- ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ο ΑΙΟΝ-ΕοΝ έχει."
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ Ο ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ.
ΗΛΙΕ ΛΕΣ: "Και Ραμογλου,μηπως ανηκετε στην ιδια εβραιοχριστιανικη εσωτερικη σχολη-Ταγμα,και κοροιδευετε τους αφελεις του χωρου?"
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ". ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ "ΑΦΕΛΩΝ, Ή ΝΕΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, Ή..Ή..." ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ "Η ΑΠΟΨΗ" ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Όμως παρ’ όλο τον κόπο που έκανα να κατανοήσω μέσα από τα μηνύματα σου, τον τρόπο με τον οποίο προσπαθώ να παραπλανήσω μέλη, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Σε παρακαλώ να κάνεις άλλη μια προσπάθεια να με κατατοπίσεις καλύτερα πάνω στα λεγόμενα σου, συγνώμη εκ των προτέρων δια τον κόπο στον οποίο θα περιέλθεις.
Από την άλλη έχω εξηγήσει πάμπολλες φορές πως λατρεύω την χώρα μου αλλά δεν εθελοτυφλώ, αν αυτό στα μάτια σου είναι αμαρτία έχεις το δικαίωμα να σκέφτεσαι έτσι, δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω τη γνώμη, αλλά σε παρακαλώ να μου απαντήσεις μέσα από τη δική σου Ελεύθερη Ελληνοκεντρική θέαση στα ερωτήματα τα οποία σου έθεσα.
Ελπίζω δε να μη βεβήλωσα και εγώ και ο Kelsos τον Ιερό Χώρο των Δελφών στον οποίο παρευρεθήκαμε κατά την ημέρα της Εαρινής Ισημερίας. Αν είναι κακό ορκίζομαι να μη το ξαναπράξω.
Αγαπητή gretel σου παραθέτω τις επεξηγήσεις.
Ε.Σ.Ε.Ε. = Εθνική Σπουδαστική Ένωση Ελλάδος ( θα μπορούσε να είναι και Ένωση Σιωνιστών Ενωμένης Ευρώπης κατά τον φίλο μου τον Helios )
Ε.Ε.Τε.Μ. = Ένωση Ελλήνων Τεχνολόγων Μηχανικών ( θα μπορούσε να είναι Ευρωπαϊκή Ένωση Τεκτόνων Μασόνων πάλι κατά τον φίλο μου τον Helios )

Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 15/06/2004 17:23:42
quote:
Lengolas εαν ακους την φωνη του Forum επεστρεψε σε θελουμε στις συζητησεις μας ειναι λαϊκο αιτημα(ειδες πως κανει ο γυναικιος πληθησμος για σενα)ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!
![]()
Ε,ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ?ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ?![]()
![]()
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ!ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ!ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΣΩ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ!ZADOK TO ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ!!!
ΑΧ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ,ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ...ΕΙΜΑΙ ΘΥΛΗΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!![]()
![]()
![]()
Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ????![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
quote:
Ωστε αυτό ήταν το ζητούμενο!..Βαράτε λοιπόν βιολιντζίδες...
Αυτό το ταγκό η Αvallon δε θα το χορέψει...
Χορέψτε μόνοι σας!Α! και κάτι άλλο:
H άγνοια έχει "γιατριά"... η βλακεία και η κακία όχι...
![]()
Προσπερνώ...
Καλή συνέχεια!
Ανέβηκες σε πίστα χωρίς να γνωρίζεις χορό και διαμαρτύρεσαι κιόλας...
Μιλάς για ταγκό κι ο χορός είναι καρσιλαμάς...
Τουλάχιστον μετά από πολλές κουτουλιές έμαθες να σταματάς όπου δε σε παίρνει...
Καλό κι αυτό!
Στην επόμενη στροφή μάθε και να καταλαβαίνεις τί σου λένε και να μη χάνεις την ουσία...
...γιατί μας κούρασες.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
ZADOK TO ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ!!!
