ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΛΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΑΛΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jacamar50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
24/02/2013, 23:54:01
quote:

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ
Η δικια μου αποψη απλα
Αν ημουν μονος χωρις κανενα προηγουμενο δεδομενο[σε μια βραχονησιδα ας πουμε] θα ηξερα βαθια μεσα μου οτι υπαρχει κατι περισσοτερο και κατι ανωτερο απο μενα παρολο που δεν θα το ειχα ακουσει ποτε
Για μενα αυτο μετραει
Πιστευω οτι αυτη η αισθηση ειναι ενσωματωμενη μεσα μας και δεν χρειαζεται καμμια διανοητικη αποδειξη για αυτο
ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟς ΤΑ ΜΕΣΑ

Δεν έχω χρόνο και δέχομαι πολλές προσβολές για να μείνω ακόμη και αν είχα χρόνο.
η διανοια θα δουλέψει ακόμη και στη βραχονησίδα. Απλά εσυ εννοείς τεχνητή απόδειξη. Απόδειξη και κρίση κάνουμε πάντα και στη βραχνησίδα να είμαστε.

25/02/2013, 00:03:50
Για τον ετεροπροσδιορισμό ειδικά διευκρίνιση:
Επειδή αναφέρθηκα στ σύνολο όλων των όντων να διευκρινίσω το θέμα του ετεροπροσδιορισμού που θίχτηκε από τον DSM. Ετεροπορσδιορισμός θα υπήρχε αν υπήρχε κάτι εκτός αυτού που να το όριζε (έδειξα ότι δε μπορεί να υπάρξει λόγω ορισμού) ή αν ήταν δυνατό το ίδιο το συνολο των πάντων να είναι διαφορετικό ανάλογα με τα μέρη που θα το απάρτιζαν. Ούτε αυτό μπορεί να συμβεί επειδή ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ εκδοχές του ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ θα μπορούσε να έχει είναι μέρη του εξ ορισμού αφού είναι σύνλλο των πάντων. Αν δεν ήταν μέρη του και είχαν κάποια ύπαρξη έστω δυνητική, θα ήταν όντα εκτός αυτού το οποίο είναι αδύνατο. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα ετεροπροσδιορισμού σε καμμιά περίπτωση επειδή περιλαμβάνει τα πάντα και τα δυνητικά και τα υπάρχοντα κατά τη δική μας κρίση και κατά οποιαδήποτε κρίση.

25/02/2013, 00:03:58
quote:
Απόδειξη και κρίση κάνουμε πάντα και στη βραχνησίδα να είμαστε.

Νομιζω αυτη ειναι και η δυνατοτητα μας
Να χρησιμοποιουμε τις λειτουργιες μας καθε μια στο χωρο που ανηκει

25/02/2013, 01:37:50
quote:

quote:

Εννοώ ότι δεν ειναι μόνο δυνατότητά μας αλλά ότι ΟΛΟΙ παντου και χρησιμοποιούμε το λογικό μας είτε το εννοούμε είτε όχι.

25/02/2013, 01:39:05

quote:

quote:

Εννοώ ότι δεν ειναι μόνο δυνατότητά μας αλλά ότι ΟΛΟΙ παντου και πάντα χρησιμοποιούμε το λογικό μας είτε το εννοούμε είτε όχι.

25/02/2013, 01:57:44
Wellcome back regulus

Φόρτωσες τις μπαταρίες?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/02/2013, 03:25:49
Δυστυχώς όχι . Τις ξεφόρτωσα για τα καλά λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων.

25/02/2013, 19:58:55
regulus

Θα πω μερικά πράγματα εντελώς επιγραμματικά, και στη συνέχεια υπόσχομαι - κυρίως στον εαυτό μου - να μην ασχοληθώ ξανά με εσένα και τα γραφόμενά σου, καθώς διαπιστώνω πως έχεις την απίστευτη ικανότητα να με εξαγριώνεις με την κάθε σου φράση.

1. Οι απαντήσεις που έχεις παραθέσει είναι εντελώς τόπου και χρόνου.

2. Γνωρίζεις, ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεσαι, ένα ζευγάρι παπούτσια, και σε αυτό προσπαθείς να χωρέσεις όλα τα διαφορετικά πόδια που υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν.

3. Χρησιμοποιείς τη γλώσσα όπως σε βολεύει και ερμηνεύεις - σημασιοδοτείς τα δικά σου λόγια, αλλά κυρίως τα λόγια των άλλων, μέσα από συγκεκριμένη οπτική γωνία, η οποία είναι εντελώς παρωχημένη.

4. Έχεις την αίσθηση πως με την πληθωριστική τακτική που ακολουθείς στη θεματοθεσία, μπορείς να πνίξεις οποιαδήποτε θέση διαφωνίας, ή τουλάχιστον να αποπροσανατολίσεις όσους διαφωνούν μαζί σου. Μου είναι εντελώς σαφές πως δεν έχεις καταλάβει τίποτα σε σχέση με τη χρήση του διαδικτύου.

Σε κάθε περίπτωση, οι κόσμοι μας είναι τόσο ασύμβατοι, που κάθε προσπάθεια, όχι συνεννόησης, αλλά στοιχειώδους επικοινωνίας, είναι παντελώς αδύνατη.

Δεν αναμένω, ούτε και επιθυμώ καμία απάντηση.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

25/02/2013, 20:47:47
DSM

υπάρχει διέξοδος.

το χιούμορ!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/02/2013, 22:53:04
quote:

regulus

Θα πω μερικά πράγματα εντελώς επιγραμματικά, και στη συνέχεια υπόσχομαι - κυρίως στον εαυτό μου - να μην ασχοληθώ ξανά με εσένα και τα γραφόμενά σου, καθώς διαπιστώνω πως έχεις την απίστευτη ικανότητα να με εξαγριώνεις με την κάθε σου φράση.

1. Οι απαντήσεις που έχεις παραθέσει είναι εντελώς τόπου και χρόνου.

2. Γνωρίζεις, ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεσαι, ένα ζευγάρι παπούτσια, και σε αυτό προσπαθείς να χωρέσεις όλα τα διαφορετικά πόδια που υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν.

3. Χρησιμοποιείς τη γλώσσα όπως σε βολεύει και ερμηνεύεις - σημασιοδοτείς τα δικά σου λόγια, αλλά κυρίως τα λόγια των άλλων, μέσα από συγκεκριμένη οπτική γωνία, η οποία είναι εντελώς παρωχημένη.

4. Έχεις την αίσθηση πως με την πληθωριστική τακτική που ακολουθείς στη θεματοθεσία, μπορείς να πνίξεις οποιαδήποτε θέση διαφωνίας, ή τουλάχιστον να αποπροσανατολίσεις όσους διαφωνούν μαζί σου. Μου είναι εντελώς σαφές πως δεν έχεις καταλάβει τίποτα σε σχέση με τη χρήση του διαδικτύου.

Σε κάθε περίπτωση, οι κόσμοι μας είναι τόσο ασύμβατοι, που κάθε προσπάθεια, όχι συνεννόησης, αλλά στοιχειώδους επικοινωνίας, είναι παντελώς αδύνατη.

Δεν αναμένω, ούτε και επιθυμώ καμία απάντηση.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Δεν με λυπεί το γεγονός.