ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΙΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ??!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΤΕΙΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ??!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Avallon33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
8odwrisΜέλος
26/10/2003, 01:00:49
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ απεξαρτησης 18 ΑΝΩ τηλ¨ 210 3611803

TodοR

Edited by - 8odwris on 29/10/2003 09:34:01

8odwrisΜέλος
29/10/2003, 00:41:42
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.. υπαρχει μονο ΔΕΝ ΘΕΛΩ ............

TodοR

Edited by - 8odwris on 29/10/2003 09:30:51

8odwrisΜέλος
29/10/2003, 15:34:10
.

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ,ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

Edited by - 8odwris on 29/10/2003 20:30:09

29/10/2003, 20:39:51
quote:
Πρεζες... υπαρχουν πολλες ,ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο μόνος που τραγούδησε τη μοναξιά της ηρωίνης τόσο έντονα.

loukoulosΝέο Μέλος
03/11/2003, 16:19:34
Εγώ δεν πιστεύω ότι γλιτώνει κάποιος από την ηρωίνη,σε οποίο πρόγραμμα και αν είναι.Στατιστικά από φίλους που δουλεύουν σε κέντρα απεξάρτησης γλιτώνει το 2-3 της εκατό από αυτούς που κάνουν το πρόγραμμα,διότι μόλις τελειώσουν το πρόγραμμα πολύ γρήγορα πάλι πέφτουν στην ηρωίνη και ξανά από την αρχή.

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

inandaboveΜέλος
03/11/2003, 18:24:54
I TAPEINI MOU GNWMI PANW STO THEMA, GIATI EIDIKOS DEN EIMAI...:
PISW APO KATHE EKSARTISI YPARXEI KAI MIA (PSYXOLOGIKI) AITIA. GIA NA GINEI SWSTI-KAI MONIMI-I APEKSARTISI THA PREPEI NA KATAPOLEMITHEI I AITIA, GIATI TO SWMA MPOREI NA APEKSARTITOPOIITHEI, I PSYXI OMWS PIO DYSKOLA.

KATI ALLO! POLY ENDIAFERON TO THEMA TIS AGORAFOVIAS KAI TWN PSYXIKWN DIATARAXWN GENIKOTERA (KRISEIS AGXOYS, PANIKOU KLP) POU ETHIKSE O 8ODWRIS...MIPWS NA ANOIKSOUME KI ENA THEMA GI'AYTO, AN ENDIAFEREI KI ALLOUS?

FILIKA,
ALEXANDRA

8odwrisΜέλος
03/11/2003, 21:54:54
quote:

I TAPEINI MOU GNWMI PANW STO THEMA, GIATI EIDIKOS DEN EIMAI...:
PISW APO KATHE EKSARTISI YPARXEI KAI MIA (PSYXOLOGIKI) AITIA. GIA NA GINEI SWSTI-KAI MONIMI-I APEKSARTISI THA PREPEI NA KATAPOLEMITHEI I AITIA, GIATI TO SWMA MPOREI NA APEKSARTITOPOIITHEI, I PSYXI OMWS PIO DYSKOLA.

KATI ALLO! POLY ENDIAFERON TO THEMA TIS AGORAFOVIAS KAI TWN PSYXIKWN DIATARAXWN GENIKOTERA (KRISEIS AGXOYS, PANIKOU KLP) POU ETHIKSE O 8ODWRIS...MIPWS NA ANOIKSOUME KI ENA THEMA GI'AYTO, AN ENDIAFEREI KI ALLOUS?

FILIKA,
ALEXANDRA

Θελεις ΦΙΛΗ μου να το ανοιξουμε εδω το θεμα?? να το συνεχισουμε εδω σε αυτο το τοπικ δηλαδη? η καλητερα σε ενα καινουργιο τοπικ? εσεις αποφασιζεται! Oμως και δω να συζητησουμε για την Αγοραφοβια δεν ειναι κακο! Διοτι οπως ειπα ειναι αιτια για να οδηγηθει καπιος Στην χρηση......

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

Edited by - 8odwris on 03/11/2003 22:34:23

8odwrisΜέλος
03/11/2003, 22:07:34
quote:

Εγώ δεν πιστεύω ότι γλιτώνει κάποιος από την ηρωίνη,σε οποίο πρόγραμμα και αν είναι.Στατιστικά από φίλους που δουλεύουν σε κέντρα απεξάρτησης γλιτώνει το 2-3 της εκατό από αυτούς που κάνουν το πρόγραμμα,διότι μόλις τελειώσουν το πρόγραμμα πολύ γρήγορα πάλι πέφτουν στην ηρωίνη και ξανά από την αρχή.

