- Μαγεία, επίκληση, Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γωγώ,
Αν τα "παραπονάκια" σου δεν συμπεριελάμβαναν τα σεμινάρια που ανακοίνωσα πιο πάνω, συγγνώμη...
Αν όμως τα περιλαμβάνουν είμαστε πρόθυμοι να επανορθώσουμε!!!
Αποφάσισε το εσύ, μάζεψε πέντε έξι φίλους σου ακόμη, και σου υπόσχομαι να ανέβουμε μια βδομάδα για τα πρώτα ...εισαγωγικά.
Διευκρινίζω πως η αμοιβή μας θα είναι:
α. το φαί μας
β. τα ποτά μας
Δημήτρης
ΥΓ Αν νομίζεις πως μας έπιασες κορόϊδα πλανιέσαι. Δεν έχεις δει τι τρώμε και τι πίνουμε όταν είναι τζάμπα!!!
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;
quote:
Γωγώ,
Αν τα "παραπονάκια" σου δεν συμπεριελάμβαναν τα σεμινάρια που ανακοίνωσα πιο πάνω, συγγνώμη...
Αν όμως τα περιλαμβάνουν είμαστε πρόθυμοι να επανορθώσουμε!!!
Αποφάσισε το εσύ, μάζεψε πέντε έξι φίλους σου ακόμη, και σου υπόσχομαι να ανέβουμε μια βδομάδα για τα πρώτα ...εισαγωγικά.
Διευκρινίζω πως η αμοιβή μας θα είναι:
α. το φαί μας
β. τα ποτά μας
Δημήτρης
ΥΓ Αν νομίζεις πως μας έπιασες κορόϊδα πλανιέσαι. Δεν έχεις δει τι τρώμε και τι πίνουμε όταν είναι τζάμπα!!!
και βεβαια τα περιλαμβανουν!!!!![]()
![]()
![]()
αυτο ειναι το κακο..οτι δεν εχω φιλους για τετοιου ειδους αναζητησεις, γιαυτο και μπαινω στο esoterica..
ελα εσυ και οι φιλοι/φιλες και μη σε νοιαζει..
Ειμαστε γενναιοδωροι εδω πανω!!![]()
![]()
![]()
το πολυ πολυ να ξεπληρωσεις σε ειδος..
ΥΓ.(μη σκεφτεστε πονηρα, αθλια πλασματααα, εννοω σε σεμιναρια!!)

quote:
«όσο για όλους τους προηγούμενους πού έχουν πάει στην Πεντέλη δεν με ενδιαφέρει, γιατί μπορεί εγώ να μάθω και να δω πολύ περισσότερα από αυτούς»
για να δουμε τι θα δουμε
![]()
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
quote:
Όποιος θέλει να εξερευνήσει βουνά και λαγκάδια μπορεί κάλιστα να πάει να γραφτεί στον ορειβατικό σύλλογο της περιοχής του.
στον ορειβατικο συλλογο απο οτι ξερω πηγαινουν εκδρομες σε βουνα και λαγκαδια οπως λες..
δεν πηγαινουν να μελετησουν και να εξερευνησουν περιεργα και μερη που δεν εχει παει αλλος..
ασε που πρεπει να ακολουθεις πιστα τους υπολοιπους που φυσικα δε θα εχουν το ιδιο ενδιαφερον με σενα..
εμενα προσωπικα δε με καλυπτει αυτο..

Το ότι για παράδειγμα φίλος μου έχει πάει στην κορυφή του Ψηλορείτη, είδε την ανατολή του ήλιου από εκεί με όλη τη θέα που μπορεί να έχει από εκεί δε σου κάνει? Τι παραπάνω θέλεις να ανακαλύψεις ?
Οι ορειβατικοί σύλλογοι εκτός των άλλων έχουν και άτομα που ξέρουν γιατί το να ανέβεις στα βουνά δεν είναι παίξε, γέλασε, θέλει και κάποιες γνώσεις και ικανότητες και επίσης και ανρθώπους που θα ξέρουν τι θα κάνουν σε μια απρόβλεπτη δύσκολη στιγμή.
Γωγώ είμαι πρόθυμη να ακούσω τα μέρη που έχεις να προτείνεις για βόρεια Ελλάδα και όπου θέλεις μπορούμε να πάμε και μαζί.
Imperator, το forum αυτό δεν το άνοιξα για να εξερευνήσω βουνά και λαγκάδια αλλά για να επισκεφτώ κάποια μέρη που θεωρώ ότι έχουν κάποιου άλλου είδους ενδιαφέρον...μην νομίζεις οτι όλα εξηγούνται με τη λογική, υπάρχουν άπειρα πράγματα που έχει να μάθει ακόμα το ανθρώπινο γένος. Αν ήθελα να πάω στα βουνα και στα λαγκάδια, που δεν θεωρώ οτι είναι χωρίς ενδιαφέρον, δεν θα εψαχνα σε ένα τέτοιο site για παρέα.
quote:
Βριλ, την τακτική της ειρωνίας σου την ξέρουμε ολοι πλέον εδώ μέσα. αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο forum με τους λεξάριθμους που σου έχω απαντησει καταλήλλως για τον τρόπο της συμπεριφοράς σου.
Να μαθεις να εισαι ευγενικη και να μην ειρωνευεσαι και να μη χλευαζεις τα μελη του φορουμ.
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
Μήπως περιμένεις να δεις ξωτικά ή πύλες για την άλλη διάσταση? Όχι τίποτα άλλο αλλά θα ξενερώσεις κιόλας. Το ενδιαφέρον που μπορεί να έχουν είναι για αυτό καθαυτό που είναι. Απλά μέρη με ωραία φυσική ομορφιά, άλλα έχουν γεωλογικό ενδιαφέρον, άλλα ιστορικό κλπ.
Εγώ για καλό τα λέω αυτά όχι για να το παίξω έξυπνος. Εσύ βέβαια κάνε ότι νομίζεις. Αλλά θα με θυμηθείς.