- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Και ευπρόσδεκτα κυρίως τα εύγευστα.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
και στα μάτια του λάμπουν τα δικά του όνειρα..
μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο
quote:Σεμίνα, υπέροχο!
Ένα παιδί που μετράει τα άστρα..
και στα μάτια του λάμπουν τα δικά του όνειρα..
Αν και κάτι φορές γιά όλους εμάς τους ταλαίπωρους της τσιμεντούπολης η απόδραση σε ένα ερημικό νησί θα ήταν ένα θεικό δώρο. Θεόσταλτη ηρεμία!
Απομονωμένο νησί, σχεδόν ακατοίκητο, ίσως και στη μέση ενός ατέλειωτου ωκεανού. ΄Ετσι σε ένα ταξίδι στο φως της μέρας και στην έναστρη ξέχωρη υπέροχη μαγεία της νύχτας, όπου μπορείς να διαβάζεις τα λόγια των άστρων, παρέα με μιά απογυμνωμένη αθωότητα ψυχής, μιά όμορφη απλότητα και μιά έξοχη διαύγεια νου.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Θα αξιωθώ να -περάσω- μερικές σύντομα.
Η εικόνα της απόλυτης ευτυχίας.
Να μην έχουν οι σχέσεις ημερομηνία λήξης.
Τι λες nst;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Οι άλλες είναι επιφάνεια και αυτή εκ των φυσικών νόμων υφίσταται μεταβολές...
Μου πήρε πολύ χρόνο να το καταλάβω και δεν το αφήνω να φύγει.
Είναι σπάνιο αλλά όχι αδύνατο...να υπάρξει.
Φιλιά.
Συγχαρητήρια.
Αλλά έπρεπε να σταματήσεις εκεί στο πρώτο σου post, να διατηρήσεις έναν κάποιο μύθο. Τι τις ήθελες τις υπόλοιπες ασυναρτησίες; Το τελευταίο σου μήνυμα, (αφήνοντας την βαθυστόχαστη... καπνιστική σου διαμαρτυρία σου στον "Γιώργο") είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της σκέψης σου.
Ποιος σου είπε ότι δεν δεχόμαστε αρνητικές κριτικέςς; Τις δεχόμαστε καθημερινά. Λαμβάνουμε υπόψη μόνο αυτές που προέρχονται από ανθρώπους με κύρος, και προσωπικότητα (χαρίσματα που τα βλέπεις με κυάλια). Γιατί να πάρουμε στα σοβαρά τις κριτικές σου; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ένας περιπλανώμενος κομήτης που προσπαθεί να πάρει λάμψη από έξω, μιας και δεν έχει δική του. Προς το παρόν η μόνη αξία που έχεις εδώ μέσα είναι δανεισμένη από εμάς γιατί είσαι απλώς ένας anti-esoterica. Για αυτό και δεν φεύγεις ακόμη μάλλον, "τι θα κάνεις χωρίς τους βαρβάρους" άραγε;
Μου είσαι αδιάφορος, κι αν είχα κάποιο συναίσθημα κάποια στιγμή θα ήταν αυτό του οίκτου, γιατί δείχνεις πόσο συχνά οι άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπραγμάτωση, δανείζονται την προσοχή και την ενέργεια των άλλων, σαν συναισθηματικά βαμπίρ.
Δεν πειράζει, κάνε το "κομμάτι¨" σου. Ποιος ξέρει πόσο δυστυχισμένος είσαι ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ για να προσπαθείς άσκοπα κι ανόητα να κονταροχτυπιέσαι
με το ESOTERICA.
Νομίζεις ότι μας κάνεις
αλλά μάλλον αυτό που κάνεις είναι να... 
Καλή τύχη και σου εύχομαι να βρεις πολλή αγάπη...
γιατί μάλλον αυτή σου λείπει.

quote:
Και τόσο μα τόσο ανορθόγραφοι! Αυτό σε πείραξε στην όλη συζήτηση?Κρίμα...
quote:
Αν πρόκειται να ξαναβάλεις μήνυμα χωρίς ουσιαστικά να λες κάτι, καλύτερα να μην κάνεις τίποτα!!!!
