ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αντρας σημαίνει ένοχος! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Αντρας σημαίνει ένοχος! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

τυχερουλης31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
18/05/2007, 14:56:34
Το βρήκα και δεν αντεξα στον πειρασμο να μην το μοιραστώ μαζί σας....

" Αντρας σημαίνει ένοχος!

18/5/2007 11:28

Πήγα χθες στο μαιευτήριο Μητέρα για να δω μια φίλη μου που γέννησε.

Οπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις κάτσαμε με κάτι φίλους την περισσότερη ώρα στο σαλόνι και εγώ το είχα ρίξει στο αγαπημένο μου χόμπι που είναι να παρατηρώ τους ανθρώπους και να κάνω διάφορους συνειρμούς.

Σκεπτόμουν, λοιπόν, αναγνώστη μου, βλέποντας όλο αυτό το κοινό του μαιευτηρίου πόσο τεράστιο παραμύθι είναι ότι οι άντρες είμαστε το «ισχυρό φύλο».

Και μάλιστα είναι ένα παραμύθι που εν γνώσει τους μάς το πουλάνε οι γυναίκες για να μάς δημιουργούνε και ενοχές από πάνω.
Πιάνω την ιστορία από την αρχή, όπως μου αρέσει να κάνω πάντα και λέω το εξής:

1: Οι γυναίκες μας επιλέγουν και δεν τις επιλέγουμε. Οι άντρες είμαστε τόσο ηλίθιοι που οι γυναίκες μάς αφήνουν να νομίζουμε ότι τις επιλέγουμε, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

2: Είμαστε το «ισχυρό φύλο». Και ζούμε -κατά μέσο όρο- επτά χρόνια λιγότερο από το «ασθενές φύλο»! Επτά ολόκληρα χρόνια λιγότερης ζωής. Αυτό είναι φυλετική διάκριση!

3: Τα δύο μοναδικά ένστικτα, με τα οποία γεννιέται ο άνθρωπος, είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και το ένστικτο της σεξουαλικότητας. Οι γυναίκες έχουν ονομάσει τη μητρότητα ως ένστικτο από μόνες τους. Και δεν θα υπήρχε κανένα θέμα αν δεν φόρτωναν την επινόησή τους αυτή στους άντρες.

Δεν μπορείς ή δεν θέλεις να την κάνεις μάνα; Είσαι μαλάκας και άχρηστος.
Την κάνεις μάνα; Να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να τρέχεις σαν χρήσιμος μαλάκας για να παρέχεις τα πάντα σε αυτήν και στο παιδί σας, ενώ αυτή περνάει την κατάθλιψη της λεχώνας επειδή έκανε παιδί!

4: Αντρας σημαίνει ένοχος! Για όλα!
* Δουλεύεις 2 δουλειές; Είσαι ένοχος γιατί δεν αφιερώνεις χρόνο στην οικογένεια σου.
* Δουλεύεις 1 δουλειά; Είσαι ένοχος γιατί δεν φέρνεις αρκετά χρήματα στο σπίτι, όπως θα όφειλες.
* Είσαι ανεξάρτητος σαν χαρακτήρας; Είσαι ένοχος γιατί κοιτάς την πάρτη σου.
* Είσαι πιο μαμούχαλος σαν χαρακτήρας; Είσαι ένοχος γιατί δεν είναι έτσι οι άντρες.
* Δεν τις πηδάς καλά; Είσαι ένοχος.
* Τις πηδάς καλά; Είσαι ένοχος!
Αρχίζουν να μοιράζουν ενοχές σαν μητέρες και συνεχίζουν σαν ερωμένες, σύζυγοι…

5: Οι στατιστικές λένε πως οι γυναίκες απατούν τους άντρες σε μικρότερο ποσοστό (30% έναντι 45%).

6: Μία άλλη στατιστική όμως λέει πως οι γυναίκες λένε ψέματα σε μεγαλύτερο ποσοστό (62% έναντι 25%).

7: Αρα η πρώτη στατιστική είναι ψευδής κατά 62% και άρα οι γυναίκες απατούν τους άντρες τους σε μεγαλύτερο ποσοστό.
Τελειώνοντας να σου θυμίσω αγαπημένε μου αναγνώστη ότι σεξουαλικά ανίκανος είναι μόνο ο άντρας! Οι γυναίκες δεν είναι ποτέ! Γιατί και όταν είναι, άντε να το αποδείξεις!

