- Yπαρχει Αυριο; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Καταρχας,αν θες να γινεσαι ευκολα κατανοητος/η μαθε να γραφεις
χρησιμοποιωντας παραγραφους(ειναι πολυ πιο ευκολο να σε διαβασουμε).
Τωρα οσο αναφορα τα λεγομενα σου, ενα ειναι σιγουρο οτι τα εχεις μπερδεψει
ολα μεσα στο μυαλο σου.
Τσεκαρε λιγο και αυτο ,μπορει να βοηθησει...που ξερεις!
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
CHARMED

quote:
ΕΕ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ!CHARMED
τουλαχιστο, να πανε καλα οι κοποι σου... καλη επιτυχια να εχεις σου ευχομαι... να πετυχεις τους στοχους σου

quote:
Αθηνα... περιμενουμε την αδερφη μου για γεννητουρια
AXAXAXAXA!!!!
ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ !!
quote:
τουλαχιστο, να πανε καλα οι κοποι σου... καλη επιτυχια να εχεις σου ευχομαι... να πετυχεις τους στοχους σου
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ!
CHARMED
quote:
DR Μ !
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ
ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ?
Ε να μωρέ, λίγο Ξενοφώντα, λίγο Δημοσθένη... Α! Πώς πέρασα ΕΓΩ ρώτησες

Καλά μωρέ..

Κάνω διάφορους πειραματισμούς αυτό τον καιρό..περιμένω αποτελέσματα..
Πάντα σε εξω-πανεπιστημιακό επίπεδο εννοώ.
Απ' ότι φαίνεται παιδάκια μου όλοι γνωστοί και φίλοι Αθήνα θα τη βγάλουμε φέτος τα χριστούγεννα. Αφού σκέφτομαι μήμπως κάνω πρωτοχρονιά εκτός Αθηνών μόνο κ μόνο για να σας τη σπάσω
Έχω να επιλέξω ανάμεσα σε εξοχή, παγωνιά και μπάρμεκιου(γιάααμι) και Αθήνα, ζεστασιά και τραπέζι με λίγους και εκλεκτούς.
Τι προτείνετε;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/12/2010 13:32:53
Γεια σου dr μου εβαλες μια σκεψη στο μυαλο και την μεταφερω εδω με την θετικη και την αρνητικη πλευρα της.
ΘΕΤΙΚΗ: Αφου θα ειναι τοσοι φιλοι του φορουμ,εδω μαζι μας,Αθηνα,γιατι να μην παμε ας πουμε στην ταβερνα του χριστοφορου τεταρτη η πεμπτη βραδυ να φαμε,να πιουμε,να γνωρισθουμε?
ΑΡΝΗΤΙΚΗ:Αν μαζευτουμε τοσα μελη ενος φορουμ σαν το esoterica σε ενα μερος,θα κινητοποιηθουν ολες οι μυστικες υπηρεσιες του πλανητη,για παρακολουθηση και καταγραφη.Αφου οπως και να το κανουμε,ειμαστε εμποδιο στο New Order World.
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
2233

Προσπαθώ να το φανταστώ.. να το συλλάβω μόνο for just a moment.. μμ..
Εντάξει φίλε να σου πω κάτι, είπαμε είμαστε ριψοκίνδυνοι, είπαμε είμαστε περιπετειώδεις, αλλα δε πάμε και στη φωλιά του λύκου![]()
Αρκετοί μάγοι μας κυνηγούνε στη καθημερινή ζωή δε θέλουμε κι άλλους![]()
![]()
Ζητάς τώρα ο Macedon να τσουγκρίσει ποτήρια με τον Ευρωπαιο..
Πες μου τι άλλες καλές ιδέες έχεις;![]()
![]()
quote:Ε να μωρέ, λίγο Ξενοφώντα, λίγο Δημοσθένη... Α! Πώς πέρασα ΕΓΩ ρώτησες
Καλά μωρέ..
Κάνω διάφορους πειραματισμούς αυτό τον καιρό..περιμένω αποτελέσματα..
Πάντα σε εξω-πανεπιστημιακό επίπεδο εννοώ.
Απ' ότι φαίνεται παιδάκια μου όλοι γνωστοί και φίλοι Αθήνα θα τη βγάλουμε φέτος τα χριστούγεννα. Αφού σκέφτομαι μήμπως κάνω πρωτοχρονιά εκτός Αθηνών μόνο κ μόνο για να σας τη σπάσω
Έχω να επιλέξω ανάμεσα σε εξοχή, παγωνιά και μπάρμεκιου(γιάααμι) και Αθήνα, ζεστασιά και τραπέζι με λίγους και εκλεκτούς.
Τι προτείνετε;
Θες κανενα χερι βοηθειας στην ερευνα σου? μηπως και τυχον μπορουμε να σου δωσουμε υλικο...
Αν η πρωτη επιλογη προυποθετει ''μοναξια'', τοτε κρατα τη δευτερη. Αλλιως, μπορεις καλλιστα να συνδυασεις μια εξορμιση με την παρεα, για να μοιραστειτε και τα εξοδα... εξαλλου, η κριση βοηθαει πολυ σ' αυτο φετος, καθως καποιοι συμβιβαστηκαν και συντονιστηκαν με το προβλημα και εριξαν αρκετα τις τιμες τους

