- Ανεξήγητα φαινόμενα στην περιοχή του Υμηττού. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Το θέμα είναι ότι παρόμοιες ιστορίες στην περιοχή του Υμηττού έχω ακούσει και απο άλλους ανθρώπους, όπου μιλάνε για περίεργες εμφανισεις περίεργων ανθρώπων, φωτεινές πύρινες μπάλες κατά την διάρκεια της νύχτας και επίσης ότι πολλά σημεία του βουνού είναι μη προσπελάσιμα λόγω διαφόρων βάσεων φανερων και μυστικών που υπάρχουν σε διάφορα σημεία. Και μην ξεχνάμε ότι ο Υμηττός απο πολύ παλιά έχει και την πρωσονυμία "Τρελλός". Γιατί άραγε.... Θα ήθελα αν και άλλοι φίλοι εδω έχουν να αναφέρουν προσωπικές ή απο άλλους παράξενες εμπειρίες στο συγκεκριμένο βουνό να το κάνουν μήπως και μπορέσουμε να σχηματίσουμε μια άποψη για το τι μπορεί να συμβαίνει.
Φιλικά Απέριττος.
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
έχω ακούσει διάφορες ιστορίες που να αφορούν τον Υμηττό!Κάθε φορά όμως που τις άκουγα ερχόταν πάντα στο μυαλό μου ένα τραγούδι που τραγουδούσε πολλές φορές η μητέρα μου.Το ξέρεις?Είναι αυτό που λέει "Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει ένα μυστικό"!Τι σημασία μπορεί να έχει αυτό το τραγούδι σε σχέση με όλα αυτά τα περιστατικά που διηγούνται διάφοροι άνθρωποι κατά διαστήματα?Φανερώνει μήπως αλήθειες σχετικά με αυτό το μέρος?
Φιλικά
P.S.
Είναι η πολλοστή φορά που ακούω γι'αυτά τα περάξενα φώτα,στην συγκε-
κριμένη περιοχή.Μήπως θάπρεπε κάποια στιγμή να κάνουμε κάποια εξόρμη-
ση μαζί?Την φωτογραφική μηχανή σου δεν την είχες μαζί?Κρίμα.
Αφού ασχολήσαι ενεργά με το θέμα έχε την μαζί σου!Έχεις εξάλλου την
εμπειρία από εκείνες τις θαυμάσιες φωτό που έχεις στην σελίδα του Πά-
νειου!!Εγώ τι άλλο να πώ?Απλά περιμένω νεώτερα.
Υ.Γ.Κάπου καταχωνιασμένα πρέπει να έχω κάποια υπόθεση-εξήγηση για τα
συγκεκριμένα φώτα και την δημιουργία τους.Αν την βρώ ευχαρίστως θα την
παραθέσω στο θέμα σου.
Φιλικώτατα
Πετρος
tetoia fainomena den ehoun emfanistei mono ston imitto, alla kai se polla alla meri ana tin Ellada(Parnitha, Olumpos ktl). Mia alli ekdohi gi auto to thema einai auti pou anaferetai stin katagogi twn Ellinwn, stin (gnosti se olous)Omada Epsilon kai stin "ieri" geografia tou Elladikou horou.
O ehwn gnwsi epi twn thematwn aytwn tha katalavei...
RADAMANTHIS,
"ouk ellinikon to proskynein"