ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙ ΓΑΤΩΝ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΕΡΙ ΓΑΤΩΝ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
naryaΜέλος
22/01/2004, 08:19:29
Αγαπητέ reptilesalonica,

Η Αιγυπτιακή γάτα ταιριάζει σε αυτά που θέλεις. Επίσης τέλειες είναι οι γάτες Σιαμ. Η ράτσα που λατρεύω όμως είναι ο λεγόμενος μπλε (;) Ρώσος. Πρόκειται για υπέροχες γάτες που δένονται πολύ με τον άνθρωπο και έχουν καταπληκτική προσωπικότητα. Δυστυχώς όμως δεν πρέπει να τις αφήνεις να βγαίνουν έξω γιατί τις κλέβουν πολύ. Είχα και εγώ και ένας φίλος μου και μας τις κλέψανε και τις δύο (κλαψ!).

Βέβαια δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να υιοθετήσεις ένα απλό αδέσποτο γατάκι.

scullyΜέλος
22/01/2004, 11:58:51
quote:
έχει κάτι η φάτσα του, το είναι του, που σε κάνει να τον βλέπεις και να φαντάζεσαι πο-λύ κα-κά πρά-γμα-τα που θα ή-θε-λες να του κά-νεις,
αλλά πώς να το κάνουμε, ζωόφιλοι είμαστε και συγκρατιώμαστε γκρρρρ...

Α! Δεν ειμαι η μονη...
Πολυ χαιρομαι!!!!!
Εγω ειμαι φιλοζωη με ολα τα ζωα, εκτος τις γατες...

Λιλιθ να το χαρισεις σε εμενα....!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

naryaΜέλος
22/01/2004, 13:37:40
Μερικές φορές σου έρχεται να τα πνίξεις τα τερατάκια αλλά τις περισσότερες φορές είναι τόσο γλυκούλια!

Τώρα που ήμουν άρρωστη, ο γατούλης μου δεν έφευγε στιγμή από κοντά μου, ούτε για την ανάγκη του δεν έβγαινε (φοβήθηκα ότι θα σκάσει το χαζούλι)!

22/01/2004, 20:32:49
quote:

Μερικές φορές σου έρχεται να τα πνίξεις τα τερατάκια αλλά τις περισσότερες φορές είναι τόσο γλυκούλια!
Τώρα που ήμουν άρρωστη, ο γατούλης μου δεν έφευγε στιγμή από κοντά μου, ούτε για την ανάγκη του δεν έβγαινε (φοβήθηκα ότι θα σκάσει το χαζούλι)!
----------------------------------------------------------------------ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ... ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΛΛΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ, ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΤΑΞΙΕΣ, ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΕΣ, ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ, ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑ ΜΩΡΟ.
ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

22/01/2004, 20:37:23
[/quote]
και ΝΑΙ! όντως έχω να πώ...
τι κρί-μας Α-φρο-δί-τη μας που πή-ρες γα-τού-λι
και ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΛΙΘΑΚΙ!!!
-------
ΛΙΛΙΘΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΑΚΙ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΡΤΑΤΙΦ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΙ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΜΕ ΠΟΥΡΑ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ, ΕΙΧΑ ΜΠΟΛΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΣΤΙΒΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΗΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ, ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ, ΧΑΖΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΤΟΥΚΟΥ, -ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ- ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΡΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ.
[/quote]

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

22/01/2004, 20:38:25
quote:

Βέβαια δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να υιοθετήσεις ένα απλό αδέσποτο γατάκι.
ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΟ, ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

22/01/2004, 20:49:38
quote:

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΤΟΥΚΟΥ, -ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ- ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΡΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ.

Στην προηγούμενη ζωή του ήταν χαρτοπαίκτης.....

...Να μη γράφεις ποτέ σου στο χαρτί, ότι δε θα τολμούσες και να το υπογράψεις.

catΜέλος
23/01/2004, 01:34:32
Εγώ τώρα τι να προσθέσω......τα ειπατε ολα ...

Αν και εχω 4 γάτες ...μέχρι πρότεινος 5!!!!!

Ενα εχω να πω ......η γάτα διαλέγει μόνη της το αφεντικό της !!!!!

