- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.......!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Iνδιάνα ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ .
quote:
Ειδικά δε στην περίπτωση των γεωλογικών κλπ καταστροφών, τι θα μπορούσες να κάνεις? Πώς θα απέτρεπες πχ ένα σεισμό, ή το λιώσιμο των πάγων?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.
Συγγνώμη για το άσχετο post, προτίμησα να το κάνω εδώ για να είμαι σίγουρη ότι ο aries θα το δει σύντομα.
quote:
Jaya ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ.
Πες μου ακριβώς τι εννοείς για να σου απαντήσω...
(Μιλούσαμε για το πίστευε και μη, ερεύνα)

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
Μια και αποφασίσστε να ασχοληθήτε σοβαρά με το θέμα:
Πριν από περίπου 10 χρόνια σκέφτηκα και εγώ τον τρόπο "ταξιδιού" που αναφέρει ο Aries0. Έψαξα - μελέτησα και τον απέρριψα τους εξής λόγους:
α) όπως το ταξίδι στο παρελθόν το ταξίδι στο μέλλον μέσω της ύπνωσης έχει την παρεμβολή του υποκειμενικού. Το ποσοστό της υποκειμενικότητας όμως που στον ταξίδι στο παρελθόν φτάνει κατά μέσον όρο το 80%, στο ταξίδι στο μέλλον φτάνει στο 97% και δεν πέφτει ποτέ κάτω από το 90%!
Με λίγα λόγια ο aries0 μπορεί να πήγε στο μέλλον, αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων ΜΟΝΟ ΤΟ 10% όσων είδε ήταν αληθηνά και το υπόλοιπο 90% ήταν όλα υποκεινήματα του υποσυνείδητου και του ασυνείδητου. Γιαυτό και δεν είναι σε θέση να αναφέρει ποτέ πληροφορίες για την τεχνολογία και για άλλες "μικρές" πληροφορίες (όπως ο χρόνος) αλλά πάντα συγκεντρώνεται στα συναισθήματα και στα βασική θεώρηση των γεγονότων.
β) εάν λοιπόν ξέρεις το μικρό ποσοστό της πραγματικότητας του ταξιδιού, πως είσαι σε θέση να γνωρίζεις ποιά από το 100% των αναμνλησεων μετά το "ταξίδι" είναι πραγματικά ή όχι;
γ) το πρόβλημα μεγαλώνει από την υποκειμενικότητα του υπνωτιστή - μήπως αυτός σε κατευθείνει σε αυτό που θέλει αυτός να δεις;
δ) το όλο ταξίδι "λειτουργεί" (όχι πάντα αλλά σε ελάχιστα άτομα) καλύτερα όταν γίνεται για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Εκεί η υποκειμενηκότητα πέφτει στο 50% και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θετικό ως προς την αναγνώριση της υποκειμενικότητας από την αλήθεια. Όμως η υποκειμενικότητα αυξάνει όσο προχωράμε στο μέλλον.
ε)Το αποτέλεσμα δεν αποδίδει. Δυστηχώς στο 99% των περιπτώσεων δεν βλέπουμε παρά το αποτέλεσμα ανεξαρτήτου κίνησης στο παρόν. Εάν δούμε μία δολοφονία δεν μπορούμε να την αποτρέψουμε.
Με λίγα λόγια πάρε αυγό και κούρεψε το.
Όσο για την παρέμβαση μας στο μέλλον και στο παρελθόν:
Αυτό είναι μία μεγάλη ιστορία. Τα δύο επιστημονικά στρατόπεδα είναι χωρισμένα σε αυτό την αλλαγής και σε αυτό της γραμμικότητας.
