- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.......!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Επεστρεψα δρυμιτερος μετα απο ενα κενο απουσιας.
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???? ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ !!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ...Το συγκεκριμενο forum μαλλον πρεπει να μετονομασθει σε ΠΕΡΙΕΡΓΟ...
Λιγο προσοχη σε αυτα που γραγονται. Να μην δημιουργουμε ψευτικες εντυπωσεις για να ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΜΕ καποιους αλλους που πραγματικα παραδεχονται καποιες "στιγμες" του παραξενου, οπως ειμαι και εγω. Αλλα αυτο παραπαει.
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
Edited by - astrol on 09/02/2006 22:10:17
Σε χαιρετω...
Αν σε κουραζει το θεμα ....μην το παρακολουθεις...ειναι στην κριση σου και στο χερι σου ...
Εγω αυτο θελησα να ανοιξω και το εκανα...
Τωρα αμα θελεις να ανοιξεις καποιο αλλο θεμα κανε το και οποιος ενδιαφερεται θα μπει να μιλησει...γιατι ζητας να το κανει καποιος αλλος και δεν ανοιγεις ασυ ενα θεμα??? φοβασαι την απορριψη ??
Που ειναι το προβλημα σου...δεν σου αρεσει ...το κλεινεις και εισαι ησυχος...μην αγχωνεσαι...δεν ειμαστε για τετοια...
Οσο για την Αμερικη....αυτα τα ξερουν πολυ ...πριν τα σκεφτεις και τα φανταστεις...και ειδικα σε τετοια θεματα εχει προχωρησει η Ρωσσια..
Σε χαιρετω.
Sunrise zero
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
Σε χαιρετω...
Δεν ξερω τι θεματα ειχες βαλει και στα απερριψαν...αλλα καποιο λογο θα σου ειπαν...!!!
Μπορει να υπαρχουν διαφορα θεματα που ειναι παρομοια με το δικο μου...αλλα εγω ...πιστεψε με το εθεσα μονο και μονο απο ανθρωπινης και συναισθηματικης ...πλευρας αν ξεραμε τι θα μπορουσε να συμβει σε καποιο μελλον...
Οπως εχω ηδη αναφερει ...οτι ενοιωσα τοσο περιεργα...που ηθελα να το πω...
Δεν μπορεις να αντιληφθεις ....το "περιεργο" αυτο που ενοιωσα...οχι γιατι ετσι απλα ηρθε αλλα μεσα απο μια συνεχεια μιας μελλοντικης εξελιξης..
Ισως επειδη δεν μπορουν να μεταφερθουν τα συναισθηματα μεσα απο τον "λογο" ειτε γραπτος ειτε προφορικος...
Δεν θα ηθελα, και το αποφευγω ...!! για την τεχνικη και τοσα αλλα που θα " εβλαπταν" το θεμα που εθεσα...
Νομιζω αλλως τε οτι δεν εχει καποιος αλλος να πει κατι περισσοτερο..
Ισως επειδη δεν μπορουν να "φορτιστουν" και να δουν η να νοιωσουν εκεινο το περιεργο...που συνεβει σε μενα...!!!!!
Μην απογοητευεσαι ...κατι αλλο θα βρεις να βαλεις...και να σε ενδιαφερει και να το ανaπτυξεις...
Πηγαινε στο Topic με τις ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ που γραφονται πολλα αξιολογα πραμματα ...και προσπαθησε να "μπεις" στο πνευμα ...και θα βρεις σiγουρα ενδιαφεροντα...
Βεβαια γιατι δεν ειμαι εγω εκει ...ειναι ενα αλλο θεμα !!!! αλλα εσυ να συνεχισεις...
Φιλικα
Sunrise zero
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακριβώς πως θα ένιωθα,
φαντάζομαι όμως ένα σφίξιμο μια στεναχώρια γιατί θα έβαζα στην θέσει αυτών των ανθρώπων το εαυτό μου,
μια απογοήτευση γιατί τελικά δεν ήμαστε ικανοί και δεν καταφέραμε να εξελιχτούμε όπως θα θέλαμε
και ένα συναίσθημα ΟΡΓΗΣ γιατί τελικά είμαστε ανίκανοι να κάνουμε κάτι για εμάς ...
Η εικόνα που μας δίνεις θυμίζει κάτι χαλασμένο από και καιρό... κάτι σάπιο. Τελικά ο κόσμος μας είναι σάπιος αλλά πιθανόν χρειάζονται αρκετά χρόνια για να φανεί τόσο έντονα και στον δυτικό κόσμο. Δεν είναι όμως μια εικόνα άγνωστη και σε εμάς στην εποχή μας, απλός είναι μακριά και φροντίζουμε να την σκεπάζουμε.
