ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

noema30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
noemaΜέλος
25/10/2011, 18:55:49
-

http://www.noisa.gr/logothiki.asp#

- τις ψυχουλες μας (στον ανεμο τον μετα απο τον χειμωνα αυτο ερχομενο ... , στον φιλο μου δηλαδη τον εαρινο το λεω,),
- το πολυ να τις ξεχωρισουμε σε Λεβεντισσες ψυχες , και σε ψυχες παλικαρισιες ...
- για τις ζωντανες ψυχες σου λεω που λες ... ... ... !
- ναι αγαπητε ...
- καλησπερα σου που σε νοιαστηκα ...

noemaΜέλος
29/10/2011, 11:06:43
-

- ας λογαριαζουμε Τωρα για τα του Μετα Μας κοινωνια μου λεει , γιατι Μετα Μετα , μαλλον ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ καλη μου κοινωνια ...
- Τωρα ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ για να το καμνουμε ...
- τΩΡΑ εχουμε την ευκαιρια , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 'ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ...

- ΜΕΤΑΞΥ της Κοινης λογικης και του Συνολου παραλογισμου , Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ-ΑΠΟΣΤΑΣΗ ειναι ευδιακριτη Δημε μου ...
- εδω , ΕΧΕΤΕ ΗΣΥΧΙΑ σχετικα ...
- και οι φιλοι στην Φιλοσοφια ομως ειναι σχετικα καλα ... λογαριαζουνε για την κοινωνικη Μας συμπεριφορα τελευταια ...
- γενικοτερα βεβαια , σ' ολες τις αγορες , επικρατει η δικαιολογημενη αμηχανια αλλα και η περισυλλογη ...
- ναι , Δημε μου ...
- τα παιδια Μας , Μας αποστρεφονται , στρεφουν αντιθετα και αλλου το βλεμα και την κεφαλη ...
- ...

- ειπαμε να μην χανομαστε Δημε Δημε ...
- να λεμε μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Μας , κι' απο την noisa μερια ...
- να Μας ρωταμε που και που , ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ 'ωρε συνανθρωπε ...

- καλημερα γειτόνοι ...
- καλημερα συμπολιτες ...
- δεν ειναι καλυτερα Τετοια ωρα , να ειμαστε στο Πνευμα Φτωχοι ... ;
- ...
-

noemaΜέλος
10/11/2011, 12:09:35
-

- τι λεμε λοιπον οι , ακομη προσγειωμενοι και διακατεχομενοι αγωνιας και ανησυχιων πολλων , για το Αμεσως Μετα απο το Τωρα ΜΑς ... ;

- να ειμαστε Υπερ της Φιλιας μεταξυ ανθρωπου και ανθρωπου ... ;
- το στρεχουμε , να μην σκευαζουμε Εχθρες και Οπλα εναντιον Μας ... ;
- ειμαστε συνειδητοποιημενοι και αποφασισμενοι , να μην παραγουμε και να μην μεταδιδουμε το Ανοητο και τα της Ανοησιας ... ;
- θελουμε να αναλογισθουμε , για το αν θα πρεπει να ειμαστε ως προς το Απαν , Ολιγαρκεις ... ;
- ειναι Εναντιον Μας ,
- το ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑς , αμα και που θα την βρισκουμε ... ;
- Ασχημο και ΟχΙ αναλογο και Οχι αναγκαιο και αχαρο ειναι το να μου λεεις , ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ , ΘΑ ΤΟ ΚΑΜΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ... ;
- ειναι Εναντιος Μας Οποιος απο Μας του καταγησιους λεει για Μας , ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΝΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ... ;
- Ο ΤΩΝ ΟΛΟΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ... ;
- Ο ΚΟΙΝΟΣ , ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ... ;;;

- ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ , να φοβομαστε και να δισταζουμε να φερνουμε Εαυτους και Συνειδησεις , ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ... !!!

(- Παλιοανθρωπος θα ειναι ο ανθρωπος (για 'μενα) , που θα μου πει πως δεν ειμαστε Ορισμενα Αξιοι , ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...
(- πως , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ , ΩΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝΑ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΝΑ ΕΑΥΤΟ ...
(- πως , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ , ΠΟΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΗΜΩΝ ...
(- πως , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΝ ΟΡΙΣΜΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ 'ΜΑΣ ...