Η γραμμικότητα υποστηρίζει ότι ο χρόνος κυλάει με την ίδια ταχύτητα ανεξαρτήτου παρέμβασης. Δηλαδή εάν κάποιος γυρίσει στο παρελθόν και σκοτώσει τον πατέρα του αυτό σημαίνει ότι δεν θα γεννηθεί - δεν θα σκοτώσει τον πατέρα του - και άρα τι; Με λίγα λόγια ένα γυρίσω 1000 χρόνια πίσω και αλλάξω ένα γεγονός, η αλλαγή θα μας ακολουθεί κατά 1000 χρόνια διαφορά. Για μια σκέψη - θα άφηνε ποτέ το σύμπαν να του πειράξετε την γραμμικότητα και να του αλλάζετε συνέχεια το μέλλον;
Ότι λέγαμε για το παρελθόν το εννοούμε και για το μέλλον. ( Όπως φαίνεται πιστεύω στην γραμμικότητα)
Στο μέλλον.
quote:
Αγαπητοί OSTRIA & OREN MIND,
Μια και αποφασίσστε να ασχοληθήτε σοβαρά με το θέμα:
Πριν από περίπου 10 χρόνια σκέφτηκα και εγώ τον τρόπο "ταξιδιού" που αναφέρει ο Aries0. Έψαξα - μελέτησα και τον απέρριψα τους εξής λόγους:
α) όπως το ταξίδι στο παρελθόν το ταξίδι στο μέλλον μέσω της ύπνωσης έχει την παρεμβολή του υποκειμενικού. Το ποσοστό της υποκειμενικότητας όμως που στον ταξίδι στο παρελθόν φτάνει κατά μέσον όρο το 80%, στο ταξίδι στο μέλλον φτάνει στο 97% και δεν πέφτει ποτέ κάτω από το 90%!
Με λίγα λόγια ο aries0 μπορεί να πήγε στο μέλλον, αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων ΜΟΝΟ ΤΟ 10% όσων είδε ήταν αληθηνά και το υπόλοιπο 90% ήταν όλα υποκεινήματα του υποσυνείδητου και του ασυνείδητου. Γιαυτό και δεν είναι σε θέση να αναφέρει ποτέ πληροφορίες για την τεχνολογία και για άλλες "μικρές" πληροφορίες (όπως ο χρόνος) αλλά πάντα συγκεντρώνεται στα συναισθήματα και στα βασική θεώρηση των γεγονότων.
β) εάν λοιπόν ξέρεις το μικρό ποσοστό της πραγματικότητας του ταξιδιού, πως είσαι σε θέση να γνωρίζεις ποιά από το 100% των αναμνλησεων μετά το "ταξίδι" είναι πραγματικά ή όχι;
γ) το πρόβλημα μεγαλώνει από την υποκειμενικότητα του υπνωτιστή - μήπως αυτός σε κατευθείνει σε αυτό που θέλει αυτός να δεις;
δ) το όλο ταξίδι "λειτουργεί" (όχι πάντα αλλά σε ελάχιστα άτομα) καλύτερα όταν γίνεται για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Εκεί η υποκειμενηκότητα πέφτει στο 50% και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θετικό ως προς την αναγνώριση της υποκειμενικότητας από την αλήθεια. Όμως η υποκειμενικότητα αυξάνει όσο προχωράμε στο μέλλον.
ε)Το αποτέλεσμα δεν αποδίδει. Δυστηχώς στο 99% των περιπτώσεων δεν βλέπουμε παρά το αποτέλεσμα ανεξαρτήτου κίνησης στο παρόν. Εάν δούμε μία δολοφονία δεν μπορούμε να την αποτρέψουμε.Με λίγα λόγια πάρε αυγό και κούρεψε το.
Όσο για την παρέμβαση μας στο μέλλον και στο παρελθόν:
Αυτό είναι μία μεγάλη ιστορία. Τα δύο επιστημονικά στρατόπεδα είναι χωρισμένα σε αυτό την αλλαγής και σε αυτό της γραμμικότητας.
