ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εξωσωματική εμπειρία ή κάτι άλλο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Εξωσωματική εμπειρία ή κάτι άλλο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

scar_face11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
scar_faceΜέλος
14/04/2005, 18:26:48
Αγαπητοί συνταξιδιώτες. Θα σας διηγηθώ μια εμπειρία που είχα σήμερα.
Ξύπνησα λοιπόν το πρωί και ήμουνα μια χαρά. Σηκώθηκα, πήγα έξω έκανα τις πρωινές δουλειές και κατά τις 11 πήγα γραφείο.
Ενώ πριν δεν κρύωνα, μετά από εκείνη την ώρα άρχισα να κρυώνω σε τέτοιο σημείο που έτρεμα σαν το ψάρι έξω από το νερό. Βγήκα ξανά έξω και στο χώρο που επισκέφτηκα άνοιξαν το κλιματιστικό για να ζεσταθώ. Επέστρεψα ξανά στο γραφείο μου, έχοντας εκτός από το σύμπτωμα του κρύου και μια φοβερή αίσθηση κομμάρας. Είπα να μην με ενοχλήσουν και αφού σίγησα τα τηλέφωνα, ξάπλωσα στην πολυθρόνα μου προσπαθώντας να πάρω έναν υπνάκο.
Επειδή δεν με έπαιρνε ύπνος αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μια παλιά τεχνική (παλιά γιατί την χρησιμοποιούσα πριν χρόνια) για να κοιμηθώ και δεν εννοώ το μέτρημα προβάτων J.
Αυτήν την φορά, όμως συνέβηκε κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές.
Εκτός από το ότι κοιμήθηκα πραγματικά, συνέβη και το εξής.
Βγήκα από το σώμα μου και με έβλεπα να κοιμάμαι στην πολυθρόνα.
Με έβλεπα ζαρωμένο να τρέμω αλλά εγώ δεν ένοιωθα έτσι. Αντίθετα ένιωθα πολύ όμορφα. Μετά άρχισα να περπατώ στο γραφείο και έβλεπα τι γίνεται. Ήμουνα σε μια τρομερή κατάσταση ευφορίας. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε αλλά κάποια στιγμή ήρθε η υπάλληλος στο γραφείο μου και με βρήκε να κοιμάμαι και να τρέμω.
Έφυγε αλλά μετά από λίγο ξαναγύρισε και προσπάθησε να με ξυπνήσει.
Δεν τα κατάφερε και πήγε να πάρει τηλέφωνο στα επείγοντα.
Εκείνη την στιγμή ξύπνησα και εγώ και δεν πήρε τελικά τηλέφωνο.
Της ζήτησα να μου φέρει ένα θερμόμετρο και είχα 35,4 C.
Επειδή αισθανόμουν χάλια, αποφάσισα να πάω στο σπίτι.
Ήπια ένα χυμό και μια ασπιρίνη και προσπάθησα να φάω κάτι αλλά δεν τα κατάφερα.
Πήγα στο δωμάτιο και προσπάθησα να κοιμηθώ, όπως κα έγινε.
Αλλά από την ώρα που ξύπνησα, περίπου 2 ώρες δηλαδή, έχω την αίσθηση πως όπου πάω, κάποιος είναι δίπλα μου. Περπατούσα στον δρόμο και κοιτούσα συνέχεια δεξιά μου να δω ποιος είναι. Αλλά δεν ήταν κανένας. Ακόμα και τώρα που γράφω, νιώθω πως είναι κάποιος πάνω από τον ώμο μου και κοιτάει τι γράφω.
Παρά το ότι νιώθω μια φοβερή νηφαλιότητα από την ώρα που ξύπνησα και από το ότι αποφάσισα να κλείσω ότι εκκρεμότητες έχω με διάφορους συνανθρώπους μου, αυτό που μου συμβαίνει κοντεύει να με τρελάνει.
Δεν θέλω να πάω σε μάγισσες και χαρτορίχτρες, ούτε σε κάποιον παπά, αν και έχω έναν θείο μου, γιατί εκτός από το ότι φοβάμαι πως θα με πάρει στο ψιλό, δεν γνωρίζω και κανέναν καλό πνευματικό στην περιοχή μου.
Έχει γνώση κανένας από κάτι αντίστοιχο?
Αυτός είναι και ο λόγος που γράφω τώρα..
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω τι συμβαίνει, θα ήμουν υποχρεωμένος τα μέγιστα.
Ευχαριστώ όποιον το διάβασε και αναμένω στην γραμμή μου.

