- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
http://www.noisa.gr/logothiki.asp#
- τις ψυχουλες μας (στον ανεμο τον μετα απο τον χειμωνα αυτο ερχομενο ... , στον φιλο μου δηλαδη τον εαρινο το λεω,),
- το πολυ να τις ξεχωρισουμε σε Λεβεντισσες ψυχες , και σε ψυχες παλικαρισιες ...
- για τις ζωντανες ψυχες σου λεω που λες ... ... ... !
- ναι αγαπητε ...
- καλησπερα σου που σε νοιαστηκα ...
- ας λογαριαζουμε Τωρα για τα του Μετα Μας κοινωνια μου λεει , γιατι Μετα Μετα , μαλλον ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ καλη μου κοινωνια ...
- Τωρα ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ για να το καμνουμε ...
- τΩΡΑ εχουμε την ευκαιρια , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 'ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ...
- ΜΕΤΑΞΥ της Κοινης λογικης και του Συνολου παραλογισμου , Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ-ΑΠΟΣΤΑΣΗ ειναι ευδιακριτη Δημε μου ...
- εδω , ΕΧΕΤΕ ΗΣΥΧΙΑ σχετικα ...
- και οι φιλοι στην Φιλοσοφια ομως ειναι σχετικα καλα ... λογαριαζουνε για την κοινωνικη Μας συμπεριφορα τελευταια ...
- γενικοτερα βεβαια , σ' ολες τις αγορες , επικρατει η δικαιολογημενη αμηχανια αλλα και η περισυλλογη ...
- ναι , Δημε μου ...
- τα παιδια Μας , Μας αποστρεφονται , στρεφουν αντιθετα και αλλου το βλεμα και την κεφαλη ...
- ...
- ειπαμε να μην χανομαστε Δημε Δημε ...
- να λεμε μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Μας , κι' απο την noisa μερια ...
- να Μας ρωταμε που και που , ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ 'ωρε συνανθρωπε ...
- καλημερα γειτόνοι ...
- καλημερα συμπολιτες ...
- δεν ειναι καλυτερα Τετοια ωρα , να ειμαστε στο Πνευμα Φτωχοι ... ;
- ...
-
- τι λεμε λοιπον οι , ακομη προσγειωμενοι και διακατεχομενοι αγωνιας και ανησυχιων πολλων , για το Αμεσως Μετα απο το Τωρα ΜΑς ... ;
- να ειμαστε Υπερ της Φιλιας μεταξυ ανθρωπου και ανθρωπου ... ;
- το στρεχουμε , να μην σκευαζουμε Εχθρες και Οπλα εναντιον Μας ... ;
- ειμαστε συνειδητοποιημενοι και αποφασισμενοι , να μην παραγουμε και να μην μεταδιδουμε το Ανοητο και τα της Ανοησιας ... ;
- θελουμε να αναλογισθουμε , για το αν θα πρεπει να ειμαστε ως προς το Απαν , Ολιγαρκεις ... ;
- ειναι Εναντιον Μας ,
- το ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑς , αμα και που θα την βρισκουμε ... ;
- Ασχημο και ΟχΙ αναλογο και Οχι αναγκαιο και αχαρο ειναι το να μου λεεις , ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ , ΘΑ ΤΟ ΚΑΜΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ... ;
- ειναι Εναντιος Μας Οποιος απο Μας του καταγησιους λεει για Μας , ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΝΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ... ;
- Ο ΤΩΝ ΟΛΟΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ... ;
- Ο ΚΟΙΝΟΣ , ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ... ;;;
- ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ , να φοβομαστε και να δισταζουμε να φερνουμε Εαυτους και Συνειδησεις , ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ... !!!
(- Παλιοανθρωπος θα ειναι ο ανθρωπος (για 'μενα) , που θα μου πει πως δεν ειμαστε Ορισμενα Αξιοι , ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...
(- πως , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ , ΩΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝΑ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΝΑ ΕΑΥΤΟ ...
(- πως , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ , ΠΟΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΗΜΩΝ ...
(- πως , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΝ ΟΡΙΣΜΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ 'ΜΑΣ ...
- λογους , αιτιες , αναγκες κι' αφορμες για να αλλαξουμε 'η να αποκαταστησουμε την νοοτροπια Μας , εχουμε πλεον ...
