ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

noema30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
noemaΜέλος
11/07/2011, 22:23:49
quote:

quote:
- ο τροπος προσεγγισης ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ και ΣΗΜΑΣΙΑΣ ενος θεματος [και καθε θεματος], κατ' εμε φιλε Dying , ΠΡΟ'ΥΠΟΘΕΤΕΙ , την [πολυ 'η λιγη] Κατανοηση , ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ κΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Του ...
- αν ενα ΘΕΜΑ 'η ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ , ειναι ευκαιριακο 'η τυχαρπαστο , 'η χαριν αυτοεαυτοεντυπωσιασμου ...
- αν δηλαδη νομιζουμε , πως πρεπει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ , να δανειστουμε 'η να σκαρφιστουμε ενα οποιο οποιο ζητημα 'η θεμα , μονο για να τυγχανουμε καποιας Υποληψης μεταξυ αλλων θεματοθετών κ.λ.π κ.λ.π , τοτε το ΟΛΟ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ...

Φίλε noema, σαφώς και για να προσεγγίσεις ένα θέμα χρειάζεται να έχεις προηγουμένως αντιληφθεί και κατανοήσει όσα περισσότερα σημεία του μπορείς ή τουλάχιστον να θέλεις πραγματικά να μάθεις πράγματα σχετικά μ' αυτό αλλιώς δεν βλέπω κάποια χρησιμότητα στην ενασχόληση σου μ' αυτό.
Από εκεί και πέρα, ο τρόπος που οι άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε τα ζητήματα δε μπορεί να είναι ούτε στατικός αλλά ούτε κι ο ίδιος για όλους.
Άλλος θα εστιάσει περισσότερο σε ορισμένες όψεις του, ο άλλος θα εστιάσει σε διαφορετικές οπότε ο καθένας θα εξάγει τα συμπεράσματα του βασιζόμενος στα όσα αντιλαμβάνεται και κατανοεί.
Στην συνέχεια και στα πλαίσια του διαλόγου,... ... ...

-
- στην συνεχεια του διαλογου Μας λοιπον φιλε Dying, θελω να σου λεω πως υπαρχουν θεματα [κατ'εμε παντα], που ειναι ...
- Κοινης και Ιδιας αντιληψης , Κοινης και Ιδιας αποψης , και Κοινης και Ιδιας γνωμης και αποδοχης μεταξυ των ανθρωπων ημων ...
- οπως το οτι , εγω , εσυ , εκεινος κι' ο αλλος , αποτελουμε το ειδος Μας και το αναπαραγουμε ...
- οπως το οτι , ανθρωπος εισαι και συ οπως κι' εγω κι' ο αλλος , πανω στον Ιδιο πλανητη και μεσα στην Ιδια Ολοσυνη ...
- οπως το οτι , οι ανθρωποι εμεις , ερχομαστε στην ζωη και φευγουμε απ' αυτην ...
- οπως το νοιαζομαστε ο ενας και τον αλλον 'η Οχι ...
- οπως , το θελουμε 'η δεν θελουμε την Ισοκρισια στην ηθικη Μας και στις κοινωνιες Μας ...
- οπως το αν ειναι καλο 'η Οχι για Μας , να νομιζουμε για Μας ...
- οπως το να ευχομαστε και να εργαζομαστε για το καλο ΜΑς , 'η να Μας καταριωμαστε και να αδιαφορουμε για Μας ...

- μπορω να λεω , φιλε καταλαβες Αυτο 'η Εκεινο οπως κι' εγω , Συνεχισε , και μπορεις να μου λεγεις το Ιδιο ...

* συμφωνω , πως ο διαλογος και η ανταλλαγη γνωμών και αποψεων , ειναι βασικη προ'υποθεση διαμορφωσης συμπερασματων , για τα Κοινα Ζητουμενα ...
* σε καλοπιστη , αμοιβαια , και κοινοκατανοητη βαση Ομως Ομως Ομως ...

- καλησπερα σου συνομιλητη Σημερα και συζητητη Αυριο ...

-

noemaΜέλος
13/07/2011, 23:25:55
-

- ενα παλικαρι , μια ψυχη ...
- ΠΟΥ ... αντι να κανει κατι Αλλο , απο τα οπως και αλλοι 'κοσπενταρηδες δηλαδη δηλαδη ... κυριε του εαυτου σου φιλε ανθρωπε , και οξω , και απο τα του θεου οπως που λες ...] , [ ποιανου θεου αληθεια Τωρα Τωρα 'ωρε συ φιλε , ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΑ , ... [ασε πως λεν' να χαρεις] , [ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΘΕΟ ΕΣΥ , ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ...] , [ γιατι γιαΤι Οχι ... ! ],[και μαλιστα θα ητανε ο ... Ιδιος , γιατι εγωωω , θα το'θελα ο θεος του αλλουνου να ειναι ο Ιδιος με τον και δικο μου θεο ...] , [ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΗ ],[ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ για να αγαπιωμαστε για να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ], αμα και το παμε κουβεντα στην κουβεντα , ΠΙΟ 'ΚΕΙ ...