Αν το είδα λέει;;;
Το είδα, επικροτώ κι επαυξάνω...![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 15/06/2004 19:53:01
quote:
Sorry ρε παιδια , αλλα επειδη ειμαι απο χωριο , ας μου πει και μενα καποιος τι ειναι τα ¨τσαρκας¨.Ε, με 2 ,3 λογακια μην μου χωσετε κανα κατεβατο...βαριεμαι...Κανενας.
quote:quote:
κίνησε την περιέργεια του Σανενακ, που επιτέλους θα μάθει τι είναι τα τσάκραςΠου επιτελους θα μαθει?
Επιτελους ηρθε η ωρα να δω και εγω το φως μου!!!Ρε ας φαω μια τσιχλιτσα!!! Μην πω τιποτα αλλο.
και μετά από πολλές τσιχλίτσες...
ακόμα να μάθει ο Κανένας!
Ζήτησες σύντομη απάντηση φίλε Σανενακ για τα τσάκρας.
Σε παραπέμπω στα παρακάτω και διάλεξε εσύ τις πιο σύντομες τοποθετήσεις. ![]()
TA 7 CHAKRAS
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ
κι αν βαρεθείς πολύ,
πάιξε κανένα αρπέζ στο μπουζούκι για να ξεπήξεις ![]()
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
"Toυλάχιστον θα είδες ότι η συγκεκριμένη φώτο δεν είναι αντιγραφή από το δικό σου αρχείο αλλά από αλλού...
Οσο για τα τσάκρας ξέρω πολύ καλά πόσα είναι αλλά όταν ζήτησα σμίκρινση της εικόνας δεν περίμενα ότι θα την σμίκρυναν σε λάθος σημείο..."
Αγαπητή Avallon, όταν "μικραίνεις" κάτι κάνεις τη συγκεκριμένη δράση συνολικά. Όταν αφαιρείς... αφαιρείς! Όταν "μικραίνεις και αφαιρείς"... μικραίνεις και αφαιρείς!
Καθώς εγώ είμαι αυτός που ανέλαβε τη σμίκρυνση της καινούργιας εικόνας που θέλησες να μπει στη θέση της ψηφιακής σου υπογραφής, καταλαβαίνω καλά τον λόγο σου; Θέλεις να πεις ότι αφαίρεσα το 1ο Τσάκρα(ή 7ο... όπως θέλει ο καθείς);; Το έκανα καταλάθος ή εξεπίτηδες; Υποθέτω πώς αρκετοί συνομωσιολογούντες στα Forums μας θα μπορούσαν να απαντήσουν διάφορα στην παραπάνω ερώτηση... ίσως και να προσθέσουν τις δικές τους!(ερωτήσεις και απαντήσεις...)
Δεν θα ήθελα να μπω καθόλου στην αντιαισθητική κατάσταση μίας επιχειρηματολογίας που δεν θα βοηθούσε κανέναν, ούτε στην άκομψη επισύναψη εικόνων κ.ο.κ. ...
Θέλω όμως να σου πω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι αμήχανα ή άβολα σε σχέση με αυτό το ζήτημα. Ακόμη και αν πάρουμε την εκδοχή της λανθασμένης χρήσης ενός συμβόλου, δεν νομίζω πως διέπραξες ετούτο το "φοβερό λάθος" καθώς η εικόνα που χρησιμοποιείς δεν είναι με κανέναν τρόπο ένα σύμβολο. Στην καλύτερη περίπτωση πρόκειται για μία καλοφτιαγμένη Αλληγορία, έμπνευση κάποιου ανθρώπου, που συνίσταται στην χρήση μίας μελέτης του Leonardo da Vinci σε συνδυασμό με 6 χρωματισμένους κύκλους(άντε, κάποιος μπορεί να διακρίνει με επιμονή και την ακτινοβολία ενός 7ου...). Κάποιος άλλος μπορεί να εκλάβει τους κύκλους ως αναπαραστάσεις των λεγόμενων Τσάκρα... Κάποιος άλλος θα αντιτεθεί στο ότι δεν βρίσκονται στην σωστή τους θέση... Κάποιος άλλος μπορεί να πει πως είναι πολύ λίγα... "και που είναι τα υπο-τσακρας" παρακαλώ;;"...