Πίσω, λέει, από κάθε σπουδαίο άντρα υπάρχει μία σπουδαία γυναίκα.

Πίσω από κάθε μαλάκα άντρα δεν υπάρχει μία μαλάκω;

Μάκης Προβατάς"

http://www.sportime.gr/arthrografia_inside.asp?article_id=2521

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

maraki8Μέλος
18/05/2007, 15:06:13
Αρκετά ιλαρό το αρθράκι.Καλώς το παρέθεσες,έχει γούστο.Η άποψή σου περί του άρθρου δεν έγινε γνωστή όμως.
Απορία: ο Προβατάς γράφει στην sport time?

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

melancholyΜέλος
18/05/2007, 15:11:29
Αγαπητέ φίλε τυχερούλη το άρθρο είναι κατα τη δική μου άποψη υπερβολικό.Εντάξει,δε λέω υπάρχουν γυναίκες που κατηγορούν τους άντρες τους για τα πάντα αλλά υπάρχουν και άλλες που είναι πολύ διαφορετικές!Και στη τελική και σεις δεν λέτε ατάκες του τύπου αμ πού να ξέρεις να οδηγείς,γυναίκα είσαι!Ή το άλλο το κορυφαίο,άμα είμαστε περιποιημένες είμαστε χαζές και γλάστρες αν όμως δεν είμαστε περιποιημένες είμαστε μπάζα!Τέλος πολλοί άντρες αντιμετοπίζουν τις γυναίκες σαν αντικείμενο πόθου και τίπτε άλλο και αυτό είναι φανερό απο τις διαφημίσεις.Με λίγα λόγια η αντιμετώπιση απο άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρει.Δεν είστε όλοι οι άντρες έτσι και δεν είμαστε όλες οι γυναίκες έτσι.Όσο για το τελευταίο όμοιος,ομοίω αεί πελάζει που λέγανε οι αρχαίοι ή αλλιώς άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!Anyway,εσύ τί πιστεύεις;

Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανοίκεις μόνο στον εαυτό σου...

maraki8Μέλος
18/05/2007, 15:37:03
Γι'αυτό ρώτησα κι εγώ την άποψή σου τυχερούλη.Ώστε να εκφέρω κι εγώ την δικιά μου.
Παντού υπάρχουν κακοτοπιές,παντού υπάρχουν καλά παιδιά και παντού υπάρχουν μα....ες.Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.Το αρθράκι είναι όντως υπερβολικό.Αλλά οκ,συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

18/05/2007, 16:50:57
To αρθρο εχει γουστο, αλλα κατα μια εννοια, δειχνει κατι... εστω και μια δοση πραγματικοτητας

18/05/2007, 17:22:36
Καλώς τα κορίτσια...

Λοιπόν...
Είναι λογικό πιστεύω και σωστό να μην τα βάζουμε όλα σ’ ένα κουβά.
Έτσι, δεν είναι όλοι οι άντρες και όλες οι γυναίκες ίδιοι.
Ο καθένας απ’ αυτούς έχει την δική προσωπικότητα και το δικό του χαρακτήρα.

Σε αυτά όμως, που έγραψε ο Προβατάς, δε θα έλεγα ότι έχω και σοβαρές ενστάσεις. Στα περισσότερα τουλάχιστον.
Γι’ αυτό προτείνω αν υπάρχει όρεξη και χρόνος, ας τα πάρουμε ένα ένα και να ας συζητήσουμε.
Βέβαια όπως καταλαβαίνετε τον πρώτο ρόλο θα τον έχετε εσείς, οι γυναίκες.

Αλλά πριν ξεκινήσουμε θέλω να πω ότι αυτό που μου έμεινε και δεν το είχα σκεφτεί ακόμα κι εγώ που είμαι πανέξυπνος, είναι αυτό :

quote:

Πίσω, λέει, από κάθε σπουδαίο άντρα υπάρχει μία σπουδαία γυναίκα.