- μια λεβεντισσα ψυχη λοιπον που λες ...
- ΠΟΥ ... κατεβαινει μ' αλλους τρεις , [μουσικη παρεα] , σε μια καβαντα-υπογειο κοντα στην γειτονια μου [και που πηγαινω που λες η αφεντια μου], [ και του δειχνω , δυο τρεις στις εφτα ... ],
- ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ , [οταν που καμνει αλλαγες και γυρισματα , ξες'] , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩΩΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ,[και χασει την αρχη του μετρου και μετρου και μετρου], ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΗΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ , ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟΟΟΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , [να μην βγαινει οξωωω ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ και να μην βγαζει καιιιίί τους αλλους δηλαδη] , ναι ... ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΙΙΙ ...!
- ... ... ... ... ... ... 'Χτέεε , ΔΕΥΤΕΡΑ ... ,
- ... ... ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΕςςςς ... ;
- ... ποιος ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΣ'ΠΕΝΤΕ θεεεςς , Ολοι εχουμε λογους και αιτιες για να θελουμε να λεμε κατι για την κοινωνια Μας ... ;
- μου Τ'ΟΡΙΞΕ μετα που νεταραμε ...

- καλααα ... [μου λει] , και Εαααν και Εααααααν και Εαααααν ρε συ μαααστορα ..., Ααααν στο επι τελους ετσι , ετσι οπως το παγαινουμε , 'η μας πηγαινει τελος παντωνννν [για την κατασταση αναφεροταν]... ΤΙΙΙΙΙΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ; ΤΙΙΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ , ΑΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ;;;
- [ ο αλεκος , ετσι το λεν' το παλικαρι ομως που λες...το ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ το Ιδιο ...]
-
- απ' την αλλη , αμα ειμαστε ολοι φτωχοι στην ιδια φτωχεια , τοτε ειμαστε και Μαζι Ολοι ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑ , ΚΑΙ κΟΝΤΑ κοντΑ Ολοι , και Ολοι Παρεα , και Ολοι Κοινωνια ... μία ... ... ... ... !?

- ναι , ναι που λες που λες ΤΟ παλικαρι το παλικαρι , ...
- και στο Ετσι απλοαπορημενα ΜΑΖΙ και αγαθοευθημα ...
- εγω βεβαια βεβαια , που εχω γενια αλλα δεν εχω συχνα λογους αιτιες για να τα ξυνω συχνα ,
- γυριζωωω ,
- και τον κοιταζω και του γνεεεφω , με τα ματια και με τα χερια , ναι , και με λιγα , ισα ισα τεσσερα λιγικαθαρολογα , [για βοηθεια πως το λενε , ξερεις , να καταλαβει καλα ... ... ...]

* προεκυψε τι ...
* αυριο με το καλο θα συνεχισω ...
* ωρα καλη για την ωρα , καλησπερα ...

-

noemaΜέλος
14/07/2011, 11:40:31
-
- ........................ [ειναι και η ζεστα που να παρει η ευχη...] !

- να καταλαβει λοιπον , [εκει μειναμε ........
- ναι , να καταλαβει πως ,
-τα Τεσσαρα Τελευταια Μετρα , τα που κλεινουμε αυτο που περναμε ...
- ΑΥΤΑΑΑ ΑΥΤΑΑΑ , ΤΑ ΙΔΙΑ ...
- να τα βαλει , και σαν Τεσσερα , απ' την Αρχη Αρχη που Αρχιζουμε ...
- ... σαν μπασιμο , εισαγωγη , ξεκινημα δηλαδη ...
- και ... ... ... για ΛΕΒΑΡΕ ...
- αυτοοοο το , Νταπ Ου- Ντα που- Ντα πα- Παμε δηλαδη ...
[ξερεις...] το κτυπημα με το ποδι ... που κτυπαει και δειχνει Ποτε μπαινουμε , Ποτε αρχιζουμε ... ΠΟΟΟΟΥ τονιζουμε , Ποτε και για Ποσο χαμηλωνουμε ... Πως βρισκομαστε [πεφτουμε] Μαζι , και α και αά και λοιπα ... ,
- ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ, οπως απο τα ΤΕΣΣΕΡΑ που γινεται ο λογος ... ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ , ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗΗΗΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ... ... ...
- ... ... ... ... ... ... ... ...

- εγινε μου λεει μαστορα ...
- θα το δουλεψω στο νου ως την Παρασκευη ... [/b][ως την επομενη συνευρεση]...
- το καταλαβα ...
- ειπαμε , Δυο , πριν τα Τεσσερα που Μετα λεμε , ΣΗΚΩ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΓΗ ...
- μΕΤΑααΑ , χαμηλα τα αλλα Τεσσερα για την κιθαρα ...
- Μετααα , φωναζουμε το ΣΗΚΩ ΞΑΝΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ...
- και καπακι , ΣΗΚΩ ΜΕ ΟΣΑΑΑΑ ΜΑΖΙ ...
- και κλεινουμε ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ , αφηνοντας ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΟ αποηχο ... [τριηχα στα πιατινια εννοει] ... ... ...

