ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι θεωρούμε αμαρτία ??? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τι θεωρούμε αμαρτία ??? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

e_shadow59 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
e_shadowΜέλος
12/04/2005, 16:36:03
quote:
Είμαστε αμαρτωλοί

''Γιατί όλοι αμάρτησαν και βρίσκονται μακριά από τη δόξα του Θεού'' (Προς Ρωμαίους 3:23) .

Μπορεί να έχεις ακούσει κάποιον να λέει, ''Είμαι ένας απλός άνθρωπος- κανείς δεν είναι τέλειος''. Αυτό το εδάφιο λεει το ίδιο πράγμα: Είμαστε όλοι αμαρτωλοί. Όλοι κάνουμε λάθη. Και για αυτό νιώθουμε αποξενωμένοι από το Θεό - επειδή ο Θεός είναι άγιος και καλός, και εμείς όχι

quote:
''Γιατί πράγματι, ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος'' (Ρωμαίους 6:23)

Όπως οι εγκληματίες πρέπει να εξοφλήσουν τη ποινή τους για τα εγκλήματα τους, οι αμαρτωλοί πρέπει να εξοφλήσουν τη ποινή για τις αμαρτίες τους. Εάν συνεχίσεις να αμαρτάνεις, θα πληρώσεις τη ποινή του πνευματικού θανάτου: Όχι μόνο θα πεθάνεις σωματικά αλλά θα απομακρυνθείς από τον άγιο Θεό αιώνια. Η Βίβλος λέει ότι αυτοί που διαλέγουν να μείνουν μακριά από το Θεό θα περάσουν την αιωνιότητα σε ένα μέρος που ονομάζεται κόλαση. Ο Χριστός πλήρωσε για την αμαρτία μας

quote:
''Ο Θεός όμως εκδηλώνει το είδος της δικής του αγάπης σ' εμάς, γιατί, ενώ ακόμα εμείς είμασταν αμαρτωλοί, ο Χριστός πέθανε για μας'' (Ρωμαίους 5:8)

Η Βίβλος λεει ότι ο Ιησούς Χριστός, ο αναμάρτητος Υιός του Θεού, πλήρωσε για όλες τις αμαρτίες σου. Μπορεί να σκεφτείς ότι θα πρέπει να ζεις μια καλή ζωή και να κάνεις καλές πράξεις μπροστά στο Θεό ώστε να σε αγαπήσει. Αλλά η Βίβλος λεει ότι ο Χριστός σε αγάπησε αρκετά για να πεθάνει για σένα, ακόμα και όταν εσύ ήσουν εναντίον Του

Τι θεωρούμε αμαρτία ???

Διαβάζοντας κάποια κείμενα σαν αυτά σκέφτηκα τι εννοούμε εμείς σήμερα λέγοντας αμαρτία??

Κάποιοι πολλοί φανατικοί χριστιανοί πιστεύουν ότι :

Αμαρτία είναι να ακούς τραγούδια!
Αμαρτία να βλέπεις τηλεόραση!
Αμαρτία να διαβάζεις βιβλία (εξαιρούνται τα εκκλησιαστικά )
Αμαρτία να φοράς παντελόνι
Αμαρτία να φοράς κοντομάνικα
Και πολλά πολλά άλλα !!!

Σε αυτό το topic θα ήθελα να κουβεντιάσουμε τι νομίζει ο καθένας μας ότι είναι Αμαρτία!!!!
Και αν θέλει κατά πόσο αμαρτωλός νιώθει!!

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!

12/04/2005, 17:18:16
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ
quote:

Και πολλά πολλά άλλα !!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ.
KrisnnaΜέλος
12/04/2005, 21:23:04
quote:
Και πολλά πολλά άλλα !!!

Kαλάάά ... όσοι παίρνουν στα σοβαρά τους συγκεκριμένους Χριστιανούς και τους πιστεύουν μάλλον για κανένα τρελάδικο τους βλέπω
Αμαρτωλοί κατά βάθος είμαστε όλοι, όταν ο Ιησούς είπε "Ουδείς κανείς αναμάρτητος" είπε μιά πολύ μεγάλη αλήθεια. Αλλά η αμαρτία πιστεύω έχει σχέση με τις πράξεις μας, την συμπεριφορά μας και τις επιπτώσεις στους άλλους και το περιβάλλον μας!
Είμαστε σε θέση να το καταλάβουμε απο μόνοι μας αυτό χωρίς καθοδήγηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

Edited by - Krisnna on 12/04/2005 21:32:10

12/04/2005, 21:51:10
ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.
ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

12/04/2005, 22:09:15
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
quote:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ/ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ.