Πέσμου τι κάνεις αυτό που τρως και θα σου πως τι άνθρωπος είσαι.
Αλλοι το κάνουν ξιγκι και λίπασμα, άλλοι το κάνουν χαρά και ζωή και άλλοι το κάνουν ΘΕΟ.
.|.
AngelosΜέλος
14/04/2005, 19:27:20
35.5 Δεν ειναι φυσιολογική θερμοκρασία.

Ο Γιατρός τι σου είπε ?

Αγγελος

14/04/2005, 19:28:24
Πρωτα μια ερωτηση: Λες πως εβλεπες τι συνεβαινε μεσα στο γραφειο σου την ωρα που ενιωθες να εισαι εκτος του σωματος σου. Μπορεις να επιβeβaiωσεις πως τα οσα ειδες οντως συνεβησαν και δεν ηταν ονειρο?(αρχικα αναφερεις πως κοιμηθηκες κανονικα αφοτου ξαπλωσες στο γραφειο σου)
Γνωμη μου ειναι να πας σε γιατρο να κανεις εναν ελεγχο πρωτα της υγειας σου της σωματικης. Και αν ολα ειναι καλα(που το ευχομαι)να αναρωτηθεις για κατι ψυχοσωματικης φυσης.
Αν κανω ικασιες για το τι συνεβη, μου ερχονται τα εξης στο νου: να ονειρευτηκες σε μια κατασταση γενικης κοπωσης και αναστατωσης κατα τη διαρκεια της οποιας ο υπνος σου μπερδευτηκε με φωτεινα διαλλειματα εγρηγορσης που μπερδεψαν(η εκαναν μιξη) στο μυαλο σου πραγματικοτητα και ονειρικη εκτονωση. Αν τωρα εχεις και καποια ιωσουλα και υποθερμια και χαμηλη πιεση, ολα αυτα θολωνουν την κριση. Μια αλλη τραβηγμενη περιπτωση ειναι να ειχες NDE (near death experience), να εφτασες δηλαδη κοντα σε βιολογικο θανατο και να βγηκες για λιγο απο το σωμα σου.(αλλα αυτο προυποθετει κατι πολυ δραστικο για το σωμα, οποτε κανε το τσεκ σου οπως και να χει)

Edited by - the elder sister1 on 14/04/2005 19:29:23

scar_faceΜέλος
14/04/2005, 21:00:09
Αγγελε δεν πήγα σε γιατρό. Πήγα σπίτι και κοιμήθηκα. Από εκεί και μετά το να πάω να πω σε γιατρό αυτά που έγραψα, ε μάλλον θα με στείλει σε ψυχίατρο.

the elder sister1 το μόνο που μπορεί να επιβεβαιωθεί είναι το ότι η υπάλληλος πήγε να πάρει τηλέφωνο πριν ξυπνήσω, μιας και το κουβεντιάσαμε εκείνη την ώρα.
Check up είχα κάνει πριν από 10 μέρες και δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα, εκτός απο τα κλασσικά (τριγλυκερίδια, χολιστερόλες κλπ) λόγω καταχρήσεων και μη γυμναστικής.

Για NDE δεν το πιστεύω και εγώ.

Αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι η ύπαρξη κάποιου δίπλα μου.

Αλλοι το κάνουν ξιγκι και λίπασμα, άλλοι το κάνουν χαρά και ζωή και άλλοι το κάνουν ΘΕΟ.
.|.
CYBERMASTERΜέλος
14/04/2005, 22:14:34
ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΠΟΤΕ Η ΕΚΔΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ "ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ".....
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ "ΦΕΥΓΕΙ".....
ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.....
ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΠΙΣΩ.....
ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ....
ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ» ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ......
ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....
ΤΕΛΟΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ.....
ΕΔΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΥΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ....
Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΩΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..... ΔΛΔ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ.....
ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ......