* για τα Μεταααα Αναλογα που λεγαμε καθ'οπως πηγαιναμε , ως την γωνια , στο σταυροδρομι ... που παμε ο ενας στα δικα του απο 'δω μερια , κι' ο αλλος στα δικα του απο την απο 'κει , θα σου πω κοντα κοντα , το απογευμα με το καλο ... *

-

noemaΜέλος
14/07/2011, 21:27:02
quote:

-
- αν προσεξει καποιος , με την σειρα ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ που απασχολουν πολλους στις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ,
- θα δει πως τα περισσοτερα αν οχι ολα , οδηγουν στο ΘΕΜΑ , '' ας λογαρισουμε Τωρα για μας , γιατι Μετα ... μαλλον δεν θα εχουμε τον καιρο για να λογαριαζουμε , Ουτε για μας , αλλα Ουτε και για Οσα Ολους μας ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ να μας νοιαζουνε , Τωρα '' . . .
- αν καποιος απο Ολους Μας ΣΗΜΕΡΑ , εξαιρει τον εαυτο του απο αφηρημαδα , ή νομιζει πως εχει τρια ποδαρια και μεγαλυτερα και περισσοτερο αξια λογου κερατα ... [συγνωμη για τον τροπο που εκδηλωνω το θυμο μου] , ας βγει για να το πει και στους αλλους ...

- η συνεχεια μας ειναι δυσκολη δυσκολη πολυ ...
- και για την συνεχεια μας χρειαζομαστε συναιση και κοινοκατανοηση ...
- για την συνεχεια μας πρεπει να ειμαστε και ψυχραιμοι και ολιγαρκεις ...
- για την συνεχεια μας δεν ταιριαζει να γκρινιαζουμε και να περιαυτολογουμε ...
- για την συνεχεια μας και τις αναγκες που εχουμε μπροστα μας , χρειαζομαστε νου και πνευμα κοινο ...
- για την συνεχεια Μας , θα ζοριστουμε ολοι Μας , και βεβαια και σιγουρα , πρωτα ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ αο Μας , τα παιδια μας ....

- ας ειμαστε πιο ευκινητοι και πιο αποφασιστικοι ...
- ας μην αργουμε , για να κοιναποδεχθουμε την Ισοκρισια μεταξυ Μας ...
- το Σημερα Μας , εχει μπροστα το Αυριο Μας , το αμεσως Μετα Μας δηλαδη δηλαδη ...
- το Σημερα Μας , δεν εχει , απο το Πριν αναγκη ...
- ας αλλαξουμε 'η ας αποκαταστησουμε την νοοτροπια Μας το συντομοτερο δυνατον , και ας αλλαξουμε 'η ας γκρεμισουμε την λογικη , που απομονωνει και συγχιζει , τους ανθρωπους και τις κοινωνιες Τους ......
- και πολεμο Κατα των πολεμων Μας των πολλων εχουμε να κανουμε ,
- και ειρηνη , για την , για Μας τους Ανθρωπους Ειρηνη ...
- ας ειμαστε Τωρα , λιγακι πιο σοβαροι και οσο χρειαζεται πιο μετρημενοι ...
- Τωρα και πλεον , θα πρεπει να ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ...
- ας μην αφηνουμε απ' ΕΞΩ απο τους νοιασμους μας οι νοιαζομενοι , τους μετα απο μας [ τα παιδια μας δηλαδη ], που μας ακολουθουνε ...
- ας ξεπερασουμε τις προσκαιροτητες μας τα παθη και τα λαθη και τις αδυναμιες μας , χωρις πολλες δικαιολογιες ολοι ...
- ας αρχισουμε να εμπιστευομαστε οι νοιαζομενοι ο ενας τον αλλον ...
- Ας αρχισουμε να κανουμε , ΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ οι Φτωχοι , παλικαρια στην Ψυχη ...
- η ωρα ειναι ακομη καλη ...

Edited by - noema on 11/03/2009 12:33:55

-

- σας μπερδεψα μαλλον με τα πιο πανω , για την Αρχη Ενος μετρου και για την Αιτια Αναγκη της σταθεροτητας Του ...

- νοηση κοινη για τα κοινα χρειαζομαστε τουτη την ωρα , λεω εγω ... νοηση κοινονοηση νοηση ...
- και ο ενας τον αλλον , με το εντος της κεφαλης του , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ , στα κατω εδω κατω Μας , σκυμενο ...
- και ψυχραιμια ...
- και κουραγιο και υπομονη αρκετη , με τους ανθρωπους Εμας ...
- και προθυμια ...
- και θαρρος ...
- και καλησπερα γειτονα , Πως τα πας και πως τα καταφερνεις και 'συ ...

-

noemaΜέλος
16/07/2011, 13:07:49
-

-
- αε , και στα που νοιαζομαστε και λογαριαζουμε για Μας , Τετοια ωρα ...
- Τωρα Τωρα δηλαδη ...

- με τον γιαννη λοιπον που λες γιαννη , [τον Ψαρα τον συνονοματο...] , απο 'κει μερια απο την noisa , λογο στον λογο , ηρθαμε [προσφατα] , ΚΑΙ ΣΤΟ ...
- να μη χρωσταει Τι Ποτέ , Κανενας σε Κανεναν ...
- αλλα και ΟΟΟλοι να ειμαστε Υποχρεωμενοι σε Ολους Μας , και σε Ενανε Λογο Θεόνα Κοινο ΚΑΙ σΗΜΑΣΙΑ ...
- την Της Συνυπαρξης Μας ...
- εστω κατα καιρους ...
- και Οποτε ει Αναγκη ...

