- Πρεπει οπωσδηποτε να ανηκουμε σε καποια θρησκεια? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΕαρινόςΓενικότερα πάντως, η όλη αναφορά των ποσοστών αυτών (97% υγρασία, 67% υγρασία) στα μηνύματα του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ είναι περίεργη...
Επειδή ο λογαριασμός σου είναι απενεργοποιημένος για 2 ημέρες και δε μπορείς να απαντήσεις στα παραπάνω άμεσα, μπορείς αν θέλεις να μας απαντήσεις μέσω email, τουλάχιστον για το πώς ακριβώς μπορεί να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων που προτείνεις, αν και όπως έγραψα πιο πάνω, και αυτή ακόμα η συσχέτιση των δεδομένων για τον καιρό, δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο για να συμπεράνουμε ότι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ έλεγε ψέματα.
Αυτό η amalia το λέει βρε στόκε ... [ Απεστάλη: 26/06/2011, 21:22:25 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=17&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10971 ]
Τι σχέση έχει με την υποτιθέμενη έγκλησή μου από τον admin ;;;
Edited by - zip on 20/08/2011 23:23:24
quote:quote:
ΕαρινόςΤον Deva parinito ή κάπως έτσι τον ξέρεις Zip???
Πάλι τα ίδια ... πάλι στριμώχθηκε, πάλι τον Deva Parinito θυμήθηκε. Φίλε, σ' έχει πηδήξει για τα καλά ο Deva Parinito ε ; Δεν εξηγείται αλλιώς. Συνέχεια αυτόν φέρνεις στο νου σου όταν σκουραίνουν τα πράγματα ...
Έχω την αίσθηση , ότι πρώτη φορά τον αναφέρω Zip...και τα πράγματα σκούρηναν για σένα , έχεις όμορφη παρουσία στο χώρο και όσοι ήσαν μέλη τότε το γνωρίζουν πολύ καλά....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
ΕαρινόςΓενικότερα πάντως, η όλη αναφορά των ποσοστών αυτών (97% υγρασία, 67% υγρασία) στα μηνύματα του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ είναι περίεργη...
Επειδή ο λογαριασμός σου είναι απενεργοποιημένος για 2 ημέρες και δε μπορείς να απαντήσεις στα παραπάνω άμεσα, μπορείς αν θέλεις να μας απαντήσεις μέσω email, τουλάχιστον για το πώς ακριβώς μπορεί να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων που προτείνεις, αν και όπως έγραψα πιο πάνω, και αυτή ακόμα η συσχέτιση των δεδομένων για τον καιρό, δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο για να συμπεράνουμε ότι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ έλεγε ψέματα.
Αυτό η amalia το λέει βρε στόκε ... [ Απεστάλη: 26/06/2011, 21:22:25 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=17&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10971 ]
Τι σχέση έχει με την υποτιθέμενη έγκλησή μου από τον admin ;;;
Edited by - zip on 20/08/2011 23:23:24
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ και αφορά τα όμορφα που έχεις πεί για τον Νικόμαχο...και τις απαντήσεις που έπαιρνες ΚΑΙ απο την Αμαλία Zip...

ΕαρινόςΞέρεις πολύ καλά τι εννοώ [ Όχι δεν ξέρω, για εξήγησέ μου ... ] και αφορά τα όμορφα που έχεις πεί για τον Νικόμαχο...και τις απαντήσεις που έπαιρνες ΚΑΙ απο την Αμαλία Zip...[ ποιες είναι οι απαντήσεις που πήρα από την amalia ; φέρ' τες εδώ να τις δούμε ]
Όλοι σου τα έλεγαν , ακόμα και η Αμαλία .... ωστόσο εσύ εκεί δεμένος σε φαντασιωσικά σύνδρομα του μυαλού σου που φαντάζεται ιστορίες συνομωσιών....και ίντριγκας!!!
Για πές μας για το μετεωρολογικό δελτίο..τι υγρασία έχεις τώρα στην περιοχή σου???

ΕαρινόςΞέρεις πολύ καλά τι εννοώ [ Όχι δεν ξέρω, για εξήγησέ μου ... ] και αφορά τα όμορφα που έχεις πεί για τον Νικόμαχο...και τις απαντήσεις που έπαιρνες ΚΑΙ απο την Αμαλία Zip...[ ποιες είναι οι απαντήσεις που πήρα από την amalia ; φέρ' τες εδώ να τις δούμε ]
Θα μας φέρεις το επίμαχο σημείο που με εγκαλεί ο Admin για παλαιότερό μου ... "σημαιοστολισμό" προς τον ίδιο ;;;
Πιό πάνω στις έδειξα , ακόμα να τις δείς???
...και αυτή ακόμα η συσχέτιση των δεδομένων για τον καιρό, δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο για να συμπεράνουμε ότι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ έλεγε ψέματα.

Edited by - Εαρινός on 20/08/2011 23:34:05
quote:
ΕαρινόςΘα το βρώ αγορίνα μου...ωστόσο ας δούμε και την διαδρομή που έγινε με το θέμα που δημιούργησες πρωτίστως με την διαδικασία κατασυκοφάντησης του Νικόμαχου....
Άντε βρες το ξεφτιλισμένε ...

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"