Πίσω από κάθε μαλάκα άντρα δεν υπάρχει μία μαλάκω;

Και πάμε στο :

quote:

1: Οι γυναίκες μας επιλέγουν και δεν τις επιλέγουμε. Οι άντρες είμαστε τόσο ηλίθιοι που οι γυναίκες μάς αφήνουν να νομίζουμε ότι τις επιλέγουμε, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

Σε αυτό διαφωνείτε ;
Σε τι ποσοστό περίπου πιστεύεται ότι ισχύει ;
Η γνώμη μου είναι ότι τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται.
Αυτό πιστεύω όμως, ότι είναι άσχετο με το αν θα είναι πετυχημένη ή όχι μια σχέση, απλά συνήθως έτσι ξεκινάει.

Αυτά...

Στράτος

μέτρον άριστον
18/05/2007, 17:24:02
Ωχ !!! PREDATOR δεν σε είδα !!!

Στράτος

μέτρον άριστον
18/05/2007, 17:34:28
quote:

Ωχ !!! PREDATOR δεν σε είδα !!!

Στράτος

μέτρον άριστον

Δεν παρεξηγω εγω...

18/05/2007, 18:05:02
quote:
Απορία: ο Προβατάς γράφει στην sport time?

αυτος το υπογραφει,αρα τουλαχιστον εχει γραψει αυτο το αρθρο.

quote:
Γι'αυτό ρώτησα κι εγώ την άποψή σου τυχερούλη.Ώστε να εκφέρω κι εγώ την δικιά μου

quote:
εσύ τί πιστεύεις;

συμφωνω με τον συγγραφεα του αρθρου.
παρατηρωντας απλα την συμπεριφορα γυναικων του περιβάλλοντος μου,
μανα ,αδελφη,ερωμενη,επισημη αγαπημενη.

----

18/05/2007, 18:57:53
Είναι υπερβολικό το άρθρο είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα
Και από τις δυο πλευρές δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο
Όπως δεν είναι και ολοι οι άνδρες το ιδιο .
Αυτό που εχω προσέξει εγω από πλευράς αντρών είναι ότι
Συνήθως άντρες που δεν είχαν πολλές εμπειρίες με γυναίκες
Όταν βρουν μια σταθερή σχέση συνήθως γίνονται υπηρετες
και παύουν να έχουν δική τους γνώμη είναι ότι πει η γυναικά τους
σε αυτό βεβαία δεν φταίνε οι γυναίκες που βρίσκουν και τα κανουν
αλλα οι ίδιοι που δεν έχουν δυνατό χαρακτήρα.
18/05/2007, 21:35:07
quote:
Βέβαια όπως καταλαβαίνετε τον πρώτο ρόλο θα τον έχετε εσείς, οι γυναίκες.

ελπιζω να μην εξελιχθει σε φυλετική διαμαχη!

quote:
αυτό που μου έμεινε και δεν το είχα σκεφτεί ακόμα κι εγώ που είμαι πανέξυπνος,

και εγω επισης δεν το ειχα σκεφτει,τουλαχιστον οπως το διατυπώνει ο Προβατας

quote:
δε θα έλεγα ότι έχω και σοβαρές ενστάσεις. Στα περισσότερα τουλάχιστον

quote:
δειχνει κατι... εστω και μια δοση πραγματικοτητας

παίδες παραδεχτείτε οτι ετσι είναι ,
ειναι καλύτερα!μην ντριπλάρετε...

19/05/2007, 02:36:11
διαβασα τα δυο θεματα

"η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός..."

και

"Αντρας σημαίνει ένοχος!"

και μετα απο αυτο

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------maraki8
τα γλυκά λογάκια είναι όμορφα,αρκεί να μην το παρακάνουμε.
--------------------------------------------------------------------------------

melancholy
Θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά γλυκιά μου!Άσε που αν ο άλλος το παρακάνει το πιο πιθανό είναι να μην τα εννοεί.Αυτό δεν είναι και το πιο σημαντικό;Να καταλαβαίνεις οτι ο άλλος σ αγαπάει και δε σε δουλεύει...