- καποτε , ερχεται η ωρα που περνουμε του Μακρυνους τους Δρομους , ΤΟυς αΔΙΑΒΑΤΟΥς , τους δυσκολους 'Κομά , τους Περα απο απ' τα Ονειρα Μας Ολα κι' Οποια συνανθρωπε μου φιλε μου , λεει ...
- καποτε πορευομαστε την Συνεχεια Μας , ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ...
- ας ειναι και Ετσι μαστορα ... [Τιιιιί εγινε ασχημο και εναντιον Μας δηλαδη ...] ...

- Τωρα κοντα γινεται λογος Πιοοοο καθαρομετρημενος παντος ...
- λογαριαζουμε για το που ,
-Ετσι αμα και την δουμε και την πορευτουμε την Σημασια , ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ , και το που , Οποιος εχει Τρια σπιτια , το ΕναΜισο να το παραχωρει στους χωρις σπιτι ...

- ενταξει ειμαστε γιαννη συνονοματε , δεν βγαζουμε Κιιιχχχ , αμα που νοιαζομαστε αφηρημενα και εγω'ιστικα , ναι ... ενταξει ειναι ... Ειμαστε ωςΤοσο συγκρατημενοι !!!
- οι νοιασμοι και τα λογαριασματα Μας , πρωτα Εμας σηκωνουνε , 'η πρωτους Εμας γκρεμιζουν ...

- ααα ναι ,
- υπαρχει Μιααα Λιγη γκρινια , πιεση εκ των εσω πες , 'η , ευλογη ανησυχια , τελευταια στο σχολειο της παρεας ... [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
- γινεται κουβεντα , ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΌ , ναι ...
- πεφτει κουβεντα , για το πουτο Μαθημα του Αλληλονοιασμου και της Ισοκρισιας , ΛΕΙΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΆ ...
- και Μας βγαζει και βγαινουμε στις συνεχειες των λογαριασμενων Μας , [Ετσι παει...] και βλεπουμε και λεμε πως , και αυτοι που θα επρεπε ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΠΤΥΧΙΩ , τα Της Συνειδησης ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ , ΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ .... λειπουν ΑΚΟΜΗ ... !!!

- ο Ανεμος ο Εαρινος , δεν θα ελεγα , αλλα ο trexa και ο hellios12 , θα λεγανε ... μααα ,
- Ετσι , οι Γειτονες Μας θα ξερουν , πως εχουνε Γειτονες Καλους ...

- λογαριασμα στο λογαριασμα , Μας παιρνουνε οι νοιασμοι και Μας σηκωνουν ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ...
- ας ειναι ψυχη ...
- Μια και Μια , Δυο χουφτες ΚΑΤΑΘΕΟΧΑΖΟΙ ειμαστε Αρκετοι , ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ...
- καλημερα Μας 'ωρε συνονοματε , ωρα καλη ...
- και βλεπουμε και κανουμε , και κανουμε και βλεπουμε τι κανουμε ...

-

noemaΜέλος
29/07/2011, 15:11:18
-

-
- ΠΑΡΕ τον Νου 'ωρε Ιθακα ,
- και τραβα'εεε , [για λιγονάε λιγοτοοοσο τοσο δα],...
- στο Αμεσως Μετα απο το Τωρα Μας , και ΤΩΝ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ...

- ΠΑΝΕ με τον Νου Σου , τρια , πεντεεε , οχτω χρονια ΜΠΡΟΣΤΑ , [ όΟΟι 'ι και πιοοοο περα ! ] ,
- και 'δε ,
- ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΙΔΕΙΣ ,
- ΤΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΑ ...

- ΒΑΛΕ στον Νου , τα Ως Τωρα ...
- και ΣΧΕΤΙΣΕ ΤΑ , με Εκεινα που Συνεπαγονται Αυτων μΕΤΑ ...

- ΣΤΑΣΟΥ ΠΑΡΕΑ με τον Νου σου ΜΑΖΙ ...
- μπροστα , στο Μετα του Τωρα Ανθρωπου , απο Τωρα και Μετα ανθρωπε φιλε και συνανθρωπε [ πες οπως που εσυ να ελεγες Ετσι καπως σε μενα , γιατι οχι ... ] ...

- αν θελεις βεβαια ...
- διαλεγεις την Ανοιασια για σενανε ...
- και αφηνεις τους Νοιασμους ,
- για Αλλουςςςςςςςς ...

- Μας διεκοψες 'ωρε ΙΘΑΚΑ ...
- ΝΑΙ , 'ΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΜΕ με τον je, πως ...

- ... ... ...
- καποιοι θα καταγινονται , [ακομη και παντα] , με τα Εως και Τωρα , [ τα που ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΑΠΟΙΟΥς 'Η ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 'η ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!! ] ... [ ερημειν Αυτων ! ] ,
- και ... καποιοι την Ιδια την ωρα ,
- θα κοιναποφασιζουνε ,
- πως , Τωρανα ,
- το απο Τωρα και Αμεσως Μετα ,
- τους αφορα Οπωσδηποτε ...
- καθ'Οπως και ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΝΟΥΣ καταγης ...