Η γραμμικότητα υποστηρίζει ότι ο χρόνος κυλάει με την ίδια ταχύτητα ανεξαρτήτου παρέμβασης. Δηλαδή εάν κάποιος γυρίσει στο παρελθόν και σκοτώσει τον πατέρα του αυτό σημαίνει ότι δεν θα γεννηθεί - δεν θα σκοτώσει τον πατέρα του - και άρα τι; Με λίγα λόγια ένα γυρίσω 1000 χρόνια πίσω και αλλάξω ένα γεγονός, η αλλαγή θα μας ακολουθεί κατά 1000 χρόνια διαφορά. Για μια σκέψη - θα άφηνε ποτέ το σύμπαν να του πειράξετε την γραμμικότητα και να του αλλάζετε συνέχεια το μέλλον;
Ότι λέγαμε για το παρελθόν το εννοούμε και για το μέλλον. ( Όπως φαίνεται πιστεύω στην γραμμικότητα)Στο μέλλον.
Πες τα χρυσόστομε!
Την καλημέρα μου!

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
Εγώ είμαι της άποψης ότι με όποιο και αν τρόπο καταφέρουμε
να πάμε στο μέλλον, είτε μέσω ύπνωσης όπως υποστηρίζετε εδώ
είτε με κάποια μηχανή, αυτό που θα δούμε θα είναι ένα πιθανό
μέλλον.
Δεν πιστεύω στην μοίρα. Γι'αυτό και ασπάζομαι αυτή την άποψη.
Όσο για το παρελθόν, αν ποτέ τα καταφέρουμε πιστεύω ότι τελικά
ακόμη και αν αλλάξουμε ένα γεγονός δεν θα αλλάξουμε το μέλλον για
μας εκτός και αν μείνουμε εκεί για να "ξαναζήσουμε" τα καινούργια
γεγονότα.
Δυστυχώς όλα αυτά περιλαμβάνουν ένα μεγάλο "αν". Για να γίνει πρώτα
καποιο ταξίδι δεν θα πρέπει να έχουμε τον τρόπο να το κάνουμε;
Αν αυτός ο τρόπος είναι η ύπνωση, πως θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε
την θεωρία μας για το παρελθόν;
Συγνώμη αν ξέφυγα από το θέμα, παρόλα αυτά μία ερώτηση πάνω σ'αυτό :
Αν εγώ κάνω το ταξίδι των 500 ετών μπροστά και έβλεπα μια αθήνα
που έσφιζε σε τεχνολογικά θάυματα στο σημείο που ο Aries0 είδε
χαλάσματα, ποιός από τους δυό μας θα είχε δίκιο;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
Edited by - Lord_Asriel on 05/02/2006 21:25:19
ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ.
ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ
ΥΠΝΩΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΑΝ ΤΟ 10% ΑΠ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΘΕΤΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ ΥΠΝΩΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ.
Jaya ΕΝΝΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΟΧΙ .
Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι αυτή είναι η πολλοστή φορά που κάποιος μιλάει για μελλοντική καταστροφή των Αθηνών από φυσική καταστροφή, έτσι όπως την έχει δει μέσω προβολής, μαντείας και λοιπών μεθόδων. Ίσως και να είναι έτσι τελικά, τουλάχιστον σε ένα από τα μελλοντικά σύμπαντα.
Μήπως μπορεί ο φίλος aries να μας προσδιορίσει λίγο καλύτερα τον χρόνο της καταστροφής? - Από περιέργεια, αλλά και γιατί είναι να παίρνω και σπίτι σύντομα...
"Τι είναι λοιπόν αυτό που μας οδηγεί διαρκώς στη μαντική; Η δειλία, ο φόβος για όσα θα συμβούν. Γι αυτό κολακεύουμε τους μάντεις." ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ
" difficult to see...always in motion is the future" MASTER YODA
"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it" - Aristotle
Edited by - templier on 06/02/2006 17:22:45
Τα ποσοστά που γράφω έχουν δωθεί από επιστήμονες οι οποίοι και ερεύνησαν την δυνατότητα στην δεκαετία του 60 και του 70. Αν ψάξεις το δύκτιο θα βρεις όχι μόνο αναφορές αλλά και τα αποτελέσματα από κάποιες έρευνες που συνεχίστηκαν μέχρι το 85.