αρχιζω να πιστευω οτι ο προβατας εγραψε μια μεγαλη αληθεια

τελικα οτι και να κανουμε εμεις οι αντρες φταιμε

λεμε πολλα γλυκολογα
τις δουλευουμε
δεν λεμε
δεν τις αγαπαμε

ειμαστε συνεχεια διπλα τους
τις καταπιεζουμε
δεν ειμαστε
αδιαφορουμε

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

19/05/2007, 07:27:38
Όσο για τις απιστίες, εγώ θα γράψω τι γίνεται στην εταιρεία (μεγάλο μηχανουργείο) που δουλεύω.
Του κουτρούλη ο γάμος...
Υπάρχουν άτομα που βγαίνουν ΜΟΝΟ με παντρεμένες... και η πλάκα είναι ότι το το θέμα το "ψάχνουν" αυτές!!!
Υπάρχουν άτομα που ενώ είναι παντρεμένοι έχουν πάντα την γκόμενα στην τσεπούλα - μόνο που τσιμπάνε μόνο όταν ακούσουν ότι είσαι παντρεμένος... (Αν και όπως έλεγε ένας συνάδελφος, η βέρα είναι σαν πανίσχυρος μαγνήτης για τις γυναίκες, γιατί θέλουν να νιώθουν σιγουριά...)
Υπάρχουν "σκληροί άντρες" που ακούνε καντήλια από τις γυναίκες τους μέσω τηλεφώνου ενώ 10 ώρες στην δουλειά μας κάνουν τα συκώτια πατέ από την γκρίνια και το ανδριλίκι τους... (Στο τσαρδί του ο Κουταλιανός, τρέμει σαν το ψάρι στην κυρά του μπρος - μα να ήταν τουλάχιστον καμία Βαλκυρία...)

Μέσα σε όλο αυτό τον αχταρμά που έχω ζήσει τόσα χρόνια, δεν θα συμφωνήσω απλώς με τον αρθρογράφο, αλλά θα συμπληρώσω ότι η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο...

melancholyΜέλος
19/05/2007, 11:26:10
quote:
Σε αυτό διαφωνείτε ;
Σε τι ποσοστό περίπου πιστεύεται ότι ισχύει ;

Φίλε μου στράτο δεν διαφωνώ σ αυτό αλλά δεν σας αναγκάζουμε να κάνετε κάτι που δεν θέλετε σωστά;Η μήπως το κάνουμε;Τι να σου πώ,κατα κύριο λόγο ισχύει!

quote:
τα γλυκά λογάκια είναι όμορφα,αρκεί να μην το παρακάνουμε.

quote:
melancholy
Θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά γλυκιά μου!Άσε που αν ο άλλος το παρακάνει το πιο πιθανό είναι να μην τα εννοεί.Αυτό δεν είναι και το πιο σημαντικό;Να καταλαβαίνεις οτι ο άλλος σ αγαπάει και δε σε δουλεύει...

Αγαπητέ μου φίλε gigeni επέτρεψε μου να σου επισημάνω οτι και τα δύο μυνήματα υποστηρίζουν οτι η υπερβολή είναι αυτό που κάνει κακό!Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τί θέλουμε να πούμε!Εσένα αν η γυναίκα σου ή η σχέση σου σε έλουζε με υπερβολικά κοσμιτικά επίθετα πώς θα έννιωθες;Αν πάλι δε σου έλεγε τίποτα δεν θα ένωθες αδιαφορία;

quote:
ειμαστε συνεχεια διπλα τους
τις καταπιεζουμε
δεν ειμαστε
αδιαφορουμε

Ο κάθε άνθρωπος θέλει το προσωπικό του χώρο χωρίς αυτό να σημαίνει τη πλήρη απομάκρυνση του δεσμού του.Πώς θα ένιωθες αν είχες μόνιμα κάποια κοπέλα κολλητσίδα που να μην σε αφήνει να πας μια βόλτα με τους φίλους σου ας πούμε;Ή φαντάσου μια κοπέλα πλήρως αδιάφορη που ενώ υποτίθεται οτι τα έχετε να σε έχει στο φτύσιμο.Δεν νομίζω να σου άρεσε.Όπως και να χει θα επαναλάβω δεν είμαστε όλες οι γυναίκες έτσι.Είναι αδικία να μας βάζετε όλες στο ίδιο σακί
Το οτι το σηγκεκριμένο άρθρο κρύβει μια δόση αλήθειας είναι σίγουρο.Τώρα αν αφορά ένα μικρο,το μισό ή και το περισσότερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού δεν μπορώ να το ξέρω...

quote:
ελπιζω να μην εξελιχθει σε φυλετική διαμαχη!

Φίλε μου τυχερούλη και γω το ίδιο!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανοίκεις μόνο στον εαυτό σου...