Έλα..!!??? πώς..?![]()
Δεν κατάλαβα και ποιος θα μου πει αν το μήνυμα μου είναι ουσιαστικό η όχι..!! ΕΣΥ?![]()
Όλα τα μηνυματα που γράφω στο φόρουμ είναι σημαντικά και ουσιαστικά για μένα..αν δεν σου αρέσουν η όχι είναι δικό σου θέμα….
Όσο για την ανορθογραφία μου (το έχω ξαναπεί) απλά δεν με ενδιαφέρει …
Και ποιος σου είπε ότι με πείραξε κάτι σε όλη την συζήτηση …απλά το διασκεδάζω….![]()
Γιώργος..![]()
…. Ο ορθογραφικός έλεγχος ολοκληρώθηκε…
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΤΗΟΤΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΠΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΙ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
... αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεσαι ![]()
... ωστόσο κατά βάθος μάλλον είσαι... ![]()

ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ:

Πέθανε μια άλλη μέρα
Όσο για τα μηνύματα αυτά καθ'αυτά,ΟΛΩΝ ΜΑΣ,είναι στη κρίση όσων διαβάζουν.Και τα συμπεράσματα δικά τους επίσης.
(Ο ΤΗΟΤΗ πάντως μια χαρά μου φαίνεται καλέ μου wicca!Κίτρινος και μπλε όπως τον έχουμε συνηθίσει!)
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 11/09/2003 23:31:13
quote:
Φίλε Γιώργο έχω πει άπειρες φορές ότι με ενδιαφέρει η ουσία των μηνυμάτων.Το σχόλιο για την ορθογραφία το έκανα για να σου δείξω ότι ουσιαστικά δεν συμμετέχεις στη παρούσα συζήτηση,όπως εξάλλου ίδιος το παραδέχτηκες.Ότι σκοπός μας εδώ δεν είναι να διασκεδάζουμε (τουλάχιστον στο παρόν τόπικ),αλλά να κάνουμε διάλογο.Αν το πήρες προσωπικά,λυπάμαι,αλλά ξεπέρασέ το.
Η ορθογραφία έχει σχέση με την συμμετοχή..? από πότε..?![]()
Δεν θυμάμαι να έχω παραδεχτεί ότι δεν συμμετέχω στην συζήτηση
Ο σκοπός μας …?!!
Λυπάμαι ...αλλά έχω τον δικό μου σκοπό και ατζέντα… για το συγκεκριμένο τόπικ είναι απλά να το διασκεδάσω και να προκαλέσω τον Νάρκισσο (πράγμα που πέτυχε απόλυτα..)
αυτό ακριβώς πιστεύω ήταν και η προσφορά μου και η συμμετοχή μου στην συζήτηση…
Όσο για το
quote:
Ότι σκοπός μας εδώ δεν είναι να διασκεδάζουμε (τουλάχιστον στο παρόν τόπικ), …
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Πλάτωνα και την καταπληκτική φωτογραφία (Good **** man..)!!!!
quote:
Όσο για τα μηνύματα αυτά καθ'αυτά,ΟΛΩΝ ΜΑΣ,είναι στη κρίση όσων διαβάζουν.Και τα συμπεράσματα δικά τους επίσης.
Ακριβώς αγαπητή μου…!!! και πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχουν και κρίση ....και χιούμορ…
αλλά δεν μου απάντησες ..ποια νομίζεις ότι είσαι που θα μου πεις ότι το μήνυμα μου δεν είναι ουσιαστικό η αν θα πρέπει να το διασκεδάσω η όχι στο συγκεκριμένο τόπικ..
Γιώργος.![]()
..Shoot'em up mode
Απ'ότι είδα απάντησες, κι αυτό είναι θετικό.
Εύχομαι, έστω και αποσπασματικά, ή και μέσα από την πιθανή μας διαφωνία, η συζήτηση αυτή να συμβάλλει θετικά και στον καθένα από εμάς ξεχωριστά, αλλά και στο φόρουμ γενικότερα.
Θα το ήθελες αυτό Νάρκισσε;
(φυσικά θα θεωρούσα πολύ ευγενικό να μου απαντήσεις)...