Προσωπικά λέω πως... στην περίπτωση φυσικά που είναι σχηματικές(και εντελώς απλοϊκές...) αναπαραστάσεις των Τσάκρας, είναι πάρα πολλά!
Καλύτερα να επικεντρωθούμε από το 4ο και κάτω θα έλεγα... (όπως είναι κατανοητό ίσως από τα προηγούμενα, μετράω από πάνω...).
Για οποιαδήποτε Τσάκρα και αν μιλάμε, λέγεται πως η ενεργοποίησή τους για την ανθρωπότητα συνολικά, μετά βίας φτάνει σε ένα 10%. Δηλαδή τα Τσάκρας περιστρέφονται(όσα περιστρέφονται) "κομμάτι"... υποτονικά. Σπανιότατες είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων που επιτυγχάνουν μία μεγαλύτερη ενεργητικότητα στα κέντρα αυτά καθώς και τον απαιτούμενο ελάχιστο καθαρισμό των καναλιών που τα συνδέουν.
Τα Τσάκρας, χρησιμοποιώντας την ανατολίτικη ορολογία, είναι κάποια απαράμιλλα όργανα... όργανα ενός "σώματος" πιο "αληθινού" από αυτό το υλικό μας σώμα που βλέπουμε, ενός σώματος που το ενεργοποιεί και διοχετεύει ζωτική ενέργεια και στα ανώτερα ακόμη επίπεδα. Δεν είναι όμως ένα "πνευματικό σώμα"... κάποια στιγμή ούτε αυτό θα το χρειαζόμαστε! "Μην δίνουμε υπερβολική σημασία εκεί που δεν αρμόζει..."
Μέχρι τότε όμως, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να εργαζόμαστε πραγματικά ώστε να καταστούν πιο ενεργητικά αυτά τα "όργανά" μας και να καθαριστούν/"ιεροποιηθούν" οι ενδιάμεσοι οδοί ροής της ενέργειας. Βασικά αυτό δεν απαιτεί κάτι το "μυστικιστικό" και "περίεργο". Απλά απαιτεί το να ζούμε τη ζωή μας όσο πιο "υγιεινά" γίνεται...
Και όχι τόσο στα κατώτερα και στα "ζωικά" - πάλι καλά που το σώμα μας γνωρίζει τι πραγματικά του κάνει κακό(φτάνει να θέλουμε να το ακούσουμε...) - όσο στα ανώτερα, στα ψυχολογικά... στο συναίσθημα και στον νου.
Εάν αυτά "πάσχουν", εάν αυτά δεν επιθυμούμε να τα "δουλέψουμε" γιατί τα θεωρούμε, τρόπον τινά, ιερά και απαράβατα για εμάς, "δικά" μας προπύργια και δικά μας οχυρά, κατά την γνώμη μου δεν είμαστε καθόλου καλύτεροι από τα ζώα... μάλιστα αυτά είναι πολύ καλύτερα από εμάς, καθώς δεν "ταλαιπωρούνται" από τους δικούς μας δύσκολους ψυχο-νοητικούς προβληματισμούς, τουλάχιστον στα υλο-ζωικά γνωρίζουν πολύ καλά τι να κάνουν και δρουν σύμφωνα με την "τέλεια" φύση και άφταστη λογική των κατώτερων επιπέδων... για παράδειγμα, έχετε δει συχνά ζώο, που δεν έχει στενή επαφή με τον άνθρωπο, να έχει κακές - ανθρώπινες - συνήθειες; (λαιμαργία, μνησικακία, αναίδια... κ.λπ.).