Τα ποσοστά αυτά προέρχονται από άτομα τα οποία και είχαν την δυνατότητα να το πράξουν αυτό (πες τους τηλεπαθητικούς). Συνήθως χρησιμοποιούσαν μέχρι 5 άτομα τα οποία και κατεύθηναν προς ορισμένο τόπο και χρόνο - γιατί δυστηχώς το μυαλό του κάθε άνθρώπου "έλκεται" από διαφορετικά ερεθίσματα. Ο τόπος ήταν πάντα σχετικά κοντά όπως και ο χρόνος για να ελέγχουν το αποτέλεσμα. Μόνο όταν έδιναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ζήτηση π.χ. ατύχημα στον τάδε αυτοκινητόδρομο, τα ποσοστά έφταναν το 50% και σε γεγονότα με μεγάλη ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ αξία. Μπόρεσαν να προβλέψουν ατύχημα - θάνατος ολόκληρης οικογένειας - δεν μπόρεσαν να το αποφύγουν παρότι ήξεραν ακόμα και το χρώμα του οχήματος (για το ατύχημα έγινε πρόβληψη 1 μηνός).
Το κυριότερο ήταν ότι η αλήθεια ήταν διαφορετική για κάθε άνθρωπο!!!! ανάλογα με τα πιστεύω του και τον εσωτερικό του κόσμο, σε σημείο που δεν γινόταν αντηλιπτό εάν ήταν υποκειμενική ή αντικειμενική η πρόβλεψη!!! Παράδειγμα: Ο ηθελημένη σφαγή ενός σκύλου μπροστά στα μάτια 3 φοιτητριών, μετά από 10 μέρες από την ημερομηνία πρόβληψης, ελήφθει από την μία ως κακοποίηση ανθρώπου, από την δεύτερη ως εφιάλτης θρησκευτικού χαρακτήρα και από την τρίτη (η οποία δεν αγαπούσε τα σκυλιά) ως απάνθρωπη αλλά δίκαιη τιμωρία. Και οι τρείς όμως είπαν πως αισθάνονταν σαν κάποιος από ψηλά, να τους είχε βάλει να το παρακολουθήσουν αυτό το θέαμα.
Λίγο ψάξιμο στο θέμα θα σας διαφωτίσει. Ακόμα και στην Ελλάδα γίνονταν παρόμοια "ψυχικά" πειράματα τα οποία όμως σταμάτησαν την πρώτη φορά με τον ΒΠΠ και την δεύτερη φορά με την μεταπολίτευση.
quote:
Αγαπητέ OPEN MIND,
Τα ποσοστά που γράφω έχουν δωθεί από επιστήμονες οι οποίοι και ερεύνησαν την δυνατότητα στην δεκαετία του 60 και του 70. Αν ψάξεις το δύκτιο θα βρεις όχι μόνο αναφορές αλλά και τα αποτελέσματα από κάποιες έρευνες που συνεχίστηκαν μέχρι το 85.
ΟΚ OANNHSEA ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΨΑΞΩ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ
ΙΣΧΥΕΙ ΓΕΝΙΚΑ.
Σε χαιρετω…
Θα πρεπει για να καταλαβαινεις τι λεμε εδώ και να συμετεχεις σε μια κουβεντα καλη η κακη …να διαβαζεις με περισσοτερο προσοχη αυτά που γραφονται εδώ μεσα και περισσοτερο όταν εχεις να κανεις καποιο αρνητικο σχολιο ..!!!!
Λεω λοιπον με αυτό που γραφω ….πιστευε και ερευνα…χωρις το μη …δεν είναι χρησμός !!! και να παιζεις με το κομμα!!!!.δεν καταλαβαινεις…???? Τι εννοω?? Αν όχι ….!!!! αστο για αυτους που καταλαβαινουν…!!!!
Τι να σου πω άλλο ….!!!!.κανε κουβεντα …αν μπορεις αν δεν μπορεις τουλαχιστον να μην τα βαζεις με τους αλλους.. ότι δεν ……!!! ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣΤΟ…!!!