- λογους , αιτιες , αναγκες κι' αφορμες για να αλλαξουμε 'η να αποκαταστησουμε την νοοτροπια Μας , εχουμε πλεον ...
-

noemaΜέλος
24/11/2011, 13:24:23
-
- δημε μου Δημε ΔΗΜΕ μου ...
- πηραμε του χαμου την στρατα ...
- μου τα 'λεγες βεβαια , πως Μπροστα Μας θα εχουμε ,
- ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΟΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΑ ΚΑΙ ... , αλλα εγω ...
- στα πολυ χαλαρα ,
- και αφηρημενος και ξεχασμενος στα χιλια μυρια του Εγωκεντρισμου μου και της Ανοιασιας μου , συνεχιζα να διυλιζω φιλοσοφικους κωνωπες και μεγαλο'ιδεασμους διαφορων , επιδιωκοντας να συναγωνιστω , ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΟΝΕΙΡΑΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΕΙΚΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΤΩΝΤΕΣ ...
- συμπαθα με ...
- συμπαθα με που καταντησα να ειμαι απ' Αυτους που ντε και καλα , ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΟΥΝΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ...
- συμπαθα με ΔΗΜΕ μου ιδιαιτερα , ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Αργοπαρατηρηση , ΤΟΥΣ Αργοσχολιασμους ΚΑΙ ΤΙΣ Καχυποψιες μου για τους παντες ...
- συμπαθα με ,
- που ενω ξερω πως Κατι θα πρεπει να κανω κι' Εγω ,
- Εγω εξακολουθω να αλαφροπερναω τις κοινωνικες καταστασεις , την μια ριχνοντας τα Ολα σε Ολους και την αλλη αφηνοντας τα Ολα , στην Ευχη Γενικως και Αοριστως , και που και που σε 'κεινο το δεν γαμεις ... !
- αστα αστα δηλαδη ...

- το Ιδανικο για Ολους Ολους Ιδανικο 'ωρε ΔΗΜΕ ,
- Αυτο το Ιδανικο ...
- το για Ολους Ολους Ιδανικο οπωσδηποτε ...
- το Ιδανικο των Ολων ...
- το Κοινο Ιδανικο Ολονων δηλαδη δηλαδη ...
- το Ιδανικο σου και δικο μου Ιδανικο ...
- για 'Μας ...
- Αυτο που εσυ κι' εγω εννοουμε Ιδανικα ακριβως , Καποτε ...
- Καποτε και Πριν απ' το Επι Τελους Μας ...
- το Ιδανικο της Νοησης της Κοινης σε Μας , για τα Κοινα Μας ...
- το Ιδανικο της Ισοκρισιας και του Αλληλονοιασμου μεταξυ Μας , ως το αει ...

- Τωρα ΔΗΜΕ μου , αναλογιζομαστε (συν και παρα τοις Αλλοις Ολοις) , και για το , ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , Μετα Κοντα ... !
- Τωρα ΔΗΜΕ μου , λογαριαζουμε , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ... !
- Τωρα ΚΑΛΕ μου , βαζουμε κατω ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΟΗΣΙΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ 'ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ οι ανθρωποι ...

- ωρα καλη 'ωρε ΔΗΜΕ ...
-

24/11/2011, 14:23:49
Μην ανησυχείτε, μόλις μπούμε στην δραχμή, οι έλληνες επιχειρηματίες που έχουν τώρα κάπου 600-800 δις στις ελβετικές τράπεζες, θα φέρουν πίσω τα λεφτά τους, θα τα επταπλασιάσουν, και θα υπάρξει και πάλι ρευστό στην ελληνική οικονομία! (Και φυσικά μαζικές πωλήσεις δημόσιας περιουσίας!) Ζήτω οι σωτήρες!
24/11/2011, 14:55:12
quote:

-
- δημε μου Δημε ΔΗΜΕ μου ...
- πηραμε του χαμου την στρατα ...

Μια καλημέρα-καλησπέρα απο μενα φίλε μου...δυστυχώς σε τούτο τον τόπο , μόνο η ευ-νόηση δεν κατοικεί....μόνο η καλή καρδιά και η καλή η διάθεση και η γνώση του "Δεν-γνωρίζω..".....
Περιορισμένοι και περιχαρακωμένοι στις επιμέρους ιδέες μας , χωρίς να το γνωρίζουμε υψώνουμε ακόμα πιο ψηλά τους τείχους....
Όλοι και ο καθένας ξεχωριστά .... για το "καλό-μας-πάντα".
Ένα σπίτι διάτρητο απο παντού , απο τις ιδέες και τις σκέψεις των κατοικούντων το...!!!
Γέλα ωρέ Noema...γέλα και ας είναι αυτή απάντησή σου!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
noemaΜέλος
24/11/2011, 15:11:45
-

- ολοδικιά Μας η καταντια Μας δηλαδη ...
- ζητω Μας , τους της καταντιας Μας ...
- ζητω Μας που Μας ξεγελαμε κατ' εξακολουθηση ...
- ζητω Μας τους εχοντες αναγκη μόναχα απο συννενοηση και κατευθηνση κοινη ...