"Καλώς λοιπόν" με τα 6(και κάτι...) "Τσάκρας" της ψηφιακής σου υπογραφής Avallon... και νομίζω ότι πολλά μας πέφτουν και σε όλους μας. Η κατάσταση όπου τα όργανα αυτά θα λειτουργούν με μεγάλη απόδοση, όπου τα "κανάλια" θα είναι πιο καθαρά και όπου το κεφαλικό Τσάκρα, ή κορυφαίο, ή βασιλικό ή Σαχραζάρα(κατά τους ανατολικούς και πάλι, των οποίων η γνώση είναι πιο πλήρης και πιο αδιάσπαστη στον χρόνο σε σχέση με αυτά τα θέματα...) θα λειτουργεί ικανοποιητικά, ή και θα δέχεται την ένεργεια της λεγόμενης "Κουνταλίνι" είναι πολύ, μα πάρα πολύ μακρυά στο μέλλον...
Για την ώρα έχουμε διάφορα άλλα πράγματα να επιτύχουμε, πράγματα απλά, πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δράση μας και με την επαφή μας με το περιβάλλον και τους άλλους ανθρώπους(και ταυτόχρονα με τον ευατό μας) και αυτά, παρότι συγκρινόμενα με μία μελλοντική "ακτινοβόλα" κατάσταση του Ανθρώπου ίσως ωχριούν, παρολαυτά είναι πραγματικά ηρωικά και μεγαλειώδη έργα!
Στο χέρι μας είναι να τα αναλάβουμε...
Σχετικά τώρα με περισσότερες πληροφορίες για τα Τσάκρας, το Βιο-ενεργειακό μας Σώμα κ.ο.κ. - και καθώς φαντάζομαι τον Σανενακ να μασά μανιωδώς μία τσίχλα, περιμένοντας... - θα παραπέμψω σε ένα παλαιό άρθρο του ESOTERICA από την Βασική αρθρογραφία μας που αναφέρεται και στην δόμηση του ενεργειακού σώματός μας και των οργάνων του(από την "διανοητική/μορφοποιητική Φοχάτ") και στην ίδια την ζωτική μας ενέργεια(Πράνα των ανατολικών) και στην "Πύρινη"/Βουλητική ενέργεια της "Κουνταλίνι", δηλαδή στις τρεις αυτές υποστάσεις της "Μίας Συμπαντικής Ενέργειας":
... είναι ίσως κάπως "δύσκολο" και πιθανώς εξειδικευμένο, όμως σίγουρα είναι μία αξιόλογη σύνθεση και μία εξαιρετική αφετηρία για στοχασμό.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
"εδωσα την εικονα απο δικο μου αρχειο"
αυτο το ειπα μοναχα για να δω πως θα λειτουργησει...και το ειδα :)//εξαλλου ναι ειναι οντως απο "αρχειο μου"//ποιο το προβλημα;...
αν δεν θελεις μην τη δεχεσαι/εγω ενα δωρακι σου εκανα.
(ειμαι κακια ναι....ενω //oχι βεβαια!δεν ειναι αχαριστη.-)
ας ειμαι λοιπον τετοια "κακια"/ειναι προτιμοτερο απο μια τετοια "καλη" ...
Αντμιν,ολα "συμβολικα" ειναι....
μα συνηθως μετραει το γεγονος...
(τοσο στον συμβολισμο οσο +στην απλη καθημερινοτητα//οπως θα ελεγε ο μπαμπας μου...ολα τ'αλλα ειναι δικαιολογιες...--)
+ οχι οι....υποθεσεις + οι εικαστικες αρεμβασεις.
Το αρχετυπο δεν επιδεχεται "ανακαινησεων".-
απλα "μορφοποιησεων" που ομως μοναχα παρατηρει ο ..μελετητης....και συμπεραινει.-
Θεωρω "ιεροσυλια"....την μεταποιηση οποιουδηποτε συμβολου κατα βουληση.