- αρχινα να Μετρας καθωσπρεπει ανθρωπινα και Τωρινα οπως κι' εγω , 'ωρε ... ναι ,
- Ποσοι απο Εμας τους ανθρωπους ...
- και για Ποσο ...
- και Γιατι ...
- θα Απευχομαστε , ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΝΟΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΚΡΙΣΙΑ , μεταξυ Μας ... !
-

- δεν ειναι τοοοσο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ , το να συναντας τον συνανθρωπο σου , και να συμπορευεσαι ... την ΚοιΝαΝΘΡΩΠΙΝΗ ζωη , Μαζι Του ...
- δεν ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΟΜΩς ...
- και το πως , θελεις να απαντησεις τον συνανθρωπο [που να παρει ναι ...] , ΜΑ ΨΑΧΝΕΙΣ , ΚΑΙ ΔΕΕΕΝ'Ν ΤΟ'ΝΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ...
- Ουτε Οξω Σου ...
- Ουτε και Μεσα Σου ... ... ...

- Κοινη Αληθεια , μονο η Κοινοκατανοημενη και Κοιναποδεκτη ...
- οι Αλλες Ολες Αληθιες , ειναι οι Αληθιες οι Ολες οι Αλλες απ' Αυτην ...
- καλησπερα σου οπως και να' ναι ...
-

-

42NAΜέλος
29/07/2011, 17:23:37

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

noemaΜέλος
01/08/2011, 14:02:22
-

- μα , ναι ...
- ειναι ομορφο , να συνοδευεις την καλημερα Σου ευχη προς τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ Σου ...
- πΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ σάμα τοις , για τους δια Του Νου Απ'Ελευθερους...

- Ενας Καλός προς ΑΥΤΟΝΑ Νοιασμος ειναι , ισα κι' ισα ...

- μααά ,
- να λειπει απο τον Νου του Ανθρωπου ['ΩΡΕ ΣΥ] ο Συνανθρωπος ... ;
- να λειπει , και Η ΜΙΑ ευχη , Η ΕΣΧΑΤΗ , Η ΑΓΑΘΗ , μεταξυ ανθρωπου και ανθρωπου , για τΑ ανθρωπιΝΑ ΤΟΥΣ ... ;
- να λειπει ο Ανθρωπος απο τον Ανθρωπο δηλαδη δηλαδη , δηλαδη ... ;

- [λιγη παρεα μου εκανες Ψυχη , Αρκετη ομως για 'μενα ... Αρκετη για σου λεω , πως χαιρομαι , ΕΝΣΤΙΚΤΑ ... ]

* οπότεεε , σου Λεω , και Τι μου Λε'ει κι' εμεναΝε ...
* ναι ,

* λιγο Πιο ΑΝΟΙΧΤΟΨΥΧΑ [μου λεε'ι] ...
* λιγο , Πιοοοοό ΑΡΓΟΚΑΘΑΡΟΛΟΓΑΡΙΑΣΤΑ ...
* λιγο Πιο ΑΠΛΑ , και Πιο ΚΟΙΝΟΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ...
* λιγο στην ... Πιο κοινη , και Πιο σιγουρη , και Πιο Ψυχομιλουσα Αντι της Ψυχης ...
* με λιγα λογια κι' αρκετα ...
* ΟΣΑ Μονο ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ , για τα Κοινα Μας ...

- τον Κοινο Μας Νου ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ...
- και την Ισοκρισια και τον Αλληλονοιασμο ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ... ;
- απο ΑΥΤΟΥ Του Σημειου κι' Υστερα ...
- ειναι ο Αιτιος για Ολα και για 'Μας ...
- ωσΤοσο ...
- Τωρα ακομη , εμαστε απάνου στη γη οι ζωντανοι Ακομη , [οι Σχετισμενοι με τα της ζωης εννοω], και οοΟπου Αυτη γυρναει και παγαινει , ΣΤΑ στης Ολοσυνης , Τα Αδιανοητα τοις ανθρωποις , και ΤΑ ανυπολογιστα ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ Μας ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΗΜΩΝ ΩΣ ΤΑ ΤΩΡΑ ...
- ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ,
- που Πρεπει μαλλον να Μας ακολουθει , Παρα να την ακολουθουμε , προς το , απο Τωρα και Μετα Μας ...

*** πως ΑΡΑΓΕ θα απ'εικονίζονταν 'ωρη ψυχηηηηηΗ ... ; το ,

*** ''ΚΑΤΑΝΟΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΩ , ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ'' ... ... ...

- χαιρε εξ αιτια μου φιλε ανθρωπε ,
- χαιρομαι 'Σε , Ομοια ...
-

05/08/2011, 17:35:55
noema δυσκολεύομαι να ακολουθώ τους διαλόγους σου
42NAΜέλος
05/08/2011, 20:14:28

noemaΜέλος
07/08/2011, 22:54:52
-

- ναι 'ωρε Jekyll , ετσι ειναι , δικιο εχεις ...
- μα , [ελα στην θεση μου για λιγο] ,
- κι' εγω δυσκολευομαι να μεθ'ερμηνευσω , τα μηνυματα που κρυβονται μεσα σε μια Εικονα 'η μια Φωτογραφια , οπως αυτες που μου στελνει , η φιληναδα μου ψυχη 42ΑΝ ...

