ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

rizitis42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
Darkangel_78Μέλος
13/09/2003, 23:37:31
quote:

μάλλον παρεξήγησες... χαρακτήρισα προβλέψιμή την συμπεριφορά του Νάρκισσου... (γι αυτό άλλωστε την προκάλεσα)
όχι την απάντηση σου η την τροποποίηση του μηνύματος - πάτησα reply στο μήνυμα του Νάρκισσου και του απάντησα – η τροποποίηση είχε ήδη γίνει…

από τους συντονιστές δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από το να κάνουν την δουλεία τους - και στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανες ακριβώς αυτό που έπρεπε..

Tότε σου οφείλω μια συγνώμη για την παρεξήγηση και σέυχαριστώ εκ μέρους όλων των συντονιστών για τα καλά σου λόγια.Ας θεωρηθεί αυτό μια σύντομη παρένθεση και ας συνεχιστεί (αν συνεχιστεί) η κουβέντα.

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

15/09/2003, 10:06:05
Η καμήλα λένε δε βλέπει τη δικιά της καμπούρα...

Βέβαια ίσως είναι γιατί δεν έχει καθρέπτη...

Aλλά εσύ φίλε Νάρκισσε...ως Νάρκισσος πως και δεν έχεις καθρέπτη?
Μήπως γιατί δε σ'αρέσει αυτό που βλέπεις σ'αυτόν

Υ.Γ. Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτή η "καμήλα" δεν είναι καθόλου νέα στο esoterica

Y.Γ2 Ναι, είμαι και γω ΤΕΡΑΣ υπομονής αφού κατάφερα να κρατηθώ και να απαντήσω μετά από τόσα μηνύματα... (περίεργο αφού με κάλυψαν τα υπόλοιπα μέλη-βέβαια κατά Νάρκισσο καθόλου περίεργο αφού είμαι και γω μια αμμόρφωτη κομπλεξική γυναικούλα)

"Τάδε έφη Avallon"