιμένεις μια συγκεκριμένη λύση στο πρόβλημά σου, δεν μπορείς να μιλάς τόσο αόριστα γι' αυτό. Θέλω να πω ότι ακόμη κι αν κάποιος θελήσει να σε βοηθήσει με τον τρόπο που ζητάς εσύ, σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες.

Edited by - Narkissa555 on 17/08/2011 21:26:57

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 17/08/2011 21:52:23
![]()
![]()

quote:
Αφιερωμένο στους αγαπητούς συμφορουμίστες μου!
Χαχαχαχαχα, ευχαριστούμε ![]()
![]()
quote:
σορρυ αλλα πολυ μπλα μπλα μπλα κ αμπελοφιλοσοφιες κ αποτελεσμα μηδεν.
Τι αποτέλεσμα ψάχνεις δηλαδή; να σου πει κάποιος ''πάρε δενδρολίβανο και βασιλικό για να διώξεις το κακο'' ;;
quote:
βαρεθηκα το κλισε αν δε πιστευεις δε σ αγγιζει..
Άποψή σου.
quote:
μαγια υπαρχουν κ τα ειδε με τα ματια της.
Ναι υπάρχουν. Τι ακριβώς παρατήρησε;
quote:
επειδη απαντηση σε αυτο που θελω δεν πηρα παρα μονο μπλα μπλα μπλα που δε μου προσφεραν τιποτα σας ευχαριστω ολους κ ληγει το θεμα εδω.
Υπάρχουν άτομα (εγώ λόγου χάρη) που έχουν ακόμη απορίες, γιατί να λήξει έτσι απότομα λοιπόν το θέμα; συζήτηση κάνουμε, δεν λειτουργεί μόνο με ερωτήσεις-απαντήσεις το φόρουμ.
οποτε αποχωρω γιατι πραγματικα κατηντησε βαρετο.
απο κει κ περα εσεις καντε οτι θελετε.

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love

quote:
αμοθενΌλα εχουν να κανουν με αυτό που καταλαβαινεις όταν χρησιμοποιεις τις λεξεις συνειδηση και ασυνειδητο.
Η συνειδηση σου βρισκεται εγκατεστημενη στον αριστερο σου εγκεφαλο και το ασυνειδητο στον δεξιο σου εγκεφαλο
Αυτά τα λές ώς “αμοθεν” ή ως .....“ΜΕΝΤΗΣ” ?
Ρωτώ πριν μιλήσω σαν .... “ψεύτης”
Γιατί βρε Ντοκτορ?
Εδώ τα ανέφερε αυτά ο άμοθεν / ΜΕΝΤΗΣ
Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα
quote:
κρινω τα λεγομενα σου απλα
ειμαι κ κακια... κ απαιτητικη.. κ περιεργη.... κ πολλα ..
αλλα εσυ δε με ξερεις οποτε δεν εχεις αποψη !
quote:Γιατί βρε Ντοκτορ?
Εδώ τα ανέφερε αυτά ο άμοθεν / ΜΕΝΤΗΣ
Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα
Α συγνώμη δε πρόσεξα τη παρέμβαση του Άμοθεν, νόμιζα ότι του απαντούσες σε κάτι απ' το άλλο φόρουμ. Για να δω τι έγραψε...