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Εσενα φιλε μου θα σε παρω στο Γαμο μου και θα μου πεις και Του Χρονου.ΕΛΕΟΣ !!! Ειπαμε και το εχω αναφερει και εγω αυτο πιο πανω οτι ναι απο τους ΕΚΑΤΟ οι τρεις παραμενουνε καθαροι Για την υπολιπη Ζωη τους, ΑΥτο ομως τι σημαινει φιλε μου??? οτι πρεπει να παρετιθω απο την Ζωη?? ΟΧΙ βεβαια !! ΔΗΛΑΔΗ ειναι σαν να μου λες οτι επειδη ο ανθρωπος απο την φυση του πεθαινει καπια στιγμη, και εφοσον το Γνωριζει αυτο ε Τοτε καλυτερα να παει αν αυτοκτονισει να Τελειωνει μια ωρα αρχητερα , ΑΥΤΟ μου ΛΕΣ? ΤΑ προγραμματα ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ δεν ειναι μαγικα ραβδακια ,αλλα Σου δειΧνουνε δρομους και Τροπους... Τα υπολιπα τα κανεις εσυ ...........ΟΛΑ στο χερι Σου ειναι, να Ζησεις η να παραιτηθεις.Οποτε αυτο που λες για την ΑΛΗΘΕΙΑ.. μαλον Η ΑΛΗΘΕΙΑ η δικη σου ειναι και μην το γενικευεις καλυτερα..

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

Edited by - 8odwris on 20/11/2003 14:26:13

inandaboveΜέλος
04/11/2003, 11:27:33
FILE 8ODWRI,
DOKIMASA NA ANOIKSW THEMA GIA TIN AGORAFOVIA KLP ALLA ME PLIROFORISAN OTI YPARXEI IDI KATI SXETIKO, KAPOU XAMENO STO SITE (I "ANAZITISI"POU EKANA APODEIXTIKE AKARPI).
AN DEN SE PEIRAZEI MPOROUME NA TO SYZITISOUME EDW, NO PROB!

THA GRAPSW SYNTOMA!

FILIKA,
ALEXANDRA

8odwrisΜέλος
16/11/2003, 01:59:13
Τον κοσμο δεν μπορω να τον φτιαξω ΕΓΩ.. μπορω ομως!! να μην χαλασω εγω μαζι Του.......

Edited by - 8odwris on 25/01/2004 03:45:35

katiaΜέλος
16/11/2003, 21:02:30
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΡΙΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

8odwrisΜέλος
17/11/2003, 03:39:59
quote:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΡΙΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

ΚΑΤ αρχας ΣΕ ευχαριστω φιλη ΚΑΤΙΑ που εγραψες. Τωρα οσο αφορα την ερωτηση σου αν καταλαβανε.. η απαντηση ειναι ΟΧΙ και δε ξερω αν θα καταλαβουνε και ποτε ,ακομα και αν τους εξηγησω.Το μονο που τους νοιαζει ειναι να μην ξαναρχισω τα ναρκωτικα (ΑΣΧΕΤΑ ΠΙΑ θΑ ΝΑΙ Η αιτια) και στην αλλη ερωτηση η απαντηση ειναι ΝΑΙ με βοηθησαν οταν Τους πρωτοζητησα την βοηθεια τους οταν δεν ειχα αντεξει πια τι ζωη των ναρκωτικων και ειχα φταση στο ΑΜΗΝ .Δε με φερνεις σε δυσκολη θεση εσυ , και Χαιρομαι αν μπορω και βοηθαω μεσα απο τα γραπτα μου

Edited by - 8odwris on 07/02/2004 09:46:52

lostedΝέο Μέλος
17/11/2003, 23:44:19
Θοδωρή συγχαρητήρια για την προσπάθει που κάνεις. Και την προσωπική σου αλλά και γι' αυτό το θέμα που έχεις ανοίξει εδώ.Βοηθάει πολλούς να το ξέρεις!!!!
Θα ήθελα να μου πεις την άποψή σου (ή και όποιος άλλος θέλει)για τον δικό μου προβληματισμό. Είμαι 30 χρονών και ο για 7 χρόνια σύντροφός μου 29. Ήταν χρήστης χασίς και τα τελευταία χρόνια και ηρωίνης (μυτιές όπως λέει γιατί φοβάται τις βελόνες). Λέω ήταν γιατί είναι σε ανοιχτό πρόγραμμα και τον Ιανουάριο μπαίνει στην επανένταξη. Αυτές τις μέρες πρόκειται να βρεθούμε μετά από πάρα πολλούς μήνες και δεν ξέρω τι να κάνω!!!!! Θέλω πολύ να είμαι μαζί του και για όλη μου τη ζωή! ΑΛΛΑ!!! Έχω όνειρα και θέλω να πραγματοποιηθούν! Λόγω περισσότερο της ηλικίας μου με αγχώνει το θέμα της οικογένειας! Δηλαδή για να κάνω οικογένεια πρέπει να περιμένω 10 χρόνια για να βεβαιώθω ότι ο φίλος μου είναι σε καλό δρόμο και μετά να προχωρήσω; Ίσως φαίνεται εγωιστικό από την πλευρά μου αλλά νομίζω ότι η αποφασή μου να είμαι μαζί του είναι πολύ σημαντική και πρέπει να σκεφτώ πολλά πράγματα γαιτί μετά από χρόνια για μένα ως γυναίκα θα είναι αργά!!! Δεν θέλω να του κάνω κακό γι' αυτό πρέπει να αποφασίσω τώρα.....