19/05/2007, 12:38:24
Παιδιά μην τα φορτώνετε όλα στον γάιδαρο να κάνουμε και
Αυτοκριτική δηλαδή αμα ο άλλος είναι λουκουμάς και τον
Κάνει ότι θέλει η γυναικά του δεν φταίει ο ίδιος που είναι λουκουμάς ?
Άμα ο άλλος είναι εθελοντής κερατας δεν φταίει ο ίδιος?
Επιμένω όλες αυτές που κάνουν διαφορα βρίσκουν και τα κάνουν.
Δηλαδή αμα αρχίσει η γυναικά να γκρινιάζει χωρίς λογο
όπως στο Παράδειγμα στόμα δεν έχει ο άλλος να μιλήσει? Θα κάτσει να
ακούει σαν χαζός ? αμα κάτσει ας πρόσεχε αλλα μην τα ρίχνει στις γυναίκες
αμα είναι αδύναμος χαρακτήρας .
αυτό με το κέρατο είναι θέμα χαρακτήρα της κάθε γυναικάς δεν είναι όλες
στο ίδιο τσουβάλι πάντως πιστεύω ότι οι άνδρες κερατώνουν σε πολύ
μεγαλύτερο ποσοστό από τις γυναίκες .
Εγω παντος μια τέτοια κατάσταση που περιγράφει το άρθρο δεν θα μπορούσα
να την ανεκτω θα τη ν είχα κάνει με ελαφρά .
Σίγουρα θα υπάρχει ποσοστό ανδρών που θα τα ανέχεται αυτά αλλα δεν μπορω
να δεχτώ ότι είναι τόσο μεγάλο.
quote:
Υπάρχουν "σκληροί άντρες" που ακούνε καντήλια από τις γυναίκες τους μέσω τηλεφώνου ενώ 10 ώρες στην δουλειά μας κάνουν τα συκώτια πατέ από την γκρίνια και το ανδριλίκι τους... (Στο τσαρδί του ο Κουταλιανός, τρέμει σαν το ψάρι στην κυρά του μπρος - μα να ήταν τουλάχιστον καμία Βαλκυρία...)

Σίγουρα υπάρχουν αλλα ποιος φταίει γι αυτό η γυναικά του
Που βρίσκει και τα κάνει η ο ίδιος που τρωει παντοφλα?

Ασχετο με το θεμα OANNHSEA που χαθηκες ?
Καιρο εχεις να γραψεις .

19/05/2007, 12:55:15
melancholy το προβλημα ειναι αυτο που λες η υπερβολη
αλλα που ακριβως αρχηζει;

τα παραδειγματα που μου δινεις ειναι των ακρων η κολητηρι η αδιαφορια

αλλα η αληθεια ειναι οτι τις περισοτερες φορες δεν ξερετε τι θελετε
θα σου πω μια πραγματικη ιστορια
φιλος μου τα εχει με μια κοπελα που δουλευει σε μπαρακι
καθε βραδυ πηγενε και την επερνε για να πανε στο σπιτι (εμεναν μαζι)

η κοπελα αρχησε τα

"και γιατι ερχεσαι συνεχεια και περημενεις ποτε θα τελιωσω και πως την ειδες την δουλεια και για πια με περασες και καμια εμπιστοσυνη δεν μου εχεις κλπ κλπ κλπ"

τοτε το παιδι αποφασησε να μην πηγενει καθε μερα αλλα δυο τρεις φορες
σε μη τακτικα διαστηματα

η κοπελα καποιες απο τις φορες που δεν πηγενε ο δικος της να την παρει πηγενε με την παρεα απο την δουλεια σε καποιο αφτερ
μετα απο καποιο καιρο η κοπελα αρχησε

"μα καλα δεν σε νοιαζει που γυρναω ξημερωματα
και στα @ρχιδι@ σου που ειμαι
αλλα ετσι ειναι το μονο που σε νοιαζει ειναι να περνας εσυ καλα"