ΑΜΑΡΤΙΑ...Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ.
ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ...Η ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ...ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ...ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ;...ΗΘΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ...ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ;...Ή ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ;

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ;

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.

12/04/2005, 22:17:16
Μήπως θα έπρεπε αρχικά να αναρωτηθούμε τι είναι ηθική?
Τι είναι "κακό" και τι "καλό"?

...και μετά τι θεωρούμε αμαρτιά?

Κατά τα δικά μου δεδομένα, μπορεί, ένας φόνος που εξυπηρετεί το καλό της κοινωνίας, π.χ. ενός εμπόρου ναρκωτικών ή ενός πορωμένου εκληματία, να είναι η υπέρτατη πράξη καλού και κατά συνέπεια να μην το θεωρώ αμαρτία...

Η αμαρτία αλλάζει μορφή και περιεχόμενο για τον κάθε ένα από εμάς... προσωπικά δεν δέχομαι τον όρο αμαρτία, μόνο τον όρο λανθασμένη επιλογή...
.
.
.
The She Mantis...

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
12/04/2005, 22:27:44
Aμαρτία, με την έννοια του λάθους και όχι της ηθικής είναι να ζεις

στο περιθώριο του δώρου που λέγεται Ζωή...

όλα τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται σ'αυτό.

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

12/04/2005, 22:52:36

quote:

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΑΜΑΡΤΙΑ

ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ

συμφωνω με το πρωτο μερος της τοποθετησης σου.

αλλα εχω επιφυλαξεις για το δευτερο...

οι κλεφταρματωλοι, χαρακτηριστηκαν κλεφτες αλλα αυτοι απελευθερωσαν την Ελλαδα!

εκλεβαν την τοτε εξουσια...

οι λησταρχοι του 20-30 εκλεβαν τους "κληρονομους" των Τουρκων τσιφλικαδες και κοτζαμπασηδες και τα μοιραζαν στους κοληγαδες!

εκλεβαν την τοτε εξουσια...

αν κλεψεις μια πολυεθνικη ή μια τραπεζα, εισαι αμαρτωλος???

κλεβεις την τωρινη εξουσια...

ΥΓ. το θεμα ειναι να μην βλαψεις αθωο ανθρωπο!

οι Αθηναιοι ψηφισαν νομο μετα τις τυραννιες που ανακηρυσε ΗΡΩΑ τον τυραννοκτονο!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

12/04/2005, 23:06:16

quote:

ΑΜΑΡΤΙΑ...Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ.

κακως αδελφε!

ειμαστε Ελληνες και ποτε δεν χρειαστηκε ο Θεος να μας πει: τιμα τον πατερα σου και την μητερα σου!

κτλ, κτλ...

quote:

ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ...

ερινυες, τυψεις, συνειδηση...

quote:

Η ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ...ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ...ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ;...

τον δικαιολογημενο πολλες!

η κοινωνια μπορει να σε αθωωσει, αλλα με τις ερινυες τι γινεται?

quote:

ΗΘΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ...ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ...

εντελως λαθος φιλε μου!

το αντιθετο ισχυει: ο γεννετικος μας κωδικας, τα γονιδια μας, ωθουν τον αντρα να σπειρει οπου μπορεσει το DNA του και τις γυναικες να επιλεγουν τον αντρα απο τα σωστα γονιδια αλλα και την παροχη προστασιας στους απογονους τους!

quote:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ;...Ή ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ;

η διαφορα μας απο τα ζωα ειναι οτι αυτα σκοτωνουν μονο για να φανε ή να αμυνθουν!

δεν σκοτωνουν για το κερδος ουτε και για διασκεδαση, οπως κανουμε εμεις!!!

12/04/2005, 23:13:24

quote:

Μήπως θα έπρεπε αρχικά να αναρωτηθούμε τι είναι ηθική?
Τι είναι "κακό" και τι "καλό"?

...και μετά τι θεωρούμε αμαρτιά?

εθεσες το θεμα στην σωστη βαση!

ολα ειναι σχετικα παιδια, το ειπε και ο Αϊνσταϊν!

ποιος θα κρινει τους κρινοντες???

ποιος θετει τους κανονες???

χοντρικα συμφωνω με τους Βουδιστες: μην αφαιρεις ζωη κανενος ειδους, μην αδικεις!