-
- δημε μου Δημε ΔΗΜΕ μου ...
- πηραμε του χαμου την στρατα ...
- μου τα 'λεγες βεβαια , πως Μπροστα Μας θα εχουμε ,
- ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΟΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΑ ΚΑΙ ... , αλλα εγω ...
- στα πολυ χαλαρα ,
- και αφηρημενος και ξεχασμενος στα χιλια μυρια του Εγωκεντρισμου μου και της Ανοιασιας μου , συνεχιζα να διυλιζω φιλοσοφικους κωνωπες και μεγαλο'ιδεασμους διαφορων , επιδιωκοντας να συναγωνιστω , ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΟΝΕΙΡΑΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΕΙΚΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΤΩΝΤΕΣ ...
- συμπαθα με ...
- συμπαθα με που καταντησα να ειμαι απ' Αυτους που ντε και καλα , ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΟΥΝΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ...
- συμπαθα με ΔΗΜΕ μου ιδιαιτερα , ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Αργοπαρατηρηση , ΤΟΥΣ Αργοσχολιασμους ΚΑΙ ΤΙΣ Καχυποψιες μου για τους παντες ...
- συμπαθα με ,
- που ενω ξερω πως Κατι θα πρεπει να κανω κι' Εγω ,
- Εγω εξακολουθω να αλαφροπερναω τις κοινωνικες καταστασεις , την μια ριχνοντας τα Ολα σε Ολους και την αλλη αφηνοντας τα Ολα , στην Ευχη Γενικως και Αοριστως , και που και που σε 'κεινο το δεν γαμεις ... !
- αστα αστα δηλαδη ...
- το Ιδανικο για Ολους Ολους Ιδανικο 'ωρε ΔΗΜΕ ,
- Αυτο το Ιδανικο ...
- το για Ολους Ολους Ιδανικο οπωσδηποτε ...
- το Ιδανικο των Ολων ...
- το Κοινο Ιδανικο Ολονων δηλαδη δηλαδη ...
- το Ιδανικο σου και δικο μου Ιδανικο ...
- για 'Μας ...
- Αυτο που εσυ κι' εγω εννοουμε Ιδανικα ακριβως , Καποτε ...
- Καποτε και Πριν απ' το Επι Τελους Μας ...
- το Ιδανικο της Νοησης της Κοινης σε Μας , για τα Κοινα Μας ...
- το Ιδανικο της Ισοκρισιας και του Αλληλονοιασμου μεταξυ Μας , ως το αει ...
- Τωρα ΔΗΜΕ μου , αναλογιζομαστε (συν και παρα τοις Αλλοις Ολοις) , και για το , ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , Μετα Κοντα ... !
- Τωρα ΔΗΜΕ μου , λογαριαζουμε , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ... !
- Τωρα ΚΑΛΕ μου , βαζουμε κατω ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΟΗΣΙΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ 'ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ οι ανθρωποι ...
- ωρα καλη 'ωρε ΔΗΜΕ ...
-
quote:
-
- δημε μου Δημε ΔΗΜΕ μου ...
- πηραμε του χαμου την στρατα ...
Μια καλημέρα-καλησπέρα απο μενα φίλε μου...δυστυχώς σε τούτο τον τόπο , μόνο η ευ-νόηση δεν κατοικεί....μόνο η καλή καρδιά και η καλή η διάθεση και η γνώση του "Δεν-γνωρίζω..".....
Περιορισμένοι και περιχαρακωμένοι στις επιμέρους ιδέες μας , χωρίς να το γνωρίζουμε υψώνουμε ακόμα πιο ψηλά τους τείχους....
Όλοι και ο καθένας ξεχωριστά .... για το "καλό-μας-πάντα".
Ένα σπίτι διάτρητο απο παντού , απο τις ιδέες και τις σκέψεις των κατοικούντων το...!!!
Γέλα ωρέ Noema...γέλα και ας είναι αυτή απάντησή σου!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
- ολοδικιά Μας η καταντια Μας δηλαδη ...
- ζητω Μας , τους της καταντιας Μας ...
- ζητω Μας που Μας ξεγελαμε κατ' εξακολουθηση ...
- ζητω Μας τους εχοντες αναγκη μόναχα απο συννενοηση και κατευθηνση κοινη ...
- δραχμη ... !