- [ειναι ενας τροπος , μια μορφη διαλογου 'Αγαθα Παντα , μεταξυ ανθρωπων , που εμπιστευονται και ακολουθουν την Διαισθηση τους , ΠΑΡΑ ΤΟΙΣ ΝΟΜΟΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ...]
- σε Αυτης της μορφης τους διαλογους ,
- καταλαβαινουμε ,
- [ δεν ειναι δα και τοσοοο παραξενο και ακατορθωτο ,
- το Ποσο παιρνουμε χαμπαρι ... ΤΑ 'ΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ , ανθρωπος ενας και ανθρωπος αλλος ενας , οταν ΤΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ο ενας στον αλλονε ,'η οταν τα ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ...

- για παραδειγμα ...
- ο φιλος μου ανθρωπος 42ΑΝ , με υποχρεωνει να του λεω ,
- πως Μεσα στον ΚΟΣΜΟ , που η ψυχη η δικη μου χωραει ...
- στον ΚΟΣΜΟ που ο δικος μου Κοινανθρωπινος νους 'λογυριζει ,
- ΑΥΤΟΙ , που ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ , ΠΟΤΕ οι ΑΛΛΟΙ θα κανουνε λαθος ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΟΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ,
- ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ...
- Οπως και 'ΚΕΙΝΟΙ , που δισταζουν να κοιναποφασισουν , ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ , ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗς ΙΣΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΝΟΙΑΣΜΟΥ ...
- και τους ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ , που αμφιβαζουν ΑΚΟΜΗ και για τους Ιδιους , και για τους που γεννησανε ...

- ενταξει ωστοσο αγαπητε , και καλησμερα σου ...
- σημειωσε πως , προσπαθω να κανω ικανη την δυσλεκτικοτητα μου , απεναντι στην παραλογικη ...

- καλησπερα και σε σενα βεβαια 42ΝΑ ...
- ΚΟΥΡΑΓΙΟ , ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΩΣ ΤΑ ΤΩΡΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΑΣ ...
- ευχομαι πως θα' μαστε Φιλοι με τα ανθρωπινα Μας , και Μετα απο τα επερχομενα ...
- η δυσλεκτικοτητα μου μπορει να Σας ταλαιπωρει ...
- ο τοσοσδα ομως ενθουσιασμος μου , και οι νοιασμοι μου για την Συνεχεια Μας με την ζωη , και την Σημασια της για Μας τους ανθρωπους , ελπιζω πως δεν Σας δυσαρεστει ...
- καλησπερα , ωρα καλη ...

-

42NAΜέλος
08/08/2011, 16:30:28

ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ...

noemaΜέλος
10/08/2011, 12:49:31
-

- η Παραλογικη , ειναι γεννημα της Χωρις Νοημα ΛΟΓΙΚΗΣ , [που , για να μην κρυβομαστε πισω απο δακτυλους διαφοροδικαιολογισμων] , ΤΗΝ ΞΕΣΧΙΣΑΜΕ , για ιδιοπαθιες , εγωίσμους , και παραλογα συμφεροτα ...

- εχουμε κοινοκαταλαβει 'ωρε , πως Χωρις τον Συνανθρωπο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ... ;
- η Σημασια Ουσια , και το Νοημα της ζωης , ειναι για τον ΜΟΝΑΧΟ ανθρωπο , 'η ειναι για ανθρωπο και ανθρωπο ΜΑΖΙ ... ;

- Πως γινεται να υπαρχει και να ζει ο Ανθρωπος , Μονο με τον Εαυτο του , χωρις τον Συνανθρωπο του ... ;

* στην γειτονια Μας ψυχουλα 42ΝΑ , συμβαινει το εξης [σε γενικες γραμμες]...
* ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ , εχουμε τους πολλαξεροντες ΠΟΛΛΟΥΣ , και πολυγνωστες και παραπολυαπασχολουμενους , και παραπολυπαρακολουθουντες και λογοκρινοντες ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ , ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ και περιττα , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ...
* ΚΙ' ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,
* τους Αγαθοθεοχαζους , ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ...

*** μη θαρρεις , πως , δεν ειμαι Ετοιμος ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΤΟ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙ , ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ κι' εγω ...
*** εγω , που λεω [ακομη] , Υπομονη Αρκετη ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΜΑΣ , ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ...

- χαιρετω σε ...
-

noemaΜέλος
31/08/2011, 20:15:49
-

-
- [σε βανω μπροστα μου οπως τον εαυτονα μου ... και μεσα μου οπου κι' ο Εαυτος μου] , και Μας ρωταω και Μας λεω ...

- 'ωρε Αυτε μου Εαυτε Αυτε ,
- 'ωρε Συνανθρωπε Εαυτε μου Απεναντι μου ,
- 'μπας κι' ενας απο τους δυο Μας , δεν θελει αναμετάξυ Μας , Ομονοια και Κοινονοηση για τα κοινανθρωπινα Μας ... ;
- 'σάμπως και σου πεφτει βαρυτερος ο Αλληλονοιασμος εσενανε ...
- 'σαμπως και ειναι δυσκολοβασταχτη η Ισοκρισια και για 'μενα και δεν στο 'μολογαω ... ;
- 'γιατι 'ωρε εαυτουλη μου Αυτε ,
- 'γιατι 'ωρε συνανθρωπε μου ,
- 'γιατι παζαρευουμε για το Κοινο Μας Καλο ... ;
- 'δεν βλεπεις πως ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ για πολυ ΜΑΖΙ , ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΚΗ ... ;
- 'δεν βλεπεις 'ωρε , πως ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣΣΣ , ειναι αναγκη 'ΟΞΩ Μας ΝΑ ΒΓΕΙ , και το ... απο ΠΑΝΩ , ΚΑΤΩ να'ρθει , 'η ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΩΦΕΡΟΥΜΕ εγω κι' εσυ Μαζι ... ;