Ο καθένας από εμάς που συμμετέχει λίγο ή πολύ στις παρούσες συζητήσεις, αποτελεί κι ένα ζωντανό κύτταρο αυτού του χώρου της αναζήτησης. Της αλήθειας - είπα στο προηγούμενό μου μήνυμα, κι εσύ ζήτησες μία διευκρύνηση:
quote:
Όσο για την αναζήτηση της αλήθειας... ξέρει κανείς από εδώ μέσα τι ακριβώς ψάχνει;;;; ποιά αλήθεια;;;; αυτή που ο καθένας προσδιορίζει όπως θέλει;;;
Ποιός σας είπε οτι υπάρχει κάτι άλλο από αυτό που ζείτε και το ψάχνετε;;
Κι εμένα μου άρεσαν όλα αυτα και άρχισα να τα ψάχνω. Το forum αυτο με βοήθησε να δω την πραγματικότητα.
Δικάιως - κατ'εμέ - ρωτάς φίλε Νάρκισσε.
Περίπου 500 εξελισσόμενες προσωπικότητες, με ελαττώματα και προτερήματα γράφουν συστηματικά στα φόρουμς. Κι εκείνους τους αρέσουν "όλα αυτά", και ψάχνουν, πολύ συχνά με κύριο στόχο να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που μέσα από την ψυχή τους φωνάζει: "ψάξε με!"
Τουτέστην, ίσως οι περισσότεροι από εμάς, να μην έχουμε ανακαλύψει καν ακόμα για το τι ψάχνουμε. Κακό αυτό; Κι αν όχι, δεν είναι η συζήτηση, η λίγο ή πολύ βαθύτερη μελέτη σε βιβλία, τρόποι που θα μας βοηθήσουνε να βρούμε την άκρη αυτού του τόσο μπλεγμένου κουβαριού;
Στη ζωή μας, πολλά πράγματα θεωρούνται αυτονόητα, και γιαυτόν τον λόγο δεν μπαίνουμε στον κόπο να ερευνήσουμε τα αίτια που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά. Ετσι, ίσως αρχίζαμε να καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα, κι εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου που γράφεις ότι "Ποιός σας είπε οτι υπάρχει κάτι άλλο από αυτό που ζείτε και το ψάχνετε;;"
Αυτό λοιπόν που ζούμε ψάχνουμε, καμιά φορά άκομψα, και συχνά σπάμε τα κεφάλια μας - αλήθεια, εσύ δεν το έχεις σπάσει ποτέ;
Τελικά, αν κι εσύ συμμερίζεσαι αυτόν τον πόθο να ακούσεις την εσωτερική φωνή, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι εσύ την ακούς ενώ οι άλλοι μαλλιοτραβιούνται ασκόπως μέσα από διαφωνίες, καυγάδες μεγάλα λόγια και επιφανειακή επίδειξη γνώσεων...
Βοήθησε φίλε μου, αλλά με ευγένια και ταπεινότητα. Γίνε με τα λόγια σου παράδειγμα προς μίμησην, κι όχι προς αποφυγή, φόβο ή και χλευασμό λόγω αντίδρασης.
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
Αν το πήρες προσωπικά,λυπάμαι,αλλά ξεπέρασέ το.
Εσύ άρχισες,χαρακτηρίζοντας προβλέψιμη μια αντίδραση που προέκυψε από το σεβασμό προς τους συνομιλητές μου αφ'ενός,και αφ'ετέρου την επιθυμία μου να λειτουργεί ομαλά και κόσμια το Forum.
Εσύ ποιός είσαι,που έρχεσαι να χλευάσεις (έστω και έμμεσα) το Forum στο οποίο και εσύ συμμετέχεις κάνοντας πλάκα?
Αν θες να μιλήσουμε επί ίσοις όροις,ας το κάνουμε.
Εγώ είμαι η Darkangel_78,ego sum qui sum.
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

όχι την απάντηση σου η την τροποποίηση του μηνύματος - πάτησα reply στο μήνυμα του Νάρκισσου και του απάντησα – η τροποποίηση είχε ήδη γίνει…
από τους συντονιστές δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από το να κάνουν την δουλεία τους - και στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανες ακριβώς αυτό που έπρεπε..![]()
και όχι.... δεν έχω χλευάσει ποτέ το φόρουμ οπού περνάω αρκετές ώρες διαβάζοντας το και γράφοντας μηνύματα...
quote:
Αν θες να μιλήσουμε επί ίσοις όροις,ας το κάνουμε.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση ….αλλά δεν ενδιαφέρομαι…
quote:Εγώ είμαι η Darkangel_78,ego sum qui sum.
Χαίρω πολύ Γιώργος![]()
Γιώργος..![]()