(θυμαμαι πως οι Ουπανισαδες-οπως ολαμαλλον τα κειμενα στη χωρα που ο καθενας λατρευει το δικο του..θεο-- εχουν μεινει αναλλοιωτες στο χρονο επειδη οποιος+ να τις σχολιασει// ειναι απλως, μερικα ακομη σχολια //οι μαθητες μαθαινουν απο τους δασκαλους παντα τα κειμενα ως εχουν +οχι οπως θα ηθελαν να ..ειναι. ετσι συνεχιζονται ολα...μεσα στο χρονο in armony//αντιθετως στα ευαγγελια εβαλε ο καθενας την..προσωπικη του σφραγιδα....+ οσα καποτε ειπε....ο εκεινος "Χριστος"-ει! οποιος και να ηταν η δεν ηταν //το γεγονο αναφερω εδω//....δεν εχουν καμμια σχεση με Εκεινον...αλλα...με εκεινους που...αυτοσχεδιαζαν....--
την καλημερα μου
(θυμηθηκα τον daffy duck..που παριστανε τον ρομπεν των δασων....
ειχε παρει λοιπον ενα κλαδι(οπως και στον ταρζαν)και προσπαθουσε να κανει αλμα απο το ενα δεντρο στο αλλο...ενω ενα....backon επαιζε μουσικη ντυμενο καπουτσινος καλογερος...
καθε τοσο γυρναγε και κοιταγε τον "ηρωα"-2be-
..τον κοιταγε δυσανασχετοντας..απο ενα σημειο και μετα.."κυλιοταν στα γελια "...
yoitch!! in the waaaaay....!
boom//κουτουλια/
yoitch!! in the waaaaay...!
boom>>κουτουλια/
boom>>κουτουλια/
boom>>κουτουλια/
boom>>κουτουλια/
........)

ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ
Edited by - ΑΤΜΑ on 16/06/2004 03:39:19
Δεύτερη "παρεκτροπή" σας δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες...
Ελπίζω να μην χρειαστεί να παρέμβω ξανά όσον αφορά τα γραφόμενά σας...
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Παρεπιπτόντως, Zadok, το μήνυμά σας με ημερομηνία και ώρα 15/06/2004 : 11:32:44, κρίνεται ως εξαιρετικά προσβάλλον τον συναισθηματικό χώρο του άλλου!Δεύτερη "παρεκτροπή" σας δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες...
"Κίτρινη κάρτα" λοιπόν... Ελπίζω να μην χρειαστεί να παρέμβω ξανά όσον αφορά τα γραφόμενά σας...
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Μήπως θα πρέπει ν' αναρωτηθείτε, αγαπητέ μου, αν με τις παρατηρήσεις σας επιβεβαιώνετε του λόγου μου το αληθές;
Εν πάσει περιπτώσει, παρακαλώ να μας γνωστοποιήσετε αν ακολουθείτε ποδοσφαιρικούς κανονισμούς στο esoterica, για να ξέρουμε τί σημαίνουν οι καρτούλες σας...
Ευχαριστώ
Όσο για την περιβόητη εικόνα, ειλικρινά δεν περίμενα εσείς να είστε τόσο ανενημέρωτος περί του τί συμβολίζει η αυθεντική του Da Vinci και όχι τόσο αυτό το προωθημένο αντίγραφο.

Edited by - Zadok on 16/06/2004 03:48:16
-ζαντοκ! τα πρασινα τα κοκκινα τα μπλε...αλογακια...τωρα και σε κιτρινακι ....:))ΓΚΑΝΙΑΝ....+ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ...
(SUCH A PETTY_SUCH A PETTY)
-u can "boom" me now...dear AD....I-ALWAYS-SAY ONLY THE DAMNED TRUTH-

ITSASNOBSNOBWORLD
Edited by - ΑΤΜΑ on 16/06/2004 04:02:19
"Μήπως θα πρέπει ν' αναρωτηθείτε, αγαπητέ μου, αν με τις παρατηρήσεις σας επιβεβαιώνετε του λόγου μου το αληθές;"
Zadok, δεν νομίζω ότι πρέπει να αναρωτηθώ καθόλου, παρολαυτά ευχαριστώ για την προτροπή σας που σε άλλες περιπτώσεις πιθανώς θα ήταν καλό να ακολουθούσα... Θεωρώ τα "πράγματα", όπως ακριβώς τα εξέθεσα και στην τροποποιητική μου παρέμβαση στο συγκεκριμένο μήνυμά σας, καθώς και στο αμέσως προηγούμενο από το παρόν δικό μου.