χωρις αυτο να σημαινει οτι θα σε κρινει καποιος αλλος περα απο τις τυψεις της συνειδησης σου...

12/04/2005, 23:15:48

quote:

Aμαρτία, με την έννοια του λάθους και όχι της ηθικής είναι να ζεις

στο περιθώριο του δώρου που λέγεται Ζωή...

αυτο εγω το λεω λαθος αντιληψη του Συμπαντος και της Ζωης...

Deva_ParinitoΜέλος
12/04/2005, 23:29:15
Γεια σας,

Κατά την γνώμη μου, αμαρτία σημαίνει απουσία μαρτυρίας, α-μαρτυρία δηλ, να μην είσαι παρόν, να μην γνωρίζεις το γεγονός που συμβαίνει δίπλα σου. Αυτή είναι η εννοιολογική προσέγγιση του όρου, της λέξης "αμαρτία" και άδικα οι Χριστιανοί έχουν κάνει τόσες πολλές υποθέσεις γύρω από αυτόν.

Αμαρτία δεν σημαίνει διάπραξη σφάλματος, σημαίνει πως δεν μπορείς να μαρτυρήσεις για κάτι που συμβαίνει κοντά σου ή μακριά σου, εμπρός στα μάτια σου ή πίσω από αυτά, γιατί δεν είσαι παρόν συμβάν, απέχεις, απουσιάζεις, βρίσκεσαι κάπου άλλου και δεν μπορείς να το γνωρίσεις, άρα δεν μπορείς να πεις και τίποτε γι' αυτό. Έτσι, ουσιαστικά, μία μόνο αμαρτία υπάρχει : η άγνοια.

Αυτή είναι η άποψή μου, και είναι προσωπική.

Τα δέοντα,

Deva Parinito

Edited by - Deva_Parinito on 12/04/2005 23:37:33

12/04/2005, 23:38:10
Ακόμα κι αν κάποιος είναι ανήθικός και αναίσθητος, δεν σημαίνει ότι μένει ατιμώρητος... ο Νόμος του Σύμπαντος... η Θεία Τιμωρία, προβλέπει για όλους και για όλα... τελικά δεν μετράει η ίδια η "ποινή", αλλά ο δρόμος που θα διανύσεις μέχρι να έρθει η ώρα να εισπάξεις και ο τρόπος που αυτή θα αποδωθεί... μπορούν και τα δύο να είναι τόσο επώδυνα που στο τέλος να παρακάλας για την απόδωση της τιμωρίας σου...
.
.
.
The She Mantis...

12/04/2005, 23:47:17
quote:
αυτο εγω το λεω λαθος αντιληψη του Συμπαντος και της Ζωης...

το ίδιο λέμε...

απλά εγώ το θεωρώ αμαρτία

ή μάλλον έτσι την προσδιορίζω

Galadriel

Edited by - galadriel on 12/04/2005 23:48:00

e_shadowΜέλος
13/04/2005, 00:13:31
Ξέρω ότι σας φάνηκαν παλαιολιθικά αυτά που έγραψα πως μερικοί τα θεωρούν αμαρτία αλλά είναι αλήθεια και επειδή είχα μια τέτοια κουβέντα σήμερα σκέφτηκα να τα πούμε και μαζί !!!!

Εγώ πάντα πίστευα και έκανα πράξη αυτό που λεει

ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

Και παρότι το τηρώ πιστεύω ότι πολλά από αυτά που έχω κάνει άλλοι τα θεωρούν αμαρτίες

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!

13/04/2005, 00:19:14

quote:

Ακόμα κι αν κάποιος είναι ανήθικός και αναίσθητος, δεν σημαίνει ότι μένει ατιμώρητος...

κι ομως καλη μου, η πραγματικοτητα ειναι οτι υπαρχουν εγκληματιες που μενουν ατιμωρητοι σε αυτη την ζωη.

αυτο, και το γεγονος πως υποφερουν παιδια (που δεν προλαβαν να "αμαρτησουν") ωθησε τους Ινδουιστες και τους Βουδιστες να πιστευουν στην μετενσαρκωση και στο καρμα...

13/04/2005, 00:41:49

quote:

το ίδιο λέμε...

απλά εγώ το θεωρώ αμαρτία

ή μάλλον έτσι την προσδιορίζω

το ιδιο λεμε καλη μου, αλλα η αμαρτια προϋποθετει οτι καποιος θα σε κρινει καποτε.