δεν πα να την πάρεις από μωρο ...αν δεν σε θέλει δεν θα πρόκειτα ποτέ να σε ακουσει .....μιλαω εκ πείρας ...!!!

Τώρα εγώ μία διαλεξα δική μου .....
μια ο μπαμπας μου ...και 3 η μαμα μου ...

αποτελεσμα ....

εγώ τώρα ειμαι με 2 που με θεωρούν μαμά τους ....σε καμία περίπτωση αφεντικό !!!!!!

την μαμά μου την εχουν (ναι καλά λέω ..την εχουν ...αφού μας διαλέγουν αυτές....τους ανηκουμε κιόλας !!!!!! χαχαχαχα

η 2 ......γιατί ο τρίτος της παρέας διάλεξε εμένα !!!!!!

και ο μπαμπάς μου 2 σκύλους ....

καλά πάμε !!!!!!!!!!

Πάντος αυτές η αιδίες για τις γάτες που κλέβουνε ψυχές ...............

Ε οχι .......εμένα μου ποδοπατάνε το πρόσωπο οταν ειμαι κάτω από το παπλωμα ....και η γάτα μου τρελαίνεται να κοιμάτε πάνω στο κεφάλι μου .......αλλα αυτό το κάνει γιατι νιώθει πιο κοντά μου .....οχι οτι θεέι να μου πάρει την ψυχή .....ημαρτον !!!!!!!!!

με τόσες γάτες στο σπίτι .....νομίζω οτι θα ειχαμε πρόβλημα αν ολα αυτά αληθεύαν !!!!

Με γειά σου το νέο γατάκι ....Ερμής μμμμμμ μαρέση .....

Να του τραγουδάς και να του μιλάς συχνα......να δεις τι ωραία παρέα θα σου κρατάει !!!!!!!!!!!

συμβουλή ....αν θες να καταργλήσεις την αμμο ....μπορείς να του ,μάθεις να πηγαίνει η στην ντουσιέρα ////η στην τουαλέτα ....

ναι μη γελάτε !!!! εμένα ο δικός μου πάει στη τουαλέτα !!!!!!!!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

naryaΜέλος
23/01/2004, 08:08:19
Γειά σου cat!

Ο γάτος σου μου θυμίζει τον γάτο στην ταινία "Γαμπρός της συμφοράς" που πήγαινε τουαλέτα! Καλό κι αυτό! Ο δικός μου έχει πορτάκι και μπαινοβγαίνει όποτε θέλει αλλά το χρυσούλι μου ποτέ δεν τα κάνει κοντά στο σπίτι μας, πάει στους γείτονες !

Αν διαλέγουν λέει τα αφεντικά τους... Ο δικός μας τρύπωσε μια μέρα στο σπίτι μας και δεν έβγαινε με τίποτα, μόλις τον πήρα αγκαλίτσα άρχισε τα χαδάκια και άντε να του αντισταθείς. Και τον κρατήσαμε φυσικά. Φυσικά με θεωρεί μαμά του, όταν ήταν μωράκι με ακολουθούσε παντού σαν σκυλάκι και όταν έφευγα να πάω στη δουλειά ανέβαινε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου ή ξάπλωνε μπροστά στο αυτοκίνητο για να μην φύγω!

Αφροδιτούλα, πρέπει να του αρχίσεις εκπαίδευση για να μην κάνει ζημιές. Μόλις κάνει ζημιά, μία ξυλίτσα στο κεφάλι και μια φωνή είναι αρκετά για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό.

scullyΜέλος
23/01/2004, 11:24:40
Mα τα σκυλακια βρε παιδια δεν ειναι πιο γλυλα...?!?!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

naryaΜέλος
23/01/2004, 15:08:22
Μου αρέσουν εξίσου τα γατάκια και τα σκυλάκια. Απλά τα σκυλάκια θέλουν περισσότερη φροντίδα και δεν είμαι σε θέση να προσφέρω ότι χρειάζεται ένα σκυλάκι.
Πάντως τον γατούλη μου ο άντρας μου λέει ότι τον έχω κάνει σαν τα μούτρα μου. Έχει πάρει όλα τα ελαττώματα μου!