ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ . - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ . - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

MELETHTHS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/01/2005, 15:50:53

MELETHTHS

16/01/2005, 15:54:10

MELETHTHS

17/01/2005, 16:29:33
MELETHTHS,

Κόπτεσαι και φωνάζεις ξανά και ξανά ρε Στάθη για «σημάδια», για «προφητείες», για το πώς ο Νώε χώρεσε ΟΛΑ τα είδη της γήινης ζωής μέσα σε ένα καράβι, για το πως ο κόσμος δημιουργήθηκε το 4000 ante era vulgaris, για το πώς ο Λωτ κουβαλούσε την γυναίκα του σε………..αλατιέρα (!), για το πως ο Αδάμ ακόμα μετράει τα πλευρά του και προσπαθεί να βρει ομοιότητες ανάμεσα σε αυτά και στην Εύα, για το πώς οι άγγελοι, όντα ΑΦΥΛΑ και ΑΣΩΜΑΤΑ, συνουσιάζονταν με γυναίκες ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ και δροσερές οι οποίες έμεναν έγκυες και γεννούσαν Γίγαντες (!), για το πως η Μύριαμ έμεινε έγκυος από……………την γύρη, για το πώς οι άξεστοι και αμόρφωτοι απόστολοι ξαφνικά έμαθαν να μιλάν όλες τις γνωστές γλώσσες, για το πώς ο υπό διερεύνηση βιογραφικού Ιησούς περπατούσε πάνω στο νερό, αλλά δεν μας λες κουβέντα ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!

Τι έγινε ρε Στάθη τελικά, μούγκα σε έπιασε πάλι? Και που’σαι, μιας και κομπάζεις ως μελετητής της Αγίας Γραφής (τρομάρα σου!), μόλις μου υποδείξεις το σημείο που αναφέρεται σε μια ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, θυμήσου να μου υποδείξεις και το σημείο από όπου προκύπτει και πως ο συγγραφέας είναι ο Ευαγγελιστής Ιωάννης.

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε κύριε……….«μελετητή»!!

Αν βέβαια σου είχε απομείνει και λίγη λογική φίλτατε Στάθη, τότε θα γνώριζες πως η λέξη ακουγόταν κάποτε ως ΠΡΟ-ΦΥΤΕΥΩ, όπου και παραπέμπει όχι στις εσχατολογικές αηδίες που σας βάλανε οι Μάρτυρες στο μυαλό σας, αλλά στο ότι ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ.

Ψιλά γράμματα Στάθη για την αφεντιά σου, πολύ ψιλά……..

19/01/2005, 21:55:26
ΠΡΟΣ SCHWABE

ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ;
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.
ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΜΟΝΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΕ;

ΦΙΛΙΚΑ

MELETHTHS

19/01/2005, 22:00:47

MELETHTHS

19/01/2005, 22:03:33

MELETHTHS

19/01/2005, 22:06:39

MELETHTHS

19/01/2005, 22:10:04