Σχετικά με την αναρώτησή σας σχετικά με τους "ποδοσφαιρικούς κανονισμούς", θέλω να σας εκμυστηρευτώ ότι προσωπικά, πραγματικά απεχθάνομαι το Ποδόσφαιρο...
Σε παρόμοιες περιπτώσεις όμως, συχνά χρησιμοποιούμε "σημειολογία" που είναι προσιτή και γνωστή στους περισσότερους/ες. Στα πλαίσια αυτής της σημειολογικής προσέγγισης η "κίτρινη κάρτα" σημαίνει Σαφή και Έντονη προειδοποίηση η δε "κόκκινη κάρτα" σημαίνει Αποβολή.
Μάλλον θα το έχετε προσέξει σε μηνύματα αρκετών από τους Συνεργάτες/Συντονιστές των Forums του ESOTERICA...
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πάντως...
Στο ESOTERICA, τίποτα δεν είναι στατικό και άτεγκτο!
Και οι "κίτρινες κάρτες" μπορούν να ξεθωριάσουν...
ακόμη και οι "κόκκινες" να μεταλλαχθούν σε μία "αναβαπτισμένη δια πυρός" επανενσάρκωση!
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠ'ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..
"ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ"...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
(ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ..."ΑΝΑΡΩΤΗΣΗΣ" DEAR...ΜΕ "ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ" ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ;(
ΣΑΝΕΝΑΚΑΤΜΑ,Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΝΟ4711![]()

KILLMEANDEATMEWHITHOUTMERCY@_@IT'SSSOOOCONVENIENT
Edited by - ΑΤΜΑ on 16/06/2004 04:24:24
quote:
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πάντως...
Στο ESOTERICA, τίποτα δεν είναι στατικό και άτεγκτο!
Και οι "κίτρινες κάρτες" μπορούν να ξεθωριάσουν...
ακόμη και οι "κόκκινες" να μεταλλαχθούν σε μία "αναβαπτισμένη δια πυρός" επανενσάρκωση!
Σας το εύχομαι, αγαπητέ μου!
Τότε, ίσως να μην χρειαστεί ν' αναρωτηθείτε για την ακούσια επιβεβαίωσή μου δια των επεμβάσεών σας, αφού δεν το επιθυμείτε, αλλά να μπορέσει να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση γι' αυτό το άγνωστο πλέον σύμβολο.
Επιτρέψτε μου πάντως ένα ακόμα σχόλιο περί των νεωτερίστικων απόψεών σας για την εικονογράφηση των chakras: σκεφτείτε τουλάχιστον (αφού δε σας αρέσει ν' αναρωτιέστε), γιατί όλες οι εικόνες που κυκλοφορούν παρουσιάζουν όλα τα κύρια κέντρα και όχι αυτά, τα οποία έχει περισσότερο ενεργοποιημένα η ανθρωπότητα την εκάστοτε περίοδο;

"ΜΕ "ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ" ΚΙ ΕΣΥ " ...
Θα συμφωνήσω και θα επαυξάνω!
Πράγματι, ATMA, είσαι ένα αντικείμενο άπειρου θαυμασμού!
... τουλάχιστον από εμένα.
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
αλλα προτεινω να παμε για νανι...
-ξυπνημα σε μερικες ωρες...-

call me...Claudia S....
-Claudiaaaaaa... don't go... //look almondssssss....
"Κακό Μέλος": 0%
*®
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
"Καλό Μέλος": 0%
"Κακό Μέλος": 0%*®
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Σε χαιρετώ καλέ μου Admin.
Τώρα δηλαδή γιατί θέλεις να με πίσεις εσύ καλέ μου, ότι: Το ΜΕΛΟΣ labolas είναι πολύ ελαφριά γιαούρτη;
Ενώ αντίθετα προσπαθεί να μας πείσει η εν λόγο και χαζών έργων κοπέλα πως είναι τούρτα και μάλιστα βαριά...
Σε χαιρετώ καλέ μου Admin.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.