- 'γιατι μου γυρνας την πλατη οταν σου λεω , για την Κοινη των Κοινωνιων την Τραπεζα , για τις Κοινες των Κοινωνιων Αναγκες ... ;
- 'γιατι μου θελεις να σου συμφωνω , πως ΑΥΤΑ ειναι ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ... ;

- ... ;
-

noemaΜέλος
29/09/2011, 14:36:02
-
- η Ανισοκρισια , παραγεται και επιβαλεται , απο τους αποφευγοντες την Ισοκρισια , και η Ακυβερνησια , ειναι επακολουθο , των μη ικανων να κυβερνησουν εαυτον ...

- αμα και λειπει ο Αλληλονοιασμος απο μια κοινωνια , η κοινωνια διαβαλεται απο πολλα και σε πολλα σκορπιζεται ...

- απο τοτε που το θεμα , ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΜΕ ΤωΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜεΤΑ , γιατι Μετα , μαλλον δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα , περασε αρκετος καιρος ...!!!
- δεν θα αναφερθω ΣΤΟ ΤΙΙΙ ΚΑΝΑΜΕ τοσο καιρο ...
- θα αναφερω Ομως ... πως Τωρα , Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Α Μ Ε ... !
- και μαλιστα για τις ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ...!
- ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ...
- με Πρωτη Πρωτη , την ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!

- ... ... ...
- και Τοτε και Τωρα βεβαια , λεω , ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ...
-

noemaΜέλος
07/10/2011, 11:06:22
-

- μου ακουεις ΔΗΜΕ μΑς ... ;
- ΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙς , που δυσκολευομαι να Μας λεω για το Καλό Μας ο δυσλεκτικος ... ;
- αντιλαμβανεσαι ΓΙΑΤΙ ειναι καλυτερα και προτιμοτερο , να ειμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο Πνευμα Φτωχοι ... ;
- ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ που σου λεω , πως πρεπει να προλαβουμε να Μας προσαρμοσουμε ΣΤΟ ΑΡΚΕΤΟ ... ;
- μου ακουεις που Μας λεω πως ειμαστε Ικανοι και Μας Πρεπει να Κοιναποφασιζουμε για ΜΑς και για τους απο Μας , Εμεις ... ;
- μου ακουεις που σου φωναζω , ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ Τωρα πλεον ... ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ... ... ... ;
- ΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ Μ'ΑΚΟΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΚΟΥΩ ... ;

- http://www.noisa.gr/musicdb/siko.mp3

- Σηκω πριν μεινουμε χωρις ΓΙΑΤΙ , Δημε μου καλέ , καλε μου Δημε... !
-

-

08/10/2011, 01:03:45
Ακούω???
Ακούω καλά ωρέ Noema???
Είναι ώρες που αναρρωτιέμαι αν η τελική σημασία του Άλλου δεν εμφανίζεται ποτέ και αν υπάρχει κανένας άλλος του Άλλου...ωστόσο ο κάθε ένας άλλος -εγώ..εσύ..όλοι μας- δεν παύει να αναζητάει να επιθυμεί την "χαμένη" πληρότητά του , ανάμεσα σ'αυτά που έχασε ή νόμιζε ότι κάποτε είχε....είχε???
Κι'αν πάλι τά'χαμε , θα τα αναζητούσαμε άραγε...???
Μέσα στο μυαλό μας στριφογυρνάνε όλα σαν πειρατές/κουρσάροι φίλε μου οι επιθυμίες -μας-...ζωηρή κάνουν-ε- την φαντασία μας και δίνουν ελπίδα στην ζωή μας για να προχωρήσουμε...αλήθεια ΠΟΥ???
Ας μην ξεχνάμε -τουλάχιστον- ένα χαμόγελο και μια καλημέρα ωρέ Noema...τουλάχιστον αυτό και ας "φιλέψουμε" νέες/άλλες μέρες...ανθρώπινες και No-e-mikes....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
noemaΜέλος
08/10/2011, 14:48:17
-

- γεια σου και χαρα σου και χαρα μου 'ωρε Δημε καλοκαρδε ...
- γεια σου νοιαζόμενε και αντεχοντα τους νοιασμους σου ...
- εχεις "χαιρετισμο" απο τον Σαββα ,[απο την νοησα μερια] ...
- "ζηλευει" λεει ,
- το "πως απλοκαθαρολογαριαζεις τα κοινανθρωπινα" , [σε σχεση με Μας τους δυσλεγοντες και αρα παρανοημενους ακομη] ...
- ναι ,
- σε "διαβαζει" λεει ... [ηταν την Πεμπτη στην πολη και τα λεγαμε ...
- λεγαμε ...
- 'η νομιζουμε για Μας , 'η Μας παιρνουμε και Μας σηκωνουμε και Μας παμε , οπου μεταξυ των συνανθρωπων ...
- ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ κανουμε δηλαδη δηλαδη ...
- αν θελει , ας δοκιμασει το ενα μου νεφρο να διαμαρτυρηθει , και αν της βασταει της καρδιας σου , ας δοκιμασει να σου κλεισει τον δρομο ...
- ναι , Δημε ...
- ναι ,
- ειναι προτιμοτερο να Μας φαει η ζωη και η αιτια της η σημασια , παρα να Μας καταπιει η παρανοηση και το αναιτιο και το χωρις σημασια ...

- [για τα κουραγια Μας εν τω μεταξυ , και καλημερα Μας] ,
- σου λεω , και εχε μου εμπιστοσυνη στο που σου λεω πως Ενταξει και Καλα 'ξηγιωμαστε Καποιοι απ' Ολους Μας ...
- ειναι Ενταξει δηλαδη , το να αρχισει να αναλογιζεται ο ανθρωπος Μας ο συνανθρωπος , [ο Αυτος Μας Εαυτος ο ανθρωπος] , ΠΟΣΟ και ΓΙΑΤΙ χρειαζεται , ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΝΟΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΚΡΙΣΙΑ , Τωρα Τωρα , και Για Παντα ...
- ειναι Ενταξει , αμα διερωτωμεθα με τον Νου τον Κοινο τοις ανθρωποις , τον Κοινανθρωπινο Νου , τον Νου Μας Επιτελους , αν Η ΝΟΗΣΑ Η ΚΟΙΝΗ [η κοινονοηση] ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ , "ειναι Υπερ , 'η Εναντιον , του ανθρωπου , που σημερα αποτελουμε , 'η Οχι" ...

- Οσο και Οπως εκτιμαμε Εμας Δημε μου , Ετσι και Τοσο εκτιμαμε και τους Αλλους απο Μας , και αναστροφα ...
- αν δεν Κοινωνισουμε ...
- αν δεν λογαριασουμε τους νοιασμους Μας για Μας τους ανθρωπους , με τους συνανθρωπους Μας ...
- τους νοιασμους Μας για την Ισοκρισια και τον Αλληλονοιασμο Καταγης δηλαδη ,
- "Ως τα Εσχατα ΑΝΑΓΚΑΙΑ για την ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ Μας και την κατ' Ευχη Συνεχεια Μας" ...
- "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Κοινωνια των Ανθρωπων θα ΠαραΜενουμε" ,
- ως Εχοντες ΤΙ να προσφερουν στους Ομοιους τους , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ , για λογους πολλους ...!

- μοιαζει καπου με 'κεινο το , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗ ...
- Η ΑΛΗΘΕΙΑ οΜΩς ΕΙΝΑΙ ,
- πως Συνεχιζουμε ,
- ή Ετελειωσαμε εν γνωση Μας ...

- απο 'δω μερια απο την νοησα παντος , Αυτα και τα Αναλογα τους , καποιοι απο Μας , τα χρεωνονται μεσ' τον κοσμο Μας , για τον κοσμο Μας ...
- εκθετουμε ΔΗΛΑΔΗ εαυτους και συνειδησεις στην κοινωνια Μας ...
- τα λογαριαζουμε ΚΑΙ 'ΟΞΩ ΑΠΟ 'ΔΩ , ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΙ' ΑΠΟ ΠΕΡΑ ...

- καλα ειμαστε ακομη , [παρ' αυτων και παρ' εκεινων του καιρου]...
- καλημερα σου 'ωρε , και το Εκεινο κουραγιο σου ευχομαι ...
-

-

09/10/2011, 23:07:57
Mόλις επέστρεψα απο Πελοπόννησο Μεριά και κάποια στιγμή άκουσα την μεγάλη τη Βίκυ Μοσχολιού -την είχα γνωρίσει και απο κοντά , ωραίος άνθρωπος..- να λέει το τραγουδάκι "Βάλε κι'αλλο πιάτο στο τραπέζι"....

http://www.youtube.com/watch?v=1BUTLiDCTg0

Θά'λεγα , όλοι μας να βάλουμε κι'αλλη αγάπη στο τραπέζι φίλε μου και ας την ακούσουμε...ας ανοίξουμε το φώς στο παραθύρι....
Κλεισμένοι μέσα στον εαυτό μας , κλείνουμε το φώς στην καρδιά μας και στους γύρω μας...μόνοι μένουμε!

Την καλησπέρα στο φίλο Σάββα μολονότι δεν τον γνωρίζω , ωστόσο για να είναι φίλος σου και φίλος δικό μου θεωρείται ήδη...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 09/10/2011 23:09:50

noemaΜέλος
12/10/2011, 12:28:07
-

- καλημερα καλημερα καλημερα ...
- καλημερα Ανοιχτορδε Δημε μας ...
- τρεχω αυτες τις μερες , και οσο το μπορω ...
- δυο παλικαρακια στην παραδιπλα συνοικια , το πηρανε ζεστα με την μουσικη , και παγαινω και τους δειχνω καποια πραγματα σχετικα ...
- θυμηθηκα τον φιλο τον trexa ...

- καλα ειμαι ωστοσο , καλα να εισαι και συ ...
- ναι , σχετικα με τον Σαββα μας ...
- σ' εχω στον νου ...
- καλημερα η υπολοιπη μερα ...
- θα τα πουμε συντομα ...

-