Ειμαι ανοικτος σε κάθε κουβεντα …δεν απορριπτω τιποτα …απλα τα εξεταζω οταν μου δοθει ευκαιρια …και με την αναλογη πειρα και γνωση οση εχω…!!!!
Δεν βγηκα να κανω τον πονηρο…αν εχετε αντιρρησεις και άλλη αποψη πειτε την γιαυτο μιλαμε….αν θελει καποιος να κανει επιδειξη και πονηριες….τον ευατον του κοροιδευει….!!!! κανεναν άλλο….!!!
Αυτά σε γενικες γραμμες ελπιζω οι σοφοτεροι να συμφωνουν…
{{{{ Μάθε στους κανόνες καλά, για να μπορείς να τους παραβιάσεις σωστά! }}}} καλο αλλα τηρησε το !!!!!
Angus { Είναι το θέμα της αλυσίδας} συμφωνω μαζι σου.
---------------------------------------------------------------------
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί για αυτόν τον σκοπό.Που το βλέμμα τους μπορεί να δεί την εξέλιξη αν έρθει κάποια αλλαγή...
--------------------------------------------------------------------
Σε αυτό παλι δεν μπορω να φανταστω ποιος θα ηταν αυτος που θα μπορουσε να δει … παρα μονο ο ιδιος ο ΘΕΟΣ
Iνδιάνα
Ναι σοφη η παρατηρηση σου !!! αλλα το τωρα το ξεπερναμε οσο μπορουμε λιγο - πολύ αλλα μια τετοια αλλαγη θα ηταν κατι ξαφνικη…και δεν θα ειχαμε τα περιθωρια προσαρμογης να το ξερπερασουμε …
lancelot
Τι περισσοτερες λεπτομερειες θα ηθελες??? ΣΑΝ ΤΙ ???
Αγαπητη pyramid …
Ναι δεν ξερεις ποσο απαισια αισθανομουν και ακομα δεν στο κρυβω…!! μετα από αυτην την εμπειρια…
Ειχαμε κανει το «ταξειδι» μαζι με τον μικρο μου….και ακομα ακουω την φωνη του ….μπαμπα !!! κοιτα πως εγινε ο κοσμος …κοιτα τα κτιρια …είναι ερημα…. !!!!
Και τοσα αλλα…που ειδαμε μαζι εχουν χαραχτει μεσα μου τοσο βαθεια που αυτές οι εικονες νομιζω ότι δυσκολα θα σβηστουν
… μου προξενησε τοσο πονο που δεν εκλεισα ματι και περιμενα να ερθει το πρωι να το βγαλω σαν θεμα …να μοιραστω αυτην την εμπειρια..και να νοιωσω ότι ακομα υπαρχουν ανθρωποι που ‘πονανε’….
Και καποιοι αλλοι παιζουν με το που θα βαλουν το κόμμα……!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστω για το θεμα της ‘ Θεραπειας ‘ αλλα εκλεισε για μενα το κεφαλαιο αυτό ….συνεχιστε εσεις…
Ostria.
Γεια σου…
Όταν οι αλλαγες ερχονται …ας πουμε με μια ροη …τις αποδεχομαστε πιο ευκολα…Όταν όμως γινουν αποτομα από καποια γρηγορη αλλαγη ποναμε περισσοτερο και αναλογως το μεγεθος μας προξενει αναλογο μεγεθος πονου…
Ένα παραδειγμα…αν υπαρχει καποιος αρρωστος που καποια στιγμη μπορει να πεθάνει !!! τοτε σιγα σιγα συνηθιζουμε και όταν ερθει εκεινη η στιγμη …το αντιμετωπίζουμε πιο ηπια ….ενω αμα πεθανει ετσι ξαφνικα….τοτε τα πραμματα δεν είναι καθολου το ιδια….
Σας χαιρετω
Sunrise zero
OANNHSEA
ΣΕ χαιρετω !!!!