η αληθεια ειναι οτι η Φυση, το Θειον, δεν γνωριζουν καλο και κακο (γιατι δεν διαθετουν τους απαραιτητους ενδοκρινεις αδενες).

κανεις δεν θα μας κρινει περα απο την όποια συνειδηση μας!

προσωπικα θεωρω "λογικη" την ερμηνεια της μετενσαρκωσης και του καρμα, αλλα απο την αλλη γνωριζω οτι και αυτη ειναι φτιαγμενη μεσα στα ανθρωπινα μετρα του καλου και του κακου.

.

.

ΥΓ. ειπα κατι που φαινομενικα αναιρει την ανθρωπινη ηθικη και την εννοια του καλου.

μην με παρεξηγησετε αλλα σε καποιο ανωτερο σταδιο συνειδητοποιησης, ολα τα μονοπατια αναζητησης φτανουν υποχρεωτικα στην αναιρεση των ανθρωπινων μετρων.

δεν υπαρχει καλο και κακο στο συμπαν, και μια συμπαντικη συνειδηση δεν αναγνωριζει τετοιες εννοιες αλλα μονο μια: το σχετικιστικα σωστο!

ομολογω πως εχω αμφιβολιες ως προς το κατα ποσον θαπρεπε να λεγονται δημοσια τετοιες "αληθειες".

οι αντιδρασεις θα δειξουν προφανως...

αλλα σκεφθειτε: αν εκραγει μια σουπερ νοβα στην αστρικη γειτονια μας ή πεσει ενας μετεωριτης διαμετρου 3,4 χιλιομετρων στην γη, θα ειναι αμαρτια?

αμαρτια ποιου?

οι ηθικοι κανονες και το κακο εφευρεθηκαν για να μπορεσει να υπαρξει κοινωνικη συμβιωση (και επιβιωση) και μονο γι αυτο!

και επειδη ο χειροτερος φονιας ειναι ο ανθρωπος, ειναι απαραιτητοι για να τον εξευγενισουν!

13/04/2005, 00:55:02
συμφωνούμε στα παραπάνω

μόνο να εντοπίσω κάτι....

quote:
οι ηθικοι κανονες και το κακο εφευρεθηκαν για να μπορεσει να υπαρξει κοινωνικη συμβιωση (και επιβιωση) και μονο γι αυτο!

κάποτε ο Χριστός είπε πως τα "σκάνδαλα" είναι αναγκαία στον κόσμο,
αλλίμονο όμως σ'αυτούς που τα φέρνουν....

καλό ξημέρωμα σε όλους

Galadriel

13/04/2005, 01:23:16
quote:

κι ομως καλη μου, η πραγματικοτητα ειναι οτι υπαρχουν εγκληματιες που μενουν ατιμωρητοι σε αυτη την ζωη.

Κανείς δεν μένει ατιμώρητος... υπάρχει η δράση και η αντίδραση...

Δεν είναι αναγκαίο η τιμωρία να έρθει από τον "ουρανό", ο περίγυρος σου μπορεί να την αποδώσει... πχ ο Δουρής, μερικοί τον θυμούνται ακόμη, κάποιοι ήταν πολύ "νέοι" όταν έγινε γνωστό το έγκλημα του... παρακολούθησα το θέμα ως την "αυτοκτονία" του... αυτό που δεν έγινε ποτε γνωστό στο ευρή κοινό είναι ότι εξαναγκάστηκε από τους συγκρατούμενους του να αυτοκτονήσει... ακόμη και ανάμεσα στους φονιάδες, τους κλέφτες, τους απατεώνες και γενικά τον υπόκοσμο, υπάρχει ένας άγραφος νόμος και το εγκλημα του Δουρή είναι το πλέον κατακριτέο...

...η τιμωρία του ήταν να βιώσει ότι και το θύμα του, στο πολλαπλάσιο και μετά η εσχάτη των ποινών...

Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να γλυτώσει είναι γελασμένος... για όλες τις λανθασμένες επιλογές μας υπάρχει αντίτιμο...

Είναι ένα θέμα που χρειάζεται μεγάλη ανάλυση, αλλά η ώρα έίναι δύσκολη...
.
.
.
The She Mantis...

13/04/2005, 11:17:14
quote:
Εγώ πάντα πίστευα και έκανα πράξη αυτό που λεει

ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ.