- Αντρας σημαίνει ένοχος! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Και όχι μόνο αυτό Gigenis: Σκέψου να ανακαλύψω ότι για αυτό ήμουν πλασμένος και να κλαίω που τόσα χρόνια τραβούσα τα πάνδεινα από το άλλο φύλλο;
τι να σου πω δοκιμασε για να σου φυγει το αγχος
αν εχεις κανεις λαθος τουλαχιστον θα πιανεις καθε βδομαδα το τζοκερ![]()
![]()
quote:
Και ύστερα γιατί να περιοριστούμε στον τόπο μας;
Ρωσσία, Ουκρανία και τόσες άλλες βόρειες χώρες...
Συρία, Λιβανός και Αϊγυπτος...
Βραζιλία, Αργεντινή και Λατινοαμερικάνικες (για κάτι πιο εξωτικό)...
Ε δεν μπορεί,δεν έχουμε γνωρίσει όλες τις γυναίκες του κόσμου. Κάπου θα υπάρχουν γυναίκες - ΓΥΝΑΙΚΕΣ - και όχι μηχανές γκρίνιας και δημιουργίας ενοχών...
τι λες τωρα
εχουμε που εχουμε την κρεβατομουρμουρα
αν μπλεξουμε με καμια αλλοδαπη θα πρεπει να αναβουμε και το φως για να βρισκουμε στο αλλοδαποελληνικο λεξικο τι μας σουρνει στις 3 το βραδυ
ασε δραμα η κατασταση
η κρεβατομουρμουρα ειναι θανατος
ολη μερα να μην βγαζουν αχνα
να τις βλεπεις να κοβουν βολτα με κατι μουτρα λες και τους αλλαξες καναλι οταν εβλεπαν την βερα στο δεξι
να της ρωτας τι εχει και να σου λεει τιποτα
και ενω εχει περασει ολη η μερα ετσι
ξαπλωνετε γνωριζοντας οτι εχει "πονοκεφαλο"
και ενω ακους το φτερουγισμα του μορφεα και λες τωρα θα κλεισω τα ματακια μου ξεκιναει και λεει οτι δεν ειπε ολη την μερα
και για να προλαβει 16 ωρων λεξεις να τις πει σε 2 ωρες τις λεει χωρις ανασα
αντε τωρα εσυ να εισαι με ενα αλλοδαπο παιδι και να πρεπει να καταλαβεις τι σου λεει
φωτια θα παρει το λεξικο
θα σου τα λεει μισα ελληνικα μισα στην γλωσσα της και θα τρελενεσε
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
μα φυσικά.....!
υγ. εκτός κι αν διαβάζει esoterica η γυναίκα σου....

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Αυτό με το τζόκερ δεν το κατάλαβα...
Από την άλλη όμως για σκέψου:
Α) Θα λατρεύω τραγούδια όπως το "It's raininig men" - έχεις ακούσει κάνα τραγούδι να λέει "It's raining women" (Ο Θεός να μας φυλάει..)
Β) Θα βρω επιτέλους μία "αδερφή ψυχή"...
Γ) Θα μπορώ άνετα να φωνάξω " καλεεεε ναααααύτες...", "καλεεεε κουκλιάααα..." και όλο και κάποιος θα γυρίσει να σε κοιτάξει- όχι όπως τώρα που λες σε μια κοπέλα στο δρόμο "θεά μου εσύ" και τρως ένα ξυνισμένο πρόσωπο λες και μύρισε σκατά η δεσποσύνη...
Όσο για την κρεβατομουρμούρα, καλύτερα δεν είναι να μην καταλαβαίνεις τι λέει; Γιατί: α) εάν ξέρει ότι δεν την καταλαβαίνεις ή θα προσπαθήσει να μάθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ελληνικά ή δεν θα μιλάει καθόλου - το πολύ, πολύ να εκφράζεται δημιουργηκά (με ένα τηγάνι στο κεφάλι σου... β) Έτσι και αλλιώς αυτά που λένε είναι άνευ ουσίας, ανεύ σημασίας, τι και εάν είναι στα ελληνικά, τι στα ξένα...
Παράδειγμα δικό μου: Πριν από 3 μήνες προτείνω σε μία κοπέλα που μόλις είχα γνωρίσει, μία βολτούλα στην εξοχή. Λοιπόν 6 ώρες ταξίδι πήγαινε - έλα και σχεδόν δεν έβγαλε λέξη από το στόμα της!!! Μέχρι και σε πολιτικά πήγα ΜΗΠΩΣ υπάρξει μία μικρή συζήτηση αλλά εις μάτην...
Ερώτηση: Έχεις καμία ιδέα που μπορεί να κρυβεται ο κανόνας και εμείς να πέφτουμε πάντα πάνω στις εξαιρέσεις;;;
quote:
Αυτό με το τζόκερ δεν το κατάλαβα...
μα θα εισαι κ...φαρδος![]()
quote:
Ερώτηση: Έχεις καμία ιδέα που μπορεί να κρυβεται ο κανόνας και εμείς να πέφτουμε πάντα πάνω στις εξαιρέσεις;;;
δεν εχω ιδεα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
Αφου δεν κατέεις πράμα, επέτρεψε μου...
ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣςςςςςςςςςςςςς
Κανένας με καμία ιδέα για εμάς τα μπακούρια...
Ξέρει κανείς που υπάρχει ο κανόνας και εμείς πέφτουμε πάντα στις εξαιρέσεις;;;;
Άντε βρε, κοινωνικό έργο θα προσφέρετε.
Στο τέλος μπορεί να φάτε και κουφέτα...
(Υπόσχομαι διπλή μερίδα...)
Ελάτε βοηθήστε εσείς οι ανοιχτομάτηδες, εμάς τους άτυχους...
quote:
Gigenis,
Αφου δεν κατέεις πράμα, επέτρεψε μου...
αυτό το " δεν κατἐεις " , αν και δεν κατάλαβα απο που προέκυψε , πολύ με έφτιαξε by the way...
quote:ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣςςςςςςςςςςςςς
Κανένας με καμία ιδέα για εμάς τα μπακούρια...
(Υπόσχομαι διπλή μερίδα...)
Ελάτε βοηθήστε εσείς οι ανοιχτομάτηδες, εμάς τους άτυχους...
πάρε μια μαντινάδα , εκεί μέσα υπάρχει κι ο κανόνας που ζητάς... :
"οι κοπελιές κιο ποταμός
τον ίδιο νου βαστούνε,
και δεν τον εγαέρνουνε
όσοι κι αν μαζωχτούνε..."

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Από την άλλη όμως, διαβάζω τα post του OANNHSEA και είναι σαν να ακούω τους μπάκουρους φίλους μου...
Αγαπητέ OANNHSEA υπάρχουν εξαιρέσεις μιας και ο κανόνας είναι αυτό που υποστηρίζουμε εμείς οι άντρες και που προσπαθούν οι γυναίκες να αρνηθούν. Θα μπορούσα να γράψω χείμαρους για το "σκάρτο της ελληνίδας", δεν το κάνω όμως για να μην προσβάλλω τις κοπελες του forum, τις αδελφές σας, τις κόρες σας...
Στην τελική, δεν φταίνε οι ελληνίδες για την κατάντια τους, εμείς οι μαλάκες τις καταντήσαμε έτσι.
Οι προβληματισμοί μου λύθηκαν όταν πήρα την απόφαση να πω στον εαυτό μου "ποτέ ξανά με ελληνίδα" και στράφηκα στις γυναίκες του κόσμου. Τελικά κατέληξα να παντρευτώ αλλοδαπή και ως δια μαγείας τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαι με την γυναίκα μου, έχω γνωρίσει τι θα πει οικογενειακή γαλήνη, τι θα πει σύντροφος, τι θα πει "το άλλο μου μισό".
Δεν φταίνε οι ελληνίδες για αυτά που τους καταλογίζουμε, ταιριάζουν γάντι στους ΕΕέλληνες άντρες, γι'αυτό και δεν βρίσκεις τελικά αυτό που ψάχνεις. Αναρωτήσου, έχεις καμμία σχέση με τον τυπικό έλληνα ? Αν όχι, πως περιμένεις να βρεις μια ελληνίδα να ταιριάξεις...
Sorry κορίτσια, δεν σας απαξιώνω, απλά δεν γουστάρω τις ελληνίδες... Εσείς δεν φταίτε σε τίποτα, εγώ είμαι που δεν γουστάρω να ακούω Βέρτη για να σας πάω στο Romeo, εγώ φταίω που δεν γουστάρω να βάλω τους γονείς σας μέσα στο βρακί μου, εγώ φταίω που προτιμάω να φοράτε ένα τζηνάκι και αθλητικά παπούτσια όταν πρόκειται να πάμε βόλτα έξω, εγω φταίω που δεν γουστάρω να πάω να παστωθώ στα τρέντυ στέκια σας για να κάνετε εσείς την εμφάνισή σας και να τσεκάρετε πόσοι σας κοιτάζουν....
Να με συγχωρέσετε αλλά δεν πρόκειται να συμετάσχω άλλο στην κουβέντα σας. Μπήκα μόνο για να πω στον OANNHSEA ότι υπάρχει φως στο τούνελ, ξέρω και άλλους που σαν εμένα έχουμε βρει την υγειά μας και μάλιστα πιστεύω πως έχω να προτείνω και την ιδανική χώρα μιας και τρεις γυναίκες από εκεί που έχουνε παντρευτεί με έλληνες, έχουνε στήσει το τέλειο οικογενεικό περιβάλλον στην ελλάδα...
Αμα θέλεις παραπανω αγαπητέ OANNHSEA, μέσω e-mail...
quote:
Επιμένω όλες αυτές που κάνουν διαφορα βρίσκουν και τα κάνουν.
Η πιο σωστή κουβέντα!!!Βρίσκουν και τα κάνουν!Και τα δύο φύλα!Καλά κορίτσια πέφτουν σε μα...ες,καλά αγόρια πέφτουν σε ηλίθιες!Όποιος είναι τυχερός και καλοπέσει,ε,είναι τυχερός!