Δεν ξερω κατά ποσο εχεις ασχοληθει και ποσο βαθεια εχεις πεσει μεσα στον τομεα υπνωση …αναδρομες και ότι άλλο σχετιζεται με τον χωρο αυτό…
Επειδη δεν είναι του παροντος το θεμα μας αυτό και δεν θα ηθελα να παρασυρθω ..και να αλλαξω τη ροη θα σου αποστειλω σχετικα σε e mail σου…..
Παντως για να μην νομισουν κατι διαφορετικο καποιο αλλοι ..θα ηθελα να σου πω ότι διαφωνω μαζι σου…και αν καποιος άλλος θελει σε e mail του να απαντησω θα το κανω ..δεν θα το αποφυγω…αλλα παρακαλω…σοβαρα πραμματα…όχι θεωριες…βαρεθηκα ….!!!!
Jaya
{{{{{{{{{{{ Πες τα χρυσόστομε!}}}}}}}}}} στον ευατον σου το ελεγες?
Lord_Asriel
--------------------------------------------------------------------
Αν εγώ κάνω το ταξίδι των 500 ετών μπροστά και έβλεπα μια αθήνα
που έσφιζε σε τεχνολογικά θάυματα στο σημείο που ο Aries0 είδε
χαλάσματα, ποιός από τους δυό μας θα είχε δίκιο;
---------------------------------------------------------------------
Aγαπητε καλα τα λες …ανοιξε ένα τετοιο θεμα…..να το συζητησουμε …τωρα εχω θεσει ένα άλλο θεμα …που αν δεν σε πειραζει !!! να το πουμε εδώ….
Αν θελεις διαβασε… αυτά που γραφω στην αρχη όταν ανοιξα το θεμα …τι ζηταω να συζητησουμε…
Ελπιζω να το καταλαβεις και να μιλησουμε για αυτό…!!!
Σε ευχαριστω πολύ…
Open Mind
Eισαι καλος…….εχεις πολύ καλα στοιχεια …και δεν το λεω…για κανεναν άλλο λογο…
Πραγματικα σε χαιρομαι …και χωρις να θελω να θιξω κανεναν από εδώ μεσα…πραγματικα σε ενδιαφερουν θεματα και δεν κανεις τον πονηρο και τον αντιρρησια..
Αν θελεις μπορεις να στελνεις στο e mail μου και ειμαι προθυμος να σου πολλα πραμματα …μια και η ερευνα αλλα και η πειρα μου ειναι πανω από 30 χρονια …στους τομεις αυτους…
templier φιλε /η ….
Δεν εμαι καταστροφολογος …βασικα ειμαι αιδσιοδοξο ατομο…και σε οποιον χωρο ευρισκομαι.. ειμαι όπως λενε « πηγη ζωης»….δεν περιαυτολογω…δεν θα κερδισω τιποτα ετσι..!!!!
Τι θελω να πω…??? Ότι βλεπω την ζωη παντα με ένα ματι που μπορει να αντιμετωπισει ‘ευκολα’ πολύ δυσκολες καταστασεις και μαλιστα βαζω τον εαυτον μου σε δοκιμασια σε ότι δυσκολο …με στοιχημα ….να το κερδισω….!!! Ολος λοιπον αυτος ο προλογος για να σου δοσω μια μικρη εικονα… μονο καταστροφες δεν φανταζομαι …!!!
Όπως ειχα πει καπου …ότι τυχαια πηγα σε αυτην την εποχη…αλλα μετα από αυτά που ειδα…ξαναπηγα…να μαθω, να δω λεπτομερειες…..
Δεν σου κρυβω ότι ειδα παρα πολλα…δεν τα εχω αναφερει…αλλα θα πω κατι ακομα …ισως για να ησυχασουνε λιγο - πολύ καποιοι ότι αυτή η καταστροφη εγινε …το 2503 από σεισμο …που παλι δεν θελω να αναφερω ακομα και το μεγεθος του….( εγω ειχα μετακινηθει ακριβως 500 χρονια δηλ 2506…).
Όλα οσα ασχολουμαι είναι μονο για την γνωση και μονο. Δεν είναι δειλια η γνωση…και μαλιστα…που θα με καλυπτε …?? τι θα εψαχνα 500 χρονια μπροστα..?????
