- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Απ ότι μαντεύω μυρίζοντας τα δάχτυλα μου πρεπει να είχατε μια ιδιαίτερη σχέση (μπορει να μύρισα και λάθος, το παθαίνω). Όταν πέθανε η γιαγιά μου είχα ονειρευτεί πως είχα πάει για καφέ σπίτι της και μου είπε πως έχει δουλειές και πως πρεπει να φύγει και πως αν δεν ξαναγυρίσει να μην στεναχωρηθώ. Προσωπικα πιστεύω ότι τους ανθρώπους που τους αισθανόμαστε πολύ κοντά μας, δεν μας ενώνει μόνο σάρκα αλλα και ένας πνευματικός δεσμός, δεν εχω αποδείξεις, απλά το πιστεύω. Μέσω αυτού του δεσμού επικοινωνούμε σε ένα ανώτερο επίπεδο έτσι όταν είναι να πεθάνει αυτό το άτομο ο δεσμός αυτός διαλύεται αλλα υπάρχει η δυνατότητα για το τελευταίο αντίο.
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...
Ηταν μεσημερι κοιμηθηκα:(επεξηγηση ονειρου)
πηγαινα προς την τουαλετα αλλα ηταν σαν να τραβουσε το πνευμα μου το σωμα μου και αλλες φορες βρισκομουνα μεσα του και
αλες εξω.πηγα τουαλετα γιατι ο σκυλος μου μπηκε μεσα στην μπανιερα και κοιτουσε στον τοιχο με κολλημενο
βλεμα στο κενο(ετσι κανει στην πραγματικοτητα και με τρομαζει ).με το που το βλεπω αυτο νιωθω φοβο και λεω :"οχι αρχιζει"
ενιωθα οτι το κακο ξεκιναει και συνγχρονως νιωθω να σταματανε ολλα..μεχρι που μια μαυρη σκια χωρις μορφη εμφανηστικε
μπροστα μου και προσπαθουμε με βια να μπει μεσα μου.οσο αυτη προσπαθουσε το σωμα μου τεντωθηκε,παρελησε και ακουγα μια
υψηλης συχνοτητας ηχο στα αυτια μου και εβλεπα πολυ θολα.φωναζα και χτυπιομουνα μεσα στο κοκκαλομενο μου σωμα.φωναζα
την μητερα μου να με βοηθησει που ειχα την αισθηση οτι ηταν στο διπλα δωματιο ματαια ομως,τιποτα απο αυτα δεν εβγαινε προς
τα εξω.Μετα απο τοσες φωνες και χτυπηματα μεσα απο το σωμα μου,ξηπνησα.Οταν ξυπνησα ειχα τοσο μα τοσο πολυ την αισθηση
φοβου που απο τον τοσο μεγαλο μου φοβο μου ηρθε και εφυγε σαν ρευμα η εικονα να πηδηξω απο το μπαλκονι..ηρεμησα λιγο και
μετα απο 2 λεπτα περιπου ενιωθα να κουνιεμαι ολοκληρη..ειπα δεν ειναι δυνατον απο το σοκ θα ειναι.Κοιταξα τα χερια μου
και γενικα ολοκληρο το σωμα μου αλλα δεν κουνιομουν εγω και με το που κοιταω το κρεβατι κουνιοταν ΜΟΝΟ αυτο σαν να
γινοταν σεισμος μονο στο κρεβατι μου.τρελαθηκα τρομαξα τοσο πολυ που ετρεξα στο καναπε του σαλονιου,κουλουριαστικα στην
γωνια του και κοιτουσα σαν χαμενη αριστερα και δεξια για να καταλαβω τι μου γινοτανε.
Αν θεωρήσουμε την εμπειρία γνήσια μπορεί και να σχετίζεται με αυτό που λέμε "αστρικό πεδίο" αλλά μπορεί και οχι.
Ποια είναι η σχέση σου με το μεταφυσικό; Γενικά με το θέμα του εσωτερισμού και τα παρεμφερή.
Τωρα αν το πιάσουμε απο την μεριά που μας λέει ο πύρινος, μπορει μέσα στον ύπνο σου (το κάνουν πολλοί άνθρωποι αυτό) να μπήκες στο αστρικό πεδιο.
Εχω διάβασει πως όταν καποιος εισέρχεται στο αστρικό πεδίο, το άυλο σώμα του έχει μια ακτινοβολία η οποία όσο πιο δυνατή είναι τόσο πιο πολλά όντα αυτού το πεδίου προσελκύει. Αυτα σου επιτίθενται με σκοπό να απορροφήσουν ένα μέρος της ενέργειας σου ή να έρθουν στον δικό μας κόσμο.
Our seasons are reversed... My spring... Your fall...
quote:..Αυτό νομίζω είναι μια ακραία περίπτωση.
Εχω διάβασει πως όταν καποιος εισέρχεται στο αστρικό πεδίο, το άυλο σώμα του έχει μια ακτινοβολία η οποία όσο πιο δυνατή είναι τόσο πιο πολλά όντα αυτού το πεδίου προσελκύει. Αυτα σου επιτίθενται με σκοπό να απορροφήσουν ένα μέρος της ενέργειας σου ή να έρθουν στον δικό μας κόσμο.
quote:Υπάρχουν και σε αυτό το φόρουμ, στην ενότητα "Το παράξενο" στο θέμα "Παράξενες ιστορίες" πιστεύω.
πυρινος..που μπορω να διαβασω παρομοιες ιστοριες με την δικια μου?και που να ψαξω?
Αλλά το θέμα είναι και τι ψάχνεις.
Άτομα με παρόμοιες εμπειρίες μπορείς να βρεις, αλλά τι θα κερδίσεις με αυτό;
Δηλαδή για να το θέσω αλλιώς, τι ακριβώς ζητάς: α) Να αποτρέψεις αυτές τις εμπειρίες απ' το επαναληφθούν, β) να τις κατανοήσεις, ή γ) γενικά να μπεις στον χώρο του μεταφυσικού;