- δραχμη ... !
- αντιτιμο και ανταλακτηριο κοιναποδεκτο και κοιναχρηστο ...
- ζητω φτωχεια μετρημενη στην δραχμη ... !
- δεν το αποφασισαμε ακομη , αλλα θα σε κοινοκαλοδεχτουμε ... !
- ναι ,

- για να υπαρχω εγω
- πρεπει να υπαρχεις και συ τωρα πλεον ...
- τερμα οι διπροσωπιες ,
- οι σωτηρες ,
- καλυτερα πρωτα εαυτονα να σωζουν ...
- ζητω η Φτωχεια Μας ,
- το Οτι Μας αρκει για να υπαρχουμε και να συνεχιζουμε το κοινανθρωπινο ...

- δεν ανησυχουμε οι ολιγαρκεις , και οι τα κοινα τους νοιαζομενοι ...
- ζητω Αυτο που θα κανουμε για να εχουμε Εμεις απο Μας ...

- ...

24/11/2011, 15:26:11
quote:

-

- ολοδικιά Μας η καταντια Μας δηλαδη ...
- ζητω Μας , τους της καταντιας Μας ...
- ζητω Μας που Μας ξεγελαμε κατ' εξακολουθηση ...
- ζητω Μας τους εχοντες αναγκη μόναχα απο συννενοηση και κατευθηνση κοινη ...

- δραχμη ... !
- αντιτιμο και ανταλακτηριο κοιναποδεκτο και κοιναχρηστο ...
- ζητω φτωχεια μετρημενη στην δραχμη ... !
- δεν το αποφασισαμε ακομη , αλλα θα σε κοινοκαλοδεχτουμε ... !
- ναι ,

- για να υπαρχω εγω
- πρεπει να υπαρχεις και συ τωρα πλεον ...
- τερμα οι διπροσωπιες ,
- οι σωτηρες ,
- καλυτερα πρωτα εαυτονα να σωζουν ...
- ζητω η Φτωχεια Μας ,
- το Οτι Μας αρκει για να υπαρχουμε και να συνεχιζουμε το κοινανθρωπινο ...

- δεν ανησυχουμε οι ολιγαρκεις , και οι τα κοινα τους νοιαζομενοι ...
- ζητω Αυτο που θα κανουμε για να εχουμε Εμεις απο Μας ...

- ...

Ζήτω ... ναί φίλε μου , ζήτω η φτώχεια η εγεφαλική και η συναισθηματική....αυτή δεσπόζει σε όλο μας το είναι και καθορίζει σκέψεις-επιθυμίες και πράξεις αλλα και συμπεριφορές....
Ξαφνικά οι Νεο-Έλληνες ανακάλυψαν ότι προδόθηκαν..τι ρατσα Θεέ μου , τι κωμικοτραγική και αυτο-θυματοποιητική-καταστροφική ράτσα....
Η ειρωνία είναι ότι τόσα χρόνια δεν είχαν πάρει πρέφα ΤΙΠΟΤΑ και τώρα όλοι ξαφνικά είναι θύματα μιας αναπάντεχης καταιγίδας και την οποία πάντως κάποιοι άλλοι δημούργησαν...
Καλημέρα-καληνύχτα Νεο-Ελλάδα....συνέχισε έτσι και α-πόρησε μονίμως!!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
noemaΜέλος
27/11/2011, 12:01:16
-

''
δεν αλλαζει η ζωη με τα ψεματα (ΔΗΜΕ ΜΟΥ)
δεν γυρνουν οι χειμωνες που φυγαν'
καλοκαιρια ζεστα θα 'χουμε μπροστα
πριν ν'αρχισει στον νου η καταιγιδα ...

σε σενα το λεω γειτονακι μου
να μη βαζεις φραγμους στην αγαπη
να μοιραζεσαι ονειρα και καϋμους
και ν' ακους τι σου λεω γειτονακι ...
''

- ας μη λειψουνε τα χαμογελα απο τις Κυριακες Μας ΔΗΜΕ μου ,
- ας σωζουμε τις Καλημερες τις ευχες ,
- κι' ας κανουμε την ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ με Μας ...
- καλημερα να ειναι η μερα ...

-

noemaΜέλος
05/12/2011, 19:48:40
-

'' ΔΗΜΕ μου χωρις Ακροπολεις ... ;
'' ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ μακρυα απ' τον ΔΗΜΟ μου ... ;

- ΔΗΜΕ μου ΔΗΜΕ ΔΗΜΕ μου ,
- σε νοιαστηκα και ... καλησπερα ΣΟΥ ...

-