Sunrise zero
OANNHSEA Γεια σου…..
Δεν μπορεσα να στειλω στο mail σου δεν ξερω γιατι ...αλλα σε private message...
Εσυ στειλε αν θελεις στο e mail μου....
Σε χαιρετω
Sunrise zero
Είμαι ανοιχτή σε πειραματισμούς.... Θα μπορούσαμε να μαζευτούμε οι ενδιαφερόμενοι και με υπόδειξη της μεθόδου του aries0 να πάμε στο μέλλον. Μετά, να ανταλλάξουμε απόψεις για το τι είδε ο καθένας ! Νομίζω, ότι είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη...

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it" - Aristotle
ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ.
aries0 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
Δεν ειναι προσ το παρον καλη ιδεα να γινει καποια συναντηση...
Και το λεω οχι για να αποφυγω κατι ...αλλα ειχαμε σχεδιασει και σε αλλο topic να κανουμε συναντηση αλλα ηρθαν ετσι τα πραμματα που τελικα εγινε μεν η συναντηση αλλα χωρις εμενα παρ'ολο που ηταν δικη μου ιδεα....
Τελος παντων...προς το παρον σεν το ζηταω...!!!
Αλλως τε ειναι πολυ νωρις διοτι δεν "γνωριζομαστε" ακομη..και μια συναντηση τετοια δεν θα ευνοουσε κανεναν...πιστεψτε με...
Κατι ακομη...
Μην ζητατε συναντησεις ατομων απο εδω μεσα...πολλοι ...ειναι εκ πολλων πονηρων....
Φυσικα δεν αναφερομαι σε κανεναν σας αλλα εχω ακουσει διαφορα να εχουν συμβει...οποτε...να εισαστε ακρως επιφυλακτικοι...
Να μην αφιεστε σε κανενα ...σε καμμια επιρροη ...σε κανενα πειραμα ...αν δεν εχουν ακολουθησει καποια πραμματα πριν ....!!!! αλλα και παλι....επιφυλακτικοτατοι ....!!!!
Open mind
Οπως σου ειπα ...οτι θελεις μεσα απο το e mail μου οτι μπορω να σου "δοσω.."
Κ΄λη ειναι η μαθηση ...να πεσεις με τα "μουτρα" αλλα να προσεχεις να μην "φας " τα μουτρα σου...ειδικα να μην εμπιστευεσαι ευκολα κανεναν...
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..
Αυτα σας χαιρετω
Sunrise zero
quote:
aries0
Αλλως τε ειναι πολυ νωρις διοτι δεν "γνωριζομαστε" ακομη..και μια συναντηση τετοια δεν θα ευνοουσε κανεναν...πιστεψτε με...
Αγαπητέ aries0
Έχουμε κάνει μέχρι τώρα τρεις παρείστικες φιλοσοφικές συναντήσεις (με μέλη του Esoterica), οι οποίες είχαν μεγάλη επιτυχία ! Όρεξη και καλή διάθεση να υπάρχει...
quote:
aries0
Κατι ακομη...
Μην ζητατε συναντησεις ατομων απο εδω μεσα...πολλοι ...ειναι εκ πολλων πονηρων....
Γι’ αυτό ούτε συζήτηση ! Στα περισσότερα forums συμβαίνει... Τα άτομα, πάντως, που έχω γνωρίσει είναι όλα άψογα !
quote:
aries0
Καλη ειναι η μαθηση ...να πεσεις με τα "μουτρα" αλλα να προσεχεις να μην "φας " τα μουτρα σου...ειδικα να μην εμπιστευεσαι ευκολα κανεναν...
Θα συμφωνήσω και εδώ ! «Παν μέτρον άριστον», που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
karma ...ευχαριστω για την εμπιστοσυνη ...αλλα μην βιαζεσαι ...η υπομονη ειναι αρετη....!!!!
Και....και η σιωπη ΣΟΦΙΑ.....!!!!
Sunrise zero
aries simfwnw se polla mazi sou