- αντιτιμο και ανταλακτηριο κοιναποδεκτο και κοιναχρηστο ...
- ζητω φτωχεια μετρημενη στην δραχμη ... !
- δεν το αποφασισαμε ακομη , αλλα θα σε κοινοκαλοδεχτουμε ... !
- ναι ,
- για να υπαρχω εγω
- πρεπει να υπαρχεις και συ τωρα πλεον ...
- τερμα οι διπροσωπιες ,
- οι σωτηρες ,
- καλυτερα πρωτα εαυτονα να σωζουν ...
- ζητω η Φτωχεια Μας ,
- το Οτι Μας αρκει για να υπαρχουμε και να συνεχιζουμε το κοινανθρωπινο ...
- δεν ανησυχουμε οι ολιγαρκεις , και οι τα κοινα τους νοιαζομενοι ...
- ζητω Αυτο που θα κανουμε για να εχουμε Εμεις απο Μας ...
- ...
quote:
-- ολοδικιά Μας η καταντια Μας δηλαδη ...
- ζητω Μας , τους της καταντιας Μας ...
- ζητω Μας που Μας ξεγελαμε κατ' εξακολουθηση ...
- ζητω Μας τους εχοντες αναγκη μόναχα απο συννενοηση και κατευθηνση κοινη ...- δραχμη ... !
- αντιτιμο και ανταλακτηριο κοιναποδεκτο και κοιναχρηστο ...
- ζητω φτωχεια μετρημενη στην δραχμη ... !
- δεν το αποφασισαμε ακομη , αλλα θα σε κοινοκαλοδεχτουμε ... !
- ναι ,- για να υπαρχω εγω
- πρεπει να υπαρχεις και συ τωρα πλεον ...
- τερμα οι διπροσωπιες ,
- οι σωτηρες ,
- καλυτερα πρωτα εαυτονα να σωζουν ...
- ζητω η Φτωχεια Μας ,
- το Οτι Μας αρκει για να υπαρχουμε και να συνεχιζουμε το κοινανθρωπινο ...- δεν ανησυχουμε οι ολιγαρκεις , και οι τα κοινα τους νοιαζομενοι ...
- ζητω Αυτο που θα κανουμε για να εχουμε Εμεις απο Μας ...- ...
Ζήτω ... ναί φίλε μου , ζήτω η φτώχεια η εγεφαλική και η συναισθηματική....αυτή δεσπόζει σε όλο μας το είναι και καθορίζει σκέψεις-επιθυμίες και πράξεις αλλα και συμπεριφορές....
Ξαφνικά οι Νεο-Έλληνες ανακάλυψαν ότι προδόθηκαν..τι ρατσα Θεέ μου , τι κωμικοτραγική και αυτο-θυματοποιητική-καταστροφική ράτσα....
Η ειρωνία είναι ότι τόσα χρόνια δεν είχαν πάρει πρέφα ΤΙΠΟΤΑ και τώρα όλοι ξαφνικά είναι θύματα μιας αναπάντεχης καταιγίδας και την οποία πάντως κάποιοι άλλοι δημούργησαν...
Καλημέρα-καληνύχτα Νεο-Ελλάδα....συνέχισε έτσι και α-πόρησε μονίμως!!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
''
δεν αλλαζει η ζωη με τα ψεματα (ΔΗΜΕ ΜΟΥ)
δεν γυρνουν οι χειμωνες που φυγαν'
καλοκαιρια ζεστα θα 'χουμε μπροστα
πριν ν'αρχισει στον νου η καταιγιδα ...
σε σενα το λεω γειτονακι μου
να μη βαζεις φραγμους στην αγαπη
να μοιραζεσαι ονειρα και καϋμους
και ν' ακους τι σου λεω γειτονακι ...
''
- ας μη λειψουνε τα χαμογελα απο τις Κυριακες Μας ΔΗΜΕ μου ,
- ας σωζουμε τις Καλημερες τις ευχες ,
- κι' ας κανουμε την ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ με Μας ...
- καλημερα να ειναι η μερα ...
-
'' ΔΗΜΕ μου χωρις Ακροπολεις ... ;
'' ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ μακρυα απ' τον ΔΗΜΟ μου ... ;
- ΔΗΜΕ μου ΔΗΜΕ ΔΗΜΕ μου ,
- σε νοιαστηκα και ... καλησπερα ΣΟΥ ...
-