quote:
Έχω να επιλέξω ανάμεσα σε εξοχή, παγωνιά και μπάρμεκιου(γιάααμι)
ΠΑΨΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ!!
CHARMED
ΑΧ! ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
AΠΙΣΤΕΥΤΟ !
ΧΑΧΑ
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 27/12/2010 14:27:08
CARMED έχει δίκαιο ο PREDI η απουσία σου είναι αισθητή ,νά εμφανίζεσαι περισσότερο ![]()

quote:
Εχασα κάτι......? ειμαι εκτός σπιτιού καί τό χαζοκούτι μέ πεδεύει
Μια ''παραλιγο'' απαγωγη του ''δειγματος''...

quote:Έλα ντε αφού θα τον είχαν ήδη
τι θα ζητουσαν για λυτρα? ενα κουβα σιλικονης??
quote:Έχεις να μου δώσεις μυαλό; Αν σου περισσεύει καθόλου φαιά ουσία δώσε μου να τη χρησιμοποιοιήσω αλλιώς δε βλέπω να βγαίνει το πείραμα, αφού το μόνο που απαιτεί είναι φαιά ουσία από τη μεριά μου
Θες κανενα χερι βοηθειας στην ερευνα σου? μηπως και τυχον μπορουμε να σου δωσουμε υλικο...
quote:
Αν η πρωτη επιλογη προυποθετει ''μοναξια'', τοτε κρατα τη δευτερη. Αλλιως, μπορεις καλλιστα να συνδυασεις μια εξορμιση με την παρεα, για να μοιραστειτε και τα εξοδα... εξαλλου, η κριση βοηθαει πολυ σ' αυτο φετος, καθως καποιοι συμβιβαστηκαν και συντονιστηκαν με το προβλημα και εριξαν αρκετα τις τιμες τους
Μωρέ τα έξοδα δε με προβληματίζουν.. είναι κοινωνικό το δίλημμα.
quote:Μπαααααρμπεκιουουουου.. ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΡμπεκιού....
ΠΑΨΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ!!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/12/2010 14:51:16
Συνδαιτημονες γινονται καποιοι με επιλογη,αλλα αφου εξηγησαμε το ανεφικτο του πραγματος,ας μεινει ιδεα.
Σαν τετοια καλη ηταν.Δεν σου αρεσε?
2233
quote:Πες μας το θεμα μηπως εχουμε καμια ιδεα και εμεις...
Έχεις να μου δώσεις μυαλό; Αν σου περισσεύει καθόλου φαιά ουσία δώσε μου να τη χρησιμοποιοιήσω αλλιώς δε βλέπω να βγαίνει το πείραμα, αφού το μόνο που απαιτεί είναι φαιά ουσία από τη μεριά μουΚατα τα άλλα, μόνο μερικές καλλιτεχνικές ικανότητες, που όσο να ναι τις κατέχω
quote:
Μωρέ τα έξοδα δε με προβληματίζουν.. είναι κοινωνικό το δίλημμα.
Τοτε, θα διαλεξεις αυτο που σου ταιριαζει καλυτερα. Ο καθενας μας εχει διαφορετικα κριτηρια, μπορει να ''ζει'' ενα διαφορετικο ''περιβαλλον''...