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ για μένα είναι πώς νιώθουμε ΤΩΡΑ όταν η εικόνα που μας παρουσιάζεις ΥΠΑΡΧΕΙ γύρο μας, μπορεί όχι κοντά μας και να μην μας αγγίζει αλλά υπάρχει! Τα παραπάνω συναισθήματα τα νιώθω και τώρα κάθε φορά που κάτι ή κάποιος μου θυμίζει τις χώρες του τρίτου κόσμου... όμως υπάρχει και ένα ακόμα συναίσθημα ποιο δυνατό... της ΝΤΡΟΠΗΣ! Γιατί είμαι κομμάτι αυτού του κόσμου.
Πάντως το αν θα άλλαζε η ζωή μου πραγματικά δεν το γνωρίζω γιατί είναι εντελώς διαφορετικό το να φαντάζεσαι με το να δεις, να βιώσεις μια κατάσταση.
Η απάντηση στο τι θα έκανα, δυστυχώς (νιώθω άσκημα που το γράφω) είναι απλή, τι κάνω τώρα που με βάση την απλή λογική όλοι γνωρίζουμε που πάνε τα πράγματα.... μάλλον τίποτα....
Υ.Γ. Δεν νομίζω ότι θέμα είναι πώς και τι να κάνουμε για να πάμε μπροστά στον χρόνο και να δούμε αυτά... πώς και τι να κάνουμε ΤΩΡΑ ώστε να ΜΗΝ υπάρξουν αυτές οι εικόνες.
- Ο Θεός να βάλει το χέρι του
- Οι Θεοί έχουν βάλει το χέρι τους, και φτάσαμε σ' αυτή την κατάντια
Σοφοκλή, Αίας
Edited by - Neptunus on 12/02/2006 14:51:48
Σε χαιρετω..
Ναι ειναι πολυ ασχημο να " βλεπεις " η να ξερεις τι θα συμβει...εστω και στο μακρυνο μελλον..
Εγω παντως τι ...να σου πω....ακομα δεν μπορω να πιστεψω σε οτι "ειδα" ....
Ξαναπηγα ...να δω αν κατι ειχε κατι καλο...αλλα ιδια απογοητευση...δεν εμεινα πανω απο 2 λεπτα ...ακομη ειναι βαθεια μεσα μουαυτες οι εικονες της καταστροφης...της απογοητευσης...
Σε χαιρετω.. ναμαστε καλα ...προς το παρον..
Sunrise zero
quote:
Καλησπέρα σας,Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακριβώς πως θα ένιωθα,
φαντάζομαι όμως ένα σφίξιμο μια στεναχώρια γιατί θα έβαζα στην θέσει αυτών των ανθρώπων το εαυτό μου,
μια απογοήτευση γιατί τελικά δεν ήμαστε ικανοί και δεν καταφέραμε να εξελιχτούμε όπως θα θέλαμε
και ένα συναίσθημα ΟΡΓΗΣ γιατί τελικά είμαστε ανίκανοι να κάνουμε κάτι για εμάς ...
Η εικόνα που μας δίνεις θυμίζει κάτι χαλασμένο από και καιρό... κάτι σάπιο. Τελικά ο κόσμος μας είναι σάπιος αλλά πιθανόν χρειάζονται αρκετά χρόνια για να φανεί τόσο έντονα και στον δυτικό κόσμο. Δεν είναι όμως μια εικόνα άγνωστη και σε εμάς στην εποχή μας, απλός είναι μακριά και φροντίζουμε να την σκεπάζουμε.
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ για μένα είναι πώς νιώθουμε ΤΩΡΑ όταν η εικόνα που μας παρουσιάζεις ΥΠΑΡΧΕΙ γύρο μας, μπορεί όχι κοντά μας και να μην μας αγγίζει αλλά υπάρχει! Τα παραπάνω συναισθήματα τα νιώθω και τώρα κάθε φορά που κάτι ή κάποιος μου θυμίζει τις χώρες του τρίτου κόσμου... όμως υπάρχει και ένα ακόμα συναίσθημα ποιο δυνατό... της ΝΤΡΟΠΗΣ! Γιατί είμαι κομμάτι αυτού του κόσμου.
Πάντως το αν θα άλλαζε η ζωή μου πραγματικά δεν το γνωρίζω γιατί είναι εντελώς διαφορετικό το να φαντάζεσαι με το να δεις, να βιώσεις μια κατάσταση.
Η απάντηση στο τι θα έκανα, δυστυχώς (νιώθω άσκημα που το γράφω) είναι απλή, τι κάνω τώρα που με βάση την απλή λογική όλοι γνωρίζουμε που πάνε τα πράγματα.... μάλλον τίποτα....