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΥΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ.....
ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΩΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΔΩ....
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

15/04/2005, 01:32:48
….Από εκεί και μετά το να πάω να πω σε γιατρό αυτά που έγραψα, ε μάλλον θα με στείλει σε ψυχίατρο….

Μπορει να σου πει περισσοτερα απο εμας εδω. Σου ανεφερα και την περιπτωση του ψυχοσωματικου. Μην αποκλειεις τιποτα οταν προκειται για την υγεια σου σωματικη και πνευματικη.

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
15/04/2005, 02:12:17
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ 35C ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ.ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.
3ADAΜέλος
15/04/2005, 08:19:29
ΕΓΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑ ΠΩΣ... ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ"

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚ ΑΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕΣ Η ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΕΞΗ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΙΓΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ.

ΟΤΑΝ ΛΑΓΟΚΟΙΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ Η΄ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ. ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΧΟΙΜΑΤΙΖΩ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΗΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ?

scar_faceΜέλος
15/04/2005, 20:28:12
Λοιπόν τελικά επισκέφτηκα τον γιατρό μου, αλλά μου είπε πως δεν είναι κάτι φοβερό. Κάτω από 35 είναι υποθερμία, και μιας και επανήρθα σε φυσιολογική θερμοκρασία δεν μπορεί να διαγνώσει τίποτα τώρα. Και το καρδιογράφημα δεν έδειξε κάτι. Ούτε και οι απλές εξετάσεις που μπορεί να κάνει ο γιατρός.
Ισως υπερκόπωση είπε πως ήταν και με τον ύπνο να πέρασε.
Παρόλα αυτά έδωσα αίμα για αιματολογικές εξετάσεις οι οποίες θα είναι έτοιμες αύριο.

Αλλά το βασικό για εμένα είναι η οντότητα δίπλα μου.
Δεν λέει να φύγει αυτή η αίσθηση, γιατί περί αίσθησης πρόκειται, αφού δεν την βλέπω.
Το βράδυ στο κρεβάτι ήταν πάνω από το κεφάλι μου.
Το θέμα είναι πως δεν μιλάει και εγώ δεν θέλω να της μιλήσω γιατί νομίζω πως θα το χάσω τελείως.
Στην γυναίκα μου δεν είπα τίποτα αλλά μάλλον σήμερα το βράδυ θα της το πω.
Ισως όπως το είχε πει η 3ADA, γιατί αν της το πώς όπως το έγραψα δεν θα μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ.

.|.
KrisnnaΜέλος
15/04/2005, 21:12:01
Φίλε scar fare γνωρίζω και εγώ κάποιο γνωστό πρόσωπο που πάσχει απο συνεχή υποθερμία ενώ παράλληλα κρυώνει ακόμα και με θερμοκρασίες περιβάλλοντος πολύ ψηλές. Οπότε το κρύωμα που ένοιωσες σε συνδυασμό με την υποθερμία και οτι ένοιωσες οτι βγαίνεις έξω απο το σώμα σου χωρίς να κάνεις την παραμικρή προσπάθεια αστρικής προβολής σημαίνει οτι έφτασες στα πρόθυρα του θανάτου. Όσον αφορά για το πρόσωπο που αισθάνεσαι να βρίσκεται απο πάνω σου πιστεύω οτι οφείλεται στην ψυχολογική φοβία σου απο το συγκεκριμένο περιστατικό και δέν είναι τίποτα το σοβαρό.
Με τον καιρό θα επενέλθεις σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

scar_faceΜέλος
18/04/2005, 20:59:47
Γεια σας και πάλι.
Τελικά από υγεία πάω άριστα, εκτός από τα κλασσικά.

Τελικά το έχω συνηθίσει το αίσθημα και δεν το πολύ δίνω σημασία.
Δεν νιώθω το ίδιο όπως ένιωθα. Νιώθω χαλαρωμένος και ήρεμος.
Αλλά αυτό είναι εκεί.

Για να δούμε τι θα δούμε τελικά!!!
Σας χαιρετώ

The love is like a ball. Ul c
.|.