Όσο για το κέρατο,υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανθρώπων.Αλλά σε καμία περίπτωση δεν φταίει μόνο ένας για το κέρατο.Εκτός και αν ο άνθρωπος είναι "ποδόγυρος"
quote:
Sorry κορίτσια, δεν σας απαξιώνω, απλά δεν γουστάρω τις ελληνίδες... Εσείς δεν φταίτε σε τίποτα, εγώ είμαι που δεν γουστάρω να ακούω Βέρτη για να σας πάω στο Romeo, εγώ φταίω που δεν γουστάρω να βάλω τους γονείς σας μέσα στο βρακί μου, εγώ φταίω που προτιμάω να φοράτε ένα τζηνάκι και αθλητικά παπούτσια όταν πρόκειται να πάμε βόλτα έξω, εγω φταίω που δεν γουστάρω να πάω να παστωθώ στα τρέντυ στέκια σας για να κάνετε εσείς την εμφάνισή σας και να τσεκάρετε πόσοι σας κοιτάζουν....
Μάλλον είσαι μακριά νυχτωμένος ή δεν έκανες τον κόπο να ψάξεις για καμιά κοπέλα της προκοπής.Αν νομίζεις ότι όλες οι κοπέλες/Ελληνίδες είναι έτσι,τότε ψάχνεις σε λάθος μέρη.Αν ψάχνεις στο Ρομέο που έχεις πάει με τους φίλους σου,τέτοιες κοπέλες θα βρείς.Λυπάμαι που η άποψή σου για τις Ελληνίδες είναι τέτοια.
quote:
Παράδειγμα δικό μου: Πριν από 3 μήνες προτείνω σε μία κοπέλα που μόλις είχα γνωρίσει, μία βολτούλα στην εξοχή. Λοιπόν 6 ώρες ταξίδι πήγαινε - έλα και σχεδόν δεν έβγαλε λέξη από το στόμα της!!! Μέχρι και σε πολιτικά πήγα ΜΗΠΩΣ υπάρξει μία μικρή συζήτηση αλλά εις μάτην...
Ποτέ δεν προτείνεις σε άνθρωπο που μόλις γνώρισες εκδρομούλα!!Πω πω...τόσες ώρες ταξίδι μουγκαφών...
quote:
Αν έχετε φίλες κοπέλες,γιατί δεν τις ρωτάτε;Αν πάλι δεν έχετε,το φόρουμ έχει πολλές κοπέλες!Ευχαρίστως να σας διαφωτίσουμε σε όποια απορία υπάρχει!
καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Μάλλον είσαι μακριά νυχτωμένος ή δεν έκανες τον κόπο να ψάξεις για καμιά κοπέλα της προκοπής.Αν νομίζεις ότι όλες οι κοπέλες/Ελληνίδες είναι έτσι,τότε ψάχνεις σε λάθος μέρη.Αν ψάχνεις στο Ρομέο που έχεις πάει με τους φίλους σου,τέτοιες κοπέλες θα βρείς.Λυπάμαι που η άποψή σου για τις Ελληνίδες είναι τέτοια.
Μάλλον εσύ δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις προσεχτικά τι έγραψα...
Όσο για ψάξιμο.... άσε, σας έφαγα με το κουτάλι για 15 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που άνοοιξαν τα μάτια μου.... Και πίστεψέ με, λυπάμαι που οι ελληνίδες έχουνε καταντήσει έτσι - και όχι μόνο οι ελληνίδες...
(Είπα δεν θα κάνω διάλογο και τελικά έπεσα στην παγίδα - αλλά προκλήθηκα από λάθος συμπεράσματα...)
καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
...δεκαπεντε χρονια σας εφαγα στη μαπα...
μικρο θυμωμενο αγορι
μην καθεσαι, τρεχα στην πανια να τραγουδησεις εξω απ τα δοντια το "ειμαι ο,τι καλυτερο ειχατε", αισθησιακα και θυμωμενα!
κανονικα θα πρεπε οι ελαχιστοι-ομολογουμενως-αντρες με το Α κεφαλαιο να μπουν να σε μαζεψουν που δυσφημεις οικτρα ενα ταλαιπωρο ηδη ειδος προς εξαφανιση.
Μην ανησυχεις παντως, αφου γερασες και μυαλο δεν εβαλες, τοσα χρονια, ουτε αυτοκριτικη εκανες, ουτε ξερεις τι θες και πως να το αποκτησεις, δεν κινδυνευεις να κανεις συντομα σχεση με γυναικα.Αυτο βεβαια δε σου αποκλειει μια ερωτικη σχεση, απαραιτητα, μονο αν θες να στε 2 θα χεις προβλημα....
α, και που εισαι, επειδη ο κολλητος μου ειναι gay, θα του πω να πει στους φιλους του για σενα, μην αποδεκατισεις απο απογνωση και το αλλο φυλο μεχρι να καταλαβεις πως εισαι αυτο που στην μεγαλονησο λεμε "γρόθο"
Ιt's you and your hand tonight![]()
![]()
ποτέ μην εμπιστεύεσαι έναν γυμνό οδηγό λεωφορείου