αντε τωρα βγαλε ακρη

το οτι δεν εισαστε ολες ετσι το ξερουμε απλα παντα πεφτουμε στις εξαιρεσεις

melancholyΜέλος
19/05/2007, 13:51:12
Αγαπητέ μου gigeni στο παράδειγμα που μου αναφέρεις σε καμία περίπτωση δεν θα υποστηρίξω την κοπέλα του φίλου σου.Οπως φαίνεται η συγκεκριμένη δεν ξέρει τι θέλει.Ανέφερα στο προηγούμενο μου μήνυμα οτι δεν γνωρίζω αν η κατάσταση αφορά το μισό το μικρό ή και σχεδόν όλο το γυναικείο πληθυσμό!Ισως οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν σε μια σχέση μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού.Μην ξεχνάς όμως οτι οι ισοροποίες είναι πολύ λεπτες.Εύκολα χάνονται.Εξάλλου όταν κάποιος είναι ερωτευμένος δεν φτάνει στην υπερβολή;Εγώ ξέρω ένα σωρό άντρες που είναι μπερδεμένοι σε μια σχέση και απλά αφήνουν τη γυναίκα να τους καθοδηγεί.Αυτό σου φαίνεται σωστό;Εγώ με λίγα λόγια είμαι υπερ της ισοροποίας.Δύσκολο μεν αλλά όχι ανεύφικτο.

quote:
το οτι δεν εισαστε ολες ετσι το ξερουμε απλα παντα πεφτουμε στις εξαιρεσεις

Και τι φταίω εγώ αν είσαι εσύ γκαντέμης;
Εντάξει πλάκα κάνω...Προφανώς δεν επιλέγετε με προσοχή τη κοπέλα...Πρέπει να επιβάλεστε στα θέλω της και να προβάλετε και τις δικιές σας επιθυμίες με καλό τρόπο όμως ε!...Anyway,δεν γνωρίζω τί άλλο να πώ.Αν πιστεύεις οτι όλες είμαστε έτσι, άποψή σου.

Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...

19/05/2007, 18:49:31
Πάντως εγώ έχω την τιμή να πέφτω πάντα μόνο στις εξαιρέσεις...
Μετά από τόσα χρόνια αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί αυξάνουν τα gay bar...
Ε, τουλάχιστον εκεί υπάρχουν δύο άτομα που δεν είναι άντρες, που δεν κοιτούν άλλες γυναίκες, που δεν πολυνοιάζονται για την μητρότητα, που έχουν πολλά κοινά να μοιραστούν και χίλια άλλα...
Σκηνή που εξελίχτηκε μπροστά μου:
Η κοπέλα αργεί πάνω από 30 λεπτά, όταν εμφανίζεται δεν λέει ούτε ένα συγγνώμη, το αγόρι τσαντισμένο μετά εντάση της λέει, χωρίζουμε.
Η μεγαλοιώδης απάντηση της κοπέλας: Δεν μπορεί να χωρίσουμε έτσι!!!

Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς οι κοπέλες, αλλά εγώ έχω σιχαθεί και βαρεθεί πλέον από όοοοολες αυτές τις γελοιότητες...
Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να πάω να γίνω ερημίτης ή να το γυρίσω το νόμισμα...

19/05/2007, 19:36:31
τελικα OANNHSEA απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος γκαντεμης
τωρα το να το γυρησεις
δεν νομιζεις οτι εισαι μεγαλος για να μαθεις καινουργια κολπα;;

εγω παντως ακομη ψαχνω τον κανονα
ε δεν μπορει ποσες να ειναι οι εξαιρεσεις;;

20/05/2007, 07:34:05
Και όχι μόνο αυτό Gigenis: Σκέψου να ανακαλύψω ότι για αυτό ήμουν πλασμένος και να κλαίω που τόσα χρόνια τραβούσα τα πάνδεινα από το άλλο φύλλο;

Τέλος πάντων...
Κατά το ανέκδοτο: Γιατρέ με μισεί όλος ο κόσμος - Σκάσε ρε, δεν μπορεί να έχεις γνωρίσει 6 δις ανθρώπους...
Κάπου εκεί κάτι θα υπάρχει.
Και ύστερα γιατί να περιοριστούμε στον τόπο μας;
Ρωσσία, Ουκρανία και τόσες άλλες βόρειες χώρες...
Συρία, Λιβανός και Αϊγυπτος...
Βραζιλία, Αργεντινή και Λατινοαμερικάνικες (για κάτι πιο εξωτικό)...
Ε δεν μπορεί,δεν έχουμε γνωρίσει όλες τις γυναίκες του κόσμου. Κάπου θα υπάρχουν γυναίκες - ΓΥΝΑΙΚΕΣ - και όχι μηχανές γκρίνιας και δημιουργίας ενοχών...