Υ.Γ. Δεν νομίζω ότι θέμα είναι πώς και τι να κάνουμε για να πάμε μπροστά στον χρόνο και να δούμε αυτά... πώς και τι να κάνουμε ΤΩΡΑ ώστε να ΜΗΝ υπάρξουν αυτές οι εικόνες.
- Ο Θεός να βάλει το χέρι του
- Οι Θεοί έχουν βάλει το χέρι τους, και φτάσαμε σ' αυτή την κατάντιαΣοφοκλή, Αίας
Edited by - Neptunus on 12/02/2006 14:51:48
Neptunus
Σε χαιρετω..
Ναι ειναι πολυ ασχημο να " βλεπεις " η να ξερεις τι θα συμβει...εστω και στο μακρυνο μελλον..
Εγω παντως τι ...να σου πω....ακομα δεν μπορω να πιστεψω σε οτι "ειδα" ....
Ξαναπηγα ...να δω αν κατι ειχε κατι καλο...αλλα ιδια απογοητευση...δεν εμεινα πανω απο 2 λεπτα ...ακομη ειναι βαθεια μεσα μουαυτες οι εικονες της καταστροφης...της απογοητευσης...
Σε χαιρετω.. ναμαστε καλα ...προς το παρον..
Sunrise zero
quote:
Αγαπητη kswtikoula.....Αυτα που ειδα δεν ηταν καθολου ευχαριστα....!!!!
Ηταν μια πολη ...ενα μερος συγκεκριμενα στην Πετρουπολη που ηταν εγκαταλελημενα ολα...
Μου θυμιζε κατι σαν απομειναρι οχι του χρονου αλλα απο καποια καταστροφη...
Οι ανθρωποι δεν ηταν ευχαριστημενοι ...μαλλον μιζερια και κοτυχια... δεν ειχαν δουλειες...δεν μιλαγαν ....!! απεφευγαν...
Μιλησε καποιος οχι για Κρατος αλλα για καποια " Βασιλεια " και για Βασιλειο της Αθηνας ....
Δεν ελεγε κανενας τι συνεβη και ποτε...απευφευγαν καθε ερωτηση...και πολλες φορες...υπηρχε καποιος διαχυτος φοβος...
Ειληκρινα ....μετα απο αυτο ...τοση απογοητευση...τοση απελπισια...δεν μπορω να περιγραψω ...το πως ενοιωσα...σε μια τετοια κατασταση...και αναλογιζομενος....οτι "ειμαστε " τωρα !! οι αρχαιοι του μελλοντος....
Αμα κατσεις και το σκεφτεις καπου ...."σαλταρεις"
Ειχα και εχω πολλες αποριες για την εποχη αυτη ...και πραγματικα ...απο το σοκ αυτο ...δεν θελω να ξαναπαω ...τουλαχιστον προς το παρον...
Αλλα μαλλον θα συνεχισω....οσο και να με επηρρεαζει...ειναι στην φυση μου να ψαχνω...οχι μονο τα ωραια και τα ευχαριστα...
Μαλλον θα αρχισω σιγα σιγα ...να προχωραω ,,,ετσι θα βλεπω τις αλλαγες...και θα ερχονται πιο "στρωτα" ...μεχρι να φτασω παλι σε εκεινη την εποχη...!!!!
Λοιπον ...σε χαιρετω...
Sunrise zero
Πολύ φανταστικό μου ακούγεται, ειλικρινά!
Πετρούπολη;το ΟΑΚΑ πως ήταν;
Πήγες στο μέλλον, πως πήγες (μεγάλη σημασία), μέσω μέντιουμ;(αν είναι μέσω μέντιουμ δεν θα σχολιάσω), μέσω φαντασίας; μέσω χρονοκάψουλας/χρονομηχανής;πως τη δημιούργησες;
η φράση του στυλ ''..το θέμα δεν είναι το πως πήγα...'' μου προβάλει 'κάλυψη' φανταστικής φάρσας ή ρίζα 'μυθοπλασίας'!
όσο και αν στενοχωρήσει κάποιους, θα θέλαμε να μας πεις την τεχνική με την οποία 'πήγες' στο 'μέλλον'!
*δυσπιστώ σε 'μαρτυρίες' τόσο τραβηγμένες, χωρίς τεκμήρια/αποδείξεις...*
όποιος και να το έλεγε έτσι το ίδιο θα τον/την αντιμετώπιζα aris; μη νομίσεις ότι είναι προσωπικό το θέμα!
Φιλικά,
Π.
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ G.I.A.
...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ !!!
Αφου μπορεις να "ενοραστεις" το μελλον πρεπει να εισαι πολυ πλουσιος.
Οποτε εχεις χρονο και δεν εχεις δουλεια θα ηθελα να μου πεις και μενα τα νουμερα του Joker...μην εισαι μονοφαγας..